- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
gyuri81 #2220 üzenetére
Köszi, akkor visszafogom a használatot.
Azért kíváncsi lennék, hogy a 3 csoportból melyikbe hányan tartoznak:
1. Diák, és diákkedvezménnyel vette, magának, mert erre vágyott.
2. Nem diák, magyarul csalt a diákkedvezménnyel és/vagy szétkuponozta.
3. Még csak nem vett telefont, de unatkozik, és gerjeszti a feszkót. -
csozsoka
csendes tag
válasz
gyuri81 #2022 üzenetére
Köszi!
Igen, két napot bírt. Ebbe az üzemidőbe volt egy költözés, mobilnet minimális volt csak, mivel pihenős vagyok, így inkább itthon wifi használat volt döntően 80-20%. Ha jobban gyepálva lesz, nyilván számítok kevesebb üzemidőre, de a használati szokásaimat beleszámítva, kb 1-1,5 órával érhetek el kevesebb üzemidőt és én máris boldog leszek, ha így lesz. Ez a jövő titka, de úgy érzem, ezt az s23 ultrát most összerakták rendesen. -
TheMartin03
aktív tag
válasz
gyuri81 #1996 üzenetére
Nem, ott van továbbra is... Én azért még el tudok képzelni érdekességeket... Azért ezeket a csomagokat feltúrni 0-ról... GLS meg kiviszi általában 1 éjszaka alatt, ha véletlen elküldésre indul a csomag, nem tudom hogy tudnák megállítani... Főleg akiknek már elment a GLS-es email.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB 2026.09.29. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy S23 FE 5G 128GB Graphite, Szép Állapotú, Grafit Színű, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest