- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
Ez hatalmas, lopom!
Nah a tegnap és a mai nap termése üzemidőben és tesztekben (S23 256GB).
Nappal Wifivel, bluetooth-al, éjszaka nincs repülőmód, csak hálózat (wifi, net és bluetooth nélkül).
5ó41p SOT a legkisebb modelltől sztem korrekt dual simmel (telekom, közepes térerő általában), úgy hogy van benne 1ó54p hanghívás is.
És még így is maradt benne 15%.
Holnap jelentkezem csak a 4G/5G + bluetooth + gps tesztel, wifi nélkül. -
TheMartin03
aktív tag
Feldolgozás megkezdése státuszban áll az összes rendelésem. Van ami az extra diák, van ami normál diák. Mind 02. 06., van amelyik késő este 11-es, van amelyik délután 2-es, de diáknak mind diák. GLS értesítés semmiről nem jött.
Próbálom én is összerakni a függőségeket, de mivel normál diák is megmaradt Feldolgozás megkezdése-ben, ezért fura.
-
BusinessGuy
őstag
Én indiára szoktam (INS) azon müködött eddig minden, frissitések minimal késéssel jönnek.
jololo89: Spigen-t még nem próbáltam de ha a gyári az olyan mint ami az s21 ultrán gyárilag rajta volt akkor én arra fogok benevezni,az a fólia a 2 éves készülékemen még mindig fent van holott s21u-t is 0day vettem.
-
autotaxmo
őstag
Ne szitsd a tüzet szerintem, semmi gond nincsen azzal ha egyesek leírják amit gondolnak, ne legyünk álszentek, fogadjuk el és hallgassuk meg a másikat, akit még nem érdekel, tovább görgetni. Ne vond bele a moderátorokat szerintem feleslegesen. Amíg nem egymást fenyegetik a fórumozok hanem csak elmondják saját álláspontjukat, tegyek, nincs ezzel gond.
-
Luigi962
őstag
Volt előregisztrációs kódod amit emailben kaptál?
Köszönjük az érdeklődésedet az új Galaxy S23 széria iránt: az alábbi egyedi kóddal 20.000 forint kedvezményt kaphatsz új Galaxy S23 széria valamely készüléke és okosóra, vezeték nélküli fülhallgató vagy mobiltartozék együttes vásárlása esetén,
ha az előrendelési időszakban vásárolsz.1
EGYEDI KUPONKÓDOD--------- -
-Gerzson-
aktív tag
Ha még nem találtad meg:
- Webáruház/Tanulói webáruház fizetés előtt ellenőrzi, hogy van-e studentbeans accountod.Ha valaki a lemondáson gondolkodik (ahogy én lemondtam a diák miatt a 609e ultrát):
Samsung főlap legalja/ Támogatás/Lépj velünk kapcsolatba/ Webáruház Ügyfélszolgálat/bővebben/Elállási nyilatkozat
Telefonos segítséggel találtam meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Medence topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // 27%-os ÁFÁS Számla+Garancia//
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged