- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Sztbeni #49690 üzenetére
Nekem ez vált be.
-
thesafran
csendes tag
válasz
Sztbeni #46538 üzenetére
Nekem is már több (1-1,5) éves a Brutal shakerem, de semmi baja nincs. Mindig épp olyan illata van, amilyen proteint használok, de nem büdös. Minden használat után rendesen elmosom (szivacs+mosogatószer), és csak akkor teszem el, ha teljesen megszáradt. Ezért is van 3 shakerem.
-
Zoo123
senior tag
-
deniro2
senior tag
válasz
Sztbeni #40350 üzenetére
Ott a link a eredeti cikkhez... 3 kisérlet, több ezer emberrel, az eredmény pedig, hogy az alpvetően nem vitminhányos emberek estében a vitamin kiegészítés nem befolyásolta sem a szívinfarktus, sem az elbutulás kilakulását, ugyanakkor egyes vitaminok, mint az e és a, vlamint a béta karotin még segítették is a tüdőrák kialakulását.
Nm tudom mennyire hitelesek a tanulmányok, de semmiképpen nem baromságoznám le, csak, mert a nyúl mást mondott...
Sry a betühiányokért, tabletről írok, nem jvítom.... -
Sztbeni
őstag
válasz
Sztbeni #40349 üzenetére
Elolvastam háromszor is a cikket, és nem találok szavakat. Megdönthetetlen bizonyíték? Mi? Kiszámolták, hogy bevételkiesés nekik, ha a szar gyógyszereiket nem szedik, hanem helyette vitamint szednek az emberek? És ezek orvosok. Jobb lett volna ha ezeket az anyjuk falhoz vágja egy hetes korukban
-
törölt tag
válasz
Sztbeni #38179 üzenetére
És mégis itt picsogsz egy iskolai tesióra miatt... Szerintem gondolkozz egy kicsit és tedd sorrendbe a kötelességeidet, diákként az az első hogy bejársz órára és elvégzed amit kell, a többit meg hozzá igazítod. De ha egy lájtos fos tesióra miatt nincs erőd a nap többi részében/másnap, akkor inkább hagyd az egészet a picsába, menj focizni vagy zumbázni.
(#38181) xcds: Elvileg 265 körül, de elég fake-nek tűnik.
-
mocsanisi
senior tag
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Sztbeni #38156 üzenetére
Nehogy már belehalj egy-két 4üteműbe, egy kis futásba, talajtornába, vagy kézilabdába... Én is utálok mondjuk futni, aztán néha még fősulin is kell mert ott is van 2 félév kötelező tesi. Na ott nem nagyon látom már értelmét, de a gimiig még többet is előírnék...
freaghill: edzés után mehet a szőlőcucu, más időpontokban meg malto.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Sztbeni #37979 üzenetére
Fogalmam sincs milyen ez, életemben nem hallottam róla. A többiek tapasztaltabbak tápkieg fronton, biztos megmondják a tutit.
(#37982) freaghill
Nekem nincs bajom vele, csak b@szott drága és nem tud többet a Myprotein cuccánál.(#37983) barisj
Reggelente igyad tejjel, tegyél bele kávét. Úgy fel se tűnik. Vagy tedd zabpehelyhez és ízesítsd gyümölccsel stb. Edzés után meg húzd le egy hajtásra, azt kész. (Nekem egyébként semmi bajom vele, szerintem iható.)(#37987) Ijk
-
kolosanyi
veterán
válasz
Sztbeni #37971 üzenetére
Meg lehet inni, én is ízesítetlent nyomok. Tejjel tej íze van, vízzel meg vizes tej. Én tejjel szoktam inni, reggelente teszek hozzá instant kávét is, így letudom a reggeli kávézást egyben. Edzés után meg csak lehajtom egyből, azt kész. Félreértés ne essék, nem finom egyáltalán, de nem is vészes.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Sztbeni #36271 üzenetére
Én ezt úgy oldom meg, hogy reggelente csinálok egy fehérjeturmixot az ízesítetlen myprotkóból és azt teszem a zabpehelybe, a maradékot meg kiöntöm csészébe és instant kávét teszek bele. Mindig is a hosszú kévét szerettem, a fehérjeturmixot meg úgyis tejjel szoktam inni reggel. Nekem ez így tökéletes.
-
Stirbi
addikt
válasz
Sztbeni #34216 üzenetére
Szia!
Ha van fb-d akkor ebbe a csoportba csatlakozz be és itt véleményezik neked a fogyasztók a BEEF proteint.
Aki eddig vett BEEF-et az nagyon dícséri, legalábbis a Stillmass-osat.
Az én tudásom szerint a marha fehérje több esszenciális aminosavat tartalmaz, mint a tejsavó fehérje, a szervezetben való felszívódása is jobb.
Üdv,
Stirbi -
Jim-X
őstag
válasz
Sztbeni #6042 üzenetére
Mármint proteint? Ha kajából és a porból megvan a szükséges mennyiség akkor minek?
Mondjuk, ha még napi plusz 20gr proteinre van szükséged, akkor napközben bedobsz 10 szem aminót, annyi az előnye, hogy nem kell kevergetni, rázogatni, csak behajítod arcodba és leöblíted...
De mondom, ha van porod, akkor tök felesleges, inkább csirkére meg tojásra költsed az árát
Mai favorit: Incline Dumbbell Bench Press Hjajjj...
-
Jim-X
őstag
válasz
Sztbeni #6036 üzenetére
Az amino konkrétan tablettázott ízesítetlen fehérjepor... Akkor van értelme pl. diétában, ha étkezések között szeretnél bedobni egy kis extra proteint...
Szerintem amatőr szinten felesleges pénzkidobás, sokkal jobban jössz ki valamilyen fehérjeporral...
Nah beküldtem egy Hot Blood-ot, még a régi szériásat (majdnem behánytam, nekem nem jön be az íze) aztán jöhet a hétfői sláger : mejj
-
spammer
veterán
válasz
Sztbeni #5443 üzenetére
2200 Ft. / 908g -ért vettem már Sci-MX-et tecsóban régen, még a szép időkben, de ennyiért már nincs (sőt, semennyiért sincs), hogy rohadjanak meg
Vegyél egy ilyen Strenghtet és írd meg milyen!
De lehet, hogy letesztelem, ha arra járok és találok még ilyent.
Amúgy ja, Biotök.
szerk:
(#5447) Nightmare: na akkor el kellene ballagnom tesco felé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged