Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Nem állok én olyan szinten, hogy izmot veszítsek.
Megaztán tudok emelni is, így gondolom ez a lehetőség nem áll fenn. Meg ha normálisan eszik az ember, biztos van annyi amino, a vérben, hogy ez ne jelentsen akadályt. Glükózt meg ugye adja a máj. 
(#21595) RicHarD: na, ilyenekre nem költenék, az tuti.
Legfeljebb 10 g tejsavó. De mivel fejlődök (még), ettől az izomvesztéstől nem kell tartanom.(#21598) Casanova*: ez szigorúan szvsz, de az a 40-50 perc már tényleg nem oszt nem szoroz. Utána meg nyomsz mindent, ami kell.
-
kovsol
titán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Én régebben volt, hogy 100mg -os koffein tabit betoltam. Legalább pörögtem edzésen. De hamar hozzászokik az ember amúgy ha mindig szedi.
Kávét nem szoktam inni, mert nem érzem semmi hatását úgyse. -
Nightmare
senior tag
Üdv prolik.

Szokott vki éhgyomorra gyúrni? Újabban az csinálom, és teccik.

-
Woodslave
félisten
na megnéztem a Dennis a "komiszt" (Teddy Bear) a thai arcok eléggé ki voltak pattintva

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
van aki nem bírja elfogadni a korlátait
-
Casanova*
veterán
a rossz genetika

Bad genetics ... live your dream and don't give up!!... live your dream and don't give up!!
-
Stalker-2572
veterán
Túl későn toltam be a fehérjelisztet, úgyhogy muszáj volt még vacsiznom: teljes kiörlésű kenyér +
Nutella
-
Tipo16V
aktív tag
bicepsz volt, valami miatt nem atta. durranas megvolt de fejben nem voltam most ott:/
-
kovsol
titán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Inkább az volt a gond, hogy az edzést spóroltam el túl sokszor, de a kaját nem csökkentettem ehhez mérten.
Eléggé ki voltam már égve és totál elment a kedvem az edzéstől.Amúgy meg 100kg felett az a +10kg pillanatok alatt megvan. Nem az 50kg ra híztam rá annyit.
-
S e t h
nagyúr
Hallgattam Dorianre, megvariáltam az edzést, bevettem ismét a negatív nyomást, most olyanok a csöcseim mint két lufi, ha hozzájuk érek még a cerka is megkeményedik.
-
Casanova*
veterán
mell-kar vót,nagyon atta. fekvenyomásba kis segítséggel belenyomtam 150 kg-ba

a vízszintes fekvenyomást most úgy csináljuk,hogy (erőemelő széria) 4 sorozat: kis súllyal 1x20,aztán nagy súllyal 3-2-1... így sokat lehet erősödni mellre..
-
kovsol
titán
válasz
Morris
üzenetére
Nekem meg befigyelt egy 10km futás a tóparton terepen.

Legalább jobban alszom majd az éjjel.
Most a heti 1kg minusz még megvan. De még a célkitűzésem eléréséhez további kb 20kg -t le akarok adni. Télen nagyon megszalad és +10kg feljött és előtte is volt rajtam még fölösleg. -
Morris
veterán
Befigyelt nekem is az esti pizza!

Kell a ch hinta mert megrekedtem már lassan egy hónapra a 105kg-on
-
Woodslave
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
nitro whey dark chokolat elég jó, nem tömény el tudnám képzelni hogy nem unom meg, banánosat annyira nem bejövős (van tasakos, kóstold meg
) a másikat nem próbáltam -
meroly
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
a hoki íze se lehet sokkal mássabb
Tapasztalat?
(#21567) Stalker-2572: asszony nem....őőő... na inkább nem válaszolok. Kóstolja meg a hóhér

-
Stalker-2572
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Lelki békét.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Amit te! Csökkenti a rendkívül magas színvonalat.

-
Coccolino_O
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Akkor mit keresel itt?

#21565: A lehető legrosszabb helyre jöttél ez ügyben. Itt csak őrültek vannak.

-
Stalker-2572
veterán
Nos, mit is mondhatnék
első találkozásom a fehérjeliszttel: vízzel elég fura, tejjel kb ugyanolyan. Szerintem a hoki íze se lehet sokkal mássabb. Meleg kakaóval már fincsi 
-
tajcsi
őstag
Jack 3D hol kpahato?

-
Casanova*
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
ezt vedd! WPC80 natúr tejsavófehérje koncentrátum kis kakaóporral fincsi. 5kg csak 17 ezer ft. ugyanaz a fehérje van benne,mint a biotech-be.

itt tudod megrendelni [link]
-
headhunter
addikt
Melyik a "jobb" fehérje Nitro Pure Whey Gold... vagy Nitro Gold Pro Enzy Fusion... és milyen ízben érdemes vásárolni?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Vagy örülnél a 15-nek is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stalker-2572
veterán
Uh, már megint láttam azt a kis puncit, akit múltkor is
Nagyon gyúr seggre, szerintem 2-3 hónap múlva már érdemes lesz rá földgolyót mintázni 
Mindjárt kipróbálom mivel ehető ez a fehérjeliszt, magában elég nehezen csúszik (tudjátok hogy van ez).
-
Casanova*
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
ááá , de benéztem
ez régen volt...
jobb,ha nem netezgetek. megyek kicsit codozni.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tajcsi
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=2EaOUhg-ryo
ezt a cuccot mar tobb helyen is lattam, mi a neve ennek?
-
Radnix
senior tag
vettem kókuszzsírt

edzés után csak 50g dextróz ment, 60g savó, 8g kreatin, 6g bcaa
már érzem hogy ég a zsír, nő az izom
most ch zabálás... szörnyű ez a kakóscsiga itt előttem már alig fog belémférni
a teremben mindenkinek magyarázom most ezt a diétát, már látom hogy egy hét múlva mindenki ezt fogja nyomni kissebb nagyobb odafigyeléssel

ja és a volt edzőtársamat is elkezdtem megtéríteni!
-
spammer
veterán
Ma 21.25 Viasat 3 - Észbontók , benne Kathi Béci és a haverjai

-
Dexar007
veterán
Tudtam...
-
Casanova*
veterán
Arnold újra Terminátor formában! 65 évesen

-
spammer
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ez hatalmas, mekkora arc ez a feka, de a csaja is jól nyomta

-
Woodslave
félisten
vótam atta, mar nem kaptam agyvérzést 300mg koffeintől. Aztan ettem, asszon szerint majd 1/3-as zacsi rizs volt, sztem nem
[link] -
Tipo16V
aktív tag
-
Casanova*
veterán
srácok! wpc80 natúr protein kis kakaóporral vagy vanilíás cukorral nem lesz lassú a felszívódása?
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
ja én meg optimális vagyok bmi szerint...közbe meg csak rám kell nézni etiop forma...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ezt írtad: "Hülyeségeket nem zabálok össze, nekem ennyi elég diétának."
A BMI-t meg inkább hagyjuk, vicc kategória. Profi testépítők az alapján például dagadnak minősülnek.
-
deniro2
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ha a diéta a bmi-n múlna, akkor én soha nem diétáztam volna, komoly testépítők meg 5%-os testzsírral is "súlyosan elhízottak"...
-
Stalker-2572
veterán
-
Tipo16V
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
esti kakaó....beszarok

-
hrvp
aktív tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Szerintem a jó minőségű zabpehelynek kifejezetten finom íze van. De még az is jobb ha gyümölccsel dobja fel, mintha helyette valami cukros szart enne.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ne rakd offba.

Szerény véleményem szerint a zab tejjel eléggé kiábrándító. Csak azért írom, mert elfogyott a fehérjém, és nincsen most felesleges ~20 ezrem. Viszont fehérjével nagyon finom, még ízesítetlennel is jó. Ízesítettel meg csak jobb lehet. Ki kell próbálni, ha nem jön be a natúr zabpehely, még mindig lehet használni pl. sütikhez, kárba nem vész. Vagy elküldöd nekem, és megsemmisítem szakszerűen.
A hülyeséget nem zabálsz össze eredményes diétához kevés lesz.
Az esti kakaóra meg inkább nem írok semmit.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
"vettem fehérjelisztet (Whey Impact) ezt fogom beletolni az esti kakaóba, ami szintén az esti bezabálást fogja helyettesíteni"

-
hrvp
aktív tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Kajálós részt remélem viccnek szántad, ha nem akkor azt ne nevezd diétának, hogy amit szeretsz, azt nem hagyod el... Pont az a jó az intenzív súlyzós edzésben, hogy segít levezetni az egész napos stresszt.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Valahogy ezek a niggák nem izgatnak fel

De amúgy igazad van, tisztázni kell magamban, miért akarok elkezdeni újra gyúrni.
Korábbi években a hiúságom hajtott és az a tudat h egészséges és fitt akarok lenni.
Most valahogy azzal is beérem, hogy ne hízzak el és maradjon meg a (viszonylag) jó testalkatom.

Szemeztem most a boltban a natúr zabpehellyel, de nem fog menni
maradok a müzlinél, azt legalább szeretem is. Hülyeségeket nem zabálok össze, nekem ennyi elég diétának.Hogy értelme is legyen az edzésnek vettem fehérjelisztet (Whey Impact) ezt fogom beletolni az esti kakaóba, ami szintén az esti bezabálást fogja helyettesíteni

Egyébként tudtátok milyen finom a körtés sör?
(
)ps.: az életem egyéb területén van épp elég teljesítmény-teher rajtam, az edzést inkább rekreációs céllal fogom végezni, hogy jól érezzem magam a bőrőmben.
-
spammer
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
-
_NCT
addikt
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Inkább ne.
-
Stalker-2572
veterán
Értem
Át kell még gondolnom az életem. Majd megírom mire jutottam. -
_NCT
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Vércukrodat ingáztatni és felkúrni főleg edzés napokon nem szerencsés. Meg amúgy általában sem. Mikor ettem a hasonló cukros szarokat mint amit írtál, kb az első sorozat után elkezdtem szédülni edzés közben, rohadt szar érzés volt, sőt volt olyan nap közben, hogy elkapott a remegés a villamoson, izzadtam és legyengültem hirtelen, de olyan szinten h állni alig tudtam. Ez hetente többször is előfordult.
Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok edzésen mióta normálisan kajálok, alacsony-közepes GI indexű kajákat. Persze néha-néha belecsúszik egy apró cukros valami, de az szinte elenyésző.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
És, ez nem az általános iskolás lányok gasztronómiai fóruma.
God: Te nem szereted a csokapikot?
-
meroly
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Chocapic az gabonapehely, cukor, cukor, cukor és cukor.
Nem sok köze van a zabpehelyhez.

-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
A méz 90% cukor.
-
spammer
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ha mézzel eszed, akkor ennyi erővel ehetsz cukrosat, ízesítettet is

-
jookomak
őstag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Nem jó a cukrozott, a jó pedig az, ami ócsó. Pl. ez: [link]
-
Stalker-2572
veterán
Reggelire milyen zabpehely a jó? Melyik a tuti nem jó?
-
Ijk
nagyúr
Láb volt, 5 óra alvással, szarmelegben. Nem is ment a végén csak 10 a 80kg-ba. Lábtolón meg belecsorgott a szemembe az izzadság. Szóval szar volt minden, de legalább sikerült elpusztítani a combokat.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megaztán tudok emelni is, így gondolom ez a lehetőség nem áll fenn. Meg ha normálisan eszik az ember, biztos van annyi amino, a vérben, hogy ez ne jelentsen akadályt. Glükózt meg ugye adja a máj. 
wazzeg így is örülök, hogy nem kapok agyvérzést.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Miért nem golfozik inkább?

jobb,ha nem netezgetek. megyek kicsit codozni..

maradok a müzlinél, azt legalább szeretem is. Hülyeségeket nem zabálok össze, nekem ennyi elég diétának.