- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bognar110 #7288 üzenetére
Valahogy össze kellett szedni a 230ezret a házra, ha már a R* nem adja a segélyt
Ebben a házban legalább egyértelműen van bankrablás tervezéséhez kialakított szoba (SA térkép, több PC, fénymásoló, hely a táblának), már csak az update kéne, hogy lehessen tervezgetni a rablásokat
-
törölt tag
válasz
bognar110 #6564 üzenetére
Én már nem erőltetem mert félek hogy eldurran az agyam aztán kitiltanak a ph-ról is, mivel máshol nem tudom a véleményem hangoztatni, itt meg nem érdekel senkit
Azt írják javítják az elveszett küldiket. szuper.
Felteszem a patchet, belépek, 5 perc után csörög a telefon: jön az elveszett küldetésem !!!
( egy achievement miatt szeretném megcsinálni, amugy mellékszál)Elrontom, és többet megint nem jött elő.
A GTA IV-be jóval a megjelenés után pár évvel kapcsolódtam be, a kezdeti nehézségek után.És a mai napig rendületlenül imádom!
De most hogy végig kell játszanom ugyan azt a patcháradatot mint mások az IV nél, teljesen megértem a sok "optimalizálatlan" dumás embert, mert csalódtak valamiben valamiért.Dolgozom rajta hogy ne így legyen, de kezdi rányomni pár hiba a bélyeget nálam a V re.
vannak még hibák amik a single ben iszonyat zavartak, de nem is beszéltem róla, inkább nem figyeltem rá mert minden más kárpótol, de most azok is kezdenek előtérbe jönni a sok idegeskedés közepette
Na fanboy ide vagy oda, a rockstarnak össze kéne kapnia magát ha már ennyi pénzt és időt öltek bele, és mennyi pénzt be is gyüjtöttek már érte
Üdv, egy megmondóember -
RohamDroid
aktív tag
válasz
bognar110 #5728 üzenetére
Remélem nem fog ebbe a körbe tartozni a R* hogy a gazdag apuci pici fiai vesznek 1 milla tokent és akkor nekik hú de jó... Utálom az olyan játékokat amik " ingyenesek " de nem tudsz haladni benne ha nem fizetsz.
Lehet hülye kérdés de hol lehet garázst venni ugyanis az összes amit amúgy ad a game tele van és kéne még
-
JoolsNOS
veterán
válasz
bognar110 #4993 üzenetére
OFFOFFOFF
Egészségedre. Előző hszben írtad két fatal error közt lesz majd játék. Ha neked gyakori volt fatal error stb, akkor kb azért vettél konzolt, mert nem értettél a pchez. Én is vettem boxot, de el is adtam 3 hónap után, miután láttam a siralmas különbségeket. Az új konzolok biztos nagyon állatok lesznek, de nekem hiányzott az is a boxos időben, hogy nem tudtam mást csinálni csak játszani vele. Meg az, hogy havonta szétkapom, kitakarítom, rendberakom mind a hardvert mind a szoftvert.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Te valami hittérítő vagy?
Egyszerűen a hideg kiráz a zéró skill-es, aim-os játékoktól amikben a célzásban béna, taktikázni nem tudó és agyatlan embereknek ad támpontot arra, hogy azt higgyék tudnak játszani.
Pedig nem.
Ők nem tudnak, csak a gép játszik helyettük egy részben "hála" az aim-nak.
A többi ember meg aki ráérez és tud célozni azoknak még mindig az aim a célkeresztben tartja az ellenséget és csak a lövés gombot kell nyomnia.Ha azt nézzük akkor fegyverharcok hogyan épülnek fel:
1.célzás
2. ellenség célkeresztben tartása
3. lövésGyakorlatilag ha a 100%-ot ha nézzük akkor az ember a lövést végzi csak.
Na jó még a cél megkeresése is az ember feladata, de ha csak véletlenül arra rántja a célkeresztet és időben elengedi akkor az aim ráhúzza a és célban tartja.Tehát lövöldözés során az ember kb 49,995%-ban vesz részt aktívan. (lövés: 33,33%+"célzás":16,665%)
Nekem ne segítsen senki és semmi ha lövöldözni akarok, és ez így nekem nem játék, hogy a gép besegít.
Fegyveres harc van az utcán vagy bárhol, akkor tök mindegy mi történik a gép helyetted céloz ha te elő vetted a fegyvered és a közelébe(!) vitted a célkeresztet, majd a gép ráhúzza az ellenségre és követi is azt(!).
Én anno Half Life 2 Deatch Match (PC) klánban játszottam amiben a piszuártól kezdve a fadobozokon át a székekig egyszóval mindennel ami mozdítható volt a pályán azzal zúzni lehetett az ellenséget a fegyverek mellett(!).
Anno ha bekerültél egy pro szerverre akkor egy idő után elsírtad magad, hogy mennyiféle módon tudtak megölni a legcsekélyebb erőfeszítéstől kezdve a jól kiszámított-taktikázott támadásokon át, egyszerre akár több embert különböző eszközökkel (lőfegyver, pálya elem, kézifegyver (pl vipera))
Engem beültetnél egy bármilyen konzolos játék elé (még ha GTA V is az) akkor egy idő után elkezdeném halálra unni magam, ha lövöldözésekre kerülne a sor, és pl a GTA V-ben milyen gyakran kerül sor lövöldözésre? 10 percenként kb 20x minimum.
Egyedül a Halo 4 Forge-on belül a ball meccsek kötöttek le fél napig, mert aztán ott is unalmas kezdett lenni az auto aim.Tegyük fel ezentúl minden játékban konzolon ki lehet kapcsolni az aim-ot akkor az még mindig nem jó, mert a kontrollerrel nem lehet olyan sebességgel és olyan precizitással célozni, hogy az hatékony is legyen azaz el is találd az adott ellenséget.
A komolyabb játékosok azt mondják, hogy az egér nem számít, hogy milyen vagyis olcsó vagy drága.
Aki tud játszani az úgy is leszedi az ellenségét egértől és a játéktól függetlenül.
Ez így is van, mert csak az ügyesség számít, konzolnál meg az aim 50,005%-ban megcsinálja helyetted a célzást, és a célkövetést. -
alfa20
senior tag
válasz
az emberek elfelejthetnék végre ezt a dobd el a PC-t és vegyél valami konzolt, de majd szólj ha lesz office, meg SAP konzolon, meg lehet majd rajta flash játékokkal játszani, online filmt/stream-et nézni stb, és akkor majd el is dobom, addig viszont a PC egy nagyon jó gép. - persze ha csaj játszani akarsz és semmi másra nem kell akkor hajrá - Ettől függetlenül elég nagy a GTA PC-s tábora. Az SA nekem gyári lemezen van meg, persze ahogy kell szét is van mod-olva, és sokkal szebb tőle a game. Azt hiszem a mod egyik konzolon sem támogatott, így szerintem elég fapadosak a PC-s verzióhoz képest.
Lehet az V-öst is megvenném (ha lehetne kapni!), mert az eddig nézett videók nagyon ígéretesek, és ezzel nem csak én vagyok így mert mostani állás szerint 430,760-an írták alá a petíciót. -
Jakesz
addikt
válasz
bognar110 #4028 üzenetére
Most meg már csak 1 mp-es
SPOILER: Biztos, hogy ennyitől fel kellett robbannia az autónak? -
negyven2
nagyúr
válasz
bognar110 #4008 üzenetére
Az igaz, hogy annyi hacker nincs bar GTA-ban azert gyakoriak (viszont itt legalab vannak Ranked matchek is mig PC-n mar egy darab sincs, csak freemod ami tele van hackerekel (a nagy reszuk azert maximum csak ugratokat rak el, kiveve a beszabadulo orosz/torokoket akik csak azert mennek fel barmilyen szerverre, hogy azt osszeomlasak... pl. teledobajak a palyat tugakal (vizen uszo rozdahalom hajokal), igaz ez boxon is gyakori sajnos).
-
gyuszaa
őstag
válasz
bognar110 #3992 üzenetére
Azon akadt ki a fószer is (az előző linkben), spoiler
hogy konkrétan nincs rendesen lemodellezve a törés (egy járművel nekiment a falnak frontális, és szinte semmi nem történt). Most páncélt aktivált, vagy... Talán ez ugyan az a debug verzió amit az ign kapott hands on tesztre egy héttel ezelőtt. -
cNpowa
tag
-
gyuromoj
veterán
válasz
bognar110 #3904 üzenetére
Nagyon hasonlít erre:
Lethal Weapon 2 -- Pulling Down A House -
negyven2
nagyúr
válasz
bognar110 #3894 üzenetére
Akkor ezek szerint a Rockstar elég erősen beintett a nextGen gépeknek, hogy ezt ki tudta hozni egy közel 8 éves hardverből. Szívből gratulálok nekik, ennek a játéknak a létrehozása miatt, és most már szemernyi kétségem sincs, hogy megérte őket támogatni egy Special Edition árával.
Csak így tovább Rockstar Games... -
negyven2
nagyúr
válasz
bognar110 #3598 üzenetére
Ezek kvazi ingyen szereztem be. Pontosabban a polot a maradek 60 MS pontombol amit atvaltott €0.96-a es ebbol €0.95-be kerult. Az ejtoernyott pediglen reszben Bing Rewards-bol (100 MS pont), es Xbox Live Rewardsbol (80+80 MS Pont) jott ossze.
Amugy meg GTA Place leforditott infoi:
■A játék során előfordulhatnak apró úgynevezett pop up hibák, pontosabban a távoli hegyek néha később töltenek majd be (a hatalmas játéktér miatt). Ugyanakkor akadásmentesen fut a játék
■Azt nem tudták megmondani, hogy a San Andreasból ismert lopakodós gyilkolás visszatér-e, de azt igen, hogy maga a lopakodás mindenképpen nagy szerepet kap majd a játékban
■A három karakternek más-más telefonja lesz, és a mobilokon érdekesebb cuccok lesznek, mint a GTA IV-ben
■A vízalatti világ igazból a GTA Online-ban játszhat majd nagy szerepet
■Bár a teljes terület elérhető lesz már a kezdetektől fogva, a játék elején a térkép homályos, nem látunk mindent
■A GTA Online-ban is lesznek kutyák, mint minden más, ami a single playerben is van
■A rádióban bemondják a friss bűneseteket, és ha gondoljuk, odamehetünk a helyszínre, és kivizsgálhatjuk őket
■A golfütő ismét használható lesz fegyverként
■Azonos kategóriába tartozó fegyverekből egyszerre több is lehet nálunk
■Úgy válthatunk a rádióállomáok között, mint a fegyverek között. Egy kör jelenik meg a képernyőn, melynek szeleteiből választhatunk
■Vadászhelikopter is lesz, mint a Hunter a GTA3 érában
-
törölt tag
válasz
bognar110 #3398 üzenetére
Imádom az ilyeneket
De ha az off topicba írtad volna, tovább is cseveghettünk volna
-
-
-
icons
addikt
-
törölt tag
válasz
bognar110 #2385 üzenetére
Csak az egér szabadságától félek.
Nem teszem offba mert már más is érdeklődött efelől, mivel a GTA V először konzolra jelenik meg, páran elgondolkoztak hogy csak ezért vesznek konzolt( mint ahogyan én is)
Naszóval az egér szabadságát nem tudom elképzelni egy "jobra balra és fel le" mozgó karral ( PS 2-vel nyomtam az underground 1-et szóval rutinom sincs, nemtudom).
Nem fogom visszalépésnek érezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Goddess of Victory: Nikke
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest