- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
Tipo16V #41677 üzenetére
Én ma csak a terv felét teljesítettem. Mell-tricepsz volt, de utána az aerobot már nem csináltam meg. Én csak náthás vagyok/voltam, éreztem, hogy nem hiányzana még az az 50 perc terhelés a szervezetemnek. Majd holnap.
Jobbulást barátom, a mandulagyulladás nem jó dolog.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Tipo16V #32447 üzenetére
anglia is jó meg írország is.
utóbbi abból is fakad hogy baromira nem tudnak vezetni, nagyon keskeny kanyargós utak vannak kőfallal szegélyezve ezért ált. nagyjából nincs olyan kocsi aminek legalább 3 oldalát ne baszták volna meg picit, legyen akár új pár hónapos mergaon: rendeltem kreatin etilésztert, most kóstoltam, tényleg legendásan sz*r az íze
-
rmartin94
aktív tag
válasz
Tipo16V #32225 üzenetére
Na most megint elkezdtem nyomatni a Myproteint, csak 25 g-os adagokba, nem 30-asba (mert én barom eddig 30-ba nyomtam), és úgy tűnik az volt a sok, most eddig nincs hasmenés meg ilyenek. A zsákjára is az van írva, hogy 25g egy adag. Csak azért nyomtam 30-ba, mert 30-as mérőkanalam volt, és kényelmesebb volt (nekem) telemerni.
-
Radnix
senior tag
válasz
Tipo16V #31039 üzenetére
Én ilyen szakállat akarok, de szerintem ilyen max arab embereken nő
Tényleg ez az ember milyen nemzetiségű?(#31042) Ijk: Hagyjuk már, ezer éve volt az a kúrácska, már lifetime natur vagyok, mint bá, csak fele olyan erős
mod: a kép tiszta Clark Kent, büntet a nézés is, faintos! -
kolosanyi
veterán
válasz
Tipo16V #31039 üzenetére
G-Flex, mint bohóckodás? Én kb üvölteni szoktam edzés közben és nem azért, mert edzetlen vagyok. Nagyon jól lehet nehezíteni és könnyíteni az egészet. Egyszerűen közelebb vagy távolabb lépsz a felfüggesztési ponttól. Emellett át tudsz váltani aszimmetrikus terhelésre is könnyen, mivel a csigás felépítés lehetővé teszi, ezzel további nehezítést tudsz eszközölni. Szinte minden hagyományos konditermi mozdulatot/gyakorlatot el tudsz végezni vele. Nyomások, húzások, tárogatás, még a vállazás is sima ügy. Bicepsz, tricepsz gyakorlatok, hasazás, még a kardiózás is egyszerű. Csak fel kell szerelni a táskát, amiben tárolod. Lassan egy éve nyomom, én nagyon szeretem. Nem helyettesíti a konditermi edzést, de ha nincs lehetőség termezni és meg akarod mozgatni az izmaid, remek alternatíva. Plusz előnye a többi felfüggesztéses edzésmódszerhez képest, hogy a törzs nagyobb szerepet játszik az egyensúlyozásban, intsabilabb az egész szerkezet. Végezetül egy kis videó azoknak, akik nem ismerik.
-
meroly
veterán
válasz
Tipo16V #22021 üzenetére
A-t nyomtam eddig, de mellben én a túlfejlettek közé tartozom, így kicsit vissza akarom venni, úgyhogy nem baj ha láb után van, bár érdekes lesz, azért a váll könnyebb volt egy kemény lábazás után, meglátjuk.
Igazából tudnék négyszer, de azt majd csak idővel.(#22022) Coccolino_O: igen a has szerintem is felesleges volt, egyrészt mert a végére úgyis fos voltam, nem tudtam rendesen koncentrálni rá, csak le akartam tudni mielőbb, másrészt meg semmivel nem lett "kockásabb" a hasam, állva 4 pack ugyanúgy, ülve meg 1
-
_NCT
addikt
válasz
Tipo16V #19601 üzenetére
Ízületeidet se kötelező tönkre tenni, nekem is elég szarok az ízületeim, de szedek rá ízületvédőt + multivitamint. Meg igazából normális bemelegítéssel (nálam ez 15-20 perc, átmozgatom mindenem
) megelőzhető a későbbi probléma.
Vagy csak én vagyok így ezzel?
Igazából picit ez is a sport szépsége, hogy mindenki mást talál meg benne. Nekem erőszint, neked a definiáltság. Mondjuk én itt még mindig gogsz nélkül gondolkodtam.
Ennek a naturál vs. gogsz harcnak sohasem lesz vége, mindig lesz olyan aki többet akar mint ami a korlátja, bár ezzel sincs baj, emiatt fejlődik a sport, van akinek ez a mozgatórugó. Hogy milyen irányba, azt meg mindenki vonja le magába.
"Tuning" az van, volt és lesz is, legyen szó bármiről
Amúgy 0. hsz-be ahogy sok topiknál is van, szerintem jó lenne egy ilyen before-after kép akár dátummal az emberekről. Nick név, alatta a kép, aztán fél évente, évente frissítenénk a képeket.
-
Casanova*
veterán
válasz
Tipo16V #16009 üzenetére
sokan ráfáztak fiatalok. régi luxus bmw-ét vettek,aztán rengeteget költöttek rá,gatyájukat ráfizették. főleg a dízelesek szívtak. van akinek megérte,van akinek nem! akinek van pénze,az hobbiból csinálja.. régi E46,E36 benzinesek nagyon jók. alkatrészáraik nem vészesek.
-
meroly
veterán
válasz
Tipo16V #16006 üzenetére
Nehogyazthidd hogy aki megvesz egy 10év feletti annó nagy persztizsű luxusautót annak van pénze szervizelni
Erre csak azt tudom mondani, hogy az egy idióta.
Kb olyan mint aki iPhone-t vesz, viszont nemhogy nem előfizetéses, de mondjuk a feltöltőkártyás sim-jén sincs pénze sosem.
-
-
deniro2
senior tag
válasz
Tipo16V #13480 üzenetére
Melory kurvanagy ektó lehet miután 100 kilóról fogyott vissza és aszkéta életmóddal tartja a súlyár...
Az értem aszkéta alatt, hogy figyelsz a kajádra, számolsz, nem eszel szemetet, etc.
Amúgy nem hiszem, hogy változhatna az ember alkata, max idővel tolódik az endóba, de fordítva tuti nem... -
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest