Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Opa
tag
válasz
4264adam
üzenetére
Köszi a választ.
Amúgy ezt az egy normális benchmarkot találtam (i3-4160 vs i5-2500k):
[link]
Nagyjából ezt a különbségarányt (20%) gondolom ráhúzhatom az én esetemre is, ugye? (gyengébb gpu, de kisebb felbontás)Amúgy rosszabbra számítottam az i3-al kapcsolatban, gondolom ezek a min/avg értékek...
-
Plata
félisten
GTA Online-ban van egy kis gondom,elindítottam a Series a funding heist-et,az elsőt már egy hete megcsináltam,most folytatnám de a táblám bugos,üres,ott a felirat hogy series a funding,de tök üres a tábla,nem tudok indítani semmit.
-
htc07
addikt
Két hetente kell felmenni netre vele azt hiszem.
Ha emlékszel kb. mikor voltál utoljára online az SC klienssel (=mikor játszottál legutóbb), a dátumot állítsd a gépen azutánra.

Nekem szeptemberben így sikerült kibírni amíg nem húzták be a netet.
De ha mobilról vagy valahogy osztasz a gépnek arra a 10 másodpercre netet amíg felcsatlakozik az SC-re, akkor utána elindul.
-
parkr
őstag
nekem úgy rémlik van offline mód, de a hitelesítést szerintem egyszer meg kell hozzá csinálni, szóval szívás
-
Fang
aktív tag
Sziasztok,
A hétvégén költöztem és még nincs netem. Van valami megoldás arra hogy legalább a single playert el tudjam indítani, csak mert most kéri az SC hitelesítést ami ugye csak netkapcsolattal megy...
-
Ghard
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Nálam ugyan úgy fut 10 alatt mint 8.1el.
Az hogy amd probléma lenne, nem hiszem. Igaz nem egy kategória, de gtx460al és r9 290el ugyan úgy droppolt. Én 90%ban az online részt játszom, erre igaz főleg. A single-t nem tudom, ott tükrösima volt amíg a történetet végigjátszottam. -
Opa
tag
Sziasztok.
Egy ismerős újít gépet, és a videókártyáját még nem akarja lecserélni. (HD7770)
Egy i5-2400 vagy egy i3-4160-al lenne kevésbé rossz a játék?
SSD, 8gb ram, 1280*1024-es felbontás.
Mediumon menne? Nem egy hardcore gamer a srác... -
dokee78
félisten
válasz
doktordevil
üzenetére
Megnézem ezzel a Caps-gombbal.

ittakary AK-val próbáltam mindig.
-
törölt tag
Már 4 napja nem volt időm játszani, most gondoltam van egy fél órácskám, tolom kicsit...
Game services are unavailable...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hivatalosan? Van valami nemzetkozi megallapodas, vagy mi?

-
kigyi_23
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nálam VGA driver hiba csinált ilyet, vagy valami más, de a lényeg: Amikor leraktam alvó állapotba a gépet akkor valami történt. A VGA terhelés ugyan 100%-ot mutatott játék alatt, de kb 10-15 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten ment és az FPS is visszaesett. Ha kikapcsolom a gépet ugye nem változik semmi hiába kapcsolom be. A windows hibernált kernelt használ (8-as és 10-es is ez utóbbin volt szembetűnőbb ez a hiba) így amikor csak kikapcsolod egy hibernált állapotot tölt vissza így gyorsabban indul. Csak újraindítással lehet "teljes" kernelt betölteni nem hibernált verziót használni. Így arra jutottam, hogy alvó állapotot mellőzöm egy darabig amíg ez meg nem oldódik.
Amikor újraindítás után GTA-t indítok akkor 50-80 FPS között megy a GTA még az advanced menüben is van húzva pedig rajt. Lerakom alvó állapotba a gépet onnan felébresztem GTA indítás és már csak 30-40 FPS-em van...
Lehet neked nem, de talán valakinek ez is segít. (az új Beta drivert nem próbáltam, de nincs is rá még semmi bizonyítékom, hogy driver probléma)
Syd2012: Eredeti volt? Ha nem akkor bizony arra megkapsz minden bete/alpha frissítést aminél te vagy a teszter mint tört játékos és ha nem működik a gépeden a microsoft széttárja kezeit, hogy te nem eredeti játékosként önkéntes tesztelő ettél viseld el, ha szétcseszi valami

-
4264adam
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Sajnos AMD gond, próbáld Windows 10en
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
Jah. Akkor jól van. Így már tudom hogy mi miatt van.

Amúgy a GTA V-be sose tudom patentül beállítani a grafot...
Ha beállítom szépre hogy a városon kívül is a fix 60FPS csak 50-ig menjen le max akkor egy 3napig jó. Utána picit rángat. Olyan mint ha FPS drop lenne de nem mert nem változik az érték.Ötlet?
-
doktordevil
tag
válasz
dokee78
üzenetére
Nekem nem volt gondom a rampagevel. (nem tudom hogy tudod-e Trevornak van spéci képessége a caps-al aktiválod többet sebez, kevesebbet sebződik ez segíthet)
Ha több fegyvered van egy kategóriában akkor tabbal megnyitod a fegyverválasztó menüt és egér görgővel választasz, vagy a számgombokkal 1,2,3....stb
-
4264adam
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
59.9hz hibák miatt
-
Wiz Khalifa
veterán
30fps amúgy hivatalosan az amit folytonosnak érzünk. De sokak nem veszik észre a 30 és 60fps közötti különbséget. Ami érdekes.

Amúgy nekem mindig az Acer G247HLbid VA paneles monitorommal játszva a GTA 59Hz-et állít be. Én szoktam mindig 60-ra állítani. És sok játék meg az 59-et nem engedi 60-ra állítani pedig a monitor 60Hz-es... Én meg ezt nem értem hogy akkor mivan.

-
dokee78
félisten
Nem bírom megcsinálni a Trevor Rampage küldetést.

Pedig tudom,mit kell tenni,de 35 kill is kevés?
Csalás kód pedig nem működik.Valami ötlet?
Ha több pisztoly van nálam,hogyan tudok váltani?
Fegyver választó képen ott van,hogy pl 1/2 -
htc07
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Az emberi szem nem lát többet 25 fps-nél, megmondták a konzolosok

-
4264adam
nagyúr
válasz
laci12234
üzenetére
mit vártál egy 270X-től?
Ami egy erősebb HD7870 aminek NV oldalon a GTX660 a megfelelője és a Grand theft auto széria kifejezetten jobban fut NV videokártyán, ez a GTA IV motorjának is köszönhető amin megpróbáltak 7 év alatt AMD-re is optimalizálni de attól még NV barátabb.Eleve egy FPS kamera állásban felvett video semmit nem ér. Ezt a beállítást eleve nem tekinteném szintnek, ahol az FPS érték a 30 alá esik be. A videó kártyádat cseréld egy 960-ra és okés lesz.
-
laci12234
tag
ez kicsit kiborit
https://www.youtube.com/watch?v=iPsBiULE3fU
ezen a videon a beállitások majdnem ugyan olyan mint az én beállitásaim csak nekem full hdba van és nincs minden very high-on mint ebbe a videoba és még is majdnem hogy több fps van neki mint nekem
FX8350
16gb ram
r9 270x 4gb
ez az enyém ez miért van ?? elvileg nagyobb az én gépem mint ami a vidibe van -
Ghard
őstag
Pedig a steam overlay felület nekem nem megy. Hogy állítottátok be? Hozzáadtam steamhez a PlayGTAV.exe-t vagy a GTAVLauncher.exe-t de egyikkel sem megy.
-
Wiz Khalifa
veterán
Köszi mindenkinek!
És a chat megy meg a screenshot is ha hozzáadod nem stemaesként.
-
Ghard
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Socialclub-on megtaláljátok egymást, ahogy előttem írták.
Steamen is hozzá adhatod mint nem steames játék, ilyenkor kiírja, hogy a gtaV-el játszol. Sajnos a steames chat így nem működik teljes ablakban, mert az első screen a játékból a launcher és arra dobja rá.ui.:
még mindig tele van retkes csalókkal az online
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Social klubon ugyanúgy megtaláljátok egymást, és tudtok játszani. Szóval igen

-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Egy amatőr kérdésem lenne. Ha nekem dobozos a GTA V szóval nem steam-es viszont haverom steam-est akar venni akkor attól ugyan úgy tudjuk együtt csapatni a multit igaz? Szerintem igen mivel a steam maga az csak egy kliens amiből indítja (am én is onnan indítom a dobozost mert hozzá adtam
) de mondom azért megkérdem hátha nem így lenne. 
Köszi a válaszokat előre is!

-
4264adam
nagyúr
GTA V SSD-re került. Iso-ból 13 perc volt a telepítés. Gyorsabban tölt be, de a patch miatt nagyon laggol a menü most már nem csak a térkép hanem a "beállítások" is

-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez ilyen sajnos. Patch-enként változik, de egyébként megjelenés után 1-2 hétig ment a legjobban (szerintem). Utána mindig volt valami bibi.
-
Bjørgersson
félisten
Most pl. 2500 MB-ot használ, mégis lagzik a városban.

-
kigyi_23
addikt
Érdekes én meg éppen írni akartam, hogy kevesebb memóriát eszik mint régebben
Amúgy mindegy, mert van bőven 
-
válasz
BigBlue69
üzenetére
Engem meg tegnap cicomázott fel egy hekker. Mentem a Kurumával, azután csak azt vettem észre, hogy dobált ugyan zsákokat is, de abból nem kaptam, viszont jutott karácsonyfából, repülőgép hajtómű darabból, stb.

Ki is kellett lépnem a játékból, mert így azért kissé macerás volt közlekedni.(L:/dl/upc/2015-10/26/297223_ayqal4fv0h1fwdqc_gta_hecker2.png)
(/L) -
BigBlue69
őstag
Yeeesss

Van baj:
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Érdekes most csak 2.7gb-ot eszik a gta

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Önmagában ezek a számok a játék stabilitását nézve szerintem nem sokat jelentenek. Nálam a VGA max. úgy 3,3-3,4 GB-ot használ a 4-ből, és amig csak 8 GB memória volt a gépben a feladatkezelővel nézegetve, az összes memóriahasználat olyan 5,8- 6,0 GB-nyi volt a maximum, tehát még bele kellett volna férnie a 8 GB-ba, mégis rengeteg gondom volt, amig be nem került a 16 GB, azóta meg happy van.

-
Plata
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Mint minden ruhát,gondolom boltban kell megvenni,esetleg meg varrrod.

-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom megszerezni a motoX ruházatot? Megcsináltam franklinnel az első offroad versenyt, ki is írta hogy megkaptam a ruhát de ha hazamegyek nincs benne a ruháim közt
Kell várni egy pöppet, vagy meg kell venni valahol? -
Bjørgersson
félisten
válasz
pendre54
üzenetére
Eddig 1950 MB körül volt a rekord, amit videomemóriából használt, pedig valami 2034-ig tudná tölteni, valamint írtam is, hogy eddig nem laggolt, nagyjából egy hete kezdte el.
Megnéztem egyébként a memóriahasználatot, 3500-4000 MB körül megállt, úgyhogy tényleg nem értem. -
Amennyiben jól értettem a kérdésed
, ha meg van mind, az utolsó után Lamart lehet hívni a telefonon, és ott lesz egy opció, hogy újra elérhető lesz az összes küldetés, de csak szépen sorjában, tehát arra nincs lehetőség, hogy Te csak pl. az ötödiket szeretnéd újra végig vinni, előről kell kezdeni mindet. -
RoMix85
aktív tag
Nincs kedve valakinek az új játékmódokból tolni párat? Jelenleg 3-an vagyunk, de min.4 fő kell
Ts van. -
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
VRAM-ból játék közben multiban 2015MB-ot evett eddig max a játék a lehető legjobb grafikai beállításokkal amit a GTX760 bír 1176Mhz-cen átlag 60 körül FPS-el (éljen az i7-4790K@4.4Ghz,1.125v), de RAM-ból mintha mostanában kicsit torkosabb lenne a patch óta

Míg 8GB volt a gépben és az i5-4460 addig 7.9GB-nál nem evett többet pedig én anno 16 órákat játszottam egyhuzamban és sosem volt semmi fagyás-lassulás-kilépkedés (ez szerencsére most sincs). Aztán lett 16GB és még mindig i5 addig 8GB-nál nem evett többet 1x volt 8200MB amit használt. Aztán lett i7 proci és a mostani patch előtt megevett nagyon max 9GB-ot... most meg kint van a patch és kilépés előtt kikerekedett szemekkel néztem azt a 10GB-os RAM használatot

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Üdv!
Kifekteti az a párszáz mega hiánya is. Saját példámat tudom felhozni, nálam 8GB memóriánál folyamatosan jöttek elő játék kifagyások, nem egyszer kifejezetten az elfogyott a memória szöveggel repültem. Meg persze egyéb hibaüzenet is volt nem kevés. Kb. 1 hónapja bedobtam 16 GB HyperX Savage 1600MHz-s memóriákat, azóta egy deka kifagyás, lagg, meg egyéb baromság nem jött elő. Ma is kb. majd 3 órát voltam a multiban, az összes új Lamaros küldetést végigvittem minden gond nélkül. -
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pontosan ugyanezek a számok kerültek nálam is kiírásra mint az előtted szólónál amint bekerült még 8GB ram, addig nem tudott 6 felé menni (8gbnál)
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én nem laggolok, de észrevettem hogy több Ramot használ a játék. Tegnap néztem hogy 6gb körül evett a játék, a rendszer meg 10-11gb körül mozgott.

-
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sajnos a menü nem a valós használatot mutatja, az AB is csak egy irány mutatás ami nekem a Maxvellné még nagyobb iránymutatás csupán. De a Ramot jól jelzi, GTA V jobb esetben is lefoglal 7GB-ot ami a 8GB-os rendszernél rosszul megírt patch után laggol, ha tehetitek 12GB-ra váltsatok, mert az SSD sem segít lapozófájl-al és csupán annyit tehettek, hogy vártok a Rockstar-ra.
Az ilyen baromságok miatt váltottam 8-->16GB ram
2-->4GB VramÉs nézem szépen, hogy fekszik bele a game a tárhelyekbe (GTA V, Batman AK)
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Volt már ilyen, szóval nagy rá az esély.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
VRAM-ból nem fut ki véletlenül?Másik tipp nekem is a memória lenne, ami viszont a játék hibája.szerk.: Ja, csak patch óta csinálja?
-
4264adam
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ismét kifutott akkkor a 8GB rambol. Ez már így a 2. patch lehet. Nekem is ezt csinálta a belvárosban egy nagyobb patch után, főleg nappal. Még akkor nem volt neked GTA V

-
Bjørgersson
félisten
Legutóbbi patch óta ti is össze-vissza lagoltok a belvárosban? Sztori módra gondolok.
-
Modst3R
senior tag
Adamgp89 PC
VKI HEIST PLZ
-
Bjørgersson
félisten
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Valamivel takarítsd ki a gyorsítótárat.
-
wolf13
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Itt azért nem mutatja , mert nem vagy bejelentkezve.
Próbáld meg másik böngészővel. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Jah. Az erőszakos GeForce Experience cuccos jön ki.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azért köszi az infót! Akkor marad a Payday2

AK-t vagy M4et vagy valami erősebbet jó nagy tárral

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS