Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
válasz
Gardaai #2690 üzenetére
E-mailben küldik a kupont. Csak egy kód.
Kedves X Y!
A SAMSUNG REGALAXY PROGRAM PROMÓCIÓRA történő jelentkezésed ellenőrzése sikeresen megtörtént.
Az általad megadott adatok alapján jogosult vagy a ReGalaxy programra.
Samsung Galaxy S10, S20, S21, S22 vagy Note20 szériás készüléked bruttó 100 000 Ft értékig felújítjuk!
Egyedi ReGalaxy kuponkódod:
XYZHogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?
Vidd be régi készüléked egy Samsung SES üzletbe vagy a TMX-be (2040 Budaörs, Kinizsi utca 2/B.), de igényelheted ingyenes futárszolgálatunkat is. A futárszolgálatot a call centerünkön keresztül kérheted az alábbi elérhetőségek egyikén:
Telefonon: 06 80 726 7864
E-mailben:https://www.samsung.com/hu/support/email/
Live chaten: https://www.samsung.com/hu/support/livechat/Mi a javítás menete?
Miután leadtad nekünk a régi mobiltelefonodat, szervizünk felméri a készülék állapotát és árajánlatot küld neked.
Ezt az árajánlatot egy válasz e-mailben tudod majd megerősíteni vagy elutasítani.
Ha a javítás befejeződött, a szerviz értesíteni fog téged a készülék visszaszolgáltatásáról.* -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Gardaai #2645 üzenetére
Sziasztok!
Esküszöm utoljára jövök a témával:
Szerintetek, ha a Samsung kiküldte az extrán olcsó telefont utánvéttel, amit ki is fizettem, és ki is küldték a számlát róla, természetesen minden stimmel rajta, akkor van joga visszakérni a telefont, mert hogy rossz áron küldték?
Miután megkaptam, felhívtam őket a biztonság kedvéért (jó nagy hülye voltam), hogy számítsak-e letiltásra, garivesztésre, vagy bármire, így, hogy kiküldték a telefont, és kifizettem, és a számla is megjött, mert korábban azt mondták, hogy az ő rendszerükben ez a rendelés törölve lett. Péntek délután óta elvileg továbbítva van az illetékes kollégáknak, de csesznek válaszolni... Valakinek tipp, hogy van-e ilyenhez joga a cégnek? Azt gondolnám hogy nincs, tekintve hogy a számla megvan, és stimmelnek a számok is... De amiket művel mostanában a Samsung, semmiben nem vagyok biztos.
A drágábbat visszaküldeném ezesetben, vagy odaadnám valakinek (használt, de mikrokarc sincs rajta, kb csak itthon használtam gyári tokban, pont a szitu miatt), csak addig nem akarok ilyeneket, amíg biztosan nem kerül helyre a sorsa a másiknak... -
ablack
senior tag
válasz
Gardaai #2638 üzenetére
Valószínűleg nem.
Mikor aktiválod a készüléket beüzemelésnél akkor hozzáadja a Samsung fiókodhoz ugye, és ez a Members alkalmazásban is látszik az eszközeid résznél.
A Members alkalmazásban a promócióra kattintva a készülék típusa már eleve ki van választva, nem is tudom módosítani. [kép] -
Yany
addikt
válasz
Gardaai #2388 üzenetére
És borzasztóan tapad. Olyan biztos, hogy ne vegye, aki sok drag&drop műveletet csinál a telóján, vagy játszik. Anno egy S7-esre próbáltam ilyet tenni, de a puhasága teljesen tönkretette a képernyő könnyed simítását (swipe), nem tudom, magyarul mi erre a legjobb kifejezés.
Ellenben a méregdrága Whitestone (amit itt fentebb már ajánlottak) gyakorlatilag teljesen megfelel a gyári élménynek és az S9+omon is 5 éve feszít egyetlen apró karc nélkül. Imádom. Ja és az S9+ íves felületű ugye, tehát nem csak sík képernyőre gyártanak.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Gardaai #2088 üzenetére
Nem hiszem. Én telekomnál húztam be nincs rajta.
Rájöttek hogy az S21 ultrára véletlenül két fóliát is raktak és annyira veszteségesek voltak miatta hogy az S22 és S23 széria meg nem kapott emiatt egyet se....Surgery: Ezért irtam hogy 8-10 óra használattól függően. Az biztos hogy üzemidőben és SOT-ban az előző szériákat cipóra veri, látványos az ugrás. Aztán meglátjuk ha belakódnak a rendszerek meddig marad igy. Azért sokmindentől függ ez ki miket telepit,stb. Van aki telerakja háttérben is zabáló szemetekkel a telefonját az nyilván zabálni fogja az akksit standby-ban is.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Gardaai #1296 üzenetére
Én is így tudtam megrendelni. Jogosult voltam a tanulói diákkedvezményre, ha valakinek tudok segíteni abban, írjon nyugodtan, nem tudom mennyit tudok így segíteni nektek.
Viszont ha összekukázol 2 eltérő 10%-os kupont, akkor engedi felhasználni, plusz ez (a tanulóival ellentétben) a kedvezményes, 2x-es tárhely kedvezményes árból jön le, és még hozzácsapta a kiegészítős 20k-s előregisztrációs kupont. Így ezzel jobban jössz ki, ha még meg tudsz kaparintani 2 eltérő kezdetű kuponkódot. De a tanulói 25% is elég jó deal, de az teljes árból jön le, és nincs telóbeszámítás (asszem), és ReGalaxy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 ULTRA Titánfekete 256GB KÁRTYAFÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest