- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz
j0k3r! #154256 üzenetére
Kb 1 éve.
40 voltam, hasonló mint a drogos nyúl. Erőtlen, gyenge, szar voltam. Mintha s@arból gyúrtak volna. Kellett változtatnom. Elkezdem kutakodni. Rengeteg információt gyűjtöttem...Kb fél éve elkezdem inni a hidegen sajtolt olajokat. Sok fajta van belőle itthon. Rengeteg pozitív változás történt bennem.
41 leszek de úgy érzem mást is kellene csinálnom. Nyáron elkezdem a Street Workout. Rengeteg minden megy, már. Álmomban sem gondoltam volna, hogy én valaha pörögni, forogni fogok a gyűrűn mint egy majom.
Teljesen szűk fekvők, életemben nem tudtam csinálni. Még 20 évesen sem. Most + súllyal is megy, teljesen szabályosan. Egykezest gyakorlom de az nagyon nehéz megtanulni.
-
flash-
veterán
válasz
j0k3r! #153681 üzenetére
Reggeli :4tojás
10orai:feherje
Ebed:200g csirkemell nagyon sok zoldseggel, 2evk olivaUzsonna:feherje
Vacsi:200g csirkemell sok zoldseggel 2evk oliva
Lefekves elott:200g felzsiros turo
Edzesnapokon ugyanez azzal a kivetellel hogy az egyik feherje az edzes utan.
Ez 2-3hetig így ez beinditja a fogyast
2-3utan annyi valtozas hogy edzes utani etkezeshez 100gramm rizs megy még.Ez igy kb 200gr feherje, 50gr ch(rizses napokon 120-130) es 80-90gr zsir
Ezt en igy nagyon siman tudom tartani, mert a zsir es a sok zoldseg telit és segít..A bringas napok mar huzosak voltak, volt hogy majdnem leestm a bringarol, ugyhogy ott annyi változást ezkozoltem hogy felotankent egy energiaszeletet vagy izotonias italt betoltam es birtam
Persze kezdo kerekparoskent/edzokent en birtam de egy haladó sportolo mar nem biztos a nagyobb energiaszkseglet miatt
Es heti fel kilo siman ment le igy.. Most hogy nincs kerekparozas muszalybkesz még kaloriat csokkenteni mert a suly stagnal(ami persze nem feltetlen rossz)
Nekem ezt egy szakember allitotta ossze, abszolut vallalhato -
bear_
aktív tag
válasz
j0k3r! #152640 üzenetére
Mint írtam műszakolok, így azokon a napokon amikor dolgozok nem tudok rendesen kajálni. A reggeli péksüti mellett délben
egy szelet rántotthúst vagy valamilyen húst eszek. + ugye a nasika, amit lecseréltem már mogyoróra. Ez nyilván kevés, de nem tudom megoldani, hogy többet egyek. Amikor otthon vagyok akkor edzek, ilyenkor azért a napi háromszori étkezés megvan, amiből az ebéd és a vacsora is húsos szokott lenni. Fogok is csinálni egy ilyen kalóriás táblázatot, mostmár kíváncsi vagyok mennyi kalóriát fogyasztok -
bear_
aktív tag
válasz
j0k3r! #152622 üzenetére
Műszakolok, így nem mindig van lehetőségem normálisat enni. Másrészt nem is akarok annyira belemenni, hogy írkálom a tápértékeket. Alapjában véve elég sok húst eszek, úgyhogy ezzel a részével szerintem nem is lesz gond. Estére pedig majd túrót eszek
A fehérjepor fogyasztását meg korlátozom az edzés körüli időszakra.
-
Mukucs
senior tag
-
Angel2014
addikt
válasz
j0k3r! #150399 üzenetére
Úgy érzem nincs baj az erővel főleg ennyi kilós fogyás után sem.
14 évig egy kortyot sem ittam ..de nem is azért veszem megigyam egyszerre..hanem nalonta 1-2 kis tampóval ..ez jót tesz az agynak és a szívnek ereknek is mert tágítja az ereket.
De elmondom régen edzés előtt a súlyemelők megittak egy űveg minőségi bort vagy pezsgőt sokkal jobb volt a teljesítmény is.
-
Ijk
nagyúr
válasz
j0k3r! #147550 üzenetére
Nem kiégés, csak rájöttem hogy felesleges. Persze nem fogok lebeszélni senkit, mert sok szar kiegészítővel szemben ez legalább annyiban frankó hogy a protein az protein és szükség van rá a szervezetnek. A kérdés hogy mennyire. Tapasztalatom szerint annyira amennyit kényelmesen beviszel kajából.
De ha kell a turmix az íze miatt, van elbaszni való pénz, utálod a húst, hiszel benne akkor megveszed, a te döntésed.Azért így 9 év alatt kipróbáltam kiegészítőket, hosszabb távon is, edzésmódszereket, ütemterveket, diétákat, szerencsére tömegelésben már az elején sem hittem, remélem az már itt is lejött hogy faszság. A 90% tudomány lehúzható a klotyón gyakorlatban, anabolikus kapuktól kezdve a a szuper edzéstervekig. Nem leszel izmosabb.
Kajálni kell rendesen, nem elhízni (max 15% tzs), megcsinálni az edzést ahol nincsenek sem általános, sem egyénre szabott csoda gyakorlatok, jó sokat kúrni, a többi meg genetika, tehát még véletlen se mérd magad másokhoz. Meg persze a kémia, a jelen kor legnagyobb ipari átverése a kamunaturálokkal. -
aelod
veterán
válasz
j0k3r! #145672 üzenetére
Hát engem zavar a szivacs. Talán egyszer próbáltam. Qrvára nem biztonságos szerintem. Am. meg always high bar
Am. ezek a bi és triszettek vagy óriás sorozatok jók de max intenzitás növelésre. Vagy ha nincs időd edzeni. De elég 3 gyakorlat is ha ki akarod nyírni magad.
Páldi Gabiék pl csak egyet csinálnak és attól is fejlődnek... -
Zola007
veterán
válasz
j0k3r! #145468 üzenetére
vagy csupán te is az embereknek abba a ~80%-ba tartozol, akinek problémát okoz ekkora mértékű pronáció a karban, ami a fekvenyomás alsó pontján szükségeltetne.
Abszolút természetellenes állása a könyökízületnek, az ami a fekvenyomás során történik.
Aki bírja, csinálja, de akinek fáj tőle a csuklója, könyöke, válla és egyébként kívülről jónak tűnik a technika, az hagyja el a p.csába a ruda nyomást, annyit nem ér.
Nem véletlenül áll szögben a markolat a jobb ChestPress gépen nagy részén -
Zola007
veterán
válasz
j0k3r! #145444 üzenetére
Amelyik sportban a testösszetétel mérés fontos, ott nem elsősorban a testzsírszázalék a lényeges infó.
Tudom, ez testépítő körökben furcsa, de például labdás sportágakban fontosabb a testzsír eloszlása, izomtömeg, víztérfogatok, csonttömeg és az ezekből kalkulált alapanyagcsere az étrend beállításához, mint hogy 8 v. 11 % testzsír van egy kapuson vagy csatáron/centeren.
Sőt, van ahol nem is cél az alacsony testzsír. Például egy kapusnak nem érdemes nagyon 10-12% alá mennie, mert nem lesz, ami tompítsa az esést. Neki nem kell sem futni, sem jól kinéznie. Nyilván ne legyen 30%, mert a fölösleges tömeget nehezebb ugráskor mozgatni, de egy NFL bal guard falembernek sokszor cél a 20-25%, mert a blind-zoneban lévő guardnak kell a legmasszívabbnak lenni a csapatból.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
j0k3r! #145417 üzenetére
Pár hónappal ezelőtt volt valami okosmérleg teszt mobilarénán, és utánanézegettem ezeknek.
Például nézd meg ezt: [link]
A mérleg szerint az 54 kilós csajon van majdnem 38 kiló izom, miközben a testének egynegyede meg zsír.
Erről a csajról van amúgy szó: [link]
És erről a mérlegről: [link]A teszter csajról a két kép meg amúgy innen van: [link] meg innen: [link], ha valaki esetleg angel szindrómával vádolna.
Más mérlegnél is hasonló ökörségek jöttek ki. Ezek a tizen-huszon ezer forintos eszközök nem hiszem, hogy nagyon relevánsak a témában, egy tükör sokkal reálisabb képet ad rólad.
-
Angel2014
addikt
válasz
j0k3r! #143176 üzenetére
Nem a kiló határozza meg...valaki feltett egy kalkulátort, de nem találom...mennyi kell a nőknek mennyi a férfiaknak a fogyáshoz, és a tömegeléshez.
1200-1500 a kalória..fehérje 100 gramm és szénhidrát is lehet 100-200 gramm. neked..
ezt írtam neki...ez működhet heti 3-4 edzéssel és kardióval?
-
jpeetr
aktív tag
válasz
j0k3r! #140344 üzenetére
Nálunk 1500Ft egy hónap, 11000 egy év. Szerintem Mo legkisebb konditerme (4ember már tömeg), és a legöregebb gépekkel
Cserébe van kulcsom, bármikor mehetek (akár vasárnap este 10kor is), és 2 percre van gyalog. Az alapgépek megvannak, szóval mindent meg lehet edzeni. Ja meg nincs is másik a környéken se. -
Zola007
veterán
válasz
j0k3r! #137707 üzenetére
Sajnos az online/fiktív divízióba tartozó alábbi kategóriákat még nem sikerült licenszelnünk az ESPN "Fantasy sports" részlegétől:
• anti-test
• rettene-test
• fűtő-test
• hen-test
• dopping-testMásrészt több csepeli nevezést nem fogadunk el, mert már így is fejenként több mint 200 vip-jegyet igényeltek a gyerekkori barátoknak és nem férnének be az eredményhirdetésre.
-
marked one94
őstag
-
kicsiogre
tag
válasz
j0k3r! #134381 üzenetére
Én belekeverem a tojásba jol oszekeverem és kisütöm ( egyik oldal megsül átfordit és kész ) volt már hogy édeset kivántam igy fahéj plusz édesitő is ment bele igy olyan palacsintaszeru lett az ize ( chliliport szoktam beleszorni legtöbször)lepénynek hivom😃 , vagy ráöntök egy kevés meleg vizet várok mig beszivja egy kis kakaopor vagy fahéj meg édesitö öszekeverem és zabkása ogre modre kész (van amikor cottage cheest is teszek bele és az a vacsim) vagy egy fehérje kevés vizzel hogy pudingsürüségü legyen és abba keverem bele a zabpelyhet
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest