- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
válasz
G@bi90MR #8729 üzenetére
ha dimitri kinyiffant, és roman még telefonálgat, akkor még lesz egy esküvő, ahova 10:00-ra el kell menni a templomhoz, és Kate-t magaddal kell vinni. és ezután lesz még egy szem utolsó küldetés. majd ha a mentés neve az lesz, hogy story abgeschlossen (nem tudom, hogy mondják angolul, hogy sztori vége, talán story end), na akkor van vége a főszálnak.
-
-
DerStauner
senior tag
na végre, csak sikerült. kb 31 órát vett el a game az életemből. de megérte.
kérdés: elkezdtem csinálni a zsarus küldiket, az összes körözött alakot kicsináltam, most csinálom az aktuális bűntényeket. olvastam, hogy ezek is beleszámítanak a %-ba. na de nekem a százalék a főszál befejezése óta nem nő. mikor fog?? majd akkor, ha befejeztem az összes rendőrküldetést??
-
DerStauner
senior tag
kész, végeztem a játékkal. ez az utolsó küldetés nem megy. mindig kilövik a helikopterem. inkább megyek, és TUROK egyet.
-
DerStauner
senior tag
végeztem ezzel a játékkal. nem elég, hogy szétverem a space-t (meg kell jegyezni, hogy tegnap óta ahányszor próbáltam, mindig sikerült felkapaszkodni), de még a rakétákat is kerülgetni kell. rendszeresen lelőnek.
megpróbáltam a másik verziót (direkt elmentettem külön a döntés előtt), ott meg nem érek időben LJ helikoptere alá. tisztes távból követem dimitri helikopterét (pedig beelőzhettem volna, úgy látszik, ezt kellett volna tenni), nehogy lelőjön, erre meg nem érek oda a felkapaszkodási ponthoz. nehéz ez az utolsó küldetés.
-
DerStauner
senior tag
közben már én is visszaolvastam, mert emlékeztem, hogy valaki már kérdezett egy hasonlót.
na de már úgy nyomom a space-t, mint egy bolond. szinte nem merem akkor csinálni, amikor mások is itthon vannak, mert bolondnak néznek. de majd holnap. space püfölésre fog ébredni az öcsém.
-
DerStauner
senior tag
a végén amikor a helikopterre fel kell kapaszkodni, hiába püfölöm a space-t, nem húzza fel magát. miért?? hogy a fenébe kell ezt megcsinálni??
-
DerStauner
senior tag
az ember azt hinné, hogy ennyi játék után már vége: dimitri halott, esküvő megvolt, de hogy még ezt a Jimmy P.-t is el kell kapni...
-
DerStauner
senior tag
válasz
G@bi90MR #8518 üzenetére
nekem ez másodszorra sikerült (igaz, a bankrablós is).
pedig itt a rambo lesz a megoldás. mielőtt beszálsz a teherautóba, válts át karabélyra (gyorsabban öl, mint az fbi fegyver). odaértek a csónakházhoz, elnyomod az egészet space-szel, kiszálsz, aztán lősz, akit látsz. első alkalommal nálam is meghalt a manus (alighanem Bell-nek hívták). ennek a küldetésnek egyébként pont az a lényege, hogy őt kell fedezni. szóval csak laza csuklómozdulatokkal lelőni mindenkit (egyébként nincsenek olyan sokan a csónakházban). utána a mólokon is lesz talán 2 muksó, azokat is levágni, majd bele a motorcsónakba. itt is jön 2 ellen-csónak, azokat is minden gond nélkül ki lehet nyírni.
szépen taktikusan nézni, lőni, nézni. golyóálló mellény legyen rajtad persze.
-
DerStauner
senior tag
találkozott valaki az alábbi problémával:
Ray küldetéséről van szó. amikor Isaac-ot kell kinyírni, aki elbarikádozta magát egy hotelban (majestic). elsőre minden jó, már csak 1 embert kell kinyírni, de meghaltam. oké, játék visszatölt, és mégegyszer. na a probléma itt lépett fel, hogy szépen odaautózok a hotelhoz, és rámegyek a jelre, a játék kiírja, hogy tölt, és tölt, és tölt, ... és nem történik semmi. oké, alt-tab, játék kilő, újraindít, ekkor már betölti a hotelt, lifttel felmegyek, és itt is megakad a töltés. szóval röviden: hol a hotelnél, hol pedig a liftből való kiszálláskor megakad a töltés, egyszerűen nem megy tovább. miért??? ja, és a task manager-ben az application tovább fut, nem pedig not responding.
-
DerStauner
senior tag
a helikopter irányíthatóságát kik tesztelték?? mert nem olyan egyszerű.
de azért sokadig próbálkozásra sikerült lelőni a másik helikoptert a paper trail küldetésben.
-
DerStauner
senior tag
olvastam itt, hogy bizony a játék köszöni szépen a 4gb-t, és meg is eszi. és valóban. egy idő után elkezdett akadozni, sercegett a vinyó, kilépek alt-tab-bal (már a kilépés is sokkal tovább tartott, mint általában), és lám, 95% volt a memóriahasználat. csak azt nem értem, hogy amikor elkezdek játszani, akkor meg csak olyan 70% körül használ. szóval ez ezek szerint mindig a játékhelyzettől függ??
épp most mentettem meg Roman seggét
más: ez a Stevie fiú küldözgeti az sms-eit, na de hogyan tudom azokat az autókat megtalálni? oké, hogy leírja, hol vannak, na de a térképen az utcanevek nincsenek megjelölve. az első autó egy hamburgeres mellett van. emlékeim szerint eddig a térképen 2 hamburgeres van megjelölve, sőt, találtam egyszer egy 3.-kat is, az nem is volt megjelölve.
röviden: hogyan lehet ezekhez az autókhoz könnyen odatalálni??
-
DerStauner
senior tag
azért ez a bankrablás nem volt könnyű. csak másodszorra sikerült.
egyébként számomra a legutálatosabb az egész játékban (amúgy a játék nagyon jó) az, hogy az elintézendő alakok menekülnek, aztán állandóan futni kell, így nincs idő, hogy ki és hol lő rám. ha meg leállok lövöldözni, akkor meg elszökik.
csináltam egy benchmark-ot, átlag 45 fps körülire jött ki, de a játékban mégsem kapok ennyit. és miután lefutott a benchmark, betöltötte az utolsó játékállást, és ami feltűnt, hogy NEM LÁTSZÓDIK, HOGY MENNYI TÖLTÉNYEM VAN. MIÉRT?
-
DerStauner
senior tag
hol lehet bekapcsolni a vsync-et???
majdnem belecsaptam ököllel a gép oldalába. nem elég, hogy a kétmagos processzor sem a legjobb ennek a játéknak, de ha még közben a vírusirtó is frissít, kész diavetítés az egész
-
DerStauner
senior tag
még egy kérdésem lenne (lejárt az 5 perc): hogyan lehet az fps-t korlátozni??
nem, nem őrültem meg, és a játék sem hasít a gépemen (30-40fps), csak amikor egy küldit tölt (fekete képernyő, és a küldi neve), ott szeretném lekorlátozni az fps-t. pl mondjuk 100-ra. ezt hogy lehet megcsinálni??
-
DerStauner
senior tag
miért van az, hogyha egy küldetést elbukok, akkor pénzt is vesztek? és nem is keveset.
-
DerStauner
senior tag
sztrájk van az országban, irtsunk egy pár Gewerkschaftsführer-t a la GTA módra.
két kérdésem lenne:
1. repültem Brucie helikopterével, persze, hogy lezuhantam. hogyan lehet ebben "előre" menni?? mert csak ereszkedni meg emelkedni, meg oldalazni lehet. úgy néz ki, hogy halad a heli, de csak nagyon lassan. nem lehet ezen gyorsítani??
2. hogyan szerezhetek a fegyverboltban TÖLTÉNYT?? nem fegyvert, TÖLTÉNYT!
3. ja, és még egy kérdés: mi van akkor, ha a játék 800akárhány memóriát használ az 512-es kártyámból?? honnét veszi a többit??
-
DerStauner
senior tag
most olvastam egy angol fórumon, hogy a 100%-os végigjátszás csak akkor jön össze, ha mindent megcsinál az ember (mellékküldetések, elmenni szórakozni, stb).
23%-nál járok, és már kb 12h-t játszottam vele. ez nagyon sok.
-
DerStauner
senior tag
van valami módja annak, hogy a gta4-ből a rádiók zenéit ki lehessen szedni?? hasonlóan, mint a VC-nél.
-
DerStauner
senior tag
Eddig számomra a legállatibb figura Brucie. hogy annak milyen szövege van...
-
DerStauner
senior tag
a fegyverboltban hogyan lehet lőszert venni?? vagy csak ellenektől lehet szerezni??
és mi van akkor, ha egy küldetés közben bemegyek egy safe house-ba, és mentek??
és legközelebb játék start, és akkor visszacsöppenek a küldetésbe, vagy kezdhetem elölről az egészet??
-
DerStauner
senior tag
hogyan tudom magam meggyógyítani?? pl ha egy küldetés közben veszélyesen megsérülök, és nem akarok a város másik végébe menni a safe hous-ba, akkor hogyan gyógyíthatom meg magam??
valamint olvastam, hogy lehet több safe house-t szerezni. hogyan?? már a játék elején is??
-
DerStauner
senior tag
amikor a játék automatikusan ment (és ki is írja), akkor a köv játékindításkor az fog betöltődni?? nem kell minden egyes kilépés előtt felkeresni egy safe house-t, és menteni??
valamint azok a kék emberkék, amelyek egy-egy küldetést jelentenek, azokat keresni kell, vagy jönnek maguktól?? mert a térképen a menüben nincsenek jelölve, csak akkor, ha autókázok. szóval hogy is van ez??
-
DerStauner
senior tag
mitől van az, hogy töltés közben (amikor pl tölt egy küldetést - fekete képernyő, és alul írja ki a nevet), "nyikorog" a számítógép? nem mindig, és alig hallható, de olyan érdekes hangot ad. nem, nem kell megolajozni
-
DerStauner
senior tag
miután lejátszottam a PoP4-et, feltettem ezt. minden jól ment a telepítésnél, nem volt probléma. indítással sem, habár eltelt egy kis idő, mire bejött a social club, de utána a játék gyorsan indult.
a grafikát hagytam úgy, ahogy be van állítva (a két nem számos érték - most nem jut eszembe a nevük, valami textúraminőség, és társa) "magas" értéken van, a többit hagytam alapon. így van átlagban 25-40 fps.
a nyelvet beállítottam németre, de csak angolul dumált (habár amikor leszállt a hajóról, elcsippentett egy járókelő egy "Entschuldigung"-ot. kis naivan azt hittem, hogy a szinkron is német lesz, de csak a felirat az (vagy csak nem állítottam be valamit??).
mentés megy, bár az elején azt írta ki, hogyha a házam elé leparkolom az autót, és úgy mentek, akkor megmarad az autóm. ki is próbáltam, de nem maradt meg. csináltam pár küldit (4%), és közben mentett is a játék, viszont amikor bemegyek a menübe, és be akarok tölteni egy játékállást, ott csak azt találom, amit a házamban mentettem. hol találom az autosave mentett állásokat a játékban?? vagy ez olyan, hogy amikor startolom a game-t, és bejelentkezek, automatikusan betölti a legutolsó mentett állást??
az 1. hozzászólással ellentétben nálam megmaradnak a grafikai beállítások.
még egy kérdés: mi van akkor, ha az aktuális graf beállításokhoz a játék szerint kell 850mb vram, nekem meg ugye csak 512 van. honnét veszi akkor a maradék pluszt?? mi történik ilyenkor a videókártyával??
elvittem randira Michelle-t, bowlingozni mentünk. de az istenért sem akart összejönni. jobb egérgom, és hiába mozgatom az egeret lefele, majd felfele, nem történik semmi. abba is hagytam.kártyaterhelés: érdekes, mert játék közben kb 70-75%-on van a terhelés, amint belépek a menübe, máris felmegy 99%-ra. érdekes.
irányítás: még jó, hogy lehet benne futni... bunyózni könnyen lehet, fegyver még nem volt a kezemben. az autók kormányzásával viszont bajom van. nem ezzel a kamerakövetéssel, hanem azzal, hogy amikor kanyarodok, olyan, mintha az autónak gyenge lenne a tapadása, és ki akarna sodródni, és így nem tudok pontosan kanyarodni. vagy ez azért van, mert nem követem a kamerával megfelelően az autót???
amúgy a rádiózenék jók. honnét tudom letölteni őket?
-
DerStauner
senior tag
mi a halál az a Social Club???
-
DerStauner
senior tag
válasz
T.Peter #3255 üzenetére
és mi szánalmas neked rajta??
ahogy néztem, amikor feltette a graf-ot max-ra, még akkor is lehetett vele normálisan játszani.
inkább az a szánalmas, hogy ilyenen fennakadsz. egy normális szempár csak egy csöpp különbséget érzékelne a low és a max graf között az fps tekintetében a videók alapján.
-
DerStauner
senior tag
most mi igaz abból, hogy a game-t nv-re optimalizálták, és ati kártyákon egyből low-on indul, és nem is lehet feljebb állítani, csak ezzel a nonrestrictions kapcsolóval??
egyébként meg ha ez igaz lenne, akkor már biztosan súrolná valamilyen nemzetközi törvény határait. ilyen mértékben nem lehet játékot manipulálni. és azt nem értem, ha mindenki ati-t vesz, akkor az ati-nak miért nincs pénze, hogy játékokat szponzoráljon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest