Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
válasz
front3r
üzenetére
Király vagy, köszi! Pont erre volt szükségem!
Bejelentkeztem a gw1-es régi email-es accountommal, egyből be is engedett és írta, hogy gratulál össze lett kapcsolva a gw2-vel és él a HoM is. Ezután egyből az edit accountba meg tudtam adni az új email címemet, ami egyúttal a bejelentkezési név is mind a gw1-hez mind a gw2-höz mostmár. Ezután kiléptetett de írta nagy zöld betűkkel, hogy ez meg ez az új account name és email address updated. Meg is érkezett a konfirmáció az új címemre és már meg is erősítettem a linken keresztül a címemet. Az accounton belül ráadásul egyből meg is tudom kezdeni a kliens letöltését. Csodálatos!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
front3r
üzenetére
"Your Guild Wars accounts are linked"
Nagyon jó.
És eltűnt a work in progress logo is a sarokból, bár még mindig nem látható, hogy milyen verzióval rendelkezel.Már csak a supporttal kéne kezdeni valamit, mert még mindig sokkolnak a serial key dologgal:
Hello Tamas,
I checked and you have pre-purchased the European version of the game. So that we may check on whether or not you will need a second code, please provide the name and or website address of the retailer who sold you the game.
Thank you,
Mikala
Account Login SupportElsőre ugye nem jól lőtték be, hogy US vagy EU. EUban pedig nincsen 2. kulcs Pre-purchased verziónál, így egyelőre rájuk hagytam a dolgot, nem akarok levelező partnere lenni a supportnak. Majd 28./29.-én kiderül.
adamkaa777: Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Az eredeti szöveg:
"However, please note that in order to ensure we’re fully prepared for that fateful hour we may bring servers online up to 3 hours prior"
Esetleg, talán, elképzelhető.
Új hozzászólás Aktív témák

- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És eltűnt a work in progress logo is a sarokból, bár még mindig nem látható, hogy milyen verzióval rendelkezel.