Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
írja be mindenki a gépét MOST

amíg ez a szpem megy steam csoportba nem lehet meghívót kérni, de majd holnapután visszatérünk rá, és akkor csak arról lehet kommentelni, prelódoljátok a steam profilotokat a vágólapra addig is.
a megjelenés napján pedig kizárólag azok írhatnak akik DVDről telepítenek, hogy hány százaléknál járnak és melyik lemezt sikerült leejteni a 7ből és összekarcolni, szerdán pedig arról lesz szó, hogy kinek hány óra próbálkozás után sem sikerült az onlineba csatalkozni és csoportosan pereljük a rockstart
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Olvastam én is hogy állítólag minimummal 20-30 FPS Full Lowon 800X600-ba.
Nekem az lenne a problémám hogy a procim egy Q6600 2.4 GHZ mellette egy R9 270X 2GB OC.
Szerintitek ugyan ez vár így is rám? Mert akkor kezdek okoskodni hogy legalább egy első generációs I7 legyen mellette... -
Puma K
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
110 uj hsz ~6 ora alatt, tortent valami?

-
válasz
Dyingsoul
üzenetére
töltsd le HDDre azt majd átrakod SSD-re, ha már kibontódott és játékra kész
egy CTRLC CTRLV az egész. IV-gyel teszteltem, nem bolondul meg tőle
(eredetielg HDDn volt, csak vettem egy 250eset ezért lett hely, ezért kellett másolgatnom)Bemásolod a SteamApps / common mappába a szokásos helyére, nyomsz egy törlést a HDD-n Steamből indítva. Aztán elindítod a letöltést, de ezúttal az SSDt megadva célhelynek. És észre fogod venni hogy nem a letöltést indítja el, hanem beolvassa a fájlokat, és hitelesíti őket hogy minden OK. Ha mindenigaz 10 perc max az egész művelet
-
Dyingsoul
veterán
Tanácsot szeretnék kérni - hová töltsem le a gta5-öt steamről? HDD-re vagy a 120-as SSD-re amire cirka 65-67 giga helyet tudok varázsolni?
Olvasgattam amiket írtatok, hogy lehet az előtöltött úgy van tömörítve, hogy azt ki kell majd bogoznia. Ez 100%? (mert akkor nincs választásom, HDD-re kell tennem)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
8800gt-n egy youtube video is akad 1080p-ben

-
laceszgamer
addikt
válasz
LilProphet90
üzenetére
Machines at minimum spec are expected to handle GTA V at 800x600 and 20 to 30 frames-per-second - while recommended spec systems should manage 1080p and meet 60fps on medium settings.
Taking advantage of the 4K support will be a different matter: you’ll need an AMD HD 7870 or NVidia GTX 760 with 2GB of VRAM, at least, to reach 30fps - and a high-end SLI or Crossfire setup to top 60fps.
-
laceszgamer
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Én csak arra gondoltam, hogy azért egy minimum részletesség + FHD felbontás azért elvárható lenne. Tekintve, hogy nagyon sokan gyengébb gépekkel is ezt a felbontást használják alapként.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
azért csodát se várjunk sztem egy ilyen konfigtól, nem mai technológiák
-
laceszgamer
addikt
válasz
LilProphet90
üzenetére
Hát a 9800GT / HD4870 lehet csak ami akadályt szabhat, amúgy durva lenne ha 4GB ram és a minimumént emlegetett 4 magos procik 800*600-ra lennének elehek.
-
Puma K
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Link nélkül beszél egy olyan oldalról amin flash(!) játékok vannak...

Szerintem ne kezeljünk tényként az ilyen habi szövegeket.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az tény. Mindenesetre ez jó optimizálást jelent, csak hát az az 5,5 nap szörnyen hosszú ilyen várakozásban

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
LilProphet90
üzenetére
Hát azért nem csodálom, a minimális követelmény azért elég alacsony.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Egy lengyel oldal (gry-online) tesztelte a játékot, állításuk alapján a minimális követelmények 800x600 - low beállításokra elegek az erőforrások felhasználásának, valamint a játékélmény tekintetében. Reméljük azért ennyire nem vészes a helyzet, még ha erősebb is a gépem a minimumnál, de az ajánlottól távol áll.
Google translate-tel angolra fordítva (a magyar szörnyen magyartalan):
When you set everything to minimum and activating game at the lowest possible resolution, ie 800x600, production actually consumed memory and resources listed in the minimum requirements (you can check them out here), however, though not too effectively presented, it was the most fun to play. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
"Ködben, esőben kocsikázni" - +999, nem tudom miért szeretem annyira az esőt

-
andro93
aktív tag
Üdv, egy korábbi kommentben olvastam olyasmit, hogy a dobozos verzió indításához nem kell benn lennie a dvd-nek. Van erről valami infó? Mert nincs a gépemben dvd olvasó, csak a telepítés idejére szerelnék be egyet, és jó lenne, ha nem kellene otthagyni.

-
K.U.R.U.M.A.
újonc
Meg szerintem hiába lenne meg valakinek előbb a DVD-s, nem lehetne aktiválni a megjelenés napjáig.

-
törölt tag
-
Dtomka
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Értem, köszi a választ....akkor majd finomítunk a beállításokon (Custom...ULTRA all kivéve shadow-low
)
Na meg persze AA 2x -
Sotyks94
aktív tag
Felcsörgetve a Konzolok Szervizét azt az infót kaptam vissza a telefon másik végén ülő eladótól, hogy biza ez 7 dvd-vel jön, és NINCS benne kód, hanem dvd-ről KELL telepíteni (ami ciki az olyanoknak mint én akik már bele se raktak dvd olvasót a gépbe...). Kifejtettem neki is szkeptikusságomat ezzel kapcsolatban, de mozdíthatatlan volt. Képeket nézve 1-2-en már tapizzák a dolgot. Ennek mennyi valóság alapja van? Ha tényleg nincs kód akkor hogy kapcsolja össze a R* Social cuccal?
Más: Minden boltba annyira makacsok hogy csak 14.-én adják ki, annak tudatában hogy minden értelmesebb platformon 1 hete előtöltik, és 14.ére valszeg rég lesz tört verzió is? Pláne ha a DVD-ken lévő sem a teljes game hanem az is csak a 95%-os, amit az előtöltők is szednek, akkor teljesen jogtalan ez a visszatartás, és hogy megfosztanak így az előtöltéstől. Ez a boltok baromsága, vagy a R*-é? Mert ha R* csinálja akkor még annyira sem értem, hogy miért jó az hogy ha 2 millióan egyszerre kezdik el leszedni a játékot, nem pedig szépen elosztva 1 hét alatt a megjelenés előtt. Direkt próbálgatják a limitet?
(bocs a fröcsögésért, csak utálom amikor egy negyed magyar havi minimálbérért cserébe még engem szivatnak az illegálisan letöltőkkel szemben...) -
JoolsNOS
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
De a poén ott is az volt, hogy a 768as videókártyám is ugyanúgy vitte a játékot mint a 2 gigás, ha kivettem a ramlimitet. Látszott, hogy nem a ram a gyenge keresztmetszet.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
LilProphet90
üzenetére
-
ImpersonatoR
addikt
Na végre lesz értelme a 6 GB nak a vidkarimon így lassan 1,5 év után

Bar én csak FullHD n használom de lehet ott is megeszi majd a 4+ Gb ot.
Es végre van AA.
Pont a 4 volt az ami 1,5 GB ot kert megjelenéskor maxon aztán nem is volt olyan videokártya a piacon amin volt annyiEgyébként az SSD a minimum fps re is jó hatással van nem csak a töltési időre
Pont az említett bf4 ben pl de pl CoH 2 is. Sztem a GTA V is tipikusan ilyen játék lesz főleg a maga 60 Gb javal.Rocksater igazan lefej ezzel az 5 el
Megvolt x360 -ra PS4 -re meg szerintem PC re is megveszem egyszerűen iszonyat jó a story hangulata. Ködben esőben kocsikázni hallgatni a hülye szövegeket megunhatatlan.
-
LilProphet90
senior tag
-
Dtomka
veterán
válasz
LilProphet90
üzenetére
Jah, a 3gb-os vga már karcsú lesz...
(igaz 4k-ra) Remélem full hd-ra elég lesz. -
rup1u5
nagyúr
válasz
LilProphet90
üzenetére
Refresh rate - 29hz

Ha ezek igazak akkor elég lesz egy 970 a kimaxoláshoz fullhd-ban a vramfogyasztásból ítélve.
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Komoly.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Gondolom újságírói tesztpéldányuk van. Állítólag képesek voltak 4k-n 60fps-re bírni (persze NASA géppel), de nem lehetetlen.
-
laceszgamer
addikt
válasz
LilProphet90
üzenetére
Ezekszerint már van ahova eljutott és megy is, hacsak nem ezek még a béta tesztekből származnak.
Amúgy ha már így nekiálltak FPS értékeket is írhattak volna, hogy iylen meg olyan beállításokkal ezt várhatjuk.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Penge@Borisz
üzenetére
Tényleg nem kötődés képpen, de indítsd el pl a Bf 4-et SSD-ről majd utána winchesterről és utána meg fog változni a véleményed

-
kpal
nagyúr
CD Galaxisnál készülnek már [link]

-
wjbhbdux
veterán
-
Puma K
nagyúr
Fú te hallod akkora egy szar ez a Steam, én meg olyan hülye vagyok hogy minden nap használom és indul el a gépemmel együtt...
#akkoraegyszarezasteam #nevegyélsteamrőljátékotmertakkoragagyik #csakmuszájbólhasználdasteamet #csakakkorhasználdasteamethafegyvertfognakafejedhez #10évazsemmiakkoraszarezasteam #elötölthetedajátékodatésmindenfrissítésjönhozzáakkoraszarezasteam

-
válasz
LilProphet90
üzenetére
Ez kétségbevonhatatlan, hogy iszonyatosan jól néz ki

-
CsonkaImo
addikt
válasz
LilProphet90
üzenetére
Az első lemezen a csaj úgy néz ki mint Drea De Matteo a Sopranos-ból. De lehet csak a kép csalóka, és akik játszottak a játékkal megcáfolják.
-
Na, én is megrendeltem az 576-tól.
Amúgy nem szeretem őket, mert nagyon drága bolt, de ez most egy árban van a galaxissal, de ez közelebb van.

-
StarKiller89
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
R* mindig ad a dobozra is
jól néz ki nagyon -
LilProphet90
senior tag
válasz
CtiveR
üzenetére

A decryptinggel kapcsolatban olvastam, hogy géptől függően akár 1 órára is elhúzódhat, DE ha minden igaz, megjelenés előtt pár órával elindul a folyamat (mivel még utólag is kell letölteni ezt-azt, ezért nem elképzelhetetlen), így, ha normális neted van, van lehetőség, hogy már a kódolatlan változatot letöltsd a megjelenésre. Mert pl.: a CODAW-nál elég nagy felháborodás volt, hogy milyen sokáig tart a dolog (45GB).
-
parkr
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
térképet mindig adnak GTA-hoz, nézz meg egy unboxingot youtube-on
(#14522) ittakary: 13,5 nekem a dobozos, de ha te sem "ügyeskedsz" jóval többet fizetsz érte steam-en és nem is kapsz hozzá semmit
-
törölt tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Az eddigi verziókba mind volt térkép, a posztert meg csak úgy adták a boltok. Vagy előrendelésként vagy csak úgy.
-
Gyula84
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
basszus mi ez

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Penge@Borisz
üzenetére
Ez igen DDDDDD
-
CsonkaImo
addikt
Gameshop-tól jött a visszaigazolás a dobozos kiadásról, valószínű megérkezett a készlet.
-
-
laceszgamer
addikt
GTA V dobozt vennék, ugyanitt macskaházikó eladó!

-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
F.Ú.J.!

-
Amúgy ha valaki nagyon akar dobozt, irjon ki egy apróhirdetést, hogy GTA V dobozért ad 1-1,5k-t, annyiért tuti odaadja valaki.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ja, erről a gyökér macskám tudna a legjobban nyilatkozni, mindenféle dobozba képes magát belepréselni.

-
Sotyks94
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Wow, 15DB DVD-n van, vagy miért ekkora?
(bár a 65 giga amúgy se férne nagyon kevesebbre)
Amúgy ez mind dvd, vag van benne 200 oldalas kis könyv is, amiben leírják hogy miért nem voltak hajlandóak kommunikálni a PC-sekkel 3 évig ?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Ön talán Cica, hogy a doboz érdekli a legjobban? :d
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nabaze, ettől féltem mikor megvettem steamen, hogy a dobozos ilyen csecse lesz
. -
kigyi_23
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nagyon egyszerű 13-án amikor kikapcsolod a gépet áthelyezel pác GB-nyi cuccot más tárolóra mondjuk esetedben winyóra. a feloldás kb 5 percig tart utána már pakolhatod is vissza a cuccodat
Ez mondjuk 5 percnyi meló. Nem kell túldramatizálni csak okosba megoldani. És megmarad mindened ami az SSD-re kell neked. Sőt ahogy látom csak 20-30GB helyet kell csinálnod ez főleg nem sok idő másolgatni. -
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
ebben van van 4-5 DL DVD?

-
csaba951
veterán
Tegnap a Nuuvem és Steam előtöétseket már kiveséztük.
Van itt GMG-s vagy GG-s fórumtárs? Ezeknél a helyeknél hogyan oldották meg a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyezzünk ki döntetlenbe

(bocs a fröcsögésért, csak utálom amikor egy negyed magyar havi minimálbérért cserébe még engem szivatnak az illegálisan letöltőkkel szemben...)
(igaz 4k-ra) Remélem full hd-ra elég lesz.

.
CactuS