- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobby_30 #80255 üzenetére
Én még nem talákoztam náluk ilyennel itt pesten (mármint hogy más lenne a minőség).
Pedig tényleg nem egyszer vettem már ugyanazt a terméket hónapról hónapra.Persze én bemegyek a boltba aztán megnézem amit megveszek, hologramos zárás, lejárati idő stb. stb.
Utána megveszem, ha minden stimmel.Lehet a csomag máshonnan jön, valami "központi raktárból" ahol van közte szar is, amit nem tesznek ki a polcra.
-
nuke7
veterán
válasz
bobby_30 #67532 üzenetére
hmm, az edzésed elmondottak alapján jónak tűnik, bár a kettlebell-t kivenném, és pontosítanám a nagysúlyos dolgokat.
Érdemes lenne azért leülni és valakivel rendesen összerakni a kaját, mert az a nagyrésze a dolognak.
Az is lehet, hogy tul sokat edzel. Én nem raknék be alapból plusz kardiót, variálnám a mostani edzéstervet.
Ilyen magassággal a 81-82kg teljesen reális.
A "lehetősgeimhez mérten" részt nem nagyon értem
(#67536) Woodslave : nekem az összes ch saláta, fekete csoki (70+ %-os) és cukor nélküli szilvavlekváros barna rizs...
Hazudtam. Mert ma (nektek ebéd után, nekem reggeli után) megettem egy fél gránátalmát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Videó stream letöltése
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged