Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! Végül 494 ért sikerült rendelni egy 512 est, de napközben meggondoltam magam. Simán a lemondó nyilatkozat be kell küldeni, és a futár már nem is hozza. Vagy ha kihozza ne vegyem át, és simán visszaküldöm?! Bocsánat, még soha nem csináltam ilyet, köszönöm a segítséget előre is
Amiatt kérdezem, mert több nap mire feldolgozzák, nem tudom melyik a normális módszer.
UI: közben rájöttem, hogy a 22U -t nem érdemes cserélni! -
TheMartin03
aktív tag
Visszaigazoltnak az minősül, ha a "Megrendelés leadva" státuszon túl van (amiben elvileg azt írják, h felülvizsgálják, szóval jogos lehet), és jelenleg "Feldolgozás megkezdése" zajlik? Bocs az aggodalmaskodásért, csak közbe megrendeltem 494-ért is, és akkor kéne visszamondanom tutira, ha ez a diákos sanszos, hogy jön. Ideges lennék magamra ha egy csapásra mindkettőt elcseszném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged