Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Chereiose #25870 üzenetére

    ~10 milliót szereztem (kezdő bónusszal 11?) olyan emberekkel játszva akik tudnak is játszani és ismerik a küldik legális keretek között használható kiskapuit vagy azok nélkül is végig tudják vinni az adott feladatot.

    Van tankom, harci helikopterem, tuningrészekkel kimaxolt és kicsit kicicomázott (nekem a gyári változatú autók jobban tetszenek a valóságban is) versenyautóm és szintén tuning alkatrészekkel kimaxolt és minimálisan kicicomázott sportkocsim, kimaxolt Kuruma, leggyorsabb motorcsónakom, valamint rengeteg ruhája a karakteremnek.
    Viszont még mindig vannak olyan járművek és egyéb cuccok amiket meg akarok szerezni.

    Nem érzem a késztetést, hogy csalókat keressek és pénzért kuncsorogjak és véletlenül a pénzeszsákok alá álljak. Mostanában ha hallom hogy az utcán tized másodpercenként robbantanak akkor már megyek is valami küldetésre, hogy ezekkel a szerencsétlen csalókkal még véletlenül sem találkozzak és élvezzem a játékot úgy, hogy olyan emberekkel vagyok akik tudnak is játszani akár TS akár írogatás nélkül csak a játékra figyelve.

    290 órát belerakva (ebből 57 óra a single ~48%-on) összesen a játékba, még mindig akarok vele játszani, de most félre raktam mert haverokkal játszok olyan játékokkal amik nekik is megvannak vagy futnak a gépükön (steam summer sale ftw).

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák