- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
autotaxmo
őstag
válasz
TheMartin03 #2659 üzenetére
Amugy en arra lettem volna kivancsi hogy mikent zajlott a kezbesites, alairtal valamit atvetelkor vagy csak a kezedbe nyomta a kezbesito? Bocsi, nem neked akartam cimezni hanem mbalintnak
-
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #2657 üzenetére
Igen erős lenne,csak megkérdeztem, mert csinálhatnàk azt hogy a rendes árát kérik..Ha lemondták a rendelést és közben meg átvetted,akkor ugye nem fizettél. És a valódi vételár meg nem annyi mint a hibásan közölt összeg ,amelyre szóló rendelést írásban lemondták. Lehetne belőle vitás ügy.
-
mbalint987
aktív tag
válasz
TheMartin03 #2646 üzenetére
Mondok Nektek jobbat:
Extrém olcsó telefon megrendel (ahogy mindenki, én is a tanulói áruházból), viszont áruhitellel, lesz ami lesz.
Következzen a történet mozzanati sorrendben:
1. Másnap hív a Cofidis, elkezdjük a hitelszerződést megkötni. Ez zajlik 2 napon keresztül, végül aláírtuk a kölcsönszerződést, folyósítják majd a Samsungnak a hitelösszeget.
2. Samsung kiszállítja a telefont, Cofidis-nél a hitel még folyamatban státuszban van.
3. Pár nappal később ránézek a Cofidis-nél a hitelre, a státusza átváltozott "Elutasított" státuszba. Hívom a Cofidis-t, ügyintőz felveszi, a szürreális beszélgetés kb. így hangzott:
Cofidis: Üdvözlöm, miben segíthetek?
Én: Üdvözlöm, ... (elmesélem a sztorit)
C: Kis türelmet kérek...
C: Hmm...
C: Ezt nem értem...
C: Biztos hogy megkapta a telefont?
É: Igen, arról beszélünk most (itt kezdett kicsit szürreális lenni a dolog).
C: Hmm... Várjon egy picit, konzultálok a kollégákkal!
(Ügyintéző elmegy konzultálni, 10-15 perc múlva visszajön)
C: Őszinte leszek, ilyennel még nem találkoztam, valóban le lett zárva a kölcsönszerződés, a szerződés nem él.
É: Sejtettem, de nálam van a vásárolt termék, hogyan tovább?
C: Én nem mondhatnék ilyet magának, de őszintén: fogalmam sincs (itt együtt nevettünk már az ügyintézővel).
É: Azt esetleg látja, hogy miért lett lezárva?
C: Igen, a Samsung visszaküldte nekünk, hogy a termékről számlát nem küld, a szerződést zárhatjuk.
É: Ööö.. Micsoda?
C: Jelezzük a Samsungnak, de hívja már fel őket Ön is a biztonság kedvéért. Nem tudom ezek után mi lesz, mert ilyennel nem szoktunk találkozni.
4. Felhívom a Samsungot, azt a beszélgetést már nem írom le, de a lényege: azt a telefont nekik nem kellett volna kiszállítani, mert technikai hiba történt, és egyeztetnek a cégen belül hogy hogyan tovább.
5. Ma hív a Samsung, 3 lehetőségem van: új áruhitelt kötünk, átutalással egy összegben kifizetem, vagy elállok a vásárlástól.Azt meg sem merem említeni, mi lett volna, ha nem szólok arról, hogy hiba történt, a Cofidis mondta, hogy részükről az ügy eddig rendezve volt, ő maguk biztosan nem vették volna észre.
Persze, az azért sejthető, hogy a Samsung-nál előbb utóbb feltűnt volna valakinek, meg amúgy is így volt korrekt, egyébként is jó áron jött a kicsike.
-
autotaxmo
őstag
válasz
TheMartin03 #2649 üzenetére
Akkor ez igy sima liba, enjoy it
-
autotaxmo
őstag
válasz
Ne gorcsolj rajta, hidd el nem lesz semmi es ha akarnanak is se tudnanak semmit tenni. Sem jogilag sem uzletileg, sehogyan sem. Hasznald es elvezd a keszuleket. Max annyit tehetsz biztonsag kedveert, hogy latni-e a rendszerukben a vasarlasodat bar biztosan mert ahogy irtad, kaptal hozza szamlat es ok befogadtak az ellenerteket igy a szerzodes letrejott es naluk ez le van konyvelve mint befizetett tetel/osszeg. Ne izgulj. Kerjel egy garancia jegyet emailben toluk mert azt utolag szoktak kikuldeni
-
barnam_
nagyúr
válasz
Szerintem, miután kifizetted, átvetted, számla készült, a szerződés létrejött a két fél között, onnantól fogva a tied, pont.
-
Janaboy
veterán
válasz
TheMartin03 #2452 üzenetére
-
Janaboy
veterán
válasz
TheMartin03 #2449 üzenetére
Akkor a jelek szerint egyesével nézik át őket..
-
válasz
TheMartin03 #2368 üzenetére
Hát nekem megvan megjelenés óta és nincs rajta semmi. Tollal is használtam, zsebbe hordom etc, de egy mikor karc sincs rajta.
Azért, ha lesz Whitestone fel pattintom rá, de eddig még nem érzem szükségét. -
gery14
senior tag
válasz
TheMartin03 #2313 üzenetére
Úgy gondolom nincs veszíteni valóm ha megkapom nyerek ha nem nem.. holnap is rakerdezek ugy tapasztalom ha nem baxogatod oket leszarnak..
Telóm lesz bár hozzateszem az s22u egy bitang jó teló es lazán kiszolgálna az s24u ig is. Esetleg aki írt nekik mint én majd írhatn hogy áll pm ben is akár.stylex1 tube tele tipp videókall jó lesz (majd én is rakok a 23ra) a 22u rol marad 1 uvegem.
-
gery14
senior tag
válasz
TheMartin03 #2304 üzenetére
Megkeresését továbbítottuk illetékes kollégáink részére. A válaszadásig szíves türelmét kérjük!
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére e-mailben vagy pedig a díjmentesen hívható 06- 80/773-6486-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon bármely, Samsung Webshoppal kapcsolatos kérdés esetén.
Tájékoztatjuk, hogy megkeresésének adtunk egy nyilvántartási számot: xxxxxxx A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében erre is hivatkozhat következő megkeresésünkkor.
Üdvözlettel, Samsung Webshop ÜgyfélszolgálatKözben kaptam egy emailt a 494es rendelés (tegnap esti) már a gls nél van).... átveszem aztán 14 napig csak kiderül a diákbugot meg e kapom/kapjuk akik utánvéttel rendelték.
-
autotaxmo
őstag
válasz
TheMartin03 #2245 üzenetére
Az lehet, de ne mondjuk mar azt hogy kva jo ar meg hogy igy is megeri, legalabb ne kerkedjunk màr vele. En is megvehetnem de legalabb van realis fogalmam a penz ertekerol (ami mar egyre kevesebbet er sajnos itthon) de akkor sem bofogom tele a forumot hogy jajj de jo hogy csak ennyibe kerul es milyen akcios ez az ar.
-
autotaxmo
őstag
válasz
TheMartin03 #2136 üzenetére
Hat ezek utan tudod ki a faxom venne toluk még horrabb àron telefont amikor azt is torlik ami jogos volt vagy normalis kedvezmennyel volt kalkulalva. Jott fontrol az ukaz, hogy ha torik ha szakad, a futar kocsi elé kell ugrani az irodistanak is de a keszulekek nem mehetnek ki. Ez olyan jo magyaros. Szerintem barhol a vilagon (ertsd nyugati ) nem gondolom hogy ilyet lepne barmilyen nagy ceg hogy onhatalmulag, egyoldaluan sztornoz, foleg hogy szerintem ezek az ASZF-ek is kizarolag nalunk ilyenek itt Magyarisztànban.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
TheMartin03 #2121 üzenetére
Csicska tetü Samsung!
Nálunk a legdrágább a telefonjuk úgy, hogy most még Budsot sem adnak, más országok meg kaptak az előrendelés mellé.
Most meg itt baszakodnak diák ide diák oda, remélem, jól farbatúrják vazelin nélkül aki ezt kiadta, hogy vonják vissza az eddigi megrendeléseket.
Engem nem érint, S21 Ultrán vagyok még, de felbasz az ilyen szemétség.
Nem rendeltem elő, és nem is fogom, csak azért rossz olvasni, hogy kibasznak az emberekkel. -
PedroPascal
őstag
válasz
TheMartin03 #2121 üzenetére
Ez nagyon magyar!
-
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #2117 üzenetére
Köszi.
őszíntén sajnálom ha nektek nem. Én nem élem bele magam, lehet hogy már kocsin volt mikor szóltak és most van egy olyan elosztóba ahol majd kikanalazzák. Nem fogok belehalni, de vásárolni se
-
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #2115 üzenetére
19:34kor beérkezett a kpi csomagelosztóba
-
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #2109 üzenetére
Isssszonyat mód bevédi őket az ÁSZF, tulajdonképpen mindenféle eshetőségnél lemondhatják a rendelést akkor is ha vissza van igazolva. Egyedül azt kéne kibogarászni hogy mikortól köttetett szerződés, oké az első visszaigazoló email az még nem az, de nekem jött utána lévő pontról is samsungos email....még a végén a GLStől nem tudják visszakanalazni
-
Gardaai
senior tag
válasz
TheMartin03 #2104 üzenetére
-
Luigi962
őstag
válasz
TheMartin03 #2100 üzenetére
Egyáltalán van olyan aki megkapta ezzel az extra diákkedvezménnyel?
-
válasz
TheMartin03 #1992 üzenetére
Nektek a csomagkövetésnél is törölték a rendelést? Nekem még ott "Feldolgozásra vár" állapotban van.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
TheMartin03 #1688 üzenetére
Lehúztad a töltőről?
-
válasz
TheMartin03 #1974 üzenetére
Azt hogy? Mire hivatkozva?
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
TheMartin03 #1960 üzenetére
Túl szép lett volna, de valahol várható volt.
Amennyire sokat hibáztak, van esély arra, hogy valakinek azért ki fogják küldeni. -
surgery
senior tag
válasz
Szerintem ezt felesleges sajnos a webshop vissza utasíthatja a rendelést. Felesleges jogilag után nézni mert ez így van.
-
Theodorci
tag
válasz
Amint fentebb bemásoltam ÁSZF az idevonatkozó rész szerintem....
-
válasz
TheMartin03 #1956 üzenetére
Azt hogyan lehet össze hozni?
Ha már a diák nem is működik sehogy... -
erikserif
csendes tag
válasz
TheMartin03 #1956 üzenetére
"FELDOLGOZÁS MEGKEZDÉSE" itt tartott a rendelés.
De kérdem én akkor miért hazudnak a pofámba reggel telefonon keresztül, hogy a futárt várja -
válasz
TheMartin03 #1952 üzenetére
Nekem is most érkezett az email, nyilván feldolgozás alatt volt már.
-
Janaboy
veterán
válasz
TheMartin03 #1934 üzenetére
Amúgy én is röhögök magamon, de hát ez van, szeretnénk ennyiért
-
válasz
TheMartin03 #1934 üzenetére
Ez minden rendelésnél így néz ki, csak a következő lépést mutatja.
-
Janaboy
veterán
válasz
TheMartin03 #1931 üzenetére
Mobilnézetben látok egy csíkot, ami összeköti a kis csomagolós ikonocskát a kocsival
-
Janaboy
veterán
válasz
TheMartin03 #1929 üzenetére
A fedolgozás megkezdése felett van egy csík
-
Gabesz277
csendes tag
válasz
TheMartin03 #1888 üzenetére
Én a sulis mailemmel tudtam belépni a Studentbeans-ra. Nem is gondoltam, hogy pont most nem lesz jó!
Reméljük hamarosan azért megérkezik, vagy kapunk valami infót. -
Gabesz277
csendes tag
válasz
TheMartin03 #1881 üzenetére
Sziasztok.
Én is rendeltem a diákos extra kedvezménnyel. Ma reggel hívtam őket és én is azt az információt kaptam, hogy már van csomagszám és erről e-mailt is kaptam / de persze pont most nem működik a sulis mail fiók/ így nem tudom leellenőrizni. Én kártyával fizettem rendelésnél.
-
worxland
addikt
válasz
TheMartin03 #1872 üzenetére
Én felhívtam a futárt, és a drága diákos kiszállítást áttetettem holnapra. Addig csak kiderül, mi van a teszkógazdaságossal.
-
bigdigit
addikt
válasz
TheMartin03 #1872 üzenetére
Csak korábban valaki már beírta egy S23+ diákost már vissza mondtak.
-
bigdigit
addikt
válasz
TheMartin03 #1860 üzenetére
Igen csak ezzel a tologatással az a probléma még a végén kifutok a promócióból és cseszhetem mert 517-ért se lesz meg az 512-es ultra.2 telóra meg egyszerre nincs cash most ha a drágább jönne meg előbb és vissza is küldeném utána ha megjön az olcsóbb is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TheMartin03 #1864 üzenetére
Biztosan nem, nekem ezt totál más miatt IS mondták, feleslegesen hívogatod őket.
-
xhege
veterán
válasz
TheMartin03 #1864 üzenetére
Nem az utánvéten múlik. Én kettőt rendeltem és mindkettőt fizettem bankkártyával. Pont ugyanott állok, mint a többi extra diákos rendelés.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
TheMartin03 #1860 üzenetére
Tudnék mesélni... nekem volt olyan rendelésem S22 érából, amit utánvéttel kértem, erre felhívtak és mondták, hogy csak akkor hozzák ki 2-3 napon belül, ha kifizetem utalással. Amennyiben ragaszkodok az utánvéttel, akkor 2-3 héttel később jön. Szóval én semmin nem csodálkozom.
-
erikserif
csendes tag
válasz
TheMartin03 #1854 üzenetére
Ezen filóztam tegnap ,hogy átvegyem a mai drágábbat vagy ne.
Mert ha törlik a másikat akkor nyilván átvenném ezt, de ha meg nem akkor átvenném az olcsóbbat is, a másikat meg tovább adnám. Kérdés, lenne bárki aki legalább beszerzési áron átvenné a sima diákosat ebben az esetben... -
ForRedGlory
félisten
válasz
TheMartin03 #1854 üzenetére
Triviális oka lehet, hogy nem rakják kocsira. Ahogy kolléga is írta, valószínűleg az extra kedvezményeseket hátrébb tolták, vagy egyszerűen nem fért kocsira, annyi rendelésük van (én már jártam így, mondta a GLS, hogy nem tudtak mindent elvinni a Samsungtól, mert megtelt a kocsi).
-
w.miki
veterán
válasz
TheMartin03 #1709 üzenetére
-
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #1810 üzenetére
Én se kaptam semmit...
-
válasz
TheMartin03 #1810 üzenetére
Én még nem kaptam semmit, aggodalomra szerintem semmi ok.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
TheMartin03 #1721 üzenetére
Én ma 9.32kor adtam le a rendelést, 13.30kor jött ag email a gls-től, hogy a következő munkanap hozzák a telót. 23U 512gb black, 2 kuponnal 494eFt-ért, tehát nem diákos rendelés.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
TheMartin03 #1718 üzenetére
Nem kell parázni, szinte biztos, hogy nem fogják törölni. Tavaly áprilisban amikor lehetett halmozni a kuponokat akkor is mindent kihoztak... Az szerintem durvább is volt mint ez.
-
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #1718 üzenetére
Nemtudom mennyi idő alatt kellene történnie bárminek, de én addig nem veszek tokot/fóliát amíg már szállításról nem kapok infót. Nem dőlök kardomba ha offolják, de akkor most tuti nem vásárolok
-
Tin
veterán
válasz
TheMartin03 #1672 üzenetére
Jó, de az az USA, mások a körülmények, árak, cserelehetőségek, ott nagyobbat versenyez a Samsung az Apple-vel, nyilván nagyobbat is akar harapni a piacból.
Itt németben sincs annyira durva jó áron a telefon. Nekem spéci céges kedvezménnyel és az S7-el jött ki ekkorára az ár, és mivel az S22U black fridaykor 850€ volt szuperkedvezménnyel, úgy voltam vele, hogy nem várok 10 hónapot és cserélek akkor, hanem lecserélem most. Azt a +200€-t megérte. Fiamnak úgyis kellett új teló, asszonynak is cserélnénk év végén, szóval a sajátomat és az övét 1-el leshifteltük, és mindenki örül. Főleg a fiam asszony S20FE-jének, az S7 után.
-
Tin
veterán
válasz
TheMartin03 #1662 üzenetére
Annyira nem. Németországban 1399€ az S23U/512, mínusz 640€ az S22U/256-ért, ha cserélsz, és még -5% Members kupon. Ennyi van. Szombatig volt ingyen Buds2 Pro is kuponnal, de az már lejárt. 2 kupon meg nem rakható egymásra. Oké, itt is van diákkedvezmény, de itt azért az a fajta ügyeskedés, hogy az egész falu Józsika diákjára rendeli a telefonját, nem jellemző.
Visszatérve a cserekészülékre, az ár "csak" korrekt. Nekem az S21U-t 500€-n számolták volna be, ez 200.000 Ft, ennyi a piaci ára, de eszembe nem jutott egy 1 éves jó telót leadni, ami még 1 évig garis, és mutasson valaki 500€-ért egy hasonlóan jó telefont. A 6-7 éves S7-et adom le, azért 140€-t adtak, ami röhögve megérte.
Ja, és ha valakit érdekel: az itteni samsung.de-s számlán rajta van a telefon IMEI száma is.
-
autotaxmo
őstag
válasz
TheMartin03 #1662 üzenetére
Igen, azt én is látom itt a fórumon hogy máshol azért össze tudtak rakni egy normális kedvezményt de itthon mindig is minden drágább és szarabb volt
de sebaj, amíg van kereslet rá addig ez lesz és minek változtatni rajta ha így is veszik
-
Dave Crank
senior tag
válasz
TheMartin03 #1630 üzenetére
Tokot hogy sikerült 3eFt-ért?
-
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #1617 üzenetére
Samsung felsővezető aki a tegnap esti baki után 5 xanaxxal tudott csak elaludni, ma bemegy és mindegyik diákos olcsósat széttépi!!!
-
aujjobba
addikt
válasz
TheMartin03 #1575 üzenetére
'A kedvezmény kiszámitása ennél az ajánlatnál tovább tarthat, akár a vásárlástól számított 1 hónapig. Ellenöriznünk kell. hog az aiánlatot megfelelöen használták-e fel. és nem történt-e kedvezménvek halmozása vagy áruvisszaküldés.'
Bocsanat, a keprol igy tudta leszedni a szoveget a gep.
Nade a lenyeg, hogy nem tudjuk milyen szintu partnerseg van a kupon mogott a Samsung es az Erste kozott, de ha igy kiemelik, hogy a kuponhalmozast ellenorzik es ez eltarthat 1 honapig is, akkor szerintem joggal feltetelezheto, hogy a tranzakcio azonosito alapjan lebeszelik ezt egymassal.
De passz. -
Kaba
veterán
válasz
TheMartin03 #1575 üzenetére
Igen.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
TheMartin03 #1560 üzenetére
Szerintem a technológiai és logisztikai háttér országonként eltérő. Nem biztos, hogy az angol weboldaluk is ennyit nyeklik nyaklik. Ide kevesebb erőforrás jutott, vagy a fene tudja.
Mindenesetre én ennek csak örülök, ha ki is küldik. -
válasz
TheMartin03 #1560 üzenetére
Amiket produkált az elmúlt 2 napban, katasztrófa.
Ha nem így lenne, akkor lehet nem lenne 429 be 512gb-s ultra..
Jóóóvan az úgy.. -
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #1550 üzenetére
Tényleg tök kuka az egész oldal
ma pár honlapért felelős munkatárs lehet repül
annyira megjavították a krém színű bugos 350k-ért kapható 23+-t, hogy amikor visszakerült készletre rá fél napra 38%ot vont le mindenből a kosár
reméljük szállítják ✌️ nekünk egyelőre nincs vàltozás a rendelés státuszban..
Aujjobba: Én ezt aktiválva fizettem a studentes oldalon tegnap, kíváncsi vagyok megjelenik e a moneyback mert akkor aztán tényleg kiraboltam a samsungot -
Sza_Sa
senior tag
válasz
TheMartin03 #1552 üzenetére
Don't panic, vagy aztán te visszavonhatatlanul visszamondtad a "normál" áras 23u-t?
-
adam1991
tag
válasz
TheMartin03 #1550 üzenetére
valszeg így tudták leghamarabb lelőni
most törpölnek
javítás közben még bízom egy még jobb akcióban
össze szokott jönni a srácoknak
-
Fiktivlife
tag
válasz
TheMartin03 #1500 üzenetére
Elsőnek zöldet rendeltem 512/12-t. Amire jött a reakció hogy a Samu kivette a kosárból. 10 perc múlva mérgemben rendeltem egy ugyan ilyen feketét (hátha valami készlethiány miatt vették ki a zöldet) . Erre megjön a visszaigazolás hogy él mind a kettő és 8-án kezdik a szállítást. SZóval most mindkettő színből lesz. Egyik megy majd a Hardverapróra vagy Jófogásra. Nem félek hogy a nyakamom marad
-
Fiktivlife
tag
válasz
TheMartin03 #1500 üzenetére
Feketét rendeltem.
-
válasz
TheMartin03 #1495 üzenetére
Nem tudom hogy direkt csinálják e vagy sem, de a lényeg hogy ezeket az árakat összehasonlítva pl az Apple vagy Sony vagy bármivel, ez a legolcsóbb mind közül..
-
válasz
TheMartin03 #1466 üzenetére
Én is megrendeltem diák félével is, addigra úgy is kiderül hogy úton van e mire kijönne a kuponos verzió..Simán csak nem veszem át a kuponost, gondolom az elég is lesz hogy töröljék a rendelést..
-
Diesel38
tag
válasz
TheMartin03 #1460 üzenetére
Az s22 Ultránál is megjelenés után 3 hónappal valami hiba miatt kuponhalmozással az akkor 530ezres 256Gb-ost 360e környékén be lehetett húzni. Azokat is zokszó nélkül kiküldték.
-
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #1466 üzenetére
van 2 heted visszaküldeni elvileg
szval még azt is megpróbálhatod hogy egyik kezedben ez a másikban az
-
Theodorci
tag
válasz
kicsit én is félek! De hátha... én végül nem voltam mohó, megelégedtem egy 23+-al. Nem használnám ki a tollazós Ultracsodát
-
xhege
veterán
válasz
Volt már ennél nagyon balf@szság (vagy marketing húzás...) A Samsungnál.
-
Ethernity
újonc
válasz
Szerintem 1-2hónap és lesz még "bugosabb" is
-
Kaba
veterán
válasz
Amit visszaigazoltak azt ki is küldik.
-
erikserif
csendes tag
válasz
TheMartin03 #1405 üzenetére
Lehet ezzel hálálják meg az 5 év utáni váltást Ios-ről.
Akármi is folyik a háttérben , nagy szerencsém , hogy nem hamarkodtam el a vásárlást helyben a Sestoreban. -
Kaba
veterán
válasz
TheMartin03 #1341 üzenetére
Főleg azután, hogy az emberek a supportot hivogatják.
-
autotaxmo
őstag
válasz
TheMartin03 #1300 üzenetére
Hat ha igy lenne, akkor remelem rajuk is rohad a keszlet
nagy kokler banda lehet ez az itthoni samsung tarsasag
-
Theodorci
tag
válasz
TheMartin03 #1297 üzenetére
De amúgy ha a regalaxyt a membersben kell majd okoskodni akkor honnan fogják tudni hogy valaki tanulóival vette a 23 szériáját vagy nem?
-
válasz
Diákkal nekem 517-re jött ki, töltő nélkül. Nem az a 20 ezer, de azért jobb lett volna..
-
Gardaai
senior tag
válasz
Értem, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB Green, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Zöld, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged