- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
patex1983 #164363 üzenetére
így akkor jártam régen, mikor gyenge volt a vádlim aztán el kezdtem rá edzeni ezerrel, nyújtást meg kihagytam, azért nem gondolom, hogy túledzés lett volna, mert attól jött helyre ha vádliztam - bármennyire is fájt + nyújtottam
spiccelve tudtam csak járni, ha erre gondoltál te is akkor szerintem egy dologról beszélünk
-
rwin5
őstag
válasz
patex1983 #161708 üzenetére
gyúrás, kox, lassan szinonimák
17 évesen kezdtem el asszem rendszeresen kondiba járni, az 11 éve, emlékszek, hogy mennyire nem volt ennyire divat/tömegsport, mint most. Sokkal másabb volt a hangulata is a konditeremnek, mondjuk vannak még igazi old school termek ahol olyasmi a hangulat, viszont a mai gépekkel sokkal jobban lehet tehermentesíteni az ízületeket. Bár koxoltak akkor is már eléggé, de nem az volt, hogy minden hülyegyerek nyomta 2 hónap után
amúgy visszasírom a fiatalkori kondis feelinget, meg a motivációt is, de azóta más dolgok vannak fókuszpontban, szóval ez relatív
-
benfolds
őstag
válasz
patex1983 #161708 üzenetére
most vettem csak észre, hogy neki még a cukorbetegséggel is küzdenie kell közben...
-
-
benfolds
őstag
-
-
benfolds
őstag
válasz
patex1983 #160054 üzenetére
egyrészt ha veszek mondjuk egy kiló csirkét, akkor annak látom mennyi a fele, negyede stb, másrészt 10-20 dekákat már meg lehet saccolni, amúgy meg nagyon nem számolom a kalóriákat, csak annyira, hogy ne legyen kevés.
több mint 2 hete tudtam nem edzeni, de holnap remélem már neki tudok állni újból. attól féltem, hogy jobban össze fogok esni, de nem igazán, szerencsére. a másik, hogy bíztam benne, hogy legalább annyi pozitív hozadéka lesz a dolognak, hogy rendben jön a vállam, de az sem igazán. -
aelod
veterán
-
benfolds
őstag
válasz
patex1983 #159525 üzenetére
kupálódnom kell még receptügyileg is.
az hogy van, hogy valakin 20 évvel azután is látszik a gyúrás eredménye, hogy utoljára edzett, mások meg akár egy év alatt is teljesen összeesnek? csak arról jutott eszembe, hogy amikor utoljára a karottát láttam, akkor kis jóindulattal még ki volt gyúrva, most meg apu testnek is rossz, amit itt villant.
-
Walter_White
senior tag
válasz
patex1983 #159182 üzenetére
Csak kiváncsi vagyok, hogy mi történik a testel, és a szervezettel, hogy ha a napi makrokat beviszem edzés elött, és edzés után már semmit. Hagyom pihenni a gyomrom is éjszakára, és a szervezetet is, és kelés után a megszokott reggeli turmix- "kisérleti" jelleggel.
Az IF-ből gondoltam egy ilyen ötletként - nem böjtölök 16 órán át, hanem átlépem az edzés utánit. kb 7-kor kelek - 7-től 19:00-ig beviszek minden makrót kényelmesen, majd fél9-9-kor megyek a terembe, maximum 11-negyed 12-ig hazaérek (szerencse 6 percre van tőlem a terem), utána haza és bedölök az ágyba.-----
Speeedfire - köszönöm -
válasz
patex1983 #158904 üzenetére
Amúgy ez a placebo hatás az, ami miatt azokat nem kezdem el lebeszélni, akik már szedik. Max azokat, akik még most kezdenék. Ha ez adja meg a mentális löketet, hogy lejárjon, akkor csak van haszna. Persze ilyen erővel C-vitamint is szedhetnénk, ha azt hiszik, csak higgyék el, hogy attól izmosak lesznek.
-
Angel2014
addikt
válasz
patex1983 #158896 üzenetére
Persze hogy nincs főleg más az edzésük is meg a táplálkozásuk is.
De azért itt ki lehetne szűrni így csak lehetne látni a változást ha azonosan étkeznek és azonosan egy időben kardióznának. PL: Aelod és Pont te lehetnél azonos kinézet , de ez nem is lenne nagy baj ha van egy kicsi eltérés a lényeg akkor is fog látszani a végén.
PL egy táborban vagy seregben így edzenétek.
-
Lacy6
senior tag
válasz
patex1983 #158212 üzenetére
Ha már most elkezdenék erőteljesen oktatni az egészséges életmódot, hatalmas előnnyel járna gazdasági szinten is.
Drasztikusan lecsökkenne a betegek száma nagyon sok területen.
Sokan a tünetet akarják kezelni, minél több szakemberrel és kórházzal.
De valójában azt nem vesszük észre, ha magát a problémát kezelnék ezerszer nagyobb hatása lenne, mint hogy tüneti kezelés erősítésére fókuszálnánk.
A kollégám is mondja, hogy egészségügy fejlesztésére kellene költenie a kormánynak. Közbe meg elhízott és dohányzik, biztos a kórházba vezető útja. Az én pénzemből is kell kezelni, csak mert igénytelenül elhanyagolta magát. Ilyenkor mindig belegondolok, hogy ez micsoda pazarlás!
Milliárdokat szórunk ki az ablakon, követelve az egészségügy fejlesztését.
Ami persze szükségszerű és jó dolog, de ha egészségromboló ember mondja nekem, akkor én azt képmutatásnak veszem. -
Zola007
veterán
válasz
patex1983 #158212 üzenetére
Az alábbi képen a
Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság
kongresszusi tagjai láthatók.Kivétel nélkül gyakorló belgyógyász orvosok, mindegyikük elvileg az elhízás elleni küzdelemre tette fel az életét.
Hát k****ra nem látszik.40 tagból minimum 30+ elhízott.
Értem én hogy elfoglalt emberek, de nem ennyire.
Nincs több kérdésem, kérem kapcsojjaki'
-
Speeedfire
félisten
-
Radnix
senior tag
válasz
patex1983 #157805 üzenetére
A fent is említett pszichológiai tényező számomra nagyon fontos: emészhető "falatokra" bontja az utat. Könnyebb egy olyan célért tenni (nekem legalábbis biztosan) ami megfogható, rövid időn belül elérhető: pl a mezociklus 3. hetének a teljesítése itt-ott 1-1 plusz ismétléssel a növekedő volumen mellett. Vagy ott van pl a jutalom az elvégzett 4 hét munka után van egy lightos hét, amikor az ember csak lemegy a terembe átmozgatja magát, feltöltődik szellemileg és testileg.
Az már csak a ráadás, hogy ez a módszer még hatékonyabb is, mint a folyamatos konstans terhelés. (ezt alátámasztandó lusta vagyok linkelni, mindenki keressen rá forrást ami alátámasztja/megcáfolja a saját prekoncepciói szerint) -
brownus
veterán
válasz
patex1983 #156695 üzenetére
szoktam zsidó tojást is, az is eláll pár napig, itt egy recept, én kacsazsírral szoktam, az van otthon... (a hagymát imádom, egy kis zsír meg kell minden nap :d)
még egy tipp, mert ezt is szeressük
kacsa rillette , lidl-ben 1000-1200 két darabb melle, ahhoz a végén jóóó sok zsírt teszek, ahogy a recept is mondja. szóval max 1500hufból van egy hétre való krémed ami mehet a szendóba. és te csináltad, tudod mi van benne..még egy, ha nem akar valaki húst enni, vagy állati eredetű cucmákot:
hummusz, ez is napokig eláll a hűtőben, arra kell figyelni, hogy a tetejére önts olivaolajat. -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
patex1983 #156413 üzenetére
No offense, de nekem az izolátum is pont annyit ér, mint a koncentrátum. Ebből nekem az lesz, hogy tizenötezer két kiló fehérje, holott ha szerencséje van az embernek ennyiből 5 kilót is vesz.
Meg úgy elnézve a kínálat többi részét, nincsenek túl extra jó akciók. Kb. mint amikor a 4000 forintos sajt kilóját lenyomják, 3900-ra. Hű micsoda akció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged