-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
tamacsinator #30797 üzenetére
Talán négy évig gyógytornáztam, heti két alkalommal.
Tudtommal nincs gerincferdülésem, kerülök mindenféle dolgot, amitől lehetne, a tartásomra is figyeltem ideig, azóta természetesen egyenes.
Tartásjavításra egyébként jóga sem tűnik rossznak eddigi rövidke tapasztalatom alapján. -
baluka26
veterán
válasz
tamacsinator #30795 üzenetére
Pedig hidd el.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
tamacsinator #30792 üzenetére
Az úszásnak van, gerincferdülésre ajánlani szoktál. Viszont hogy addig nem csinálsz mást annak nemigen.
Egyébként a diagnózist te állítottad fel vagy orvos? -
baluka26
veterán
válasz
tamacsinator #30792 üzenetére
Úszás az jó ilyesmire. Úszás+gyógytorna audász szerintem.
-
baluka26
veterán
válasz
tamacsinator #30788 üzenetére
Gyógytorna?
Én nagyon sok ideig gyógytornáztam, mert borzasztó hirtelen nyúltam meg (13 évesen akkora voltam, mint most) , és a vázimzatom erre nemigen volt felkészülve. Szóval én tudom ajánlani ezt, nem túl nehéz gyakorlatok, de azért megdolgoztat. Pihinapokra teljesen ideális -
Tamoo
nagyúr
válasz
tamacsinator #30788 üzenetére
Mi sem egyszerűbb. Egy évig hord csak a jobb válladon!
-
atillaahun
veterán
válasz
tamacsinator #30699 üzenetére
Hmm, tetszik az ötlet, köszönöm!
Mármint hogy elég lenne nekem abszolút egy fix keret, amin tudok húzódzkodni hátra, meg tolódzkodni tricepszre. Ilyet asszem láttam már teremben is, legalábbis én ezt a kettőt próbáltam rajta.
Van ennek valami speckó neve, hogy hogy keressem ha használtan venném?
Szűknyomás = fekvőtámasz szűken? Tricepsz nyújtás = lórúgás?
Egyébként tetszik a szabad súllyal való edzés gondolata, úgyis elég sok időm megy el a tárcsák+rudak állandó össze-szét-szerelésével a piramisozás miatt.
De lehet csak saját testsúllyal is (közel) mindent hatékonyan edzeni - fejlődni? -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tamacsinator #30595 üzenetére
vatera?
de a tacskóban van annyiért új is, gondolom kiváló minőség
-
wertigo1984
őstag
válasz
tamacsinator #29367 üzenetére
Hepajkodas az asszonnyal a takaro alatt?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
tamacsinator #29019 üzenetére
itt nincs ilyen, csak naturálok vannak
-
troller
senior tag
válasz
tamacsinator #28956 üzenetére
Nekem bejött, kb. tavaly április-május óta csinálom, akkor a 185cm-es magsságomhoz 125kg voltam, mai mérekezésnél 98kg. Előte kb. 5 éve nem bírtam érdemben fogyni 125-115 között ingadoztam.
-
Ijk
nagyúr
válasz
tamacsinator #28225 üzenetére
Az hogy ma Bunny filozófiával nem lehet pénzt csinálni. Most tegyük félre a bunkó, lekezelő stílusát az megint más ügy.
Ő azt a nézetet képviseli, terjeszti hogy a terembe sportolni kell járni. Namármost azért hogy sportolj nincs szükséged kiegészítőkre, nem jó marketing és a kutyafaszát nem érdekli az egész.
A külsőségekkel lehet pénzt keresni, az érdekli az embereket hogy mitől néznek ki jól, hogy érhetik el azt a külsőt amitől azt hiszik a pina nedvesedni kezd. És mi a legjobb erre? Hát pont ilyen rendezvények. Lehet hogy sok átlagos ember kimegy, aki leszarja a külsőt, de ilyen cirkusszal azért el lehet hinteni jónéhány ember fejében hogyan kéne kinézni és mitől fog ha meglátja Cedriket a scitec fehérje oldalán virítani.
Persze ettől mi is behányunk, de be kell látni hogy a gyártóknak minden kötélbe kapaszkodniuk kell, ha szeretnének profitot termelni. -
.HUman
tag
válasz
tamacsinator #15002 üzenetére
Eagl3 volt az egyedüli aki segíteni próbált, mi, többiek hülyültünk.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
A tükör a megmondhatója.
-
spammer
veterán
válasz
Te nem vagy okos, ugye?
-
.HUman
tag
válasz
tamacsinator #14995 üzenetére
Ez attól függ, hogy hízni vagy fogyni szeretnél.
-
Eagl3
veterán
válasz
tamacsinator #14995 üzenetére
10
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
tamacsinator #14363 üzenetére
A lenmag sokkal jobb....[link]
Shadowbull: Az ember heti egy-két nap alatt tönkre tudja tenni az egész heti koplalást, a szervezet gyakorlatilag be tud rá állni...
-
válasz
Inkább kesudiót vagy pisztáciát ennék a helyedben földimogyoró helyett.
-
Eagl3
veterán
válasz
Sótlan jobb valamivel de nem nagyon számít szerintem...
-
Eagl3
veterán
válasz
tamacsinator #14354 üzenetére
Olíva olajba süsd a húst, meg rágcsálj el naponta egy kis marék olajos magvat. Nálam most a pirított mandula a favorit.
Illetve egyél több zöldséget. Ha meg nem fogysz, vegyél vissza a CH-ból.philoxenia: valóban nem nagyon írt zöldségeket, csak úgy vettem alapból, hogy az megy mindenkinél.
-
Eagl3
veterán
válasz
tamacsinator #14338 üzenetére
Ez jó így. Lehet, hogy a CH egy idő után sok lesz, mert így ránézésre ez olyan 150g CH körül van.
Mondjuk én a helyedbe a 2., 3., 4., étkezéshez lefőznék 100g rizst és azt osztanám három fele pufirizs meg zabpehely helyett. A zabpehely meg mehetne reggelire teljes kiőrlésű kenyér helyett, vagy variálva.Amúgy már csinálod ezt vagy csak eltervezted?
-
dragonfx
veterán
válasz
tamacsinator #14338 üzenetére
és ezt mindennap?baxki van pénzed rá rendesen....
-
Eagl3
veterán
válasz
tamacsinator #14323 üzenetére
Inkább az étrendedet írnád le...
-
válasz
Ha jó a kajád akkor igen, segíthet a kardió edzések mellé. L-carnitin meg mondjuk hellburner vagy thermodyn, bár utóbbi 2 elég kemény ucc.
-
Genji
őstag
válasz
Lehet nélkülük is csak idő kérdése. Én elég jó kajálással és napi 1 óra aerobbal (bicó, gyaloglás) mentem le 22%ról 15%re 5 hónap alatt. Nyilván kieggel kicsit gyorsabban megy. Pl. L-karnitint érdemes használni.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
tamacsinator #11519 üzenetére
Persze, ha kéred, akkor személyesen kikeverik neked a turmixokat is.
-
spammer
veterán
válasz
tamacsinator #11519 üzenetére
Ügyfélszolgálat megmondja
(#11521) BÁ Nutrition még jó, hogy nem a bunni az ÜFSZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged