Új hozzászólás Aktív témák
-
smallcurrant
tag
válasz
autotaxmo #2783 üzenetére
Értem, köszi szépen.
A kamera a gyengém, nem vagyok profi fotós (nagyon nem
) , de a videókkal meg a fotózással sok időt el tudok cseszni.
Mennyi ideig kapja a frissítést a Samsung és mennyi az alma?Te melyiket választanád a 3 közül és miért?
A 15 pro melegedési problémája teljesen megszűnt, fennáll még vagy mi a helyzet vele?
Köszi előre is, és főleg, hogy ebben a topikban válaszolsz/tál nekem.
-
-
TODI1111
veterán
válasz
autotaxmo #2748 üzenetére
"Mondjuk en a yettelnek tudom ezt be, mert amikor berakom a telekom simet, még a melygarazsban is meg a liftben is van terero es nem szakad meg a vonal, de még a netet is szorja a telekom, ekozben a yettel ugy foss ahogy van"
Ez sajnos változó. Máshol meg a telekom szarja össze magát ott ahol a Yettelnek még vigan 4G+ szolgálztatása van.Látogass át a [Yettel ] topikba.Ott tanácsot kaphatsz, hogyan váltanak másik tarifacsomagra úgy, hogy ne legyen "ráfizetés".
-
AtHoS
nagyúr
válasz
autotaxmo #2745 üzenetére
Nálam meg pont hasonló az S23 térereje, mint előtte P30-al volt, amivel pedig nem volt sosem térerő problémám
Szóval akkor a Te és az én tapasztalatom alapján S22 = S23 = P30 térerő szempontjából
Mondjuk én azért számszerűsíteni is tudom a térerő értékeket adott helyszíneken, bár az időpont sajnos nem volt azonos
Ezek a helyek azonosak, de ugye nem egy időben:
Hely P30 Yettel dBm ASU Telekom dBm ASU | S23 Yettel dBm ASU Telekom dBm ASU
Hidasnémeti -81 59 -84 56 | -82 58 -82 58
Ebédlő - ágy sarkán ülve -113 27 -99 41 | -103 37 -100 40
Bp. Keleti pu. -82 58 -87 53 | -85 55 -82 58
Hort-Csány -99 41 -111 29 | -92 48 -94 46
Nyíregyháza -90 50 -102 38 | -79 61 -100 40
Szoba - forgószékben -103 37 -106 34 | -101 39 -105 35 -
TODI1111
veterán
válasz
autotaxmo #2593 üzenetére
Így már tényleg nem "értelmetlen" a kérdés, mert leírtad részletesen, hogy mire is vagy kíváncsi és, hogy hol
Ahogyan viszont [elsőre] kérdezted arra nehéz lett volna válaszolni. Az első kérdésed alapján például ha én tudok is válaszolni kitörölhetted volna a válasszal a hátsód mert én szegeden lakom. -
Astery
senior tag
válasz
autotaxmo #2595 üzenetére
Ugyanennyi annak is ... valószínű, hogy gyengébb környezetben jön ki különbség ... ha van különbség.
Amúgy mindent értek ... a #2593-as kiegészítő hozzászólásod is rendben lett volna ha nem biggyeszted a végére: "Nem ertem miert olyan nehez megerteni ezt a kerdest, de hagyjuk is.
"
Elég sok mostanában az olyan hozzászólás (nem csak a tiéd) amikor fel van vki háborodva, hogy rossz választ kapott és nem érti, hogy miért nem volt képes vki kitalálni, hogy ő a kérdésében vagy hozzászólásában mire gondolt. És amikor ezt jelzik neki akkor ő van megsértődve. Csak ennyi - sorry. -
ablack
senior tag
válasz
autotaxmo #2593 üzenetére
Szerintem erre csak úgy lehet használható választ adni ha 2 érték van, ami ugyan azon a helyen van mérve, ugyan azon a hálózaton és időben, de 2 különböző készülékkel.
(A dBm értékét befolyásolja az rádiótoronytól mért távolság és az adott épület amiben tartózkodsz. Talán még az időjárás is.)Nekem egyébként érzésre sokkal jobb a mobilnet 4G-n az S23 Ultra készüléken mint az előző készülékemen, a Galaxy Note 10+ volt, de nem néztem azon soha se konkrét dBm értéket. Gyorsabban talál hálózatot ha kijövök egy liftből, vagy előfordul hogy meg se szakad, ellentétben az előző készülékkel. Alacsonyabb térerő esetén (csak állapotsávban nézve) is gyorsabb a mobilnet sebessége ugyan azon a helyen (munkahely) mérve, ahol az előző készülékemen is csináltam már Speedtest méréseket.
(Ezt egyébként a Note 10+ esetén régebben mértem egy mellé rakott Realme 8-al, Speedtest-el, ugyan azon a szerveren és szolgáltatónál (Yettel). Akkor az egy gyengébb térerő esetén kb. 3x jobb sebességet tudott elérni mint a Note 10+.) -
David3
őstag
válasz
autotaxmo #2595 üzenetére
A saját lelki békét megőrzése érdekében ajánlom, hogy ne rágd magad minden témán. Megint bedobtak egy opciót, amit lehetne mérni, méregetni, de felhasználónként, földrajzi adottságonként, hálózatonként eltérő lesz az érték. Mondhatnám úgyis, hogy számodra teljesen irreveláns információt kapsz. Esetleg, ha csak nem élsz teljesen szélsőséges helyen (pusztán, föld alatt, völgyben), ahol tényleg gyenge a térerő, ott valóban lehet létjogosultsága a kérdésednek.
Holnap valaki rákérdez, hogy mennyit mért a kijelző NIT értékére, akkor leméred? Nyugi, teljesen költői a kérdés.
-
-
TODI1111
veterán
válasz
autotaxmo #2579 üzenetére
Arra gondoltam, hogy eddig európában is sokszor volt visszhangja az exynos procinak. Miután ez a széria a snapdragon processzorral és adreno 740-es GPU -val szinte "tökéletesre" sikerült így európában is visszaszerzik azt a vásárlóréteget aki az exynos miatt pártolt el tőlük. Így ha európában sok milliós darabszámmal növelik az eladási számokat, nem fogja érdekelni őket, hogy nálunk elveszítenek 150 000 vásárlót a magasabb ár miatt.
-
TODI1111
veterán
válasz
autotaxmo #2574 üzenetére
"Egy dolog miatt akadhat meg az az elkepzeles hogy jobban fog menni mint az S22 az pedig a brutalis ár. Mert ugye most masfelszer kerul tobbe mint tavaly es azert az a bizonyos ollo egyre jobban nyilik az embereknel."
Aki meg akarja venni az úgyis megveszi. Nézd meg például az iphone-t.
Még most is drágább az iphone 14 pro max mint az S23 ultra.
Iphone 14 pro max 256 GB. MM. ár 659 999 HUF
S23 ultra 256 GB. MM. 609 999 HUF.
Vagy például szolgáltatói ár. Yettel maxos tarifacsomag 2 év hűséggel
Iphone 14 pro max 256 GB. 529 990 HUF
S23 ultra 256 GB. 439 990 HUF
Mégis vitték, viszik az iphone-t mint a cukrot. Ezzel az új hardverrel pedig szerintem a samsungot is vinni fogják. Vedd figyelembe azt is, hogy eddig egész európába exynos volt most viszont snapis.Az eladási számoknál pedig kis hazánk elég jelentéktelen. -
TODI1111
veterán
-
wong kok wah
senior tag
-
doooo
veterán
válasz
autotaxmo #2324 üzenetére
Foglalta a fenét. Aki még mindig azt képzeli, hogy a Huawei-nek bármi köze volt/van bármihez is... arra már nehéz mit mondani.
Elég megnézni miket ad ki a Huawei (mert szerencsére még mindig megvan a cég). Ugyanannyi változtatás generációnként, mint máshol (vagy még kevesebb).
Lelassult a fejlődés az egész iparágban. Másrészt meg "túl jók" a készülékek, és nem váltanak sűrűn az emberek. Ezért zsugorodik a teljes piac. Ennyi az indok. A Huawei önmagában se nem oszt, se nem szoroz. -
Pythoncobra
tag
válasz
autotaxmo #2244 üzenetére
Elképesztő, hogy egyesek nem képesek lejönni arról, hogy több 10 millió embernek meg fogja érni ennyiért is megvenni.
Az, hogy van a világon egy halom kis jövedelmű, akiknek csak a nyála csorog egy drága lakás, autó, yacht, nyaralás után, és kvázi lehülyézik azt, akinek megéri Simontornya helyett Barbadoson nyaralni, és Dacia helyett BMW-t venni, ha igénye van rá és meg tudja fizetni, az az emberi irgység megnyilvánulása, "tudatos fogyasztói" köntösbe álcázva -- persze tisztelet a kivételnek, mert valóban vannak, akik röhögve megtehetnék, hogy többet költenek, de nem teszik, hanem pl adakoznak. -
Dave Crank
senior tag
válasz
autotaxmo #2248 üzenetére
Annyit mondtam, hogy örülök, hogy annyiért meg tudtam venni, amennyiért.
Az alapárhoz képest jobb ár, tavalyi modellek árához képest drágább.
Az alapáron nem lettem volna hajlandó megvenni.Semmivel nem kérkedtem, de akik itt verték a nyálukat, hogy mekkora diákkedvezménnyel vették, azok nem kérkedtek?
Egyébként nem csak az S23U lett drága, hanem mindennek felment az ára, minden mögött ott a marketing, nem csak a samsungnál.Egyébként, ez továbbra sem alanyi jogon járó dolog, vagy létszükségletet fenntartó, ne csináljunk úgy, mintha az lenne.
-
törölt tag
válasz
autotaxmo #2249 üzenetére
120 Hz igen, adaptív fényerő is (este lejjebb húzom, mert nekem túl világosra állítja). Ha a világos mód az alapértelmezett, fehér hátterű téma, akkor úgy használom, igen. Location bekapcsolva, de navigációt egyáltalán nem használtam. Nappalra az AOD is bekapcsolva, de az a Smart View Wallet tok ablakában látszik csak.
Főleg böngésztem, telefon dolgait nézegettem, nagyon keveset fotóztam, ment a Netflix, és Plexen is próbáltam filmet nézni. (Érdekes, hogy utóbbi pl. most pár másodpercenként akad és tölt, pedig az S10-ről ugyanitt jól ment - Babylon 4K HDR direct play. Több anyaggal is meg kéne néznem, de lehet szerver, vagy hálózati dolog is, majd próbálgatom.)
-
BusinessGuy
őstag
válasz
autotaxmo #2209 üzenetére
Ez egy vicc. Pont hogy nem kötelesek sőt, meg alap áras megrendelésedet is lemondhatják nemhogy az egyértelműen hibás akcióval lehozottat. Kikeresem majd a 1080ti-al kapcsolatos mailem ha meg megvan fogyvédtől. Simán le van benne a hivatalos jogszabály aminek a lényege hogy ha a kirakott ár/akciós ár erősen az aktuális piaci ár alatt van akkor akkor a józan gondolkodású vevőnek is sejthető hogy hiba van, a webáruhaz pedig nem köteles teljesíteni a rendelést.
-
mjani1172
addikt
válasz
autotaxmo #2156 üzenetére
Nem. Az magyaros amit és ahogy csinálsz.:
1. Elkezdeni szarrágoskodni, trükközgetni.
2.Nem tisztában lenni a joggal, ászf-el.
3.Hülyének nézni a másikat, és ha hibázik azt kihasználni.
4. És ha mégsem jön be akkor ostobaságokat beszélni és hőbörögni, oldalakon keresztül.Az első hozzászólás óta olvasom a topicot. Ez a telefon azoknak készült akiknek van pénze és hajlandó megfizetni a technikát. Ez száma ezen a fórumon, (a hozzászólásokból) kb 10 ember.
A többi meg csak fel akar vágni, hiszen nincs ennyi pénze.......
Nem tudom mi búbánatos.... kell azon hőbörögni, hogy egy új csúcsmodellt nem tud megvenni.
Az vegyen valami használt a52-ta hardvraprón. -
válasz
autotaxmo #2157 üzenetére
"Itt jön be a klasszikus magyar cég mentalitás...." Két oldala van ennek is. Nem lehet, hogy itt jön be a klasszikus magyar vásárló mentalitás? Lehet, hogy a Samsungnál olvassák ezt a fórumot, és maradjunk annyiban, hogy itt nagyipari volumenben megy az ügyeskedős csikicsuki. "Megrendeltem kuponhalmozással (amit ha jól értettem az aszf sem támogat) , hú dejó ára lett!.... Micsoda? Nem ellenőrzik a diák jogviszonyt? Akkor a munkatársam szomszédjának a gyereke nevére rendelem, úgy még olcsóbb lesz... (Fél nap múlva..) Már jön a "nincsgyerekem de diákkedvezményre veszem" telefon de nem veszem át mert a diákkedvezményt elbaltázták. Most hibásan dupla kedvezményt dob, úgy mégnagyobb lesz a kedvezmény, jajjdejó még olcsóbb lesz, ezért most rendelek egy másikat, az elsőt át se veszem. Közben belekérdeznek, hogy erre a 40% kedvezményre nem lehet még háromféle kupont rápakolni?....Hogy a 680 ezres telefon árát lecsalogassuk 360 ezer környékére???"
Aztán az értékesítés második napján apróhirdetésben a kedvezményes előrendelési árhoz képest 60-80 ezerrel olcsóbb bontatlan telefonokat hirdetnek full garival (biztos nem bukóval árulják, mert akkor inkább visszaküldenék)
És ezek után felháborodás van (sőt jogszabálytúrás pereskedéshez), hogy egy tévesen beállított kedvezményre rendelt tételeket törölnek? Te mit csináltál volna, ha a diákkedvezmény tévesen csak 5% lenne?
Nem akarok megbántani senkit, ha van rá lehetőség használjuk ki. Nade még fel is háborodni azon, hogy egy hibát észrevettek és azt leállítják??? -
Sza_Sa
senior tag
válasz
autotaxmo #2156 üzenetére
Aztán mit veszel helyette? Komolyan kérdem.
Apple horror drága, Samsung kiesett mer' bunkó, Huawei-t megölték, a többi meg valamiben, vagy több mindenben selejt. Vagy csak keress normális minőségű kijelzővédőt, vagy egy jó és márkás tokot egy Xiaomi-ra.
Nincs más, ha igazán jó telefont akarsz venni, szerintem csak két márka marad. Ezt mutatják az eladások is. -
BusinessGuy
őstag
válasz
autotaxmo #2150 üzenetére
Én igazából azon is csodálkozom hogy meglépték magyarisztánban 1-2 éve hogy 30 nap a plafon és ha addig nincs csere vagy javitott termék akkor pénz vissza.... Az nagy érvágás volt a tetves cégeknek. De fogyvédelemben gyerekcipőben járunk. Minden szarra van kiskapu az ilyen cégeknek, pláne az ilyen jelenlegi esetekre....
Ezt amcsiknál valóban nem merték nem tudták volna eljátszani. Ahogy sok más országban sem. Na nálunk eljátsszák nyugodtan mert van itt rá kiskapu. Emiatt kár ezen rágódni, nem jött be kész. Azok rágódhatnak inkább akik normálisan használva a kedvezményt rendeltek és most a sok árletolós rendelés miatt megszivták. Azért nekik valóban illene kompenzációt is biztositani a kellemetlenségért. -
Usstom
csendes tag
válasz
autotaxmo #2133 üzenetére
Épp ezért nem kell beletörödni és jó ha itt megosztjuk az ügyet, elhiszem, hogy a többi is fontos, de hamarosan jön a rendes teszt és az alatti kommentek már csak arról fognak szólni, mi meg itt hátha összefogunk valahogy és sikerül valamit elérni, ha mást nem adjanak egy kupont vagy valamit...
-
FіkuszKukіsz
őstag
-
nVIPER
senior tag
válasz
autotaxmo #1874 üzenetére
Még azt elfelejtettem, hogy 1 óra 39 perc telefonálás volt még benne. Éjszaka nincs repülőn, minden más viszont ki van lőve. Bluetooth kihangosító és a headsetek miatt aktív mindig az éjszaka kivételével, óra nincs rajta, majd nyáron az új watch-al
. Adaptív 120Hz be, világos mód végig, adaptív fényerő, és wifi-n vagyok mindenhol. Meg fogom nézni 4G-n lógva mennyivel szarabb. A teljesítményteszteket leszámítva, be van lőve a teljesítményprofilnál az energiatakarékos opció. Nem nagyon veszem észre a különbséget, tesztek alatt is alig alig kevesebb a pontszám a takarékos módban, mint a normálban.
-
undercover
őstag
válasz
autotaxmo #1660 üzenetére
Nah megváltozott a véleményed az S23-ról? Láttam érdeklődtél az árakról.
A mai gazdasági helyzetben lehet 1 hónap múlva 450 forint lesz az euro árfolyama aztán még drágábbak lehetnek a telefonok.
Én ha a sima S22-őt eltudom adni olyan 180-ért, akkor a különbözett a sima S23-ra olyan 150 ezer körül van. Jah és a sima S22-ért 200-ért vettem, tehát kb 0-án leszek azzal.
Nekem voltak nyáron melegedési problémáim, meg az utóbbi időkben a SOT idők se voltak igazán jók, mintha rosszabb lenne mint korábban.
Szóval ha most jól összerakták ezt a telefont és a vapor hűtés sokat számíthat. De a vélemények alapján ez most tényleg jó lett.
-
Talib21
tag
válasz
autotaxmo #1715 üzenetére
Majd kiderül persze ,összességében eddig jobb. Ugyanúgy használom ezt is,este 8-kor töltőről lehúzom 100%-ról ,egy jó órát netezek,másnap melóhelyen délelőtt 10 óra körül 50 százalék környékén rátöltök. Most délután 5 van és 46 százalékon állok,ez más így azért .
és nem a kijelző idő a lényeg nekem annyira ,hanem hogy az s23 mobilneten nem merül szinte semmit ha nincs nyomkodva vagy minimálisan van használva
-
Dare2Live
félisten
válasz
autotaxmo #1612 üzenetére
ultra alapján elég jól megtippelhető, kb +20% SOT.
Sztem az S23/S23+ totál érdektelen abból a szempontból, hogy az egy előrelépés a qualcomm soc és evvel, hogy nincs microlag és +20% SOT.
Igazából az ultra is kb uez, kamerában van egy minimális előrelépés, de ettől még akinek a foto a top prio az nem fog S23/S23+/S23 ultrat venni.
Ultra fő előnye a ceruza meg a dex. Akiknek ez fontos ki tudják használni, nem fáj, hogy aksi helyett ceruza van... nekik prím vétel.
szerk: kolléga németben mindenfajta előfizu nélkül elhozta 390.000Ftnek megfelelő euroért az ultrat.
Na az úgy már nem rossz.
-
Talib21
tag
válasz
autotaxmo #1612 üzenetére
Én tegnap óta használom a sima s23-at. üzemidőben szerintem van javulás .a készenléti fogyasztás is jobb .pl este 10-től reggel 6-ig 3 százalékot merült .jelenleg 100 ról 65 százalékra van 2 óra 25 perc képernyő tegnap este nyolckor lett lehúzva töltőről.
Melegedés semmi átlag használat közben .a rendszersebességről nem is beszélve.
Eddig egy töltés volt,még valószínűleg javul is az üzemidő -
nortx55
csendes tag
válasz
autotaxmo #1518 üzenetére
Nem, direkt azonos körülmények között teszteltem. Anno azt is feltoltottem 100%-ra és megállás nélkül, böngésző, YouTube, tiktok stb amiket használok. Tehát jelentős a különbség. Pl munkába menet 100%-rol kb 80%-ra szokott esni,. Mobilnet, gps, spotify az s22+. Ezzel holnap lesz az első ilyen teszt. Nekem nem allnak kézre a nagy telefonok, eredetileg s22-t akartam de amiket olvastam hát....
-
gabeszq41
csendes tag
válasz
autotaxmo #1378 üzenetére
Student beans-en regisztrálni kell egy diákigazolvánnyal rendelkező személynek aztán samsung. hu jobb felül a három vonal / webáruház/tanulói webáruház.
Ott kosárba teszed majd fizetés előtt Hitelesítés gombbal összeköti a student beans fiókkal és megadja a kedvezményt. -
gabeszq41
csendes tag
válasz
autotaxmo #1373 üzenetére
Tavaly 200 ért vettem lekuponozva az S22-őt, nálam vannak micro laggok, pedig volt factory reset, engem ez az őrületbe kergetett, a rejoy kalkuláció alapján 200-at ad az egy éves S22-ért, azaz 0 ban leszek vele, az S23 így nekem megérte a + 73k Ft-ot.
Persze nem akarok senkit győzködni, mindenki tudja mire van szüksége és mennyi pénze van. -
Sisco2
tag
válasz
autotaxmo #1034 üzenetére
No offense
, de megkérdezhetem ha tényleg váltanál te is csak ezek a fenntartásaid akkor miért nem veszel egy normal S23 -at és próbálod ki? Ha bejön használod megelégedéssel, ha nem akkor visszaküldöd 2 héten belül.
Nem biztos hogy késöbb lesz lehetőséged ilyen áron beszerezni:
Egyébként 888 meg SD8 gen 1 nem volt egy sikerszéria melegedés szempontjából, elötte több jópár snapi jobb volt ilyen téren. Exy -t meg netto átbaxásnak éreztem Samsung részéről sok szempontbol hogy ezt erőltették ránk az EU -ban. Évek óta várom hogy "megjöjjön az eszük", ugy látom most jött el ez a pillanat ráadásul már más ilyen gen 2 chip-el megjelent telóval készült review alapján azt mondom hogy jól döntöttem hogy kivártam és most váltok.
-
Kasya
nagyúr
válasz
autotaxmo #1040 üzenetére
Az Exy grafikus teljesitmenye fos kis tulzassal (jatekok alatt erezheto). Az emulatorok akadnak rajta, vagy gyengebb teljesitmennyel operalnak, mert SD-re "optimalizaljak" inkabb. A fogyasztas/teljesitmeny rata pedig az elmult evek tapasztalataim alapjan az SD fele iranyit szinten.
Nekem egy 865+ teljesitmenye sokszor jobbnak bizonyult, mint az Exy2200. Holott elvileg az Exy 5-7%-kal meg erosebb is. Az pedig kozel egy evvel korabban kerult piacra (a sima 865 meg elobb), mint az Exy. -
Sirandrish
legenda
válasz
autotaxmo #1042 üzenetére
Abból próbálok kinőni hogy vakon bármire is kifezessek, főleg ennyi pénzeket
A dizájn nagyon bejön...azt már az S22től is "irigyeltem", a ceruza is biztosan jópofa (bár sanszos hogy 1-2 alkalommal használnám csak, és nem mellesleg az S21em aksija köszöni szépen, nagyon jól van, ráadásul csak ilyen párperces pittyputty játékokkal játszom rajta, szóval nem nagyon melegedett kb soseEgyébként pont két éves
-
S@c@
őstag
válasz
autotaxmo #1020 üzenetére
Nem ez lenne az első ilyen elnézésed.
lásd S22 üzemidő, ami neked nem volt jó, de másoknál bőven jobb volt.Szerintem igenis jobb az s23 snapis kamera képessége és valószínűleg aksiban is. Mivel jobb hűtést kapott, ergo nem melegszik annyira fel és ezáltal kevesebb energiát használ. Fizika.
Mondom ezt úgy, h s22-m van és megvagyok vele elégedve. A kérdés inkább az, hogy sima s22-s23-ra érdemes-e upgradelni, ezt azért várjuk meg szerintem. Mert 20%-ért jobb aksi és kamera nem ér 50%-al magasabb árat.
S22 ultra és s23 ultránál más a kamera hw is, ergo ott nagyobb a különbség is. A % még kérdéses, hogy mekkora felár ér mekkora javulást.
-
válasz
autotaxmo #774 üzenetére
Nem, te azt írtad, hogy a legtöbb fiatal zsebében többszázezres telefon lapul, mi meg pontosítottuk, hogy max a te buborékodban. Aztán, hogy alátámaszd az igazad, linkelsz egy tiktok videót egy frissen nyíló Apple üzlet előtti sorról
ennél ütősebb érvre lesz szükséged, ha át akarsz világítani a szemellenzőn
Aztán lehet csak én laktam BP csóró részén, csóró helyen jártam egyetemre, csóró helyen dolgoztam és a csóróknak szánt BKV-t használtam, azért nem láttam olyan mértékben az általad leírtakat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 ULTRA Titánfekete 256GB KÁRTYAFÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest