- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
szabacsik #10079 üzenetére
Az 1.16-os Update-el döglődik az egész Online, főleg szerveroldali gondok miatt (5-10 perc mire belép vagy kilép egy mecsre/session-be (ha előtte ki nem dob téged story módba). PS3-on ugyan ez a helyzet. Viszont a Rockstar szerint semmi gond sincs a szerverekkel. Amúgy nagyon idegesítő ez.Ja és még fagy is. Tehát ismét egy elég bugos updatet kaptunk, de mivel a hibák nagy része szerveroldali így ott kell elsősorban javítást végezni.
A PC-s megjelenés meg Social Club-ra fog épülni, ugyan úgy mint az L.A. Noire vagy a Max Payne 3, de ettől fügétlenül Steam-en is elérhető lesz (és valószínűleg más digitális disztribútoroknál is. Így a doboz verzió-ban nem lesz Steam támogatás, csak RGSC.
-
válasz
szabacsik #8104 üzenetére
A havas részre (North Yankton) gondolsz?
Azt elvileg kiszedték, már nem lehet átjutni oda, egy külön területet képez.
Talán majd egy DLC-ben újra feltűnikfigure85: ha a verejtékkel megszerzett kemény 48-as szintem 0-zák, valószínű agyvérzést kapok
Jó az Online, de már így is gyakran elunom, ha 0-zák, szerintem el sem indítom többet.
Most helire gyűjtök, kb jövő nyárra összejön ezzel a tempóval, de addig van valami kihívás legalább -
Pickle Rick
senior tag
-
válasz
szabacsik #7438 üzenetére
A bant nem feltétlen tartom jogosnak, ennyi patch-be javíthatták volna már...
Bár én nem használnám, olyan ez nekem, mint CS-ben van aki kék-piros modellekkel játszik, mert úgy jobban látja. Ligán kívül nem mondanám tilosnak, de azért nekem kicsit elvenné a játék lényegét.Nem mondom, szívok eleget, hogy legye pénzem, de ha tele lennék, meglenne minden, lehet annyira már nem is érdekelne a játék némi hülyülésen kívül
-
negyven2
nagyúr
válasz
szabacsik #6690 üzenetére
Lehet, hogy felnézek akkor majd, de valószínűleg inkabb kimaxomolm az egy játékos kampányt (legalábbis a Single accikat mindenféleképpen).
norbi2010: inkább egy magamutogató p!csa (akikkel tele van a fb is), aki a népszerűségért barmit megtenne. De szerintem ilyenkor Mikey egyből rakétával lőné le azokat akik megnézték volna (Trevor-ar egyetemben, bár ő valószínűleg vacsoraként fogyasztaná el őket.)
-
Puma K
nagyúr
válasz
szabacsik #6519 üzenetére
Már korábban más is észrevette, akkor azt írtam (ha jól emlékszem...), hogy internetes átutalásról lehet szó.
Kis fantáziával meg bankkártya van minden karakternél... na viszont a pénzszállítóból kivett pénz meg akkor hogy lesz rögtön a "számlán"? A kulcsszó fantázia és így tudták megoldani.
-
maliboo
csendes tag
-
negyven2
nagyúr
válasz
szabacsik #6381 üzenetére
Ha jól emlékszem
45 tuturial van amit meg kell csinálni, de az első kettő után már mehetsz bármerre.1. verseny Lamar ellen
2. A drogtáska elhozása
3. Ruha vásárlása
4. Saját kocsi megszerzése és bütykölése
5. Egy kis bolt kirablásaEzek után szabad a játék teljesen. viszont nehogy úgy járjatok mint én, hogy ha ezen küldetések közben kidob a játék (vagy leléptek mert sok az 5 éves vérpisti aki csak lő mindenkire), akkor azt játékból való kilépésnek nézi a szerver és negatív értékelést ad ami után nagyon hamar a Bad Sport szekcióba találhatjátok magatokat.
András.: már van [link]
(#6385) szabacsik: Sajnos nincs, viszont vannak mások is a pályán? Nem vagy/van véletlenül Passive mod-ban (ilyenkor nem nagyon lehet küldetéseket, meccseket csinálni).
-
törölt tag
-
xenom0rph
őstag
válasz
szabacsik #5806 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy honnan tudom melyik az assasination küldetés, hogy előtte rendesen betudjam fektetni.
Meg olvastam itt, hogy Lester a küldetések után szól, hogy mibe érdemes fektetni. Ezt mikor vagy hogy mondja? Ha szóban akkor utána írásban nem jegyzi valahol a játék, hogy mibe érdemes fektetni? (most az a Lester-es küldi jön, amikor az egyik raktár tetejére kell felmászni)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest