- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
válasz
philoxenia #20997 üzenetére
Valahogy meg kell fogni.
-
spammer
veterán
válasz
Woodslave #20992 üzenetére
Mivel 4-6 sorozatot csinálok (pl. bal oldalra kell az extra sorozat, mert le van maradva), így muszáj gyorsan csinálni. Mondjuk néha szenvedős, van, hogy az utolsó 1- 2 sorozatban csak 8 megy a 12 helyett, de nem érek rá tökvakarásra meg kávészünetre
A súlyok nem nagyok, Cedric móccer, de sosem mondtam, hogy 100 kilókat nyomok fél percenként
-
válasz
God Vazzeg #20994 üzenetére
oda van írva: NATURAL
-
Nightmare
senior tag
válasz
Woodslave #20990 üzenetére
[És ezt is...]
Legutóbb még valami izmos fiút láttam.Az szebb vót'.
-
deniro2
senior tag
Váll-mell, 34 sorozat, 75 perc... Ez a leghosszabb programom. Szötymörgősök ne szötymörögjenek...
-
spammer
veterán
-
válasz
spammer #20983 üzenetére
20 mp arra elég, hogy lerakod a súlyt, felülsz és veszel 15 nagyobb levegőt majd visszafekszel és nyomod tovább. És te így csinálsz 4* 12-t. Ez kb egy rest pause edzésmódszer lenne, én így csinálom most a back off szettet néhány gyakiban, és a teljesítménygörbe kb 12-8-5... Nincs az az isten, hogy ennyi pihenővel megmaradjon a ism. szám, vagy akkor nagyon teljesítményen alul nyomod a szériákat.
Stoppereld már le egyszer....
Még az egy perc is rövid, ha felállsz járkálsz stb.
Vagy vmi fitness picsa vagy pink súlyzóval...
-
Nightmare
senior tag
válasz
spammer #20981 üzenetére
20 mp kicsit kevés lesz. Ja, ha papírsúlyzók vannak, úgy az más.
Otthon edzek én is, ismerem a csavaros súlyzó átkát.De legalább nem kell várni senkire.
Más: elkezdtem tricepszre csigás lehúzásokat csinálni. Éreztem, sokkal jobban mint azelőtt, mondhatni nagyon fájt, sokkal jobb volt az edzés. Ellenben nincs izomlázam. Semmi. Már a második edzésen is túl vagyok, de nincs. Az intenzitást ne mondjátok, me' úgy gondolom csak tudom már lassan 3 év után, hogy mikor jó. Más ötlet? Nem zavar, ha fejlődök, csak érdekel, valaki találkozott-e már hasonlóval.
-
kobe24
tag
Sziasztok.
Úgy döntöttem elkezdek lejárni edzőterembe, alaposan utána is olvastam dolgoknak, viszont felétek lenne egy kérdésem, nem más, minthogy az evezőpad/evezőgép az csak hát-váll kombóra jó, vagy tényleg megmozgat mindent? Az internet eddig elég megosztott volt, na meg ismerek is jópár evezős, meg kajakos emberkét, de rajtuk nem az látszik, hogy csak a hátukra hatna. Persze nem tudom mellette még miket csinálnak, de én úgy tudom, hogy leginkább csak futni szoktak. Majd valaki kijavít ha nem.
Remélem nem túl hülyeség a kérdés, igazából csak tetszik ez az egész gép, úgyhogy jó lenne megtudni róla a valóságot.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ja a pihenő percenként értendő, nem?
-
spammer
veterán
válasz
Nightmare #20980 üzenetére
Már miért lenne sok, főleg teremben, ahol lehet, hogy várni is kell valamire, vagy van edzőtárs is. Nekem a mell-kar másfél óra (itthon), pedig egyáltalán nem csinálok sokat. Pihenő is max 20-30 mp körül van, annyi meg kell 12-es sorozatok között. Mondjuk az is bejátszik, hogy csavarozható súlyzóim vannak, azok is elvesznek "pár" percet, hogy rohadjanak meg
De teremben edzőtárssal is volt simán több, mint 2 óra. Bemelegítés, aerob, gépekre várni... A nettó edzésidőt kellene számolni.
-
-
meroly
veterán
MMA87: a másfél óra is sok két izomcsoportra. Nekem akkor tart másfél órát ha edzőtárssal felváltva csináljuk és még hasazok is. Egyébként k*rvára ne foglalkozz más mennyivel nyom, nem tök mindegy? Ha neked akkora súllyal megy, akkor annyival megy. Nem ismered a másikat, lehet egy rohadék mezomorf
A tesztoszteron szint edzés után magas úgy tudom, fél órával utána zuhan le, szóval ha edzés után elkapod asszonyt még jó vagy, később már bukta
A heti három nekem is elég, kell annyi pihenő. Mondjuk én szerencsére tudok aludni 7,5-8 órákat, ha többet alszom hétvégén nekem is minden bajom van.AssAssynn: 1-1,5l víz kell edzés közben, ha rendesen pörgetem én pl annyit ki is izzadok simán meg amúgy is jó valamihez nyúlni, mikor már a fakkod kivan, akkor iszom egy kortyot.
Jó a forma, milyen magas vagy és hány kg?
wertigo1984: "ma mell edzesen a 105-be 2x8 es 107,5-be 1x5 ment" az szép fater
-
Eagl3
veterán
válasz
BÁ Nutrition #20973 üzenetére
És megmondtad, hogy zumbázol?
-
RexpecT
addikt
válasz
Coccolino_O #20913 üzenetére
Múltkro volt a Spárban 1800Ft/kg-ért pisztráng, vettünk is egy pár csomaggal egyszerűen isteni
-
Balupapa
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #20973 üzenetére
és melyik?
-
AssAssynn
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20970 üzenetére
Ja te gyúrsz amúgy?
Bocs, nem hagyhattam ki.
Amúgy ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák. Bár az is igaz, hogy sok függ a gyakorlattól is, mert pl. az ilyen csigás letolásokat secc perc lezavarja az ember.MMA87: Edzés előtt már én sem iszom. Úgy szoktam, hogy egy órával előtte bezabálok, meg kb. negyed órával előtte iszom arra egy fél pohár vizet kb. csak mert jól esik, aztán WC és így jól elvagyok.
Sosem jön rám, hogy mosdóba kell mennem, de ha annyit innék mint te akkor tuti folyton kijárnék...UI: mondjuk kreatinnál megint más lehet, én nem tolom.
-
_NCT
addikt
válasz
Balupapa #20968 üzenetére
A kis csöcsös
Jóféle
AssAssynn: ismerem a fajtádat
Egyik srác is így nyomja, semmi baja nincs edzés közben. Én inkább iszok 1-2 kortyot sorozatok után, mint edzés előtt egyszerre fél litert, akkor tuti kihányom.
Edzés napokon nekem simán lemegy 3-3.5 liter víz összesen. Kreatin mellett ennyi kell is.
BÁ Nutrition: de te már Hardcore vagy
Mindig is így edzettél, vagy csak mostanában? Mármint hogy pihenő nélkül? Tegnap olvastam, hogy ezt a fajta edzésmódot a hardgainer-eknek ajánlják inkább. Persze ha fejlődsz tőle mint a disznó, akkor le van szarva kinek ajánlják.
-
AssAssynn
addikt
Ez igaz, de pl. én is megiszom a napi 2-3 liter vizet úgy, hogy edzés közben nem iszok.
Úgy szoktam amúgy, hogy minden evés előtt 10-15 perccel megiszok fél litert, s evés után 1-1,5 órával meg kb. egy pohár vizet. Így is összejön a napi adag, s legalább jól szét van osztva, meg szerintem jó időpontokban is iszom meg.
Persze, ha te szeretsz edzés közben inni, akkor tedd nyugodtan, csak én mondom, hogy én így szoktam csinálni. -
Balupapa
senior tag
Nekem is simán lecsúszik 1.5-2 liter egy jobb edzésen
kis jelenlegi forma töredék: fejemnemvállalható.
-
_NCT
addikt
válasz
AssAssynn #20965 üzenetére
Nem nagyon szoktam örülni ha dehidratált vagyok. Szerintem ez nem sok. Edzés előtti energizálóban van zsírégető is, izzadok általában mint a ló, a folyadékot meg pótolni kell.
Ijk: eleinte kettővel kezdtem hetente, majd a 2. hónaptól éreztem azt, ha fejlődni akarok jobban, 3 kell. És jelenleg ez elég is.
-
Ijk
nagyúr
3 edzésen is simán szét tudod magad csapatni naturálban. 4 edzés szerintem már nagyon a maximum, csak ha sok szabadidőd van, tudsz kajálni, sokat aludni. 3 edzés elég, de azt hosszútávon kell tartani.
AssAssynn: Legalább 1,5 liter vizet megiszok edzésen. Minden második sorozat után egy korty. Többet árt a dehidratáltság, mintha "túliszod" magad.
-
adam_
senior tag
Széj nó!
-
_NCT
addikt
válasz
Casanova* #20961 üzenetére
Most még tömegelek, utána jön a szálkásítás
Sajnos 4 edzés a meló miatt nem fér bele hetente
Mire hazaérek már bezár a terem. Kedd-csütörtök mindig sokáig melózom. Max szombaton megyek és a kart szét tudom szedni mégjobban. Szerdán és pénteken belerakok lábazást is, amennyiben a regenerációm engedi.
AssAssynn: edzés előtt szoktam tolni pergetőt, futás előtt általában nem nagyon szoktak semmi ilyesmit inni, mert hányás a vége
Legalábbis én a múltkor kipróbáltam, hogy edzés előtt fél adag Pow3rd! majd futás előtt a másik fele, hát 2x le kellett küzdenem a rókát futás közben. Szóval nem, futás előtt nem iszok ilyeneket. Súlyzós edzés közben legurul 1.5 liter víz és kész.
-
Casanova*
veterán
nem rossz edzésterv. heti 4 edzés még jobb lenne! írtad múltkor,hogy szálkásodni akarsz. legyen heti 4 edzés! és lábra is edzzél kicsit,még jobban fejlődhetsz,meg erősödhetsz
(#20959) AssAssynn: 2 hónap alatt nagyon jól fejlődtem.
az új edzésterv is remélem ilyen jó lesz.
-
_NCT
addikt
válasz
Casanova* #20954 üzenetére
Eddig ez volt:
Hétfő: mell- bicepsz edzés végén HIIT vagy 3km futás
Szerda: Hát-váll-csuklya+ 3km futás edzés végén vagy HIIT/vagy has
Péntek: mell-tricepsz és has
Most módosítottam annyiban, hogy bicepsz+ tricepsz (tehát full kar) van hétfőn és pénteken, amibe néha belerakok egy kis alkar edzést is (muszáj mert a karom el van maradva). Szégyen nem szégyen lábra még nem igazán dolgoztam, lassan szükségességét érzem, igaz szerencsére vastagok a lábaim így nem nézek ki úgy mint aki fogpiszkálókon jár. Általában a 3-4 gyakorlatot csinálok egy izomcsoportra.
God Vazzeg: jó neked, nekem ha nincs meg a 8, akkor megvan b@szva a napom. Simán alszom 10 órákat hétvégén, de sajnos csak akkor. Ráadásul jövőhéten kezdődik a műszakos meló, arra is át kell majd állnom.
Balupapa: ez az ember egy életművész
Csodálom hogy nem rokkant még le.... Vagyis 1x már leszakadt a bicepsze azt tudom..
-
Casanova*
veterán
válasz
AssAssynn #20955 üzenetére
igen,2 hónapig egy héten egyszer edzettünk egy izomra. ma kezdtük az új edzéstervet. egy héten 2-szer edzünk egy izomra,kivéve combra csak egyszer.
heti 5 edzést mindig úgy csináljuk,hogy hétfő-kedd edzünk felsőtestre. szerdán csak lábazunk. csütörtök-péntek megint felsőtestre edzünk....
-
Casanova*
veterán
hát most visszavettem egy kicsit. mellre 4, vállra 5 ,hátra 5,bicóra 3, tricóra 3, combra 3,vádlira 2,hasra 2 gyakit csinálok.
heti 5-ször 1 órát,max 1.15 h edzek.
(#20953) MMA87 : hétfőn és pénteken mellezel? heti 3 edzés? leírnád az edzésterved? kíváncsi vagyok
-
_NCT
addikt
válasz
spammer #20949 üzenetére
Lehet hogy velem van a hiba, sokszor hasonlítom magam másokhoz, de nekem ez is ad egy kicsi doppingot, hogy tudom, le kell nyomnom, muszáj, kell!! (nem lehetek buziiii!!!!
). Mindig mindenhol bennem van a verseny szellem, sajnos ez egyéni "stikkem". Lehet hogy túlreagálom a dolgot, meg amúgy sem tudni tol-e valamit a srác, csak nekem fura volt ez a robbanásszerű erőnövekedés nála. Ezért is érdekelt, hogy csak én vagyok ilyen defektes, vagy valóban el lehet érni 3 hét alatt ekkora növekedést erőben naturálban?! Már csak azért is, mert kb mindig láttam a srácot előtte, hogy szenvedett a súlyokkal, kb úgy fejlődött mint én, először 50kg-val kezdte, 2. hónapban már 70, most meg 80. Szériáról beszélünk még mindig.
Én ha év végéig elérem a 100kg-ot úgy, hogy belerakok 3x 6 ismétlést boldog leszek. Csak félek hogy 90kg-nál lesz a stop, ahonnan kínkeservesen fogok tudni fentebb menni.
Na mind1, befejeztem a picsogást, lehet hogy én baszom el ezzel a napi 6.5-7 óra alvással, de sajna nem megy több, reggel 4:50kor kelek mindig.
Amúgy mielőtt a fejem veszitek, nem szoktam mindig 2 órákat edzeni, ha egyedül vagyok általában 1-1.5 óra szokott lenni (ilyenkor nem basztatnak hogy nyomjam még, igaz nem is edzek olyan jókat és nem tudom kifárasztani a mellem karom stb....).
Hétfőn szoktam mellezni, általában ekkor megyek rá a nagy súlyokra, utána pénteken, ekkor kisebb súlyokkal, inkább csak "formálom" a mellem. Szerintem 4 nap elég hogy regenerálódjon, legalábbis eddig sohasem volt már pénteken fájdalmam, mikor hétfőn beszartam.
wertigo1984: én is tolok ilyen kreatin mátrixot, de szerintem az a baj...Hogy benne van a mátrix rendesen....Jobban jártam volna sima monohidráttal, igaz hogy azt mindig kutyulni kell, de pénzben is olcsóbb, meg legalább tudom mit tolok..... Kezdők hülyesége, hogy próbáltam venni egy közepes árfekvésűt, s közben kaptam valami fost...
-
AssAssynn
addikt
válasz
Casanova* #20944 üzenetére
Biztos, hogy sok? Te hány gyakorlatot csinálsz az izomcsoportokra, mennyi ismétléssel és mennyi pihenővel?
Mert nekem van csak kar napom, s igaz ugyan, hogy bemelegítéssel, súly pakolással, meg mindennel együtt, de csak az 1,5 óráig eltart.
Bic-tric. megy felváltva, köztük kb. semmi pihenővel, csak akkor pihenek amikor új sorozat jön. Mindkét izomcsoportra van 4-4 gyakorlatom és 3*8, majd 1*10-es sorozatokat nyomok.
Amikor alkarozok is hozzá az plusz bő negyed óra kb.Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem ez nem sok.
-
wertigo1984
őstag
Szombaton volt egy hete hogy elkezdtem a kreatin kurat, elotte 95-el ment a 4x8 fekvenyomas, ma mell edzesen a 105-be 2x8 es 107,5-be 1x5 ment, amin jomagam is meglepodtem.
Spammernak igaza van, ne azt nezd hogy a masik mennyivel nyomja.Ha neked a 60ba megy 4x6 vagy 8, akkor annyi megy de mindegyik legyen szabalyos, es biztos hogy erezni fogod.
God koszi
-
-
Tipo16V
aktív tag
na megvolt a mell, atta, most 4x10eket csinaltam volt is durranas rendesen.
na tapkieg kemek figyelem, spanom 2 het mulva egy enduro versenyre megy, 1ora folyamatos motorozas megallas nelkul. milyen tapkieg menjen neki a verseny elott ami nem porgeti fel, viszont folyamatosan ellatja chval/energiaval? -
_NCT
addikt
válasz
spammer #20946 üzenetére
Nem volt, nyomom heti 3x, nem akarok kihagyni egy alkalmat sem. Igazából én nem strandformára megyek meg ilyenekre, hanem erőnövelésre és úgy tudom hogy a 2-3 perces pihenő kell (illetve a viszonylag alacsony ismétlésszám, 6-8 között szokott lenni, persze a max súllyal 4-et tudok, 1RM-ig nem megyek le általában).
Haverommal szoktam edzeni aki 2 éve nyomja és ha ő ott van, nincs kegyelem, nekem is végig kell mennem vele. Igazából jó, mert basztat ha nem csinálom, és motivál is, hogy vele edzhetek, jókat edzünk együtt. Ő simán nyomja 2 óráig, ezért én sem akarok lemaradni, mondjuk ő többet pihen mint én.
Most vagy én vagyok a nagyon szar, vagy nem tudom eldönteni, de hogy valaki 3 hét alatt 20kg-t fejlődjön fekvenyomásban, ez nekem durva....
-
_NCT
addikt
Mell + kar vót, nem tudom eldönteni hogy adta-e... Igazából megfigyeltem, hogy edzések után mindig szar kedvem lesz, olyan mélabús állapot, de talán ma volt a csúcs, igaz geci fáradt is vagyok....
Valahol olvastam, hogy edzés után leesik a tesztoszteron szint, s emiatt van az embernek szar kedve... Ez igaz? Mással is volt ilyen??
A másik hogy így 4 hónap után azt érzem, hogy erőtlen vagyok és nem fejlődök erőben. Nem tudom mennyire jó vagy nem, de ma rohadtul elszomorított, hogy srác aki kb még 3 hete a 60kg alatt szenvedett fekve nyomásban és kb 2 hónappal utánam kezdte, ma már szinte rám vert sorozatokban, 80kg-ba tolt 2 sorozat 6-7 ismétléses szériát, csak lestem... Nekem ugyanez volt de első sorozat 6 második 4 ismétlés, 3.-at meg már meg se tudtam próbálni, ment volna egy....Az előző kettő is kb kín szenvedés... Ilyenkor elmegy az ember kedve rendesen. Nem zavarna a dolog, ha nem lenne 10kg-val könnyebb és kb fele akkora mint én.
Vagy túledzem magam: ma mellre nyomtam egyenest, negatívat, 45°-ot ilyen 2-3 perc pihenővel.
2 órát edzettem, mell 1 óra + kar 1 óra.
-
vótam atta, 300 mg koffeintől szétszedtem a termet, mondjuk agyvérzés közel állapotban éreztem magam
csináltam egy back off szettet guggolásba kemény 60kg-val 20-at (vagy 19) azt hittem kiugrik a szívem -
Casanova*
veterán
válasz
Morris #20933 üzenetére
erre gondoltál? Methyl Arimatest
-
AssAssynn
addikt
-
Morris
veterán
Valaki linkelt itt nemrég egy olyan tesztófokozót ami nagyon sok %-ot emel. Kérhetném mégegyszer?
Meglett a műtét eredménye: nem változott semmi (se pozitív, se negatív irányba) -
AssAssynn
addikt
válasz
spammer #20928 üzenetére
Nem. Az enproteinem.hu-n árulják az angol MyProteint. Itt arra gondoltam, hogy amit a wheyprotein.hu-n árulnak, az belsőleg, tartalmilag ugyanaz, mint a MyProtein, csak ezt magyarok gyártják, ezért ez az angolnak a hazai megfelelője. Ilyen értelemben értettem.
S az igazságosság kedvéért tegyük hozzá, hogy mindkét cég gyárt ízesített termékeket is.
Outlander: Testsúlyod mennyit változott? Ez az egyik ami fontos lehet, a másik pedig, hogy írtad, hogy nagyobb súlyokkal szériázol. Lehet, hogy azok nagyobbak, de megeshet, hogy a hátizmodnak nem ugyanazt a részét dolgoztatod meg. Itt arra gondolok, hogy a húzódzkodáshoz a széles hátizom kell, de te lehet a gyakorlataiddal inkább a belső hátizmot, vagy más néven a trapéz izom alsó részét dolgoztattad meg.
Plusz ugye játszik az is, hogy a húzódzkodás az pont egy olyan dolog, hogy a szálkás embereknek tudnak belőle sokat megcsinálni egyhuzamban. Ezzel persze lehet vitatkozni, de nekem ez jött le. -
kenny123
addikt
Na, megint itt..
Lezajlott a ballagás, bátyám jófej volt enyhe célzásértékkel kaptam tőle egy ilyesmit. Tegnap lenyomtam vele kőkemény 90db felülést, ma ráfeszültem, de 20at nem bírtam kinyomni.
Az normális, hogy nem a konkrét hasfalon érzem az eredményét, hanem 2 oldalt?
-
AssAssynn
addikt
válasz
deniro2 #20924 üzenetére
Köszi a választ.
Habzás nem zavar, a tejnél megszoktam már és ízre se adok.
Már csak a búzafehérje tesztjére vagyok kíváncsi, hogy kinek, hogy jön be, aztán ha igen, akkor én is berendelek egy jó adaggal.Haveromnak bejött, de ilyeneket elfelejtettem kérdezni akkor tőle.
-
Mikuland
tag
Ekkora súlynál felelőtlenség és ( láthatóan ) öngyilkosság ez a "fogás"!
Valamikor a múlt században....az edzőtársam kedvelt fekve nyomása volt fordított fogással, kifordított tenyérrel.
Először még nézni is rossz volt, majd néha együtt edzettünk és kipróbáltam, de nálam nem jött be. Ő bírta és fejlődött is. -
AssAssynn
addikt
válasz
Nightmare #20840 üzenetére
Nem volt időm minden hozzászólást átrágni, de ezen megakadt a szemem.
Ugyanis a 2gr fehérje nem össz. testsúly alapján kell mérni, hanem tiszta izomtömeg alapján. Csak mivel azt nehézkes lemérni, ezért mondanak testsúly kg.-ot.
Amúgy amit a Wheyprotein.hu-val kapcsolatban kérdeztél. Ugyanaz, mint az angol MyProtein, csak ez magyar és olcsóbban kijön (nekünk úgy volt).
deniro2: Borsófehérje, hogy oldódik?
-
hrvp
aktív tag
válasz
meroly #20917 üzenetére
Gondoltam, hogy írok sertéshúst, de előtte azért utánanézek, hát beszarás, hogy az is milyen drága. Szóval marad a hal, esetleg valami baromfi combfilé. Amúgy talán dexarmami vezette le múltkor, hogy a csontosakat otthon filézve mennyire jönnek ki, visszakereshetsz, hátha az is jó alternatíva.
-
Casanova*
veterán
ezért nem jó a B fogás
-
Stirbi
addikt
válasz
BÁ Nutrition #20904 üzenetére
pm
-
BÁ Nutrition
addikt
vmi ncore-os srác megkereshetne priviben
-
meroly
veterán
Hús formájában mi a legolcsóbb fehérje forrás? Nem baj ha zsíros is, ekte full ektonak lesz. Busa pl?
(#20902) siti: pont azért
A vizsgázóknak egy kalappal!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Motoros topic
- Avast! Antivirus topic
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest