- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
d3tox1c #193729 üzenetére
ilyen szempontbol a trexo jobbnak tunik. na igen, nem mind1, hogy mekkora. oldalemelesnel mondjuk pont nem igazan fog gondot okozni, max a lenti pozicioban limitalna, ahol amugy sem kap a vall terhelest. vannak gyakorlatok, ahol viszont gond lehet a nagy meret/hossz. pl allo bicepsz, skullcrusher, fekvenyomasok stb..
egy merev labas felhuzasnal ez a keret utban lenne nekem.
amugy az irany jo sztem, egy pad meg ket ilyen allithato sulyzoval tudsz teljes erteku edzest csinalni -
-
Zola007
veterán
válasz
d3tox1c #67055 üzenetére
Kávé + stressz (+cigi) a Szent Grál, ha valaki tuti gyomorfekélyt akar, de lehet ettől független is.
Igyál kutyulós kávét, 1-2 kanál cukortól se lesz bajod, édesítőt hagyd el.
Ha nem múlik 1-2 hét után, akkor viszont érdemes lenne dokihoz elnézni, mert lehet egy kezdődő gyomor vagy alsó szakaszi nyelőcső fekély, amit ha nem kapnak el időben, akkor csak a sz.pás van vele később. -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
d3tox1c #66604 üzenetére
pihenj, ha kell, azon nem lehet spórolni, csak rövidtávon
tudni kell azt mondani, hogy ennyi fért 24 órába.Nekem is nehezemre esik néha, főleg mikor tudom hogy már csak 2-3 nap a van bérletemből és "le kellene járni, hogy megérje".
De mikor elalszok a buszon a terem felé , az azt hiszem egy olyan jel, amit érdemes figyelembe venni és elmentem inkább edzés helyett kaját venni. -
Zola007
veterán
válasz
d3tox1c #66560 üzenetére
nálunk kevés van aki nagyon ki van lökve, a 2 öreg személyi edzőn kívül összesen vagy 4-5 gyerek van 50-es kar körül/felett, de érdekes módon ők a legcsendesebbek.
A deklaráltan legnagyobb srác attól eltekintve hogy szerintem tűvel és szolival kel-fekszik, kedves, halkan kérdezi meg hogy meddig leszel a gépen, előzékeny, tiszta, letörli a gépet, stb. Akkora meglepetés volt nekem először, hogy leesett az állam
-
nuke7
veterán
válasz
d3tox1c #66284 üzenetére
vedd ki, én nem eszek és senkinek nem is javaslom
(#66282) FIREBLADE78 : nem hülyeség a cikk, de a videó nem jó... Ahogy azt a "bemelegítést" csinálta csak attól megfájdult a vállam ahogy néztem
a tárogatás nagyon váll gyilkos gyakorlat és kicsi a "hozománya" is szerintem.
Nem szabad a nyomásokat kivenni, azok mozgatják jól a mellizmot, csak jól kell csinálni.A másik dolog meg az, hogy nem is működhet mindenkinek fizikailag egy ilyen standardizált edzésterv. Képtelenség.
-
Takuun
aktív tag
válasz
d3tox1c #66133 üzenetére
Nem kell hanyagolni a tömegközlekedést (vagy ahogy divatos: közösségi közlekedést
), csak normálisan kell elkészíteni! Főzés közben barnás hab képződik, azt egy kanállal szedjük le. Ha megpuhult, a levét majdnem teljesen öntsd le és pótold tejjel. Így nem fog puffasztani vagyis mehet a zaba egész nap! Én szeretem a lencsét ezért utánanéztem, hogyan lehet gázmentesre készíteni a cuccot.
-
nuke7
veterán
válasz
d3tox1c #65983 üzenetére
tarkóhoz nagy súllyal sérülés veszélyes, nem egy jó gyakorlat.
(annyira mondjuk nem rossz, mint a tarkóról nyomás, de nem ajánlom)(#65985) Zola007 : ez szép!
(csak kicsit túl kockás a hasa, azon végezni pl. ambivalens érzéseket kelt bennem
)
tökély (nekem
)
(#66011) Zola007: igen - habár én úgy tudom, hogy az epehólyag megfelelő ritmusú ürülése és telitődése szabályozza az egészséges éhség-érzetet.
A fontos emésztő enzim miatt anélkül nem is igazán hasznosul a kaja szerintem.
A gyomor meg vagy jól működik és nem ficánkol magától rosszkor, vagy helyre kell tenni -
nuke7
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
d3tox1c #65890 üzenetére
vagy nem volt rendesen kiégve a grill
azt tudod, hogy az első sütést nem is nagyon ajánlott megenni, a 2.-3.kat is fenntartással kezelnioliva meg nem igazán bírja a hőt. Extra szűz könnyen savasodik és megég, egy keserű, állott íze lesz a sütéstől. Az leginkább salátaolaj
Sima napraforgó olaj a legjobb sütésre, nem azon a pár ml-en fog múlni a Mr.O -
Zola007
veterán
válasz
d3tox1c #65888 üzenetére
Ezt most készen vettem, van egy grillcsirkés a helyi Sparnal
Kontakt grillből még itthon nem találtam olyat ami tetszene, lehet hogy külföldi rendelés marad.
Szeretem a grillcsirkét, de nagyon nem éri meg a sz.pás ami van vele sima sütőben forgógrillenRégebben csinálgattam, akkor alufóliábam sütve (tudom, rákkeltő, 3 kezem nő tőle) és befűszerezve (só, bors, kevés oregano) bepácoltam éjszakára híg szójaszószos olajban. De mióta ide költöztem azóta nem, mert itt egy olyan tűzhely van, ami öregebb mint én és inkább hanyagolom
-
válasz
d3tox1c #65442 üzenetére
Valóban "fos" ez a világ, mégse irigylem a másikat. Nekem a heti 6 teli munkanaptól is felfordul a gyomrom, pedig 99% magamnak melózok, így ha lehet törekedek a heti 5napra 6-8órában... mondjuk akkor odabasz, de inkább dolgozok hatékonyabban/keményebben kevesebb ideig, mint kevésbé hatékonyan 10-12órát, így több idő marad gyúrni
. Az állattartás egyébként is külön műfaj, sztem arra születni kell. Ott ha valami komolyabb gikszer bejön akkor sztem záróra ha piacra is megy a cucc. Ilyen után saját fogyasztásra állatot tartani ma meg sztem értelmetlen/lehetetlen volna, mert munkahely mellett azzal is foglalkozni kész horror, és tényleg 365napot minden évben ha esik ha fúj, ha fagy, ha hőhullám, ünnepnapon is... mindig. Nekem nem kellene.
-
Crystalheart
őstag
válasz
d3tox1c #65429 üzenetére
Annyira ne irigykedj, a kecskék azt jelentették, hogy 26 éves vagyok, de a fejések és etetések miatt még soha egyetlen napot sem hagyhattam ki itthonról, sőt, általában 12 óránál hosszabb ideig sem tanácsos elmennem. Azaz de, kétszer már volt ilyen: a programozó OSZTV-n még középiskolában, ami Debrecenben volt, meg idén nyáron annak a musicalnek a premierje napján, ahol én voltam a társíró és dramaturg: éjféltájt volt vége a darabnak és nem volt több vonat. Valakinek mindig kellett legeltetnie, napi 8 órát. Fejések alkalmanként egy-egy óra, aztán a tejtermék elkészítése. Az ember, sőt egy család fél élete rámegy. A tyúkok ilyen szempontból mondjuk jobbak, azok csak tojnak és eleve tojás jön ki belőlük, nem kell még fejni, oltani, kultúrázni, érlelni, inkubátorozni, stb.
Nem tanyán élünk, és egyszerre mindkettőre nincs helyünk.
Visszatérve kicsit a topik témájához, a tojással mik a tapasztalatok? Jól tudom, hogy még testépítők is használják?
-
Woodslave
félisten
válasz
d3tox1c #65340 üzenetére
don't hate me, hate the data, ahogy Layne Norton mondná
Neki van egy prezentációja, hogy a normális élettani határon belüli tesztoszteron szintnek nincs semmiféle hatása az izomtömeg növekedésre. Egy tribulussal meg még akkor is a normál határ közelében vagy, ha működik. Persze nem kizárt áttételes hatás, hogy alfahímként támadod be a termet és a keményebb edzés hatására jobban izmosodsz. De ehhez ne kelljen már tribulus egy 40 éves embernek, ne mondd hogy nem vagy nős
(azaz nincs akire gondolj hogy ideges legyél
)
-
Tulku
veterán
válasz
d3tox1c #65329 üzenetére
Ez így itt elég profán...kérdés, de:
Jogosan érzed biza 40 felett ajánlott évi egy kúra...csak tudni kell abbahagyni okosan :-)Hosszú felszìvódású észter és anti ösztrogén ...ennyi elég is...
Édesìtő: csak a nátrium ciklamátot bìrom poli-sweet, tanagra, spar ez a három a normális számomra ebből lecsúszik heti két doboz...nem érdekel a rák, akkor nem mernék levegőt venni...
-
Zola007
veterán
válasz
d3tox1c #65247 üzenetére
nem mindenkinek megy, attól függ mennyire stabil a váll és mellé mennyire mobilis
Van nálunk egy srác, eléggé ki van lökve, jó válla van, tehát nem ma kezdte, de ő is váltott kézzel csinálja.
12-14 kilókkal, ami szerintem elég sok, de szép szabályosan, lassan. Közben meg a másikkal csimpaszkodik az oszlopba.Nincs ebben semmi szégyen, én is át fogok szokni rá, mert a felső ponton nagyon instabil lesz a vállam és több erő megy el a koncentrációra és stabilizálásra mint a súly emelésére
Mondjuk nekem volt már kimenve a bal vállam, meg amúgy is lazák az ízületeim. -
d3tox1c
senior tag
-
Woodslave
félisten
válasz
d3tox1c #64352 üzenetére
nem e t-bomb a xar. Hanem minden tesztoszteron szintre hatást gyakorló készítménynek nincs semmi értelme ami úgymond a normális szinten belül tartja. Nézd meg Layne Norton videóját. Élettani határon belül nincs hatása az izomfejlődésre.
aztán lehet ő is téved, pont tegnapi nap eszmecsere után agyaltam, hogy nagyrészt (90%) szakértők általunk elhitt elméleteit böfögjük vissza. De hát ez van. Még annak se hihetnél, aki jönne, hogy a t-bombtól 5 kiló izmot szedett fel.
-
_NCT
addikt
válasz
d3tox1c #64352 üzenetére
Fehérjének több értelme lett volna.... Az árából pedig bőven kijön egy 2kg-os.
Tavaly én se bírtam magammal, kipróbáltam minden szart amit csak lehetett.Egy éves kondibérlet árát eltapsoltam kiegekre. És az a véleményem hogy fehérje+kreatin+ multit/ízületvédő és csá. Másra nem szabad költeni, csak ha nem tudod hova tenni a pénzed, vagy gogszolsz.
-
Assdak
őstag
-
gghrtz
őstag
válasz
d3tox1c #63844 üzenetére
Jó régi cikk. Érdekes, mert pont úgy tudom, hogy az omega-6 növeli a gyulladást. =) MINDENKÁROS! Érdekes amúgy, hogy az ilyen kiegeknél, amiknek milliók tapasztalták már a pozitív hatását, (vagy táplálkozási szokásoknak), nincs soha tudományosan bizonyítva... (: Vagy csak nem akarják. Vagy direkt torzítanak. Ez a véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sorozatok
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 2042
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest