Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibi55
tag
-
samfishR
senior tag
kíváncsi vagyok, hogy a rendőrös körözős témát hogy oldják meg.... az a "körön kívül mész" téma ami a 4ben van az egy nagy picsa... ami a mafia első részében volt, sokkal jobb volt..
-
STC Speed
őstag
Collectors edition
-
Xmodule
őstag
húha... ilyen információt tartalmazó emailt kaptam az elöbb: "Your order from zavvi has been dispatched and will be with you shortly!" Akkor ezek szerint van rá remény, hogy jövöhéten már itt lesz a játék!!! Juhé!

-
gyuszaa
őstag
Így van, egyik fórumtárs kikapott egy gyári hibás új gépet, érdemes elolvasni, hogy jártak el nála és mi a tapasztalata. Ráadásul itt hivatalos sony garanciát kap az ember, lepecsételve.
(#4282) samfishR
Nem lett volna belőle probléma, erről szól a címe.

(#4285) Zjunior
Oké, kérem azon befektetők listáját akik hajlandóak 59 milliárdot áldozni erre a projektre, na meg a konkrét fejlesztő gárdát is.

-
Zjunior
veterán
válasz
gyetvai19
üzenetére
AMíg nem TE fejlesztesz addig kompromisszumokat kell kötnöd, vagy elfogadod vagy nem

Ha nem tetszik, nem kötelez rá senki, hogy megvedd.
Attól, hogy a videókat nézed, nem lesz más

Ejtóernyőből kiugorva lövöldözni
xD Tiszta REAL! 
Ui: A boltba ha nem izlik akkor nem veszel olyat (Rossz a pék, nem szájíz szerint főz), hanem majd máshol próbálkozol...
Itt is lehet, megvárod a köv részt, játszol az előzővel amit szerettél, vagy nézel másik konkurest:
Watch DOgs...

-
gyetvai19
tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Ez a csinálj jobbat válasz bármiben szerintem a legviccesebb ugyanakkor a legszánalmasabb válasz bármire is. Ha nekem nem tetszik justin bieber zenéje alatta a kislányok egyből : irigy kutya vagy csinálj jobbat utána szólalj meg.
Ha a boltban nem ízlik a kenyér és közlöm a pékkel azt mondja majd, hogy csináljak jobbat? Vagy mi ?
Ez egy igen komoly játék mellesleg a kedvenceim a gta játékok, de attól, hogy a videóban nem tetszett a törés ami nagyon irrealisztikus, miért kéne jobbat csinálnom ? -
Zjunior
veterán
Ez egy Játékm nem Törésteszt!
CSináljatok jobbat
Mást nem tudok mondani!
-
samfishR
senior tag
mindenki a törés miatt sír, megnézném, hogy mi lenne, ha élethű lenne a törés
még több sírás lenne, hogy jobb esetben 2 ütközés után már lehet is szállni kifele az autóból 
-
L_YKing
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére

Na ez a minimum.
-
kovsol
titán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Ennek kellene az alapnak lennie amúgy minden boltban. Majd talán rájönnek nálunk is, hogy az elégedett vevő a legjobb reklám és hogy nem a vevő van a boltért, hanem fordítva.
-
cyberkind
félisten
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Melyik bolt ez ?
(#4279) Laraxior
Hopp
-
Cthulhu Dawn
őstag
A korrektségről: Voltam ma ps3-at venni a konzolokszervizénél. Használt cuccot rendeltem (3 hónap garancia) - mert minek vegyek újat - egy 160 gigás slimet, már pár napja megjött az email, hogy készleten van, bármikor el is mehetek érte, amit ma meg is tettem. Viszont ott kiderült, hogy valamiért még sincs ott a gép, aztán fogalmuk sincs mi van. Aztán ahelyett, hogy elhajtottak volna, hogy bocsi, gyere vissza hétfőn mielőtt egy szót is szólhattam volna elkezdtek elég látványosan dolgozni az ügyön. Felajánlották, hogy +2.5 k-ért elvihetek egy 320-as példányt, viszont annyi kp nem volt nálam, később azt is, hogy 40 gigás super slimet +1.5-ért. Mivel ráértem ott maradtam egy fél órát ami idő alatt összelegózták végül azt a konfigurációt amit rendeltem, és adtak bármilyen letét vagy ilyesmi nélkül kölcsönbe egy GTA IV-et, hogy nyúzzam a hétvégén a gépet, ha bármi hiba lenne időben derüljön ki
. -
Jakesz
addikt
Jönni fog a játék nextgenre is, amiben lesz 60 FPS, élesebb textúrák és a törésmodellen is csiszolnak, mert azon van mit.
-
STC Speed
őstag
Páran írták,hogy szebb kicsit ps en,annyira én nem látom,max egy hajszálnyival.
hd unboxing videó van már?
-
cyberkind
félisten
Minek nézitek meg videókból hogy mi a helyzet amikor már ki is lehet próbálni ?

-
törölt tag
A bikepics.com egy motorosoldal, főleg képeket lehet rajta megosztani
nap képe :

-
privacy99
senior tag
Ha valakit érdekel SPOILER, ustream-en van több stream is
Ez pl. elég jó minőségű is.Lehet vezetni 747-est is
most nyomja. -
negyven2
nagyúr
Amugy a IV-nek a toresenel, volt egy jopofa hiba. Megpedig az, hogy amikor ugy behorpad a jarmu teteje, hogy a karakter feje kilog belole. Ugye ez a valosagban mar reg osszetorte volna a fejt a delikvensnek.
Amugy meg megint megy az a tipikus hiszti, hogy latalanba (hiaba video) szoljuk le a dolgokat.
-
privacy99
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Már bannolták is

-
manoarc
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
ennyi vót

-
ImpersonatoR
addikt
Twich stream ha valakit érdekel. Persze amíg le nem lovik : [link]Ahh ez gyors volt kb 5 percig se ment ....
-
privacy99
senior tag
válasz
gyetvai19
üzenetére
Nem mindegy, hogy 50-60, és az sem hogy kinél mit jelent a porrá tört. Ha pontos töréseket szeretnél, akkor kérd el az NCAP szimulátorát. Szerintem nagyon jó a törés ebben a játékban. Amikor belement (kitudja pontosan hány km/órával) az oszlopba, akkor azért rendesen kapott.
Ez pedig nem olyan dolog, amihez a PS4 kell, simán meg tudják változtatni ezeken a gépeken is. Bár arra szerintem nincs szükség.
-
Puma K
nagyúr
válasz
gyetvai19
üzenetére
Pont tegnap írtam, hogy
"Ez azért elég illúzióromboló főleg azok után, hogy a napokban néztem Euro NCAP és IIHS autótörésteszteket, ahol azért műanyag karosszéria elemek ide vagy oda elég szépen törtek az autók a valóságban."
Akkor már hárman vagyunk Xerxész-szel együtt akiknek nem tetszik a törés.
Nagyon remélem, hogy az Xbox One/PS4 és egyszer majd a PC-s verzióban megoldják ezt a "problémát".
-
-
FZsolt15
aktív tag
-
privacy99
senior tag
gyetvai19 - Nem olyan mint eddig, de jóval valósághűbb, az autók még mindig nem alufóliából vannak ahogy itt valaki nagyon helyesen mondta. Nekem kifejezetten tetszik hogy ilyen.
-
Tibinho
tag
1000éve várom ezt a játékot és megjelenés előtt 2héttel elszál az xboxom
remek és olyan hibája van hogy mindenki csak szétteszi a kezét nem tudják mi lehet

-
gyuszaa
őstag
Konzolokszervizebe is garantálták az aznapi (ingyen) kiszállítást, még posztert is adnak mellé.
-
STC Speed
őstag
Cd galaxisnál is elfogyott, nem semmi mi megy itt

Én tőlük rendeltem,keddre érkezik a helyi postára reggel
-
Zjunior
veterán
Jött email a Konzol Világtól!
Hétfőn megkapjuk így??
-
zzeN
aktív tag
Aki ment volna az rábaszott

576:
"Sajnálattal közöljük, hogy a korlátozott készletek miatt a GTA V éjféli nyitvatartás mindkét boltunkban elmarad.
Az előrendelőket arra kérjük, hogy legkésőbb csütörtökig (szeptember 19.) vegyék át az előrendelt példányukat."
szerk.: csak a bolt maradt ki

-
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére
A CE ugy nem eri meg, hogy anno a IV-nek a taskas limitedje kerult annyiba mint most az SE. Raadasul az inflacio se volt akora, hogy megduplazodjon az ara.
zzeN: nem szeretem volna kepet latni rola, de mindegy.
Amugy meg igen annyiert adjak amenyiert megveszik, de nem erre ertetem, hanem, hogy igazabol se az SE, se a CE ar ertek aranyaban nem eri meg. Ettol fugetlenul, ha lett volna ra keretem en is megvettem volna a CE-t. De azert a dupla ar tulzo szerintem, mert. Igazabol ez nem limitalt, csak gyujtoi (mint ahogy az iPhone se retegtermek, csak ennek van/volt beallitva.
-
törölt tag
Jóvan értettem. a CE nem éri meg. Még valaki ?

-
negyven2
nagyúr
Az SE-t is ilyen dobozba adjak? Csak gondolom annak kevesebb lesz a tartalma.
Szerintetek egy nap alatt eleri a 10 milliot az eladott darabszam?
-
krecso
tag
válasz
anorche1
üzenetére
Ha nagy lesz az elégedetlenség a töréssel, akkor valószínüleg módosítanak rajta. Mivel, mint mondtátok, az autók képesek a nagyobb deformálódásra, csak nehezebben, ezért elég csak pár paramétert átírni. Ez egy pár megás (vagy még annyi se) patchcsel simán orvosolható.
(#4201) Chereiose
És ha kihozzák mind a kettőt, akkor mi tévő leszel?
-
Chereiose
addikt
Előrendeltem tegnap két helyen is, szerintetek van rá esély, hogy kedden megkapjam én is?
vagy már tutira kifogyott mindenhol és csak a 2. körben kapom? Azért rendeltem ilyen későn, mert eddig nem voltbiztos, hogy megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Spórolós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ide érzem azt az új illatot. A sapkával még mindig nem vagyok kibékülve...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mikorra kapom így meg ? Örültem volna ha szerdára már megvan mert akkor nemkell melóznom.

CactuS