- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
-
Manitou
veterán
válasz
Tipo16V #10680 üzenetére
Azt viszont egyátalán nem iszok. Csapvíz, esteleg ásványvíz.
Elmarad a nagy tömegelés, inkább zsírt gyúrom át izommá .
Ma olyan edzésmódszert hallottam, hogy
Koleganő mesélte, hogy neki egy személyi edző mondta:
Úgy kell edzeneni, hogy egyik edzésen normál ismétlésszámmal kell végezni a gyakorlatokat, a következőn meg magas ismétlésszámmal, mert ez kitolja a zsírt az izomból -
.HUman
tag
válasz
Tipo16V #9838 üzenetére
Mi az osszefugges hogy endomorf-e, vagy ekto?
Az, hogy a DHEA egyfajta prekurzor, és esélyes, hogy endo alkat estén (jellemzően magas teszto-szint mellé magas ösztro-szint is társulhat -> lsd. tzs arány) ösztrogén-szint emelkedés is előfordulhat. Jellemzően (DE nem egyértelműen) ektomorf alkat esetén alacsonyabb a szervezet ösztrogén-szintje (és/vagy a teszto szint is), így ez esetben vagy hatásos lehet (alacsony öszto-szint mellett alacsony teszto-szint) vagy hatástalan, ablakon kidobott pénz (alacsony öszto-szint, magas teszto-szint). Mindez nincs tudományosan alátámasztva.
en 21 vagyok es ekto,ereznek tole valamit?
Nem, nem hinném. Igaz, túl sok a kérdőjel az egész témát illetően, de a kőkemény edzés, normális táplálkozás sokkal célravezetőbb lenne számodra mint a DHEA ebben a korban.
-
spammer
veterán
válasz
Tipo16V #8056 üzenetére
Én is megkaptam (volna) az influenzát, de csak takony lett belőle, köszönhetően a C-vitaminnak, amit folyamatosan nyomattam egész nap (bele az ásványvizes palackba). Nem is sikerült lenyomnia. Más meg csodálkozik, hogy dögrováson van és egyből mennek a gyógyszerek meg a neocitran, ami ráadásul olyan undorító, hogy pfujjbazmeg.
-
Dexar007
veterán
válasz
Tipo16V #7185 üzenetére
Pfff,megszólalt a farkas.
Mega daily one plus akciósan! Mert csak a szkátej!
Én pont most fogytam ki a vitaminokból,pontosabban van még 2-3 szem... -
Jim-X
őstag
válasz
Tipo16V #7077 üzenetére
Értelek, de azt elég a végefelé, amikor már lecsökkent a zsírka valamennyire és lelassul a fogyás... Ha sok a zsír, akkor diétával (és nem mellézabálással nagymuter zserbójából...
) és kardióval mennie kell annak lefele...
Ekkora tömegnél és zsírszázaléknál (tényleg, mennyi az annyi?) elég látványosnak kéne lennie a dolognak...csak ugye mindig a diétán vérzik el a nagy többség általában...akkor meg szedhet hangyát is, meg futhat maratont is...teccikérteni?
-
Jim-X
őstag
válasz
Tipo16V #7074 üzenetére
Bocs, hogy belevau, de nem kell az oda! 140kiló, ha betartja a diétás étrendet és becsülettel elvégzi a kardiót, akkol olvadni kellene lefele a zsírnak! (hacsak nem 140kiló izom egy kis zsírral, mert akkor nem kell neki tanács...
) Max egy kis karnitin, ha már nagyon kell valami.
-
törölt tag
válasz
Tipo16V #4752 üzenetére
Mintha heroint ajánlana. Itt lefordultam a fotelról
Bár ma valakinek a füves hittérittése után már nem lepődnék meg ha valaki felhozna ilyen témákat is
. Amúgy ebben a versenyzős dologban igazad van, jókat röhögök amikor pl. Bunni szinte iffb pronak kezeli a szuperbadin elindult összes versenyzőt. Ők már csinálhatják mert versenyzők, de ti nem
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Tipo16V #3631 üzenetére
"Elég az 1 hónap vagy inkább kettő? vagy addig csinálja, amígy nem lesz olyan izomláza másnap hogy beszarik?"
először ne nagyon legyen izomláza semennyire. az átmozgatás annyit jelent hogy ilyen bemelegítéstől nem sokkal nehezebb súllyal csinál 2 sorozatot egy gyakorlatból, és szoktatja az izmot ehhez az újfajta terheléshez.. minden edzésen minden izomcsoportra 2-2 gyakorlat, két sorozatban 10-12es ismétléssel
3ik héten lehet nehezebb súllyal, de akkor is kb ilyen 50%os intenzitással.. aztán az 5ik héten már próbálhat egy normálisabb edzést..
kérdés hogy ez nála mit fog majd jelenteni -
Coccolino_O
őstag
válasz
Tipo16V #3629 üzenetére
Ne azt nézd, hogy mennyibe kerül, hanem, hogy mennyi benne a hatóanyag.
Ha tényleg fáj, akkor alap, hogy raksz rá bandázst. Nekem az arthro guard 3 hét használat után már érezhetően segített, nem ropogtam. De lehet, hogy a
joint-xj-x complex is megfogja tenni, ki kell próbálni valamelyiket 1-2 hónapig, aztán meglátod. Szerintem mindenképp megéri rááldozni erre egy kicsit. -
spammer
veterán
válasz
Tipo16V #1178 üzenetére
Ha nekiállnék keményen kokszolni, az lenne az első, hogy elmegyek előtte egy full extrás kivizsgálásra, nem ész nélkül tömném a cuccot, oszt majd lesz valami. Biztos meghalt volna így is úgyis, mint minden ember, csak nem mindegy, mikor
Na mindegy, tényleg felesleges témázni róla, mert én sem ismerem annyira, meg nem is érdekel
-
Ijk
nagyúr
Teljesen kizártam az ilyen péksüteményeket, édességeket. Egyszerűen etetik magukat, ha néha mégis benyalok egyet, akkor utána legszívesebben betolnék egy tepsivel. De ha nem eszem, akkor nem is hiányzik.
Ezektől lehet igazán jól bezsírosodni, nem attól hogy valaki barnarizs helyett fehérrizst vagy krumplit merészel enni. Az a legjobb amikor az időszakos diétázók pár hónapja még lazán pakolták be a fornettis buktákat, aztán hetekig nem mernek megenni egy almát sem, mert tönkremegy a diéta. -
KAMELOT
titán
Nem gáz semmi. Csak fel kell vállalni a vele járó későbbi mellékhatásokat. Ha nekik megéri majd nyomorultként élni az életet akkor hajrá. Vese, máj és érrendszeri problémák.
Mindig azon szoktam csodálkozni, hogy letekernek átlag 50km/h sebességgel 150km-t utána az utolsó 10 km-n még képesek sprintelni. Aztán amikor vége semmi fáradtságot nem látni rajtuk.
Ez az EPO csodája. Viszont nagyon veszélyes. Besűrüsödhet a vére és csókolom. -
Woodslave
félisten
ja ennyi, maradjunk annyiban, hogy a topic 99%-a soha meg se fogja közelíteni ezt a formát. Egyedül Ijk-ben látom az esélyt, de még neki is komolyan cuccolnia kéne hozzá
(jó a 99%-ból sok "képmutató" nem is akar soha ilyen buzin kinézni. Én se akarok olyan híres és gazdag lenni mint Justin Bieber
mert egy buzi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest