Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuri860213
üzenetére
Ahh, a francba
Akkor közös edzést kell szerveznem aeloddal. Meghívjuk majd Wood-ot független megfigyelőnek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuri860213
tag
-
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213
üzenetére
8 ismétlés, szabályosnak szabályos volt mert mindig van spotter aki basztat ha nem az.

-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213
üzenetére
Én ott tartok, hogy fáj mindenem a tegnapi láb után.
Guggolás 140-be 8 ismétlés. Ordítva. Cybex lábtolót megpakoltuk kicsit utána
Merevlábas 150. Vádli rohadásig. Járni alig tudok... -
Woodslave
félisten
válasz
HussarF
üzenetére
ez nekem többen a kevesebb nem? Mondom senki nem mondta hogy 80kg színpadon lesz, Radnix azt mondta még szálkásan se.

vagy pont nem? Na mindegy nem ez a lényeg. Nyilván annak sincs nagy esélye, hogy szálkásan (full six pack) legyen annyi, de simán lehet egy normális formában annyi kilósan és még felöltözve se tűnik pálcikának. Kinek mi a prioritás
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213
üzenetére
Akkora pajszerekkel mindenki az lenne a helyedben.

-
Ļantos
aktív tag
válasz
gyuri860213
üzenetére
Albumot készíteni

-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én nyugodt vagyok
Lehet túlzott önbizalom 
Ma pont Pull napom lesz, bicepsz is lesz a végén egy laza 10 széria, majd hozok képet hogy újra egyensúly legyen az erőben
Ez a 3. hét hogy csinálom a Push/pull/leg / Push/pull/leg Rest osztást és eddig még elviselhető. igaz szinte minden nap fáj valamim és a hét vége felé már nem annyira kívánom az edzést de hogy legyen izmos az ember. -
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213
üzenetére
addig senki nem lehet nyugodt

-
goodboy007
senior tag
-
-
-
aelod
veterán
válasz
Ļantos
üzenetére
De a leírásod alapján akkor nem ugyanúgy edzed mint én
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindent heti 1x edzek. Túl nagy hangsúlyt kap sokaknál a kar. A nagy izomcsoportokra kellene koncentrálni: láb, hát, mell. A kar másodlagos.
(#151605) Ijk
Tehát akkor nincs 80 kilós száraz natural forma. Értem. Azért nézz ki ha teheted egy natural versenyre, hogy láss humán genetikát

-
Ļantos
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Informálódok. Néha az a gyanúm, hogy sokat edzek rá és nem hagyom eleget regenerálódani. Kíváncsi voltam, heti egyszer vagy kétszer eddzi meg, mert az eredmény elég vállalható nála.
Tegnap a végén üres fekvenyomó rúddal csináltam állva bicepszre levezetést lassan, koncentráltam meg vicsorítottam, erre pultos lányka beszól nevetve, majd beszarsz azzal a rúddal, ő guggolni szokott vele én meg felemelni alig birom. Na menjél a picsába nyuszika

-
6-án voltam utoljára teremben, mert múlt héten külföldi kiküldetésem volt, de most vótam és atta. Nyomtam egy jó kis bicepszet, de nem úgy, mint aelod... Kezdhetek aggódni?

-
aelod
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem vele egy utolsó BBtv adás rémlik amikor is ecseteli, hogy bármit csinál és keményen edz egy nálánál jobb struktúrát sosem fog megverni. Most ha jól tudom van egy gyúrós étterme. Van pénze, van ismertsége. Jól csinálja. Semmiben sem különb mint bármelyik megmondó pápa BCAA Alázat Jenőtől, és Tápkieg Csirkerizs Bodó Imikéig bezárólag...
-
Woodslave
félisten
válasz
szuszinho
üzenetére
ja mondjuk ilyen lestarpált fejem nekem is van ha ezzel el lehet adni valamit

igaz ez nyitott világ bár akkor se értem miért kell mindenkinek mindent megosztania
De amúgy a reklámérték miatt is van problémám vele. Azért az némileg megadja az irányát bármilyen "bölcsességnek" -
válasz
szuszinho
üzenetére
Nagy öreg már az Illés Norbi. Mikor 2004 környékén kezdtem a gimit és rendesen elkezdtem a súlyzós edzéseket, ő már akkor is ott volt a színtéren, mint naturál testépítő szakértő. Még rovata is volt az azóta megszűnt tesztoszteron.hu-n.
Aztán haknizik azóta is.
Ki tudja, lehet majd egyszer mi is megérjük, hogy aelod fogja átvenni ezt a szerepet, ő fogkurválkodnia tápkieg gyártók marketing arcaként szerepelni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szuszinho
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Természetesen nem a "reklámértrékére" gondoltam az irományának, bár, ha jól elékszem a vízszűrő márkáját nem oszotta meg
. Ha valóban követi amit írt, akkor csak megosztotta a tapasztalatait (egyébként azt sem tudom kiez a figura), hogy mi vált be. Ki lehet próbálni, aztán eldönteni. Olyan nincs ami mindenkinél működik egyformán.
Neked is írni kellene egy hasonlót, aztán már kapkodna is mindenkinek az elérhetőségedért
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Azán bármilyen okból vége a scitecnek, kiderül hogy minden xar, kivéve a Labonoir marhakollagénfehérje és a NPK marha (mondjuk napi 1 kg húst kapnék én is ugyanezt mondanám el egy vidóban, címem és telefonszámom privátban
)
Csak az NPK, más nem is jó
Látod minden hazai ismert natural ettől izmosezt kapja ingyen
.
Én megkerestem őket, válaszra sem méltattak.
..és nem nem én küldtem rájuk a NÉBIH-et
-
Woodslave
félisten
válasz
szuszinho
üzenetére
Abba nem feltétlenül megyek bele hogy amiket ír arról mi a véleményem, mert tudja a fene. Én nem vagyok az aki ki merné jelenteni bármilyen étkezési módszerről hogy ez a tuti minden mástól meg beteges porhüvely leszel annyi azonban mindenképpen érdekes, hogy más meg vega lesz és ugyanezeket a csodákat tapasztalja, szóval akkor illene eldönteni végre hogy a tojástól meg a csirkehústól, vagy a zabtól és rizstől ilyen nyomorúságos az életem...
Nekem hitelességi problémám van vele. Eddig eltelt tizensok évben a scitec szekerét tolva mindenhol mint naturál testépítő a különböző tápkiegek csodás hatásait ecsetelte, vagy legalábbis vele is adták el ezeket. Na most vagy az van hogy akkor is tudta, hogy a tejsavó halálos méreg csak lexarta mert jött a lóvé, vagy qrvára nem foglalkozott a dolog elméleti hátterével és csak most döbbent rá a tények tévhitek oldal és egy "biohacker"
elmondása alapján ami megint megkérdőjelezi azt hogy bármit elhiggyek abból amit mond. Ráadásul ezt félmeztelenül (már aki belenézett a vidóba) teszi szóval ettől még qrva izmosak is leszünk. Ha ezeket egy 60kg-s szemüveges gyík mondaná mindenki hülyére röhögné magát, de az Illés még izmos is biztos igaza van ebben is.Azán bármilyen okból vége a scitecnek, kiderül hogy minden xar, kivéve a Labonoir marhakollagénfehérje és a NPK marha (mondjuk napi 1 kg húst kapnék én is ugyanezt mondanám el egy vidóban, címem és telefonszámom privátban
) Elég napi 80 gramm fehérje meg 200 gramm zsír, a ch (legalábbis néhány tolerálhatót kivéve) minden baj okozója.Ezeket amiket elmond amúgy 80%-ban 10 éve kapom minden oldaról ahova feliratkoztam. Klór, fluór, műanyag edényből szivárgó ösztrogén, emészthetetlen kazein meg mittomén. De annyi véleményem van azért ezekről (nem is konkréten amit Illés mond) hogy nagyrész bullshit pszeudosciencen alapuló félelemkeltés az alapjuk, amit semmiféle vagy nagyon szelektált tudományos kutatással támasztanak alá. természetesen nincs kizárva a chemtrail vonal, lehet azért nincsenek kutatások mert minden fogkrém fluoridot tartalmaz amit a boltban lehet kapni és nem akarják hogy kiderüljön a colgate meg akar ölni mindenkit.

-
mike1334
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Ha a víz lemossa, akkor ez csak annak jó, aki nem izzad edzés közben? Vagy edzés után ajánlott? Ti mennyi Marikát toltok edzés után? Szívnek árt? Hizlal? Laktóz érzékenyeknek is ajánlott? Ha Marikát használsz, attól még natural leszel? Kb ennyi jutott eszembe, így hirtelen.
-
gyuri860213
tag
válasz
Zola007
üzenetére
Azért ha elolvastad azt a litániát láthattál benne érdekes dolgokat. CH bevitel csak gyökérzöldségből és édesburgonya (sushi rizs? az mitől jobb mint bármely másik rizs, magasabb a keményítő tartalma ezért még az GI indexe is magasabb szerintem) ezeket csak kisebb mennyiségben és heti 1x lehet magasabb ch napot tartani. Az irányelv nagyon hasonlít az autoimmun protokoll diétára (AIP), barátnőm most ezt csinálja a pajzsmirigy gyulladása miatt de ott csak 2-3 hónapig javasolják és utána lehet fokozatosan visszavezetni az egyes ételeket. Életvitel szerűen alkalmazni és átlag gyúrósnak így élni kb lehetetlen hosszútávon.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Komoly porta lehetett az
Előző helyemen most horgászok védenek
Semmi gyúrás vagy küzdősport, elég vicces. Nincs pénz lóvéra.aelod
Azt a kart ott heti hányszor edzed le és mennyi gyakorlattal tricepszre+bicepszre, hogy így néz ki?

tibcsi0407
Régebben írta, hogy volt benne ez meg az, szerintem most se tagadná le.
-
Woodslave
félisten
[link] Illés Norbi natural testépítő megmondja a frankot
-
Angel2014
addikt
Arnold még mindig itt edz nálunk? [link] Le kéne menni egy csepeli edzésre vele.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
válasz
Mukucs
üzenetére
"De kurva idegesítő, hogy egyszer mérek 68 at, majd ugyanazon a mérlegen 66.5 .-öt mondjuk. Közben semmi nem változott az étrenden."
Felejtsd el a mérleget. Nagyon sok mindentől függ ez azért kapsz más eredményeket. Mennyit ittál, voltál-e wc-n, mennyit ettél.. Stb. De ha utána olvasol ennek akkor tudni fogod.
Havi 1-2kg legyen a reális cél maximum, ha minden rendben van minden nap. -
Mukucs
senior tag
-
Radnix
senior tag
válasz
Mukucs
üzenetére
ökölszabály: magasság - 100 kilóban jó szálkásan (10% alatt) az "natúr határ" a nagy átlagnak.
(#151602) marked one94: az a naturál akit Angel annak nyilvánít

(#151603) aelod: jó ha komolyan versenyszerűen csinálja valaki, megközelíti, meghaladja néha ezt, de most nem a te fegyelmezettségedet vettem átlagosnak

lehet off, de am hozzá tartozik: A hölgyek tojnak rá, hogy mekkora izomtömeg van rajtad, legyél atletikus, legyen alacsony a testzsírod és nyerő vagy. Ilyen szempontból tényleg nem érdemes megfeszülni + fél kg izomért, mert nem számít. (Magamból indulok ki, lehet másnak ez nem szempont)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor közös edzést kell szerveznem aeloddal. Meghívjuk majd Wood-ot független megfigyelőnek ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mennyit húzol fel?