- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ludsimon #65033 üzenetére
"Pont ezért van az, hogy mi, vékonyak inkább (egy általatok lenézett) atletikus kinézetű OKJ-s személyi edzőtől kérünk segítséget mint egy 100+kg-s szteroidos embertől akinek halvány lila gőze az egészről mit csinál, de ő azt hiszi maga a Biblia, ő mindent tud. tessék."
Felröhögtem
-
-
N.Ferry
senior tag
válasz
ludsimon #64205 üzenetére
képnézegetés helyett húzzál le gyúrni a terembe!
nuke7 : Megsúgom hogy a testépítés pont arról szól, hogy tudsz változtatni a fizikumodon/kinézeteden...
Nekem is szar a vállam, kicsi a hátam, de célirányos edzéssel, kajával úgy formálom hogy jó legyen.A többi agyrémre nem is írok semmit, kemény ha ilyen oktatás folyik ebben a szakmában is, aztán csodálkozunk hogy ennyi hozzáértő "szakember" szabadul a világra...
gghrtz : Toljál mellé kis kefirt, sajtot, vagy valami fincsi zöldség turmixot...
-
_NCT
addikt
válasz
ludsimon #64205 üzenetére
Hogy néger legyél?
Hát, semmi sem lehetetlen.
Amúgy minél több ilyen képet nézegetsz, annál nehezebb lesz felépítened magadról egy magabiztos képet, és abba fogod hagyni a p*csába az egészet, mert rájösz hogy ezt nem lehet 1-2 év alatt összehozni. Vagyis de, csak ahhoz kémia is kell.
Ez nem egy fodrászat, ahova besétálsz, hogy ilyen hajat kérek.
-
nuke7
veterán
válasz
ludsimon #64165 üzenetére
köszi. ott a kép is, amikor rajtam van kb. +6-7kg.
Nem lehetetlen megcsinálni, de szerintem nincs értelme, és nem egészséges.
Én 65kg-ról indultam, ezért mondom, hogy azért az emberek nagyrésze tud felszedni izmot és leadni zsírt, mégha nem is gondolják(#64176) N.Ferry : szerintem szubjektív. Nem tudom, hogy mit értesz lábazás alatt - 110-120-al szoktam az utolsó szériát. Következő edzésen a héten emelem majd.
A négyfejű combizomnak mind a három felületi feje szépen kirajzolódik, ha megfeszítem a lábam.
Mi kell még? -
_NCT
addikt
válasz
ludsimon #64139 üzenetére
Én ezen a képen egy hájas embert látok, aki behúzta a belét, hogy meglegyen az összhatás, de diétáról csak a kiskegyedben olvasott. Tény hogy van egy kis csöcse, meg karja, de elmondom a lányok nem erre buknak.
Van neki pénze meg valamicske neve és ennyi, de inkább az első dönt. Lehetsz Te akármilyen csoffadt/hájas nyomi, ha van pénzed vannak kurváid, ennyi.
-
nuke7
veterán
válasz
ludsimon #64091 üzenetére
Kb. Fél - 1ev max ha velem edzel
Mondjuk ha jol latom 10% alatti a test zsírja ami mar nem egészséges hosszu tavon.
Nekem amikor 11.5-11.9% volt muszaj volt felszednem kicsit mert semmi tartalekom nem volt.
Most 12.5% korul vagyok - 12%- ot tudom neked garantálni barmilyen genetikaval -
Woodslave
félisten
-
corres78
tag
válasz
ludsimon #63974 üzenetére
Sose éltem vele.
Amúgy számomra a kokszos gyúrós első ismérve nem a kiütés/ pattanás/vizes izom, hanem az átlagon felüli egoizmus, nagyképűség, mások leszólása/furkálása. Ez pedig abból jön, hogy egyszerűen még maga sem képes betelni az új testével. (nem céloztam ezzel konkrétan senkire, csak én ezt figyeltem meg.) -
Gyick
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest