-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zola007
veterán
válasz
mike1334 #158336 üzenetére
Pályát tévesztettem ba**od
Régen egy angol tanfolyamon találkoztam egy hivatásos Pua-oktató sráccal, legalábbis ő úgy prezentálta a dolgot, mint főállás.
Én nem vagyok egy BreadPit, de helyben tudtam volna neki fél órás tanácsadást tartani, olyan magasan képzett lehetett a kinézete és viselkedése alapján. -
JohnYBoVs
csendes tag
válasz
mike1334 #156853 üzenetére
Nemtom'... en nem akarok megteriteni senkit, en alapbol meg a legjobb baratomnak se adok a szavara szakmajan belul, mert 5 ember 6 felet mond ugyis. meghallgatom mindet, es ami szerintem "igaz", abban hiszek es azt teritem.
a magnerotra visszaterve, ugyolvasom, hogy 32,8mg a Mg tartalma, a tobbi csak ilyen vitamin szallitast, beepulest segito anyag. hmm.. -
JohnYBoVs
csendes tag
válasz
mike1334 #156851 üzenetére
En nekem mondjuk jobban hangzik a biotechesnek a napi 350mg-ja, mint a magnerot 32,8g-ja. De mondom, en sem ertek hozza. en aldis, lidls pezsgotabit iszom, valami 150ft, combtőnel szokott labazaskor gorcsolni, ha keves az Mg, ez elmulasztja. Zarojelben irom, nagyanyam Magnerotozik, az orvos tanacsara, de minden baja ugyanugy megmaradt, az igazsaghoz hozzatartozik, hogy nem szed belole napi 3x2-ot, mert draga. Tanacsoltam neki hogy hasznaljon inkabb tapkieg boltos keszitmenyt, suket fulekre talalt, merhogy' eszondta a zorvos...
-
benfolds
őstag
válasz
mike1334 #156369 üzenetére
amit én vettem, az orvosi tisztaságú zselatin, mert a gyógyszertárban, ahol ajánlották, ilyen volt, de szerintem az élelmiszerboltban kapható étkezési zselatin sem lehet rosszabb, max. olcsóbb. a gyógyszertáriból 1000 ft volt 10 deka. kristályos anyag, amiből két kiskanálnyit egy csésze forró vízben elkeverve oldok fel, aztán megiszom. megvárhatod, amíg megdermed, de nem hiszem, hogy van jelentősége. viszonylag íztelen. egyértelműen csökkentek a fájdalmaim, nem kezd el fájni a derekam már attól, amikor látom, hogy valami esik lefelé...másfél éve alatt most javultam először.
-
MATEO6600
őstag
válasz
mike1334 #156125 üzenetére
A bolti tej 1%-ban tartalmaz tejfehérjét, a protein por ~75-80%-ban
Nagyon egyszerű kipróbálni:
1 hónapig nem iszol tejsavót.
Vagy ha nem megy a megvonás, akkor veszel fél-1 kiló marhafehérjét és azt iszod, aztán megnézed van-e javulás.
Vagy allergológus, csak arra költeni kell. -
Apollyon
Korrektor
válasz
mike1334 #155122 üzenetére
Régen nem így volt, legalábbis olvastam pár éve, hogy a nutella cukortartalmát megnövelték, most már nem csak fele a cukor, hanem 60%
Ez a termék sose mozgatott igazán, csak a milky way
A minap láttam egyébként hasonló csomagolásban mézeskalács krémet (valami fahéjas cucc lehet).
Egy standard csokitábla amúgy 55% cukor, a milka is annyi. De ott van pl. a boci, az már 62%, mikuláskor kaptam ajándékba egyet, hát nem bírtam megenni. De jó nagy szenyók, mert nem elég, hogy megnövelték a cukortartalmát, de azt néztem hogy csak 90 grammos a tábla.
De sok más ilyen bolti hulladék is alulmúlja magát, minden kaját cukorral töltenek ki, mert úgy olcsóbb. Ma már úgy vagyok vele, hogy ha csoki kell, akkor csinálok magamnak kakaóból, és úgy ízesítem ahogy jólesik.
Btw ha mogyoróvajat akarsz, akkor érdemes kipróbálni hogy összezúzod magadnak mozsárban vagy hasonló és te ízesíted, jobban jársz.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
mike1334 #155118 üzenetére
A mogyoróvajat én is ki akartam próbálni pár éve, vettem is egy üveggel, 1x ettem belőle és ment a kukába. Adtam egy esélyt az édesített verziónak még, kuka az is. Ez valami eszement usákiai kaja inkább, mint a csokiöntetes bacon...
A mogyorókrémet viszont anno csíptem (ami nem földimogyoró) de az meg tömény cukor. Volt ezer éve az a Milky Way-es, de már nagyon rég megszűnt az is, ki tudja miért. Mondjuk annak még nem néztem a makróit.
-
-
kmisi99
addikt
válasz
mike1334 #154641 üzenetére
Jaja, nadrág problémák
Én nem testépítőnek edzem magam, tudom b*zis de hát így sikerült.
Jó nem egy nagy testépítő izom állat vádli, szóval ki fogtok röhögni hogy ez nekem nagy, de ennyi pont elég nekem.
Kép [link]Amúgy még ez jó szóval nem akarok pipa szár lábat csak ne nőjön még jobban.
-
Zola007
veterán
válasz
mike1334 #154510 üzenetére
Mi leálltunk egyszer csocsózni 2 sráccal. Egyik meghívott minket egy sörre.
Tök normális volt, játék után leültünk dumálni velük.
Eszembe nem jutott hogy Homo szopiens, csak mikor megkérdezte hogy lenne e kedvem táncolni.
Akkor azt hittem ráborítom a 80 kilós Garlando asztalt. Ráborítom vagy négyszer.
Megállt a levegő a kocsmában egy pillanatra, de évfolyamtársam lenyugtatott
Nekem azért csípte az önérzetem. Bár úgy is fel lehet fogni, mint haverod. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
mike1334 #154288 üzenetére
Ez a bajom. Anno a doki Xilox-ot írt fel, ami eléggé overkill. Egyébként sem igazán értem, hogy mit diagnosztizált. Baleseti magánrendelésen nézettem meg, de lehet nem ott kellett volna. A forma egyből be akarta gipszelni.
Most van Flector gélem, de nem igazán jó mindig. Nikoflex sem rossz, de az is csak addig jó, míg melegíti. -
mayday00
őstag
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
mike1334 #154082 üzenetére
Persze, ezzel tisztában vagyok, de ugye nem csak egy ilyen szerződés van.
Nekünk is van, hogy sikerül nagyon gyorsan megtervezni egy-egy csarnokot és a megrendelő húzgálja a száját, hogy miért kell ennyit fizetnie 1-2 napos munkáért. Olyankor ugyanazt az érvet hozom fel, amit Te is írtál.Most rakattam be egy új kazánt, kijöttek a Vaillant-osok beüzemelni az egyébként már üzemelő kazánt és 40 ezret kértek érte. 40k-t fizetek azért, hogy legyen garancia a kazánomon. Ez egy ilyen popszakma.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
mike1334 #154080 üzenetére
Én akkor lepődtem meg, amikor a házhoz írtuk az adásvételi szerződést és az ügyvéd kb 10 perces szerződésírásért, meg földhivatalba járásért legombolt vagy 150-nel.
Poén az, hogy ez még olcsónak számít. Azt hiszem 1,5% körül volt a díja.
A Duna House-nál Őt szokták javasolni. Most elég jól kereshet vele. -
medica
senior tag
válasz
mike1334 #153573 üzenetére
Tiltakozik a szervezet
Nekem sincs most időm annyi (síszezon), de azért heti 3 belefér. Csak a hétvégi hosszú kimarad általában
Apollyon: nem a légellenállással nyersz vele ha arra gondolsz és nem tizedeket. Ne szorít sehol (teljesen elasztikus), nem is lehetne mozogni benne máshogy. Nem szívja be az izzadságot mint a melegítők pl., hanem átengedi a külső felületre. -
medica
senior tag
válasz
mike1334 #153568 üzenetére
Végre egy mozgó ember! Nekem az kidörzsöli általában (alkati kérdés), a krém se segít (mellbimbónál viszont jó). A gagyi futócuccoknál inkább jellemző hogy kidörzsöli, télen véresre aztán a forró zuhany alatt meg ordítás (no homo!). Minőségibb ruházatnál ez nem fordult még elő. (Vasárnap jégen toltunk 35-öt a Raxon, 3200m szint, kellett grödel is, olyan jeges volt).
-
MATEO6600
őstag
válasz
mike1334 #153549 üzenetére
De felmegy az, csak feszül.
Nekem ez tetszik, nem érdekel más véleménye, tudom, hogy sokak szerint nőies :-)186/80 vagyok, és asszem 31es nadrágot hordok. De ez nem túl releváns infó, mert emlékszem hogy egy ugyanilyen magas, súlyos, de 0 izommal rendelkező ismerősöm nagyobb gatyát hord.
Engem inkább az ing választás aggaszt, azok feszülnek hátban, néha szakadásig...
Kathi Béla öltözködési stílusa tetszik e téren, rajta faszán állnak a slim ingek. Meg kéne kérdeznem hol vásárol :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest