Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris5
tag
válasz
addamka
üzenetére
Van tudomásotok olyan gépről - egyre jobban látom drágább mulatság lesz ez - amin remekül fut. És légyszi ne fullos alienware (mintha lenne ilyen) gépet linkeljetek hanem ami már pont jó és az örök képlet tudod olcsó is

Van aki hordozható gépen játszik vele? Akár köztetek? Gondolom nem egy sima játék, ennyi lemezes játékról én még nem is hallottam (közel nulla a tapasztalat).
mod: húú de jó hogy benéztem ide a holnapi napon menetem volna az említett gépért. Köszi srácok a segítséget!
-
andris5
tag
válasz
sixpak
üzenetére
360 ra már megvan, azon is nyomják (4 ből kettő már játszhat vele). Kisgimis hatodikos lett számtech órával és újdonság volt neki a paint
Sznobfaktor nélkül a másik platform felhasználói vagyunk munkámból adódóan. Így ha már virítok neki egy gépet fusson rajta nekik a játék is, nem jártam nagyon körbe de mintha a next gen konzoloknál is jobb a PC-én a grafika.amit az általad kinézett gép prezentálni tud - igen pont e miatt fordulta ide, magas a mérce

-
válasz
andris5
üzenetére
Az integrált VGA karcsú lesz.
A CPU még csak-csak, páromnak ilyen CPU-val szerelt laptopja van (Lenovo Y510p, alap kiadás - HD kijelző, i5, nem SLI-s), mellé egy geforce 755m, azzal sima HD felbontáson 45 FPS körül high beállítással elmegy.
Ha letiltom a geforce-ot, 20 FPS-t nem éri el normal-ban az integrált intellel. -
andris5
tag
válasz
Modst3R
üzenetére
Köszi a felajánlást! Egyébként nem három kilóért venném, jóval kedvezőbben jutnék hozzá. Afene akkor irodai gép lenne... Milyen hordozható gépen fut a GTAV jól? Sajnos hordozható kell.
Ne gondold hogy nem hiszek neked de egy két szóban kifejtenéd miért nem megfelelő? Hisz az ajánlott paramétereknek megfelel. Fű de jó hogy megkerestem a topicot és rákérdeztem vásárlás előtt. -
andris5
tag
Sziasztok kérlek segítsetek a következőben: a legnagyobb srácom a gépet kért szülinapjára és mivel kitűnő arra gondoltam, hogy mehet a kérdés az, hogy a normálisan tud e futni a következő gépen a GTAV. Kinézett gép:
HP Probook 650 G1
CPU: Intel Core i5-4200M 4x 2.5Ghz up to 3.1 Ghz
15.6" HD (1366x768)
HDD: 500GB HDD
Memória: 8GB DDR3L 1600Mhz
Videó: Intel HD 4600 (2GB)Igen, utánanéztem ebből a kérdéses a processzor mert az ajánlottra 3.2 van írva ha jól tudom. Bírni fogja a lag nélkül? Nem gáz a gépnek, hogy maximális teljesítményen fut? Videó kártya jó lesz hozzá? Nem kell majd fél óra játék után kikapcsolni mert mondjuk izzik?
Leköteleznétek egy hozzáértő válasszal, megjegyzéssel. THX
-
Modst3R
senior tag
onlineba heist vki??
-
4264adam
nagyúr
válasz
STC Speed
üzenetére
Elegendő ha az asztali parancsikonnál megváltoztatod az elérési útvonalat másolás után.
Norby021: Szerintem a nagyon alacsony felbontás a gondod, mert ott teljesen CPU igényes. maradjon FHD, advanced options: OFF, MSAA: OFF, 3 csúszka közepesre vissza véve és minden más High-ra.
-
STC Speed
őstag
Hali!
Egyik meghajtóról átteszem a másikra a játékot, mentésemet csak a dokumentumokból kell rámásolnom majd?
-
Norby021
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h van egy 1hónapos Asus r9 270x 2gb-os vga-m,és a gta v-el olyan problémám van hogy visszavett graf.beállitás mellet (normál),és levett monitor felbontáson(1280*1024) is szaggat a játék,sőt néha teljesen le is fagy. szerintetek mitől lehet,van ötletetek?
Az elöző vga és táp-al semmi ilyesmi problémám nem volt!
Tápom az is uj thermaltake 530w-os.
Mem: 4gb Kingston ddr3
Op.rendeszer: win10 Pro
A porci és vga nincs tuningolva.Köszi előre is.
-
Puma K
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Így van és hagyni kellett volna neki a saját Social Club-os sz@rjukat és áttérni teljesen Steam-re, ahonnan 2 kattintásból lehetne ellenőrzött mod-okat tölteni, amik automatikusan települnek és frissülnek...
Múltkor Online én voltam a "rendőr"...
Először engem kergettek a rendőrök, majd elbújtam, hogy lemenjen a kőrözési színt. Utána az utcára kimászva találtam egy nyitott és sértetlen rendőrautót... beültem és a többi játékost szirénáztam le, meg kergettem
Mondjuk frusztráló érzés volt amikor egy "Lamborghini-t" vagy egy "Porsche-t" nem tudtam beérni...
Szóval egy "csatlakozz a rendfenetartó erőkhöz" mod jó lenne

Először csak szóbeli figyelmeztetés lenne... aztán lehetne végigdurvulni a harci arzenált kihasználva![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bárcsak lenne ilyen mod a következő GTA-hoz és bárcsak lehetne rombolni a környezetet... a bankrablókra pl simán rárobbantanám a bankot csak, hogy a zsákmányt ne vigyék el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Puma K
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Jó kérdés, nincs nagyon infó róla, de illene az őszi-téli szezonban kihozni valamit...
Pedig még millió és egy heist-re és küldetésre, de bármi egyébre alkalmas helyszín és lehetőség van még a játékban... csak olyan Rockstar szokáshoz híven, parlagon hagyják...

-
gali777
őstag
Nagyon jók ezek a freemode eventek... muszáj vagyok faszhackerekkel public sessionben játszani, hogy ki tudjam próbálni őket. Az ilyeneket miért nem verték falhoz amikor megszülettek... A gyerek szaladgál körbe körbe, de úgy hogy eltalálni nem lehet, de sniperrel osztja az 1hit killeket és még megmagyarázza, hogy ő skilles... Szánalmas ami publicon megy...

-
laceszgamer
addikt
Heistek amugy várhatok még vajon újak valamikor?
-
parkr
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
nem, azok szerverre "metődnek"
-
Macka
veterán
Nektek is egy csomószor "Timed out" üzenettel nem enged be onlineba?
-
Puma K
nagyúr
Akiknek magas szintű karakterük is van azok nem játszanak egy ideje ahogy észrevettem se kisebbel se az elsődleges karakterükkel.
Csomó profibb játékos akikkel korábban játszottam nincs fent hetek-hónapok óta.
Tegnap 4x próbáltam meg random heist-re menni 90-es szint felett lévő emberekkel, de nem adott be kb senkit.Persze abban is van igazság amit te írsz.
-
4264adam
nagyúr
válasz
pokers
üzenetére
Te tudod neked kell-e az Online, nekünk 14k-t is megért az egész annak idején, nincs probléma az online-al, vannak hibái de azok más miatt, de attól az egész tartalmas élvezhető, rosszat nem olvashattál

És ejnye a virágboltiért, ennyit megér ez a cím, nem sűrűn adják eleve ki

-
pokers
senior tag
Srácok!
Szerintetek ennyit megér a játék multi része?
Főleg azok után kérdezem, hogy az SP-t végigtoltam virágbolti verzióval, az MP részéről pedig nagyon sok rosszat olvasok itt
Vagy javult mostanában a helyzet? -
Macka
veterán
Hihetetlen, hogy nem lehet normálisan online heistolni. Vagy állandóan elbasszák, vagy kilép...

-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Zafir78
üzenetére
Nem ezzel a szöveggel lép ki véletlenül?
Mert ha ez, akkor úgy igazából semmit, bár valakinek valami módon jó lett. -
Zafir78
tag
Sziasztok!
Mit lehet azzal csinálni, hogy ezzel a szöveggel crashel:
"Failed initialization please reboot and reinstall game". Eddig semmi gondja nem volt, eljutottam 60 %-ig. Eredeti a játék. Néha már az intronál is black screen lesz és csak resetelni lehet. Windows 7. Előre is kösz ! -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
válasz
Modst3R
üzenetére
Ha nem kell helikoptert vezetnem,felőlem,de ha én vezetem akkor nektek régen rossz.

Megcsináltam már hardon pilótaként és gunnerként is,meg ground teamként is,de béna pilóta vagyok.
Igazából rohadt szar a repülő és helikopter bill kiosztásom.Nyilakon és 4,5,6,8 számokon van az irányítás. -
Atesz8
csendes tag
Szevasztok!
Felment, hogy megcsináljam a napi daily-t, de folyamatosan kiírta, hogy nem sikerült a mentés(saving failed). Gyors újra indítom a játékot, már mentett is erre nézném a daily-t és a tegnapikat adta be(amik meg voltak csinálva).
Hogy lehetne visszaállítani? -
Plata
félisten
válasz
Modst3R
üzenetére
Azt hiszem elég ha csak az utolsót csinálod meg,akkor is unlockol mindent.
Csak ki kell fognod egy Humane labs raid heist-et.Én szeretem mert jó pénzt hoz és nagyon könnyű.Bár én a ground teamben szeretek lenni.
The Humane Labs Raid
Assault shotgun maxra fejlesztve nagyon jó ezen a pályán,a labort kilehet vele pucolni,és van rajta lámpa is. -
Plata
félisten
válasz
Modst3R
üzenetére
ŐŐŐ asszem kell hozzá 1.2 milla vagy 1.3?És hogy végig csináld a Humane labs heist-et.
Ha megcsinálod Humane labs raid heist-et,akkor unlockolod a kétféle insurgentet,helikoptert,éjjellátót víz alatti mi a ragyát meg egyéb szarságot.
Pick Up verziót ha megveszed nem kapod meg,le kell hívni Pegasus-tól,és utána újra eltűnik,a sima Insurgent az a garázsodba kerül.Javaslom olyat is vegyél,nagyon jó kocsi,egy brutál dög,terepet nagyon bírja és jól jön a városban is,gyakorlatilag mindent eltipor ami az útjába kerül.
-
Modst3R
senior tag
Biztos elhangzott már a kérdés...hogyan tudnék szert tenni egy páncélozott pick up csodára?

-
Plata
félisten
Tegnap meg akartam dönteni az 1.8 méteres rekordomat,de nagy bukta lett,az autópálya felett elcsapott egy kamion.

Majdnem nyitottam az ernyőt amikor placss.
-
4264adam
nagyúr
válasz
watador600
üzenetére
Bocsánat, mindenkinek akartam szánni

Plata: Köszönöm szépen
-
4264adam
nagyúr
válasz
watador600
üzenetére
Hogyan tudom törölni az online személyemet és újat készíteni?
-
parkr
őstag
válasz
watador600
üzenetére
lesz még hálaadás, fekete péntek, karácsony stb. én jobb akciókra várok

-
jonnyjoker01
veterán
Láttátok hogy a junk energia ital és a fehérje csoki honlapján vannak térképek? Junk-nál a rámpák, ejtőernyő ugrások vannak megjelölve a csokinál pedig a triatlon helyek

-
Bjørgersson
félisten
Játszik valaki GTX760-nal? Az új GeForce driverrel nektek is lagzik össze-vissza?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Ejnye

-
4264adam
nagyúr
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Először is szégyelld el magad
7 évente ennyit megér.Ha ugyanott megtalálod mint az összefoglaló említi akkor csak oda vissza másolod.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Ha újra rakom a gépet, akkor hogyan lehet vissza tölteni a mentést? (nem vettem meg a játékot)
-
Plata
félisten
Invite only sessionba mentem vissza a játékba.De jelentkeztem Heistre és át rakott másikba a játék,heistből nem lett semmi.De abban a sessionban meg hacker volt,felrobbantak az autók és még az apartmanom belseje is robbant,szerencsére passzívban voltam.Úgyhogy onnan is lépnem kellett.
-
parkr
őstag
válasz
watador600
üzenetére
mert ez most az új eventes update miatt volt itt írták
-
watador600
senior tag
Most mikor léptem be, írta, hogy kaptam 50k-t és pár in-game cuccot. Ez mi?
Még ilyet nem kaptam sose. -
Plata
félisten
Bazz mi van Online-al?
Felmegyek beülök kedvenc kabriómba és kifagy a játék,nézek egy nagyot,mert ilyen még nem volt,visszamegyek,újra be kabrióba irány a város,kezdődik event hogy ki zuhan leghosszabban mielőtt ejtőernyőt nyitna.Elindulok reptérre a jetemért,már vagy egy perce haladok mikor fagyás,azt hittem megint kifagy a játék,és kezdtem beszarni hogy gáz van a játékkal vagy géppel,de nem megy tovább a játék csak 4-5 másodpercre le fagyott online,kiírja hogy event over mert a sessionból mindenki kiesett,és tényleg oldalt hosszú lista hogy mindenki offline..
-
htc07
addikt
válasz
Atlantisz48
üzenetére
persze, a legtöbb router tudja ezt (NAT), alapból más porton kommunikálnak az egy hálózaton lévő számítógépek a szerverrel.
-
laci12234
tag
sziasztok miért van az hogy 2 féle beállításnál is ugyan annyi azaz 30 fps van a játékba ??
gépem
proci fx 8350
ram 16 gb
vidi kari r9-270x 4 gb -
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Itt próbálj utánanézni: [link]
attól függetlenül, hogy az a topik kihalt és ez pedig forgalmas, közel sem biztos hogy választ fogsz kapni egy kettővel ezelőtti rész hackelt multijával kapcsolatban
-
Plata
félisten
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Őszintén szólva ötletem sincs.
Miért nem GTA Online-al játszotok inkább,jobb mint a GTA SA multi.
Ezerszer. -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Érdeklődni szeretnek, igazabol a GTA SA val kapcsolatban. Tudom hogy van olyan topik is, de kicsit ki van halva. Az lenne a kérdésem, hogy a San andreas multi ban megoldható e az hogy egy ip címről többen is csatlakozzanak egy adott szervekhez
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sznobfaktor nélkül a másik platform felhasználói vagyunk munkámból adódóan. Így ha már virítok neki egy gépet fusson rajta nekik a játék is, nem jártam nagyon körbe de mintha a next gen konzoloknál is jobb a PC-én a grafika.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogy lehetne visszaállítani?

CactuS