- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
Dome van az s22u n tokeletesen megy az ujlenyomat egy nyitja van. Amikor uv zod az uveget lekel takarni egy sávot. Aztán ha minden kész rányomni erosen az ujjadat kinyomja onan a vastagabb loca ragasztó réteget rá az uv 3 percre aztán letakarod ujbol ahol a szenzorl van és lámpa megint 10/10 az ujlenyomatom ja és legyen benne az uveg nélkuli lenyomat is 1db legalábbAztán 1 hetente tanincsd ujra az ujjadat pl 2hétig minden vasárnal es onantól nekem honapok óta tökéleted a cucc
! Picivel erosebben kell rányomni de aztán csak jobb lessz.
-
TheMartin03
aktív tag
-
Elit3Zotya
addikt
-
Elit3Zotya
addikt
Elvileg most kicsit gyorsabban tölt a 45w-al mint a 22 ultra.
Ott ugye kb pont ugyan annyi kellett a 100%-os töltéshez, mint a 24w-ossal.. [link]
De majd valaki úgy is leméri hogy pontosan mennyi idő..Nekem mondjuk csak az a 25w-os van, amit a telefonhoz rendelt vezetékmentes töltőpadhoz adnak..
-
Pár éve simán rábuktam volna mint gyöngytyúk arra a bizonyosra,de elkezdtem erősen mérlegelni pro és kontra (öregszem
).
Na emiatt aztán van dilemma rendesen,főleg mivel az utolsó Galaxy-mmal nem igazán voltam elégedett (Note10+),nem is volt meg sokáig.
Lehet venni kéne még pár almás cuccot aztán akkor az Apple ökoszisztémához való teljes láncolás miatt megoldódna ez a dilemma. -
ez foglalt?
csendes tag
Nekem most jött a GLS-től egy email, hogy holnap tervezik kiszállítani ha még ma megkapják a csomagot, érdekes módon a Raben trans a feladó, ami a Sprinter futárszolgálat, a Galaxy Watch 4-et még ők hozták ki, most meg az egyik futárszolgálat átadja a másiknak?
).
A site-on még mindig feldolgozás megkezdése.
-
-Gerzson-
aktív tag
Van studentbeans fiókja? Oda kell regisztrálni először az iskolai email címmel és az iskola nevével.
Ha ez megvan akkor a vásárlásnál nálam csak simán beellenőrzött a samsung, hogy létezik-e az a fiók és ment simán tovább a fizetéshez csökkentett árral.Nekem szerencsém volt mert évekkel ezelőtt még Oneplus vásárlásnál már létrehoztuk a fiókot.
-
Talib21
tag
Én tettem be egy tokot a telefon mellé, de akkor sem engedi felhasználni, viszont legalább a egyedi 10%-os kupon működik, az is valami a tárhelyduplázással együtt. Így a 256 Gb-os S23 369 ezerre jön ki, ha azt nézzük tavaly olyan 300-ra lehetett akciózni a 256 GB-os modellt, akkor tűrhető.
-
Sisco2
tag
Közben megjött, de:
"A megadott kód nem befolyásolta a megrendelést. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kódok csak bizonyos tételekre vagy bizonyos feltételek mellett érvényesek."
Nem müködik a 20k előreges kupon együtt a nagyobb memoriás kedvezménnyel.
Most olvasom kell hozzá még valamit venni:
"A 20 000 Ft értékű Samsung Webáruház kupon felhasználható bármely új Galaxy S23 széria valamely készüléke és okosóra, vezeték nélküli fülhallgató vagy mobiltartozék együttes vásárlása esetén a készlet erejéig."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Metal topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G 256GB Phantom Black, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest