- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dunkel
őstag
válasz
dunkel #46149 üzenetére
14. nap Péntek reggel ~75kg. Irány Velence - első két étkezés még OK volt, aztán ebéd (1. csaló étkezés). Hogy is mondjam, nem vicceltem el na:
1 tányér marhapörkölt, 1 tányér csirkegulyás, 1 tányér kolbászos lecsó - persze szigorúan kenyérrel! Leöblítve 1 korsó sörrel, fél liter kólával. Egyedül a lecsó ízlett, a többi elég szar volt. A délután a zabálás kipihenésével teltEste már nem is kívántam a ch-t de délután ha elém raktak volna valami sütiket biztos tömtem volna befelé - de hálisten' nem.
Szombat 76,5 körül keltem, ma 76. A zsírvesztésnek nem hiszem, hogy segített, de most mintha kicsit jobban mutatnék a tükörben - ez majd idővel elmúlik
"Találtam" ~200g ALC port a fiókban, a felét le is kapszuláztam hamarjában, 1. étkezéssel és edzés előtt nyomok 2-2 kapszulát (~700mg / kapsz).
Folyt köv -
macikos
addikt
válasz
dunkel #46505 üzenetére
Jó, egy most muscularnál még nekem is előjönnek az erek, pedig elég fedett vagyok...
Azt mondtam, hogy alapjában véve nem volt eres, ahhoz képest amilyen száraz volt. Tehát nem volt ilyen: [link] Dave Palumbo olyan, hogy áll és olyan erek vannak rajta, hogy azt hiszed erőlködik.
Levrone meg most teljesen naturál, dopping teszt is volt...
Ha már dopping teszt, itt vannak járatos emberek
Tesztoszteron szintemet hol tudják megnézni? Hova menjek? Mit mondjak?
-
Tomics
addikt
-
Vandit.
addikt
válasz
dunkel #46200 üzenetére
Köszönjük Emese. Te is megláttad a lényeget. Gondolom a cikkekig el sem fogsz jutni pláne, hogy eleve megkérdőjelezel vmit., amit álílt. Leszarom, hogy független vagy nem, ha olyan dolgokról ír, ami érdekel és van alapja is. Vagy, ha te megkérdőjelezed a két cikk valóságalapját, akkor cáfold is meg nekem légyszíves, ha viszont elfogadod, akkor meg ne ragadjunk már le ennél a "legfüggetlenebb" témánál.
-
marcus.fenix
aktív tag
válasz
dunkel #46187 üzenetére
Egyszer kell egy adag az izomszövet ciklikus megújulásához, ami kb. 1g/zsírmentes tskg., és kell az izomépítéshez, ami mennyi lehet? Vegyünk egy full kezdőt, aki mindent jól csinál, az első évben mennyi fehérjét képes beépíteni? Legyünk rohadt optimisták és mondjuk azt hogy egy komplett mezomorf, és az első évben 12 kiló izmot szed föl. Az havi 1 kiló, ami napi szinten 33 gramm. Tehát egy 60 kilós emberkének akár 100 gramm is elég lenne, de mivel a fehérjék minősége megkérdőjelezhető, így legyen egy +20-30% biztonsági többlet. 120-130 gramm. A túlzott fehérjebevitellel max megtanítod a tested hogy hogyan használja fel energiaként a fehérjét (ha a szénhidrát meg kevés), vagy egy fokkal közelebb visz a zsírbüfé-külsőhöz. Viszont ha nincs elég jó szénhidrát, akkor nincs erő full gázzal edzeni, meg a proteinszintézishez is kevés, szóval dupla bukta. Első két évben tömtem magam napi 200-250g fehérjével, gyakorlatilag kurvára fölöslegesen...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dunkel #46174 üzenetére
2g/tskg
amúgy eccer Lantos J. mondta valahol hogy 120g-nál többet amúgy is felesleges bevinni bárkinek naturálban, mert a szervezet úgy sem tudja hasznosíttani. én pont nemrég vettem vissza jelentősen a fehérjebevitelem, és eddíg nem érzek visszaesést
kreatint használok most mondjuk pár hete -
penene
őstag
válasz
dunkel #46180 üzenetére
Nem mindegy.
Az időkapszulás protein nagyon jó. Beteszed az időkapszulába, és akár 50 év múlva is kibonthatod, fogyasztásra! Optimális annak, aki előre nem tudja néhány évre hol lesz, és tud-e proteinhez jutni.
Ne hagyd ki, ha akarod valamire vinni ebben az életben testépítésben! Légy Te, aki mások felett állsz a fejlődésben! Be the change! -
penene
őstag
válasz
dunkel #46174 üzenetére
Na, majd nemsokára kiszámolom, mennyit kajálok, csak a teletál elég lutri.
150-160g fehérje megy kb. turmixokkal együtt.
A CH részét kb.re ki tudom számolni.
A zsírt nem nagyon, csak amit nem teletálból viszek.BÁ: Amúgy most már kb. 130g kell, HÍZTAM!
Bár ha tartanám az elméleti arányt a 130g fehérjéhez, szerintem bőven el kezdenék fogyni .. -
marcus.fenix
aktív tag
válasz
dunkel #46166 üzenetére
Na akkor eddig jó, bár harmadik és negyedik hét volt vízválasztó az én diétámban is, ami viszon korántsem volt ilyen összeszedett mint a tiéd.
A fehérjm nagyjából okés, ehhez a súlyhoz a 170-180 gramm szerintem elég, viszont zsírral le vagyok maradva. Némi halolaj kapszula, törökmogyoró, meg a tejből származó zsírok, és kész. A teljes tojást vissza fogom venni az étrendembe. Az nekem hozta a tömeget
-
dunkel
őstag
válasz
dunkel #45786 üzenetére
Végeztem egy gyors kalkulációt. Én azt mondom ez a Palumbo diéta nem olyan drága...
Kérdés, hogy működik-e? Na ez majd kiderül7. nap 76kg (-4). Kb innen indul a zsírvesztés. A forma borzasztó
A víz lement, laposabb vagyok, és ennek köszönhetően még jobban látszik mennyi rajtam a zsír! Csodás
Az enyhe szájszárazság folyamatos, szénhidrátokra egyáltalán nem vágyom, mikor éhes vagyok akkor húst tömnék magamba, leginkább marha steak-et
Pénteken teljesen be voltam kómálva, 8 óra alvás után hullaként keltem fel, 1 kaja, 1 órát melóztam itthonról és feküdtem vissza aludni még 2 órát. Az egész péntek kb. így nézett ki. Szombaton kapásból 9 órát aludtam, így nem volt gond, utána egész nap OK voltam. Ma 8 óra körül aludtam, friss vagyok. Lehet az időjárás kavart be? Nem tudom..
A tervezett szemétkaját elhalasztom, pénteken céggel megyünk vidékre, majd ott megtartom, a 12. napon. uff -
[CS]Blade2
addikt
-
macikos
addikt
válasz
dunkel #45839 üzenetére
Fogyasztok szénhidrátot. Zabpehelyre rá a turmix egy része. Az ilyen edzés utáni dextróz stb. dolgokat is próbáltam régebben, szerintem semmi értelme
Vagy legalábbis nálam. A zabpehely viszont nagyon jó edzés után, szerintem több értelme van, hiába lassú felszívódású. Annyira én nem fosok az izomvesztéstől, hogy húú, vége az edzésnek, egyből dextróz.
-
macikos
addikt
válasz
dunkel #45836 üzenetére
medve bácsi
az
kösz
Kathi Béla is valami hasonlót nyomat edzés után, meg Coleman bácsi is. Igaz, ők azért más kategória. De inkább több legyen, mint kevesebb. Szénhidrátot nem szoktam a turmixba tenni, BCAA-ra és Glutaminra pedig nincs pénzem (vagy legalábbis sajnálom rá).
Ezt a turmix dolgot egyébként nem úgy csinálom, hogy vége az edzésnek, bemegyek az öltözőbe és már küldöm is le. Nem. Otthon iszom meg, amikor hazaértem, ami olyan 15-20 perc.
-
penene
őstag
válasz
dunkel #45795 üzenetére
Kösz.
Én ezt olvastam el: keton diéta
Ez azt írta, hogy az a legfontosabb része.De lehet csak félreolvastam vmit.
MOD: igaz, ez nem Palumbó.
MOD2: barátnőmnek ki kéne találni valami normális diétás módszert. Heti 3x nyom kemény stepet meg erősítést, most edzés után iszik fehérjét, egyébként meg fogalma sincs a dolgokról.
És nagyon nekem sincs, hogy valami tutit mondjak neki, csak annyi, hogy először próbáljon meg ne napi 3x enni, ill. ne zsírosat, meg szemét kaját...
Olyan, hogy grammra mért cucc egyelőre nem játszik, teletáltól rendel... 1 főételt elosztattam vele 2be, hogy legalább több étkezés legyen...Fehérjét iszogatna napközben, nem tudom, annak van-e így értelme önmagában...
Valami normális diéta kéne neki,amit tud tartani... -
dunkel
őstag
válasz
dunkel #45615 üzenetére
4. nap reggel 77kg (-3). Ha így folytatódik, kb vasárnap abba is hagyom a diétát.
Viccet félretéve, a víz kiment, glikogén leürült, indulhat a zsírmobilizáció
Kicsit fura még mindig ez a sok olaj, de kezdem megszokni. Jobbakat sz@rok evvel a minimál zöldség + rost kiegészítéssel mint korábban a napi 60-70 deka zöldség mellett, ez jó
.Ami negatívum, hogy a szájüregemben (az ajkaimon nem) folyamatos szárazságot érzek, kortyolgatok állandóan.
Félek kicsit a diéta tarthatóságától, mivel hétvégén lakásavatóra megyek, jövő hétvégén vidékre egész napos csapatépítésre. Úgy meg nem nagyon lehet beépülni, hogy iszom az olajomat a turmixszal 3 óránként, míg a többi sügér tolja be a pörköltet.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dunkel #45611 üzenetére
átmeneti
csak amíg tart a diéta
pl emlékszem hogy mikor Janesz lediétázott kb 60 kilóval nyomott kevesebbet, vagy mikor a Guldi készült versenyre kb 70 kilóval szériázott a verseny előtt. pedig ő Fekvenyomó Európabajnokságon idult, szal simán lehetséges hogy akár 250 körül is tudott. nálam is úgy volt hogy mikor 2007ben naturálban diétáztam akkor 70 kilót gyengültem, aztán tavaly okosságok mellett sérülten is csak 20 kilót..
szóval simán elhiszem hogy aki egész az évet végignövizi az a diétában nem veszít annyi erőt, ráadásul úgy sokkal magasabb CHval fogyasztanak amúgy is. T.D. pl 300at mondott egyik videóban.. nos attól én konkrétan semmit nem fogyok.. ő meg versenyformában van tőle.. persze lehet az utsó pár napban van ch ürítés és töltés, de az konkrétan a versenyzés miatt van nem a "normál" fogyasztás miatt..
bár mondjuk azt is elhiszem hogy ha van 14% testzsírotok és nyárra le akarjátok vinni 10re akkor a mondjuk 80 kilós fekvenyomásotok visszaesek 70re aztán a gyengülés le is van tudva. -
penene
őstag
válasz
dunkel #45602 üzenetére
Csak érdekelt, mert a Muscle Beart én sem ismerem. Csak azt tudom, hogy most kezd rákapni a barátnőm a fehérjére, kezdi komolyan venni az edzéseket, stb. És látszik is.
Valszeg vagy a nutrisportból, vagy az új fehérjéből adok akkor neki.
Pobby
Hát ezaz.. És ne legyek féltékeny, hogy a sok kigyúrt állat füzögeti, meg tetszik neki a szállkás izom..
De majd adok én neki!
Majd egyszer lemegyek oda, ahova ő jár, és megmutatom, hogy kell sima rúddal fekvenyomni. -
Coyot
őstag
válasz
dunkel #45584 üzenetére
Beszámolót várok, Bubeszpatesznak nagyon bevált, töltéssel meg csínnyán max heti mert akkor elveszik a ketogén hatás
aztis írd be mikor eleged lesz a napi sok deci olajból
macikos:
szerintem ez nem Palumbo diáta hanem un. ketogén diéta, az h Palumbo is csinálja szíve joga nemde? -
Bibby
addikt
válasz
dunkel #45253 üzenetére
Azért szarabb mint a cukor mert qrva nehéz belenyomni a sékerbe 30 dekát, meg borzalmasan nehezen oldódik.
Mire belenyomod az arcodba a lekváros kenyeret, addig én felöltözöm, megiszom a szőlőcukros/zabos lötyit és már félúton járok hazafelé ahol vár a tartalmas ebéd.
Jó hogy nem oda lyukadunk ki hogy edzés után 15 másodperccel már valami kiadósat kellene enni különben lerohad rólunk 3 kiló színizom.Aki nem eszik rendes, kiadós ételt edzés után azon meg a kenyér sem fog segíteni.
#1 Minek nekem 150g Ch edzés után?
#2 Mi az hogy inkább kenyér mint semmi? Milyen semmi mikor a dextrózzal hasonlítod?
#3-4 Lesz@rom, attól még jó vicc volt.Egyáltalán nem vágom hova akarunk kilyukadni? Nagyon díjaznám hogy a kocagyúrós öltözőben majszolgatná edzés után a kilós tesco-sat, mert olvasta hogy tökjó.
-
Bibby
addikt
válasz
dunkel #45249 üzenetére
Ja meg azért értékeld át azt a szőlőcukrot. És ez mégiscsak tiszta ch, akármilyen GI-je van a kenyérnek.
-
Clain
tag
válasz
dunkel #45211 üzenetére
Szia !
reggelente általában v.mi müzlivel kezdek sok tejjel ,max rádobok 1 szendót
ebéd mindíg változó! vmi zöldség leves + húsos dolog (sült hús krumplival ,vagy v.mi húsos tészta)
Vacsi általában valami joghurt vagy gyümölcs ilyesmi ! (amit találok)a mai edzésem pl. : (bocs,h. nem használok szakszavakat)
mellezés :
- fekvenyomás (piramisba)
- deszkáról nyomás (4x10-12)
- 45-os egykezes szabadsúllyal nyomás 4x10
- tárogatás 4x10-12
- csigával tárogatás (középmellhez) <- ezt nem tudom h. jól írtam e
és a végén volt egy kis tricó :
- csigán letolás kötélel
- lórugás
- homlokra engedésáltalában mellezést 1 napon szoktam ,de ma több power volt és betettem egy kis tricót is !
tudom ,hogy sok de általában 4 gyakorlatot csinálok mellre ! ez téleg attól függ ,hogy milyen volt a kajám mennyi energiám van hozzá !
nagyából ennyi ! -
macikos
addikt
-
Bibby
addikt
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest