- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
Elit3Zotya #2514 üzenetére
Még 20%-ot sem ad valójában.
pl.500K 20% =400K
500K 10%+10%=405K -
ForRedGlory
félisten
válasz
Elit3Zotya #2516 üzenetére
Mikor volt feltételként említve, hogy S23 éráról van szó?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Elit3Zotya #2514 üzenetére
Régen volt…
-
Kaba
veterán
válasz
Elit3Zotya #2510 üzenetére
Lehet, de 30% már nincsen.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Elit3Zotya #2387 üzenetére
Mindig is Samsungom volt. Mindig is utáltam ha csak a közepén egy sávban van rajta fólia. Mivel gesztusokkal navigálok, mindig beleakad az ujjam.
Ezért a létező összes alis fóliát végigpróbáltam és végül a hydrogel fólia tetszett a legjobban, mert ez volt akkoriban az egyetlen ami teljes képernyőt lefedte és valóban nem jött fel (volt ami 2 évig rajta volt nekem és szélén feljövés nélkül).
Ráadásul amióta erre sokan rájöttek és nagyon elterjedt, már pár éve úgy gyártják, hogy óvoda egyszerűséggel lehet felrakni.
Egyetlen hátránya volt (S21U), hogy az S Pen nem annyira kímélte. De az is csak azért, mert utólag kiderült amit vettem egy utángyártott xar volt és jobban rá kellett nyomni. Illetve ha ezt az egyszerű felrakást is elrontja valaki, esélytelen, hogy újra igazítsd. Az megy a kukába.
Ezen kívül nem tudok rosszat mondani róla.
Persze eséstől nem fog védeni, de a mindennapi karcokat simán elnyeli + önjavító.
Tehát ha esetleg egy kulcs odanyomódik akkor egy bizonyos mértékig kiegyengeti magát. -
w.miki
veterán
válasz
Elit3Zotya #2383 üzenetére
Azt hittem van bevált ali store.
Hidrogel miért jobb? -
w.miki
veterán
válasz
Elit3Zotya #2367 üzenetére
Honnan rendelted?
-
Noukoum
veterán
válasz
Elit3Zotya #1990 üzenetére
Vennél mellé zöldet, pirosat, 50 wattosat, 100 wattosat, olyat ami világít, olyat amin van kijelző.
Fogyasztói társadalom. Legalább azokra nem kényszerítik rá akik tudják hogy semmi szükség évente cserélni a töltőt. -
Noukoum
veterán
válasz
Elit3Zotya #1943 üzenetére
Inkább plusz egy dobozt gyártsanak le mint egy töltőfejet. Aki meg ilyen gyakran vesz új töltőt az akkor is venné ha gyárilag adnának hozzá.
-
spect80
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1941 üzenetére
én egyelőre nem látok difit, ledes kábellel gyári 45W töltővel használva ugyanúgy 30W a max mint az S22U-nál.
-
válasz
Elit3Zotya #1913 üzenetére
Tegnap este raktam fel fóliát. Már mikro karc volt a 2 óra nyomkodás alatt otthon.
Én nem tudom hogyan de soha nem volt olyan telefonom aminek a kinelzőjén ne tudtam volna lámpa alatt karcokat találni. Még ha nagyon vékony is és szemből nem látszik.
Nagyon jó ez a telefon átköltöztetés. De az összes MFA app meg VPN meg tudja mit egyesével át kell vinni az adatot elég macera. Miért nem tudja az android az appok adatait is átvinni?
-
válasz
Elit3Zotya #1941 üzenetére
Én még az S21U-hoz vettem régebben az csak 20W-os, szóval akkor lehet megéri beújítani egyet, bár a Samu oldalán nem látok csak 35W max.
-
prokxy
veterán
válasz
Elit3Zotya #1894 üzenetére
Én átveszem ma, ha jön a diákos, majd eladom azt és ennyi. A 494e-hez van tok és már ez is egy jó ár az 512-esért.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #1734 üzenetére
Micsoda fejlődés
igaz a kis sufni gyártók már lassan 200w-al töltenek
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1734 üzenetére
Igen, kíméli az akksit. majd tesztelem kisebb töltöttségnél is.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1724 üzenetére
-
Tin
veterán
válasz
Elit3Zotya #1724 üzenetére
52 perc.... már 3 generációval ezelőtt is +10p volt a teljes töltés.
De legyünk korrektek, kb. fél óra alatt feltoszta 80%-ra.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Elit3Zotya #1656 üzenetére
Írtam
-
pg1966
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1559 üzenetére
Van az oldalain fólia!
-
Bilux
veterán
válasz
Elit3Zotya #1559 üzenetére
Van
-
Kasya
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #1547 üzenetére
Várható volt.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #1499 üzenetére
Kezdem én is elengedni azt, hogy megértsem, így tényleg egész jó áron lettek a flagship-ek, a konkurenciához és helyzethez képest.
Bár nyílván töredékét kéne költenem egy mobilkütyüre, de ha valaki techb*zi, akkor az is marad.
-
törölt tag
válasz
Elit3Zotya #1425 üzenetére
OIS arra van, hogy a legapróbb kézremegéseket kompenzálja és pár tizedmásodperccel hosszabb záridőt tudj kitartani fotózáskor.
Van vagy 1mm játéka, videót nem tudsz azzal stabilizálni. Ha a Samsung bekapcsolva is hagyja egyáltalán a camera2 API dokumentációban olvasható ajánlás ellenére az EIS mellett, sokat nem ér. S22-höz képest főleg nem amiatt jobb ennyivel.
De ezt sem először hallod már és nem csak tőlem...
-
törölt tag
válasz
Elit3Zotya #1407 üzenetére
*EIS
-
PedroPascal
őstag
válasz
Elit3Zotya #1410 üzenetére
Samsung.hu OTP fizetéssel van visszatérítés valamennyi? Hallottam már 5%, 10%-ot de én csak SES-ben láttam 5%-ot.
-
MobilGuru33
tag
válasz
Elit3Zotya #1321 üzenetére
-
prokxy
veterán
válasz
Elit3Zotya #1321 üzenetére
A tartozék kupont (20e) nem lehet 2x felhasználni? Kipróbáljuk?
-
gery14
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1295 üzenetére
Milyen kuponokal jot igy ki ?
-
Gardaai
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1295 üzenetére
Ezt hogy?
-
Ricardo
titán
válasz
Elit3Zotya #1191 üzenetére
Nem voltál katona ugye?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #1200 üzenetére
Sajnos a fenyes kivitel hatranya, hogy konnyen karcolodik :/
Viszont a komolyabb serulest egesz jol toleralja.Más:
A Smasung.hu az elorendelest ma már kezdi kiszallitani. Aki még csutortokon leadta a rendelest, annak ma már nagy eséllyel ki is viszik.
Latom, kozben mar masoknak is jon. Nekem 8:30-11:30-at ir. Jol fog telni a hetfo reggeli ceges meeting
.
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #1217 üzenetére
"A másik meg az, hogy ha 3x erősebb exynost hozna a Samsung, akkor is a snapdragon lenne jobb, mert arra optimalizálnak a program fejlesztők jobban, és ez ami kinyírta lényegében az exynost, nem pedig az, hogy szar lett volna."
Így van, ez maximálisan igaz.A MTK, meg a Kirin SoC-k is ettől szenvedtek régebben. Utóbbiak persze végleg eltűntek, de előbbiek már jobb helyzetben vannak, mint régebben. Minél több modell használ Dimensity-t, annál jobban hajlandóak arra is optimalizálni a szoftverfejlesztők (bár azért az sem igazi kifogás, hogy az évente több milliónyi példányszámban eladott Exynosokra nem tudtak optimalizálni, vagy ha igen, több hónapos csúszással).
-
pg1966
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1213 üzenetére
Minden telefon csak egy ideig tölt max. teljesítménnyel, aztán fokozatosan csökkenti, míg el nem éri a 100%-ot, ezért az első fele, azaz 50%-ig sokkal gyorsabban megy, mint utána 100%-
ig. -
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #1213 üzenetére
Az algoritmust minden évben az adott hw-re írják, az adott gyártónál (meg nyilván az Android rendszer is eleve nyújt egy alapot, amire építenek).
Ez szoftver, nem hardver; az, hogy Snapi, önmagában nem sokat jelent. A számítási kapacitás is csak egy alap, arra is muszáj építeni. Ez már csak abból is nyilvánvaló, hogy még véletlenül sem egyformák az ugyanolyan SoC-vel szerelt mobilok kamerás képességei sem (még akkor sem, ha ugyanolyan szenzor, stb. van bennük). -
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #1209 üzenetére
Samutól
-
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya #1209 üzenetére
Na azt kíváncsian várom mikor a képeket hozod majd a fotósba. Mert az eddig látottak nem győztek meg. Bár sanda gyanúm hogy ezúttal se fog. Majd talán a 25ös széria már felnő a feladathoz (1 milláért jó lenne - 12/256
)...
-
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #1200 üzenetére
Holnap megjön és csinálok képeket.
-
válasz
Elit3Zotya #1186 üzenetére
Sima ezüst semmiképp. Sötétszürkének mondanám inkább.
Akinek van már S23U, milyen fóliát tettetek rá?
-
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #1188 üzenetére
Zöld a keret a képeken.
-
5423r
tag
válasz
Elit3Zotya #1188 üzenetére
De mitől kommunista?
-
nfefe90
újonc
válasz
Elit3Zotya #1186 üzenetére
teljesen rendben van ez a szín, mitől kommunista zöld?
-
válasz
Elit3Zotya #843 üzenetére
Nekem a zöld amúgy is mindig kedvenc, de ez az új zöld ami most van különösen bejön. Régi UAZ-ra hasonlít!
Maga a telefon is meglepően szerethető pedig nem gondoltam volna, mert az S22U annyira nem jött be. Legnagyobb megelepetés számomra a videó. Nagyon-nagyon sokat léptek előre, már-már iPhone szint. -
TODI1111
veterán
válasz
Elit3Zotya #1146 üzenetére
Holnap kiderül.
Maradt egy gyári 22 ultra fóliám, ha megjön a készülék megnézem.
Kasya
Én is úgy néztem, hogy tokból másik kell de a fólia jó lehet. -
prokxy
veterán
válasz
Elit3Zotya #1098 üzenetére
Nem tudom, de én ezért nem fizetek +50-60e Ft-ot, mert 2x annyi a tárhely és van benne +4GB ram. Mivel egyáltalán nem játszom a telefonon, így nem hiszem, hogy bármiben észrevenném a különbséget. Persze kinek mi. Eladásnál tényleg számíthat, de most pár 1000 Ft különbség lehet.
-
Sisco2
tag
válasz
Elit3Zotya #1098 üzenetére
Milyen felhasználásra kell 12GB ram mobilnál? Tényleg érdekel nem kötözködésből kérdezem.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Elit3Zotya #1005 üzenetére
Fura, rákattintok és bejön.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Elit3Zotya #1003 üzenetére
Az első két kép sima normal, csak nem nappal szabadban készült hanem szobában koxra tekert lámpával.
Tin: Nem zavar a fogása bár tokkal még nem néztem, tok nélkül talán jobb a fogása az S21U-nál amit amúgy én is szerettem. Valahogy olyan "stabilabb" érzés fogni. -
MrCsiT
addikt
válasz
Elit3Zotya #825 üzenetére
Én Redet vettem volna, az Ultrából, de az itthoni kínálatban (nem úgy, mint a német shopban) telibe hiányoznak a samu exkluzív színek.
Köszi Samu Magyarország!!Azt sem értem, hogy ha van X szín, miért nincsen mindegyikhez színazonos tok?! Remek, hogy mondjuk bézs telót vehetek, fekete tokkal, bravo..
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Elit3Zotya #849 üzenetére
Azt a 20.000-es kuponnal hozzá lehet tenni bármikor. Kb pont ugyanannyira jön ki, de igazad van, a tok kimaradt.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Ma megnyomkodtam az egyik Samsung üzletben, élőben nem rossz az a zöld.
Persze ízlések és pofonok.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Javaslok a hatuljara egy emblemat is
-
Kasya
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #839 üzenetére
Szerintem ennel lejjebb nincs arban, jol csinaltad. Eddig tied a rekord.
(elofizetes nelkul)
Más valaki, akinel mar kezben van, o SES-bol hozta ki 507k-ért. Minden más eddig felette van. -
DrDobos
őstag
válasz
A KMZ kódot honnan lehet szerezni?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Az amcsiknál kicsit jobb a szinválasztek. Csak hogy az EU megint érezze a torodést
.
-
Janaboy
veterán
válasz
Elit3Zotya #819 üzenetére
Krémben létezik, szerintem limitált a készlet, emiatt ennyire nagy a szórás hogy hol milyen szín elérhető.
-
DrDobos
őstag
válasz
Elit3Zotya #681 üzenetére
Az ajánlói kuponokat (MAR- kezdetű) valamiért egyáltalán nem engedi már, ezért pályáznék én is új ajánlói kuponra, hátha adják még (majd) emailben
-
xhege
veterán
válasz
Elit3Zotya #661 üzenetére
Abban egyetértek, hogy mint telefon parádés, ráadásul én az S-pent is használtam. Csak a kamera… Azt tudnám elengedni. Pedig hülyeség, mert családi és kirándulás képekre elég ez is.
-
TreXesZ
csendes tag
válasz
Elit3Zotya #676 üzenetére
ezeket használtam:
MAR-WYY5-CT81-KT32
DMP-7EH3-PYPH-ZG6T
DMV-3K11-SGB7-3SFFEzek persze már nem jók, de a formátumokra(főleg az elejére) figyelj.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #654 üzenetére
A 10%-osat már egy volt vásárlásra adjak, tudtommal.
-
xhege
veterán
válasz
Elit3Zotya #654 üzenetére
Veszel egy Ultrát? Kiváncsi leszek a képeidre a fotós topikban!
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Elit3Zotya #404 üzenetére
-
Kincsesss
tag
válasz
Elit3Zotya #137 üzenetére
Sima kupon melyik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Cream, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Dobozos, Garanciális
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest