Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
válasz
front3r
üzenetére
Király vagy, köszi! Pont erre volt szükségem!
Bejelentkeztem a gw1-es régi email-es accountommal, egyből be is engedett és írta, hogy gratulál össze lett kapcsolva a gw2-vel és él a HoM is. Ezután egyből az edit accountba meg tudtam adni az új email címemet, ami egyúttal a bejelentkezési név is mind a gw1-hez mind a gw2-höz mostmár. Ezután kiléptetett de írta nagy zöld betűkkel, hogy ez meg ez az új account name és email address updated. Meg is érkezett a konfirmáció az új címemre és már meg is erősítettem a linken keresztül a címemet. Az accounton belül ráadásul egyből meg is tudom kezdeni a kliens letöltését. Csodálatos!
-
válasz
front3r
üzenetére
"Your Guild Wars accounts are linked"
Nagyon jó.
És eltűnt a work in progress logo is a sarokból, bár még mindig nem látható, hogy milyen verzióval rendelkezel.Már csak a supporttal kéne kezdeni valamit, mert még mindig sokkolnak a serial key dologgal:
Hello Tamas,
I checked and you have pre-purchased the European version of the game. So that we may check on whether or not you will need a second code, please provide the name and or website address of the retailer who sold you the game.
Thank you,
Mikala
Account Login SupportElsőre ugye nem jól lőtték be, hogy US vagy EU. EUban pedig nincsen 2. kulcs Pre-purchased verziónál, így egyelőre rájuk hagytam a dolgot, nem akarok levelező partnere lenni a supportnak. Majd 28./29.-én kiderül.
adamkaa777: Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Az eredeti szöveg:
"However, please note that in order to ensure we’re fully prepared for that fateful hour we may bring servers online up to 3 hours prior"
Esetleg, talán, elképzelhető.
Új hozzászólás Aktív témák

- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És eltűnt a work in progress logo is a sarokból, bár még mindig nem látható, hogy milyen verzióval rendelkezel.