Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #29039 üzenetére
Igen, ez így valóban helytálló információ lehet, ebbe bele sem gondoltam eddig!
Más: megcsináltam a sztori módban azt a gyémántos heist küldetést. Felvettem a legdrágább embereket (3 x 14%, ha jól emlékszem). Erre bemegyek én a bótba, én szedem össze a cuccot, én vezetem a motort, én vezetem a teherautót. Akkor ebben mi a csapatmunka? És legfőképpen, van nálam kemény 1000 dollár, hol a többi pénz?!?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
4264adam
veterán
válasz kisza25 #29046 üzenetére
Sziasztok!
Végeztem a Single playerrel újra végig vittem most már tudatos lester assassination-al Online: Újra alkottam a karateremet. A problémám az lenne, hogy szinte senkivel nem találkozom a térképen, küldetések kék szinűek egy két arany, de mindegyik körbe lépésnél én vagyok a host. Mi a probléma, hogy nem én csatlakozom másokhoz?
-
kisza25
félisten
sziasztok jó rég nem voltam erre, most indítottam volna a játékot, de töltött valami 45MB-ot és utána 440MB-ot most szedi, ezek csak javítások , vagy jött esetleg mostanság új heist, vagy hasonló?
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
pokers
senior tag
válasz rup1u5 #29039 üzenetére
Sőt, annyira szerencsétlenül számol SLI-CF rendszereknél, hogy a Win10hez kiadott Nvidia driver egyikével se tudtam SLI-vel játszani, mert "túltölti" a VRAM-ot és elszáll a játék.
Így választhattam, hogy letiltom az SLI-t, vagy felteszek egy fél évvel ezelőtti, még a driver nevében is szereplő gta5 nvidia drivert. Ezzel tökéletesen megy az sli. -
addikt
Sziasztok,vadászrepülőt hogy lehet szerezni?
Katonai támaszpontra be lehet lopózni valahogy,hogy ne nyírják ki szinte azonnal?
"Aki ad,az nyer"
-
rup1u5
nagyúr
válasz Geryson #29036 üzenetére
Azt oszd el 2-vel és megkapod hogy valójában mennyit használ.
A 7990 az 2db GPU, 2 x 3GB VRAM ha nem tévedek.
Az csak egy dolog, hogy GTA 5 ilyen szerencsétlenül írja ki. Valamiért SLI-CF rendszereknél összeadja az egyes GPU-khoz tartozó ramok mennyiségét és úgy írja ki. Valszeg ebből adódóan a felhasznált ram mennyiségét is összeadja és ezért ír neked 5GB-ot ott ahol valójában 2.5GB-ot használ. De mivel ugye mindkét GPU-nak szüksége van ugyan arra a 2.5GB adatra.......Why don't you knock it off with them negative waves!
-
4264adam
veterán
válasz jonnyjoker01 #29034 üzenetére
7990-el szerintem minden max-on simán megvan az 5.8GB
-
Geryson
addikt
válasz RoMix85 #29029 üzenetére
Wow, köszönöm a grafikai dolgot, az MSAA volt nálam (blur-t én nem csípem, be sem kapcsoltam). Viszont így fel tudtam tenni az árnyékot "very high"-ra, hát ez valami brutálisan szép... 5.800 mega VRAM igény, az azért komoly...
A helis dolgot is köszönöm, egyenlőre még elég csóró vagyok hozzá...
-
törölt tag
válasz RoMix85 #29029 üzenetére
Jól belezavarodtál A Merryweathertől lehet kérni helicopter pick-up-ot ami felvesz normál esetben és elvisz akárhová. Na azt kilőheted, és viheted a helit. a Pegasust kell hívni ha van vásárolt járműved ami leszállítható.
Lamar Muggert tud küldeni (rabló )
[ Szerkesztve ]
-
RoMix85
aktív tag
válasz Geryson #29026 üzenetére
Egyik, az az hogy ha olyan járművet veszel, heli vagy hydra, mindig a hozzád legközelebbi kijelölt helyre szállítják le.
Telefonból a pegasus-t* vagy mi a menü ahol "lekérheted", ugyanitt nagyobb autók, buszok, tank stb. Persze ha már megvetted ezeket. Hátrányuk hogy nem lehet eladni ezeket.
Egy tipp: azt hiszemlamar-t ha felhívod de lehet nem is őt:D kérheted hogy 1000 dolcsiért küldjön egy helit, ez ott fog leszállni ahol épp vagy, lehetőleg úton... kilövöd a sofőrt és repkedhetsz is kedvedrea grafikai bug kb kezdetek óta megvan amd kariknál. Megoldás:vagy normálra rakod a motion blurt vagy az msaa-t kapcsolod ki. Kettő együtt azt produkálja...
LaciCRM
Valóban[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Geryson
addikt
válasz #81556480 #29025 üzenetére
Mit lehet oda kérni? Nem értettem, amit írtál. A Philbox Hill Medical Centernél? Nem találom sehol a létrát...
Akartam már kérdezni, hogy miért van az, hogy a jobb alsó sarokban van egy kis grafikai hibám, egy négyzetes terület, ahová ki szokta írni a helységneveket. Ott nekem kicsit furcsa, villogós rész van. Másnál esetleg? Kikapcsoljak valamit a grafikai résznél?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Tegnap néztem egy videót, hogy az egyik kórház tetején van 1-2 heli. Ez melyik kórház? A Downtown-ban a Del Perro Freeway és a Los Santos Freeway kereszteződésénél lévő kórház? Ha igen, akkor hogyan lehet felmenni?
A repülőtérről szoktam elhozni, de egyrészt az eléggé kint van másik, hogy nincs is ott mindig a heli. A rendőrséget tudom még, a kikötőt (4-es körözéssel). A kórház lenne a legjobb hely...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Csatlakozom, én is épp ma akartam felnézni, hogy van-e ott valaki, erre ez fogad:
Nálam a könyvjelzők közé van rakva, tehát jelszó nélkül azonnal be tudtam lépni eddig. Jó lenne, ha a topikgazda, vagy valaki utána járna, hogy most mi is van.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Geryson
addikt
Ma este egy kis cruise és (nem eszetlen) ökörködés?
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #29020 üzenetére
Igazad van egyébként, több ilyen van, viszont én a "semlegesekre" gondolok. Azokat szeretném átruházni Michaelről Trevorra, de gondolom felejtős.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #29019 üzenetére
Na most akkor valamit félreértettem. pl a TAxi cégete ha jól tuom csak a Franklin nevű karakter veheti meg. Nemde ?
-
Bjørgersson
félisten
válasz #81556480 #29018 üzenetére
Eddig kb. eggyel találkoztam /karakter a 15-ből, úgyhogy nem igazán.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #29017 üzenetére
Ott meg kifejezetten karakterekre vannak szabva pl a vásárolható ingatlanok.
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #29015 üzenetére
én tegnap vizsgálgattam ezt a dolgot ( tepsifejű a karakterem és csináltam másikat ) de semmit nem tudtam átadni, csak a pénztárca közös.
-
Bjørgersson
félisten
Jól sejtem, hogy egy karakterrel megvásárolt tulajdont nem lehet átruházni másik karakterre / eladni másik karakternek?
-
Đusty
addikt
Nem tudjátok mi lett az itt sokat használt (metalcore) TS szerverrel? Új jelszót kér de itt nem lett publikálva.
[ Szerkesztve ]
-
jossua
tag
SZiasztok !
nagyon fontos kérdésem lenne ! Vízben ,hogy a fenébe kell felfelé úszni ?????????
Alias : Magyarbetyar
-
-
cyberkind
félisten
-
debrecenikri
tag
Észrevette valaki, hogy a Micheales családegyesítés után amikor Jimmy gépezik Niko van a gta iv-ből a life Invader oldalán?Ez odavágott...
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Geryson #28989 üzenetére
Ja igen, bejelöltelek. Ha mindketten végeztünk a sztorival, és lesz kedved, kipörgethetjük a heistokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest