Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
GTA 6 trailer.

[link] -
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én ki nem lépek a THC-ból!

Mi a neved socialon? -
pokers
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor majd visszavonom a kovy29 jelölést

-
pokers
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor ki a kovy29? Mert én őt jelöltem be

-
4264adam
nagyúr
Van valami szint kvóta mikor lesznek láthatóak a többiek? Mert nálam max 4 van a térképen.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mit választottál ? A/B/C ?
-
pokers
senior tag
Én most is fent vagyok, de senki magyar

-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sajna elég kevesen vagyunk/vannak, már én uncsizok így 300+ óra multi után, és 100+ óra single után, de majd megoldhatjuk.

-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor most már te is jössz?

-
válasz
kisza25
üzenetére
Mehetek én is, szerencsére Win 10 alatt jóval kevesebb fagyás, xarakodás van a játékkal, mint Win 7 alatt.
Viszont kizárólag csak TS kommunikációval, mert már nem emlékszem arra pontosan, hogy mikor mit is kellene csinálni.
Az angol meg továbbra se megy, ezekkel az új free módos kihívásokkal is csak szívok, mint az a bizonyos borz. Tegnap is fent voltam, elindult az egyik, valamilyen lila ködben volt a gyülekező. Össze is röffentünk ott 6-7-en, fogalmam se volt, hogy mit is kell csinálni, bár ugyan írva volt egy darabig. Elérkezett a start, mindenki elkezdett mozgolódni, és ha jól láttam, egy pirossal jelzett heli jelent meg a fejünk felett. Na, gondoltam a harci feladat ezt levadászni az égből. Nagy bőszen előkaptam a vállrólindíthatót, és megindultam felé, mire kb. 5-6 másodperc múlva már jobb létre is szenderültem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fogalmam sincs, hogy mi rákot kellett volna ott csinálni? Szóval, csak a TS! -
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
akkor már csak EMS hiányzik

-
pokers
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Melyik vagy? A sima spanglee001, vagy a _HUN végű?
Nekem újdonság az online rész, így szinte minden este fent vagyok. (pokers5) -
spanglee001
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
esetleg jövök én is, kissé uncsi már a bf.
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szolj, ha multizni akarsz segítek a hest-ekben
-
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Látod megmondtam!
Meg fognak ezért kövezni téged! 
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Talán azért, mert kell!
Az hogy a zöldeknek van TXAA vagy mi a csöcs és mellé egy bekapcsolt FXAA-val elvan mert szép, pirosaknál ez nem mondható el...
Ha csak FXAA-t kapcsolok, "szarnak egy pofon" alig észre vehető. Ellenben az MSAA ráengedésével egyből látszik a különbség (Azért ne egy álló képet vegyünk alapul), már x2-vel is szebbek az élek! Tudom zabálja a gépet, de ha muszáj?! Persze csak azoknak akik nem szeretik a mászkáló, néhol villogó éleket.
Természetesen vannak olyan emberek akiket mindez nem érdekel, vagy egyszerűen fel sem tűnik neki a különbség. Ez kb pont olyan mint anno a nagy 30vs60fps! Kinek mi a szép,ill. gyors az relatív
-
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
visszajelöltelek, hogy örüjé
miattad le kellett szednem 3 frissítést
akkor legalább te válaszolj, hogy van új heist, vagy minden maradt a régiben? -
A`rpi
addikt
válasz
Daffni2
üzenetére
Opcionális lehet Qucik Save használata, ha "le is sérült" a gép, de újra betöltöd a mentést, teljesen ép lesz, továbbá, körözés megvan, de azonnal nem kezdenek el üldözni.
(Nem tudják hol vagy, kvázi egérutat nyersz.)Egyedüli hátrány missziók közben nem működik ez a trükk.
-
flash-
veterán
válasz
rup1u5
üzenetére
"Nem értem miért használják még mindig emberek azt az elavult, szar MSAA-t."
GTA V ben lehet állítani az MSAA-nálhogy X4, stb... kapcsoljam ki?
"Nem értem az össze függést? Mi köze ramhoz az MSAA-hoz?"
Amikor 4x-en volt akkor 2gb szabad ramom volt, amikor 8x-ra állítottam akkor ez lecsökkent 0 közeli értékre. Ez valami összefüggést mutat, azt hogy elfogy a ram vagyis lehet nem elég a 6GB. -
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mert az tuti jó és az kell, méghozzá a legnagyobb

-
Bjørgersson
félisten
Nem értem miért használják még mindig emberek azt az elavult, szar MSAA-t.

-
rup1u5
nagyúr
válasz
flash-
üzenetére
Hevenyészett GTA 5 tapasztalataim alapján a Grass Quality - Shadows Quality összhangjára érdemes odafigyelni. Ezek képesek megfektetni, pláne ha ráereszt az ember még egy 4xMSAA-t.
Én a Grass Quality-t high-ra raktam és az élsimítást is csak 2x-ig toltam.
Ez a leírás nagyon jó. -
flash-
veterán
na akkor egy kis kérdés:
Alábbi gépem van:
i5-3570k cpu
Gigabyte R9 290 OC Windforce VGA
6GB DDR3 1600mhz ram.GTA V Fullhd-n, Verhy high -high (tehát a kettő közötti beállitással mert valami high valami very high)
4X MSAA-val szépen 60 fps el fut (néha lejjebbmegy pl. strand "konditerem" ,sűrűbb növényzet..)ha az MSAA-t emelem akkor már esik az fps 10-15 értéket, és azt látom hogy a ddr használat kb fullon van mundennel együtt.
8gb rammal very high beállításoknál 8x MSAA-val nektek mennyi ramot eszik kompletten a gép?
Vennék még ramot hogy a 6GB helyett 10 legyen, akkor valószinű hogy 8X MSAA-val is magasabb fps-en futna a játék? -
Geryson
addikt
válasz
rup1u5
üzenetére
Igen, ez így valóban helytálló információ lehet, ebbe bele sem gondoltam eddig!

Más: megcsináltam a sztori módban azt a gyémántos heist küldetést. Felvettem a legdrágább embereket (3 x 14%, ha jól emlékszem). Erre bemegyek én a bótba, én szedem össze a cuccot, én vezetem a motort, én vezetem a teherautót. Akkor ebben mi a csapatmunka? És legfőképpen, van nálam kemény 1000 dollár, hol a többi pénz?!?
-
4264adam
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
Sziasztok!
Végeztem a Single playerrel újra végig vittem most már tudatos lester assassination-al
Online: Újra alkottam a karateremet. A problémám az lenne, hogy szinte senkivel nem találkozom a térképen, küldetések kék szinűek egy két arany, de mindegyik körbe lépésnél én vagyok a host. Mi a probléma, hogy nem én csatlakozom másokhoz? -
kisza25
félisten
sziasztok jó rég nem voltam erre, most indítottam volna a játékot, de töltött valami 45MB-ot és utána 440MB-ot most szedi, ezek csak javítások , vagy jött esetleg mostanság új heist, vagy hasonló?
-
pokers
senior tag
válasz
rup1u5
üzenetére
Sőt, annyira szerencsétlenül számol SLI-CF rendszereknél, hogy a Win10hez kiadott Nvidia driver egyikével se tudtam SLI-vel játszani, mert "túltölti" a VRAM-ot és elszáll a játék.
Így választhattam, hogy letiltom az SLI-t, vagy felteszek egy fél évvel ezelőtti, még a driver nevében is szereplő gta5 nvidia drivert. Ezzel tökéletesen megy az sli. -
Daffni2
addikt
Sziasztok,vadászrepülőt hogy lehet szerezni?
Katonai támaszpontra be lehet lopózni valahogy,hogy ne nyírják ki szinte azonnal?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Geryson
üzenetére
Azt oszd el 2-vel és megkapod hogy valójában mennyit használ.

A 7990 az 2db GPU, 2 x 3GB VRAM ha nem tévedek.
Az csak egy dolog, hogy GTA 5 ilyen szerencsétlenül írja ki. Valamiért SLI-CF rendszereknél összeadja az egyes GPU-khoz tartozó ramok mennyiségét és úgy írja ki. Valszeg ebből adódóan a felhasznált ram mennyiségét is összeadja és ezért ír neked 5GB-ot ott ahol valójában 2.5GB-ot használ. De mivel ugye mindkét GPU-nak szüksége van ugyan arra a 2.5GB adatra....... -
4264adam
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
7990-el szerintem minden max-on simán megvan az 5.8GB

-
Geryson
addikt
válasz
RoMix85
üzenetére
Wow, köszönöm a grafikai dolgot, az MSAA volt nálam (blur-t én nem csípem, be sem kapcsoltam). Viszont így fel tudtam tenni az árnyékot "very high"-ra, hát ez valami brutálisan szép... 5.800 mega VRAM igény, az azért komoly...
A helis dolgot is köszönöm, egyenlőre még elég csóró vagyok hozzá...

-
törölt tag
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Egyik, az az hogy ha olyan járművet veszel, heli vagy hydra, mindig a hozzád legközelebbi kijelölt helyre szállítják le.
Telefonból a pegasus-t* vagy mi a menü ahol "lekérheted", ugyanitt nagyobb autók, buszok, tank stb. Persze ha már megvetted ezeket. Hátrányuk hogy nem lehet eladni ezeket.
Egy tipp: azt hiszemlamar-t ha felhívod de lehet nem is őt:D kérheted hogy 1000 dolcsiért küldjön egy helit, ez ott fog leszállni ahol épp vagy, lehetőleg úton... kilövöd a sofőrt és repkedhetsz is kedvedre
a grafikai bug kb kezdetek óta megvan amd kariknál. Megoldás:vagy normálra rakod a motion blurt vagy az msaa-t kapcsolod ki. Kettő együtt azt produkálja...
LaciCRM
Valóban
-
törölt tag
-
Geryson
addikt
válasz
üzenetére
Mit lehet oda kérni?
Nem értettem, amit írtál. A Philbox Hill Medical Centernél? Nem találom sehol a létrát...Akartam már kérdezni, hogy miért van az, hogy a jobb alsó sarokban van egy kis grafikai hibám, egy négyzetes terület, ahová ki szokta írni a helységneveket. Ott nekem kicsit furcsa, villogós rész van. Másnál esetleg? Kikapcsoljak valamit a grafikai résznél?
-
Geryson
addikt
Tegnap néztem egy videót, hogy az egyik kórház tetején van 1-2 heli. Ez melyik kórház? A Downtown-ban a Del Perro Freeway és a Los Santos Freeway kereszteződésénél lévő kórház? Ha igen, akkor hogyan lehet felmenni?

A repülőtérről szoktam elhozni, de egyrészt az eléggé kint van másik, hogy nincs is ott mindig a heli. A rendőrséget tudom még, a kikötőt (4-es körözéssel). A kórház lenne a legjobb hely...
-
Geryson
addikt
Ma este egy kis cruise és (nem eszetlen) ökörködés?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na most akkor valamit félreértettem. pl a TAxi cégete ha jól tuom csak a Franklin nevű karakter veheti meg. Nemde ?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ott meg kifejezetten karakterekre vannak szabva pl a vásárolható ingatlanok.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én tegnap vizsgálgattam ezt a dolgot ( tepsifejű a karakterem és csináltam másikat ) de semmit nem tudtam átadni, csak a pénztárca közös.
-
Bjørgersson
félisten
Jól sejtem, hogy egy karakterrel megvásárolt tulajdont nem lehet átruházni másik karakterre / eladni másik karakternek?
-
Đusty
addikt
Nem tudjátok mi lett az itt sokat használt (metalcore) TS szerverrel? Új jelszót kér de itt nem lett publikálva.
-
jossua
tag
SZiasztok !
nagyon fontos kérdésem lenne ! Vízben ,hogy a fenébe kell felfelé úszni ?????????

-
cyberkind
félisten
válasz
debrecenikri
üzenetére
Közzététel: 2013. okt. 21.
-
debrecenikri
tag
Észrevette valaki, hogy a Micheales családegyesítés után amikor Jimmy gépezik Niko van a gta iv-ből a life Invader oldalán?Ez odavágott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Házimozi haladó szinten
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az, hogy egy Heist-re megfeleő képességű játékos érkezzen egyenlő a 0-val. Sokat kell töltésre is várni.

CactuS