- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
corres78 #66516 üzenetére
szerintem meg heti 2x, ideális alvás (24h előtti fekvés, >8 óra alvás) követően, reggeli pisi után
attól függően hogy mikor eszek este utoljára, mennyit iszok hozzá, hány fok van a hálószobában és mennyit alszok, simán produkálok neked 1 kiló különbséget.(#66519) corres78 : nem azér' de ez elég buzisan hatott így leírva, ahogy dörgölöd magad szivaccsal flakonból vízzel
(#66520) Ijk: felszedhető 1 kiló zsír 3 nap alatt, kínai kisgyerekeknél volt ilyen extrém túletetési kísérlet, azt hiszem 7000 kcal és napi 1000g CH mellett
-
_NCT
addikt
válasz
corres78 #66354 üzenetére
Csípőcsontnál mértem, köldöktől lefelé 1 arasznyira, ahol az övem is van. Persze az öv nem volt rajtam
A hasam meg a köldököm vonalában tudom csak mérni, mivel ott a hasam.
Nyilván ha behúzom a hasam, tudok varázsolni 93-95cm-t is, de ki a f@szom járkál behúzott hassal egész nap?
-
Dicker
őstag
válasz
corres78 #66314 üzenetére
Azért nem fogja át, mint ahogy minden más gyakorlatnál sem szokás, hátnál főleg nem, mert így lehet a legjobban lecsökkenteni a kar munkáját. 300 kg-nál valószínű átfogja már, talán ott nem az izomérzetre megy.
Az más kérdés, hogy ez a kivitelezés is, ahogy a másik is egyénfüggő. Megnézel egy erőemelő versenyt mindegyik máshogy fogja nyomni. Testépítőknél gyakoribb a rúddal vízszintes kar.nuke7:
A csuklóra vonatkozó mondanivalód pont fordítva van, de tudjuk be annak, hogy nem nyomsz fekve rúddal.
-
-
d3tox1c
senior tag
-
válasz
corres78 #65526 üzenetére
Hali!
Az otthoni GoldMaster gépen a pad együttes hossza 120cm, ebben benne van a kicsi párnázott rész is. A nagyobbik része az 82cm hosszú és 32-22cm a szélessége azaz trapéz alakú. Sztem nem baj ha a rövidebb élt hosszabbra gyártatod/gyártod, de sima téglalap is lehet. Így 82×32 lesz dönthető rész, és külön a kicsi 35×32. A kettő között hagysz 3cm rést hogy egyiket-másikat is rendben fel tudd hajtani, ha később a 30-45° is szóba jönne. A csúcsmagasság villa nélkül legyen inkább 45cm... nekem 58cm de van lábgép a végén és azért.
-
Woodslave
félisten
válasz
corres78 #65532 üzenetére
A fekv
enyomópad
Csak a Technikai Bizottság által bejegyzett, elfogadott gyártó által készített
fekvenyomóállványokat és
-
padokat szabad használni nemzetközi erőemelő versenyeken.
A fekvenyomópadnak az alábbi méretekkel kell rendelkeznie:
1.
Hosszúsága: legalább
1,22 m, egyenes és lapos.
2.
Szélessége: legalább 29 cm és legfeljebb 32 cm.
3.
Magassága: legalább 42 cm és legfeljebb 45 cm, a padozattól a padburkolat össze
nem nyomott felületéig mérve. A súlyzótartó villa (amelynek állítható magasságúnak
kell lennie) min
imum 75 cm
-
től maximum 110 cm magasságúnak kell lennie a
talajtól a padlózattól a súlyzótartó felületéig mérve.
4.
A rúd súlyzótartó részei közötti minimális távolság 1,10 méter.
5.
A pad fej
-
alátámasztó része 22 cm
-
rel (+/
5 cm) állhat ki a súlyzótartó
állványok
síkjától.
6.
Minden esetben használni kell a padhoz hozzáadott védőállványokat -
válasz
corres78 #65389 üzenetére
Lehet elfogyott?
1ébként néhány termék csak valamennyi áruházban kapható - nem értem miért de lehet a "te áruházad" pont bele esik. Egyébként megfontolandó a rendes rúd+tárcsa, mert vettem hasonló szettet rögtön 2db-ot 25k-ért a Metro-ban és a rúd annál egy sima cső amit középen kell összeilleszteni. Alá nem feküdnék, meg rövid is és csak 45kg terhelhető annyit is adtak hozzá.
Mondjuk csak a súly érdekelt, mert van rudam csak a méretezés az mindig érdekes dolog: 30mm-es lyukátmérővel árulnak minden tárcsát, de ami van mind 34 körül, a cementes tárcsák amik szettben voltak meg 29-30mm, egyik rúdra se megy rá, csak a sajátjára
A gépben viszont jók voltak mert nekem ott 28mm-es csövek vannak. Azért csak voltak mert már nem tudok többet rá rakni belőle, (2× akkora a cementes mint a vas). Így most 90kg cementes van szabadon, de jó lesz még ha esetleg valami fondorlatos lábgép mégiscsak lesz abba valami sokszorozó áttétel után jó lesz a 90kg, vagy ne adj' isten egy guggolókeretbe.
-
m3tr0
őstag
válasz
corres78 #65389 üzenetére
Én vettem két hete, Székesfehérváron a nagy tescoban az utolsót hoztam el.
Fel is volt bontva a doboz, de nem érdekelt, meg volt benne minden.
50 kg súly, két egy kezes rúd és nagy rúd van hozzá, nekem mondjuk az nem tetszik,hogy a nagy rúd is 3 darabból van..kicsit furcsa.Amúgy azóta egyik tescoban sem láttam.
-
Ijk
nagyúr
válasz
corres78 #64869 üzenetére
Annyira nem izgat hogy nem nő a combom, csak hogy a nagy súlyok sem jelentenek feltétlenül növekedést.
Nem hiszem hogy létezik egy optimális ismétlésszám amitől mindig nő az ember. Magam részéről bizonyos tartományban variálok, akár edzésen belül is. Az sem jó hogy ha összeroskadok 100 kilós guggolástól, de az sem normális ha nem bír az ember lefutni 1km-t vagy leúszni 500m-t.
Testépítés ideálisan az erőemelés és a kardió, állóképesség között van, egyfajta univerzális fizikum ami legfeljebb kinézetre a legjobb de semmi másban nem a legoptimálisabb. Viszont az életben, általánosan a leghasznosabb mivel képes vagy szinte minden területen relatíve jól teljesíteni.Magas ismétlésszámú edzés egyébként sokkal kellemetlenebb mint ha belenyomsz valami nagy súlyba bukásig 8-at. Irtózatosan tud fájni, mentálisan is baromi erősnek kell lenni hogy ne dobd el mondjuk 20-nál, amikor már ég, hasogat, hanem még 10-et bele kell tenni.
-
Ijk
nagyúr
válasz
corres78 #64858 üzenetére
Nyilván nem erre a módszerre fogom lecserélni az edzéseimet, de néha jó a magas ismétlésszám.
Egyébként amióta emeltem a súlyokon és csökkent nagy súlyoknál az ismétlésszám, a lábam erősödött, de egy centivel nem lett vastagabb combom.Wood: leírhatnád röviden. Nem mintha baj lenne az angolommal, de krvára nincs kedvem ilyen 15 perces önmegvalósító videókat nézegetni.
-
Cassidey
senior tag
válasz
corres78 #64463 üzenetére
12cm nagyon nem kevés ha két nőt egymás mellé teszel, és ugye nem mindegy milyen izommennyiség van a zsír alatt. Ne hidd el, magyar lány, ennyit mért a dexa, ezen igazából nincs különösebb értelme vitatkozni.
20% alatt egy nő karján már kezdenek kiugrani az erek és kockás a hasa.
-
-
Assdak
őstag
válasz
corres78 #62456 üzenetére
Had ne bontsam le évekre, hány millio-t kapott az ország, és a magyar mezőgazdászok vissza nem térítendő támogatásként az EU-tól. Minden nyilvános.
Emellett, amíg a magyar földműves, traktorral jár tüntetni, mert szinte ingyen van az üzemanyag, és már azzal jól jár, ha be se veti a földjeit, addig nekem itt ne sírjatok már. -
N.Ferry
senior tag
válasz
corres78 #61330 üzenetére
Te komolyan mondod azt hogy szemre kiszámoltad hogy két merőkanál bableves kis kenyérrel meg 3 szelet húsgombóc mennyi kalóriát tartalmaz kb.
(a kaják helyettesíthetőek az éppen adott napi házi koszttal)
deniro2 beelőzött a kérdéssel, na akkor te egy genetikai csoda vagy, nem is értem hogy nem vittek még el elvégezni pár kísérletet rajtad
Holnaptól pizzával és vajas kenyérrel fogok diétázni, természetesen csak fél adagokkal mert úgy még fogyni is fogok...
ne vedd magadra, nem támadás csak számomra ez hihetetlen
-
Dani82
senior tag
válasz
corres78 #61302 üzenetére
szerintem kb. mindenki ugy kezdi, hogy lejar edzeni szarik a kajaba, aztan par honapig van valami valtozas aztan lofasz.
tobb evig edzettem igy. megvolt edzés után vmi fehérjeturmix aztan ennyi. úgy is néztem ki...
mióta edzés+kaja rendben, azóta valami látszik.
nem véletlen mondják hogy 30% edzés 70% kaja a siker titka ... ( meg a gogsz)
-
deniro2
senior tag
válasz
Kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki próbálta mindkét módszert évekig (tehát a kondi + szar kaja illetve kondi + minőségi kaja)
A többség pont, hogy kipróbálta mindkettőt, ebben a sorrendben...
Egyébként értem, amit mondasz, hülye az egész világ, a kaja semmit nem számít, menzakaját mindenkinek, meg napi 15 perc húzodzkodást, aztán dagad az izom... -
törölt tag
válasz
en meg vagyok az aki minosegi kajaval szarabbul nezett ki mint most nem minosegi kajaval
En arra jottem ra az elmult evekben hogy a kajalas idozitese es a makrok abszolut mennyisege sokkal lenyegesebb mint a "minosegi kaja". (jelentsen ez barmit is)
Minosegi, kimert, abszolut betartott tomegelessel ugy felmentem 112 kilora mint a huzat, utana kinkeservesen jottem le 100 kilo korulre, utana megint fel 110re.
Most meg CBL-lel, butagyuros szemmel szemet kajaval (is) vagyok 96 kilo es nem kisebbek az izmaim mint akkor, es szerintem eroseb vagyok. es nem szamolgatom a feherjet peldaul mint akkor, hogy nincs meg a 2g/tskg az hotziher, de lehet hogy neha az 1,5g se. Ja es most szinte nem csinalok aerobot, csak ami baletton van meg neha elmegyek futni.
Persze majd az okosak megmondjak hogy ez nem is lehetseges
-
Tamoo
nagyúr
válasz
"Kíváncsi vagyok, hogy ki az, aki próbálta mindkét módszert évekig"
pl. én és még szerintem sokan mások. Szar kajával tudok szinten tartani, de zsírt leadni úgy hogy ne essen le az izom még normális kajával is nagyon nehezemre esik. Mint látjuk neked nincs ilyen problémád.... ez a genetika.
Nekem nem lesz kockahasam attól ha 10 perceket aerobikozok a sátorba.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
corres78 #61290 üzenetére
Kérdésedben a válasz. "nulla edzés, nulla mozgás". Afelől kétségeim vannak, hogy a menzakajáddal pontosan követni tudod a kalóriabeviteledet. Amúgymeg nem mozogtál semmit, de biztos számolgattad a kaját.
Na ez az, hogy nálad ennyit számít ezek szerint 15-20 perc. Szerencsés vagy. Más sokszorosát beleteszi mind edzésbe mind kajába és fele ennyit nem tud felmutatni mint te.
-
Tenken
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest