Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hát én elég szofisztikáltan nyomom, alapvetően kontroller (Xbox One-os, PC-n), ha pedig pvp lövöldözés van kilátásban, akkor átnyúlok az egér+billre
-
addikt
válasz tomazin #46204 üzenetére
Kontrollernél PC-n az a default, hogy nincs auto aim. Ha bekapcsolom, akkor szól hogy mostantól csak olyanokkal fog összerakni akiknél szintén be van kapcsolva. Ez a lobby dolog meg érdekes, mert szerintem még be is lehet vele altatni a többieket Bemész kontrollerrel, aztán indulás után váltasz egér+billre
-
addikt
A Steames változatnak van amúgy bármi előnye? Úgy látom hogy a Rockstar Social Club-os kulcsok olcsóbbak (g2a.com). Viszont amikor a játékot indítom Steamből, akkor ugye egyből a Rockstar S. C. loginnal kezd, tehát sok értelmét nem látom a Steamesnek, sőt, inkább csak felesleges kör. Jól gondolom?
-
addikt
válasz Laraxior #46175 üzenetére
Aha, köszi, a nagy reptéren meg is lett, a távolabbik felén levő hangársoron lett hirtelen három gép is. Viszont gondolom nagyon ritka, mert tegnap is csomószor átnéztem, meg ma is, és ez volt az első eset. Mondjuk sokáig nem tartott az élmény, mert úgy leszedtek rakétával a földről mint a szart
-
addikt
Online-ban lehet valahogy repülni kis/kezdő karakterrel? Egyszer volt hogy kaptunk valami random eventet, amit repülőkkel/helikkel kellett végrehajtani, de mire odaértem a map-en jelölt ponthoz már lejárt, és a gép felrobbant. Ezen kívül van valami lehetőség, vagy nyomni kell sokat, és ki kell farmolni a gép árát?
A reptereket körbejártam, de sehol semmi. Esetleg ezeken szokott lenni netán repop légijárművekre?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nemrég vettem meg a játékot, két dolog baromira idegesít, hátha tudtok segíteni...
Az egyik, hogy alt+tab után lagos lesz a billentyűzet a desktopon, de annyira, hogy skype-on írni valakinek pár sort is szenvedés már. Erre azt a megoldást találtam, hogy windowed-borderless módban futtatom a játékot, ami végül is működik, de nincs erre valami elegánsabb javítás/megoldás?
A másik szintén desktopra tabolás probléma: van hogy win+tab -al váltok, mert arra áll rá a kezem, ilyenkor pedig jön a totál szívás: teljesen meghülyül a billentyűzet, minden karakter valamilyen shortcutot kap, és random alkalmazásokat és windows featureket indítanak el, használhatatlan a gép teljesen. Érdekessége a dolognak, hogy ha kilövöm a GTA-t, akkor néha megjavul, de többnyire nem. Ez utóbbi esetben csak a reboot segít. Billentyűzet kihúz/bedug dolgot próbáltam, semmi eredménye, illetve ránéztem a windowsban a billentyűzet beállításokra, hátha valami furcsa módba vált át ilyenkor, de semmi.
Más játékoknál még csak hasonló gondom sincs, egyedül a GTA-val van gond. Persze kicsit gyanakszok, mert a netet túrva nem találok hasonló hibát, sokan panaszkodnak ugyan alt+tab-os problémákra, de nekik többnyire az a bajuk, hogy crashel a játék tőle, ráadásul ha jól láttam, akkor ezt már egy régebbi patchben javították is.
Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest