- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
ForRedGlory #2517 üzenetére
Nem volt, de gondoltam ha már úgy is s23 topikba lett megemlítve.
De amúgy meg. [link] -
Elit3Zotya
addikt
válasz
ForRedGlory #2515 üzenetére
Régen még nem volt s23 széria.
-
gery14
senior tag
válasz
ForRedGlory #2456 üzenetére
Azt nem nagyon fogom hagyni nekik ha kell minden nap rajukuldöm anyucit aztan leshetnek
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2265 üzenetére
nem küldték még el senkinek tudtommal a törlésről a levelet
Nekem elküldték, hogy törölték. Hiaba látni a "rendszerben ". -
GaS-
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2275 üzenetére
Galériában nézd meg a beállításokban az engedélyeket.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
ForRedGlory #2275 üzenetére
Az app engedélye rendben van?
-
gery14
senior tag
válasz
Hát én írtam egy baba mailt nekik.. említve a tavalyi szivatásokat pár torvényt meg mindent. Megrendeltem 494 ért is de ha kihozzák a jóárusitottat nekem nem kell 2... Most neztem rá a bugos rendeles nincs torolve tényleg..
-
autotaxmo
őstag
válasz
Biztos olvassak itt a forumot es mar lazasan egyeztetnek a jogi osztallyal, hogy mi tevok legyenek
-
gery14
senior tag
válasz
ForRedGlory #2261 üzenetére
Hat én direkt utánvétel kértem a céges kartya volt csak nalam. Bugos Diák volt de ha kikuldik akik kifizeték akkor tuti elbeszélgetek az ugyfélszolgálattal... viccnek a teteje tavaly elore utaltam és 1 honpra ra kaptam meg GG..
-
válasz
Nekem is ezt mondták épp most a telefonban. Mivel nem fizettem előre így törölték. ( De csak azért nem fizettem előr mert tavaly is szívattak vele ha előre kifizettem, jóval később hozták ki, mint amit utánvétellel vettem)
Rendszer hiba volt, de most már meg tudom újra rendelni a javított áron. Hát mondom köszi -
válasz
Azzal indokolják, hogy a termék vételárának teljesítésével létrejött a vásárlási szerződés, így kénytelenek kiküldeni.
-
mjani1172
addikt
válasz
ForRedGlory #2228 üzenetére
1.Nem üti.
2.Nincs ilyen jogszabály.
3.Elfogadtad az ÁSZF-et.
4.A bíróság nem fog a Samsung ellen ítélni, mert nem hirdették ennyiért sehol, nem csaptak be senkit, nem károsítottak meg senkit, pláne nem szándékosan, láthatóan egy bug miatt van, ez tiszta sor.
Ha elmész a bíróságra és megkérdezik:
-hol láttad a hirdetést, hogy ennyiért megszerezheted? Mire hivatkozol? hogy fórumpista látta bónuszbrigádon?
-És következő kérdés:mégis, milyen károd származott?
-És akkor még hol vannak a kamu diákigazolványos dolgok......De lezártam.Úgyis mindig a hőbörgőknek lesz itt igaza.
-
nfefe90
újonc
válasz
ForRedGlory #2182 üzenetére
Meg tudom erősíteni. Én is bekapcsoltam az alvás módot és az energia takarékos módot és semennyit nem merült az éjszaka folyamán!
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2182 üzenetére
na erről beszéltem... röpke 5 év és minden újabb S szériánál...
-
Theodorci
tag
válasz
ForRedGlory #1896 üzenetére
Ezt találtam az ÁSZF-ben. Kifejezetten nemnfogadták el+küldtek csomagszámot,szóval szerintem még megtehetnék..de reméljük nem fogják
10. Ajánlat, rendelés leadása és elfogadása
10.1. A Weboldalon hirdetett, felsorolt vagy bemutatott termékek és szolgáltatások felhívásnak minősülnek arra, hogy Ön tegyen ajánlatot a Samsungnak az ilyen termékek és szolgáltatások megvásárlására. Amikor Ön rendelést ad le be nekünk az online fizetési folyamat során, az a rendelésében hivatkozott termékeket vagy szolgáltatások megvételére vonatkozó ajánlatnak minősül.
10.2. Ajánlatát akkor fogadjuk el, amikor e-mailt kap a Samsungtól, amely megerősíti ajánlatának elfogadását és közli a szállítási dátumot. Érvényes, végrehajtható szerződés nem jön létre addig, amíg az Ön ajánlatát a Samsung kifejezetten el nem fogadta -
Capella
senior tag
válasz
ForRedGlory #1884 üzenetére
Hasonlóra gondoltam én is. Akkor valószínűleg már többen is jelezték volna a diákos rendelés visszamondását, és lett volna képernyőmentés az elutasításról a pontos indoklással.
Szerintem egy kicsit túlgondolják egyesek a késlekedést. Vagy nem kicsit.
Inkább az van, hogy fel vannak torlódva a rendelések, vagy esetleg a beszállítást várják a raktárra.
Végül is mi történt? A rendelés után 1-2 napon belül még nincs a futárnál a cucc? Ez a gond?
Jó lenne persze biztosat tudni, különösen hogy kinek mennyire "necces" a kedvezmény.
Az viszont érdekes, hogy azt már tudják, hogy van GLS szám, de a honlapon a rendelés státusz nem változik.
Ha már van szám, egyik-másik futár cég is szokott értesítést küldeni, hogy küldeményt vett át és mikorra várható a kiszállítás.
Meglátjuk. Remélem nem én tévedtem. -
wong kok wah
senior tag
válasz
ForRedGlory #1884 üzenetére
Ezt én is így gondolom, akkor már más is kapott volna e-mailt a törlésről.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1862 üzenetére
Aha, akkor itt lehet a bibi. Utánvéttel kértem őket, mert túl kérdőjeles volt ezzel az extrával...
Lehet rájuk csörgök, és érdeklődök, hogy ha kifizetem (vagy hogy lehet-e), akkor az jár-e előnnyel.
Köszi! -
TheMartin03
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1857 üzenetére
Ja igen, persze, simán lehet hogy nem fér rá, csak voltak itt fórumtársak, akik tegnap rendelték, és jött is a mail, stb.
Hogy miért tologatják... Őszintén nem tudom
Akkor vagy foszlassák el az álomködöt a fejünkből és töröljék, vagy igazából mindegy, mert úgyis kihozzák, akkor minek húzni. -
erikserif
csendes tag
válasz
ForRedGlory #1643 üzenetére
Igazából akkor nem veszem át az egyik telefont. Én csak az ő dolgukat szerettem volna megkönnyíteni.
-
gery14
senior tag
válasz
ForRedGlory #1536 üzenetére
Nekem a takarito is jó lenne ha hozná kifele a telokat
Mondjuk s22u óta megszokhattam volna. -
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #1234 üzenetére
Balassagyarmaton nehéz lesz
Kollégám átveszi.
-
pg1966
senior tag
válasz
ForRedGlory #1229 üzenetére
Reméljük nem azért, mert összekeverik a csomagokat, nem szeretnék az Ultra helyett egy sima S23-at kapni! Vagy "kommunista zöldet"!
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #1225 üzenetére
Közben megjött a futár értesítés nekem is délelőtti időpontra. Nekem még ma kell vidékre menni pont
-
válasz
ForRedGlory #991 üzenetére
Ezt a kommentet egyébként érdemes lenne rögzíteni valahol. A legtöbben ezt egyszerűen nem hiszik el, amíg nem kellett mosógép, mikró, telefon, monitor jótállási hülyeségein végig menni
.
Az egyik rendelésem HAT hónapot késett. Kitalálták, hogy az eredetileg rendelt termék már nem kapható, de megnyugtattak emailben,hogy adnak attól jobbat ingyen. Később telefonál az ÜFSZ, hogy akkor álljak el a rendeléstől, adnak kupont (hogymit?
). Nem álltam el tőle, 2 hónappal később kiderült, hogy a csere terméket sem tudják beszerezni, majd jön az email, hogy a csomagot átadták a futárnak (??). Majd visszahívták azt. Emailben értesítettek, hogy válasszak mást, különbözetet meg kupon formájában megkapom (??). Ezt még folytattuk még pár hónapig és semmi nem lett az egészből. Több fajta sütőből egyet sem voltak képesek odaadni, miközben rendelhetőek voltak, illetve még mindig azok. Szimplán nem tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb.
Egyébként ForRedGlory-nak igaza van, sok minden nem tűnik logikusnak, észszerűnek de ezek sajnos/nem sajnos így működnek.
-
Yany
addikt
válasz
ForRedGlory #989 üzenetére
250e Ft felett 3 év az EU-ban, ezt az 1 évet nem teljesen értem, hogy miért hangoztatod.
-
válasz
ForRedGlory #989 üzenetére
Tapasztalatom szerint kedv függő a történet. Van amikor számla nélkül megy a garanciális ügyintézés, van amikor kérik a számlát. Viszont a legjobb, ha kérik a garanciajegyet ÉS számlát is. Az nagyjából fél óra jogi habla, hogy miért jogtalan a jótállási igény megtagadása
.
Az ÜFSZ-nél nagyon sok inkompetens ember dolgozik ahogy észrevettem. Példának okáért egy rendszerhiba következtében telefonszám nélkül rögzült a rendelésem. Ezt NYOLC telefonhívással sikerült megoldaniuk, de még sorolhatnám.
-
Kincsesss
tag
válasz
ForRedGlory #986 üzenetére
Nekem van igazam. Forrást megadtam.
-
Kincsesss
tag
válasz
ForRedGlory #983 üzenetére
Ez nem igaz sajnos. Forrás: Samsung ügyfélszolgálat.
-
PeteePeti
őstag
válasz
ForRedGlory #967 üzenetére
#964-et ajánlom figyelmedbe!
Biztos ő is hülye, igaz???
Meg előtte is írták mások, hogy nincs számla a profiljukban!
De persze mindenki b.lfasz, csak te nem! -
PeteePeti
őstag
válasz
ForRedGlory #965 üzenetére
Melyik része nem világos neked????
Nincs ott a számla letöltés lehetőség értsd már meg!
-
Kincsesss
tag
válasz
ForRedGlory #948 üzenetére
Szevasz....
-
PeteePeti
őstag
válasz
ForRedGlory #944 üzenetére
-
PeteePeti
őstag
válasz
ForRedGlory #935 üzenetére
Samsung fiókban nekem nincsen számla egyik rendelésnél sem! Csak az van, amit emailban küldtek, ott viszont nincs IMEI! Ezért én mindig kérem a papír alapú garanciát! Meg hát majd később, amikor eladásra kerül csak könnyebb lesz tuladni rajta egy normális garanciajeggyel a számla mellett!
-
Kincsesss
tag
válasz
ForRedGlory #935 üzenetére
A Samsung szervízben érvelj ezzel....elzavarnak rögtön. Számla+ lepecsételt garijegy.Ez a kóser!
-
Kincsesss
tag
válasz
ForRedGlory #930 üzenetére
A Samsung márkaszervíz ragaszkodik a kitöltött garanciajegyhez. Nem a kereskedővel van a gond jelen esetben. A samsung.hu , h nem képes egy garijegyet kitölteni? Számlán meg nincs IMEI szám feltüntetve?
-
Sisco2
tag
válasz
ForRedGlory #847 üzenetére
-
Theodorci
tag
válasz
Oh wow. Ezt hogy?
kíváncsi lennék a 256os verziót meddig lehet letornázni
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Ez már közel 30%, ha jól számolok így hirtelen.
Ennyivel már én sem gondolkodnék annyit, hogy sima legyen-e vagy Plus.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
De itt nincs bőrtok..
Annyival többet azért adok érte már.. -
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #786 üzenetére
Melyikre gondolsz a sok kozul?
Theodorci
Valoszinuleg a dragabb szilikontok nem sárgul el az UV-tol, mint az olcsobb. Vagy legalábbis lassabban, vagy enyhébben.Flip tok akkor éri meg, ha teged nem zavar, hogy nyitogatni kell. Autos tartoban szerintem inkabb hatrany. Esesnel, murva folott nagyobb eséllyel fogja vedeni a kijelzot, az biztos.
Uvegfolia ujjlenyomatolvaso miatt necces lehet (erre vannak kulon kialakitasu uvegek), illetve Ultra esetén a széle is problémás lehet a lehajlas miatt. A sima olcsob, konnyebb alternativa altalaban, de nyilvan mas a tapintasa.
Nem fogom megmondani a tutit, mert egyeni preferencia
.
-
bteebi
veterán
válasz
ForRedGlory #674 üzenetére
Azért ez a "megsemmisíti" egy elég hülye megfogalmazás. Gyorsabb? Igen. Van, ahol sokkal? Igen. És van ennek bárhol jelentősége a bencsmárkon kívül?? Aligha.
Hacsak nem CAD-ezel meg 3D renderelsz telefonon. Mindenesetre a navigáció, a zene, és 4K videólejátszás működni fog egymilliós AnTuTu pontszám alatt is. Gondolom. Vagyis remélem.
Mondjuk lehet, hogy 1-2 nagyon HC mobilgamernél lesz jelentősége az esetek legalább 90-95%-ában felesleges plusz fps-eknek.
-
Zedlog
csendes tag
válasz
ForRedGlory #748 üzenetére
Sejtettem, köszi.
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
ForRedGlory #409 üzenetére
Más miatt hívtam ma a samsungot de rákérdezve 5-7 napot mondott a kiszállításra nekem.
A visszaigazoló mailben "02.03. kezdet" van írva -
DrDobos
őstag
válasz
ForRedGlory #406 üzenetére
Hm, bár gondolom sajnos a 393 a rendes ár sajnos..
-
válasz
ForRedGlory #354 üzenetére
A jogszabály szerint annyi, amennyit a gyártó ad. Minimum 1 év, de eltér.
-
DrDobos
őstag
válasz
ForRedGlory #354 üzenetére
Sőt, azt mondtak nekem a chaten cegre nem is lehet vasarolni a webaruhazban..
-
surgery
senior tag
válasz
ForRedGlory #188 üzenetére
Ez nem csúsztatás nem is értem ezt az egészet sok sikert a telefonhoz. Ha valakin napellenző van arról én nem tehetek.....
-
Kanyecc1st
csendes tag
válasz
ForRedGlory #32 üzenetére
Ne vegyél mérget rá, jan 26. óta kinn van már máshol
-
válasz
ForRedGlory #62 üzenetére
Nem nem működik, csak nem olvastuk el az apró betüst.:
"Köszönjük az érdeklődésedet az új Galaxy S23 széria iránt: az alábbi egyedi kóddal 20.000 forint kedvezményt kaphatsz új Galaxy S23 széria valamely készüléke és okosóra, vezeték nélküli fülhallgató vagy mobiltartozék együttes vásárlása esetén,
ha az előrendelési időszakban vásárolsz." -
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Hát ez tényleg elég vicces. Gondolkoztam, hogy beújítom, de így skip lesz egy ideig szerintem.
-
ez foglalt?
csendes tag
válasz
ForRedGlory #26 üzenetére
A samsung.hu-n is azt írják, hogy szállítás várható megkezdése: 03 febr. 2023.
Mondjuk a Galaxy Watch 4-nél is hasonlóan optimista dátumokat írtak, aztán volt egy hét késés, állítólag a nem várt érdeklődés miatt, meg mert kifogyott az ajándék töltő, amit adtak hozzá.
-
modd3r
őstag
válasz
A hivatalos Telekom oldalon is "ELÉRHETŐ" státusz látszik.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Február 17-től kapható Magyarországon, az előrendelés indul most. Legalábbis a Samsung nekünk ezt mondta.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #12 üzenetére
Frissítettem a cikket vele.
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7 üzenetére
De hogy ennyire semmit se adjanak. A felujitas meg kit erdekel, mikor eladni akarom az elozo telefont (hogy abbol finanszirozzam az ujat)...
Az meg hihetetlen, hogy a mai arfolyamon a szlovákoknál pl. olcsobb a telefon, mint itthon.
Szerk: a RayTracing demozasa nagyon blama a livestreamben
-
formula01
senior tag
válasz
ForRedGlory #7 üzenetére
Mihez kell egyébként 12 GB Ram egy telefonba, azon kívül, hogy mert ennyi pénzért legyen és kész?
410k az alapmodellért borsos ár, de ha ahhoz viszonyítom, mit ajánl az apple a sima iphone 14-el hivatalos árán 450k-ért, akkor még mindig barátinak mondható az árazás, főleg, hogy pár hónap és 10-20% ebből az árból szokás szerint úgyis lekuponozható lesz.
Mate 20 prot használok lassan 4 éve, tökéletesen teszi a dolgát, de már nagyon viszket a tenyerem, hogy váltsak. Iphone-t szerettem volna korábban, de ha a sima s23 kuponozgatással becsúszik pár hónap múlva 300-350 közé, nagyon valószínű, hogy az S7 után újra Samsungom lesz végül. Csak valami izgalmasabb formát kitalálhattak volna.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #7 üzenetére
Bog azt mondta, hogy arról külön cikket szeretne, azért nem szerepel itt.
-
DrDobos
őstag
válasz
ForRedGlory #7 üzenetére
Ezt a felujitas dolgot nem is ertem.. most nem uj telefont akarok venni (mondjuk nem..
) erre fel akarják újítani a régit?? A jól bevált készlékbeszámítási kedvezmény sokkal jobb ötlet volt
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1 üzenetére
Na, ez tenyleg vicc lett. Es adtak egy 20k-s kupont...tudom, aki a kicsit nem becsuli...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 ULTRA Titánfekete 256GB KÁRTYAFÜGGETLEN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest