- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vekiboy
tag
Hát ja.... Nekem 3 hónapig volt x360-om, nyomtam rajta a gta 4-et és tökéletes volt! Semmi baj nem volt vele, betettem a lemezt és ment.... De nem tudom megtagadni a pc-s múltamat.... Most meg megint szopok a pc-vel, meghalt a lapom, meg az egyik winyóm..... A gta meg pont egy olyan játék ami megérdemelte (volna) az eredeti megvételt.... De már minden cégnél csak a pénz számít....
-
feka007
veterán
Vagy pedig konzolra hozzanak bill-t, meg egeret....
Az még mindig szar lenne. Fusson rendes windows rajta, ne egy fos flashmenü (jó, PS3-ra lehet tenni linuxot, csak az kell a fenének...). Amíg úgy lehet cod-dal multizni, hogy nem te választasz szervert, csak random bevág vhova, addig a pc ezerszer jobb mutlihoz -
Pubszon
veterán
Nekem az ég adta semmi problémám nincs a játékkal, pedig csak 512-es VGA-m van és 4Gb ram-om amiből a 32 bites winnek hála 3.25-öt lát, monitoroztam az everestel a rendszert játék közbe és max 2.3Gb memóriát fogyasztott, hogy ment közbe jó pár progi meg a FF ami 400Mb-ot fogyasztott. Szinte bármilyen grafikai beállításon ez a helyzet, ha netán akadna, az a VGA memória hiánya miatt lenne. Ja és lapozófájl kikapcsolva.
Így sose akadt meg a game, mindig időben betölti a textúrákat, tehát ne mondj olyat, hogy kevés neki a 4Gb ram. -
_ak_
addikt
És tényleg ott van. "Továbbfejlesztve: 64 bites, többmagos
Én meg most raktam vissza a 32bites vistát, gondolván, h jobban fog menni.Amúgy nagy különbséget nem vettem észre (értsd. semmit).
A vram meg érdekes kérdés. Valahol azt olvastam, h 256bites vgaknál az 1gb ram inkább hátrány, mert nem tudja olyan gyorsan felhasználni, mint a simán csak 512mbot. ATIknál meg ugye ddr5 miatt nem limitál a 256 bit. Ennek ellenére tuti nem veszek atit, inkább nézek vmi 768megás nvidiat. A quadot úgyis sajnos csak 3.2ig tudom feltornázni.
Nagyon elkéne egy részletes, átfogó HW teszt a gta 4el, mégis mialatt mit produkál, mert egyszerűen csak özönlik az infó, h mivel hogyan megy, de nem átlátható. (főként vga-ak terén mi mit produkál, mert az ugye egyértelmű, h zabálja a cpu-t)
-
Silenzio
addikt
32 bites alkalmazásnak nem lehet annyi ramot megcímezni, akármilyen megnyugtató a 8 gigányi modul jelenléte a gépedben, barátom.
És tök mindegy milyen Vistát vagy Xp-t pakolsz alá. Nekem is volt 4 giga ramom, de semmit nem használt az esetek 95%-ában a kettőhöz képest. El is adtam a 'csába és inkább éltem belőle. Majd egy gyorsabb rendszerhez bővítek megint.
De ha nekem nem hiszel, nézd meg a feladatkezelőben vagy a benchmarkban, hogy mennyire képes profitálni abból a fene sok memóriából. -
TTomax
félisten
Jó ég... nehogy leoltsd már a népet RAM ügyben...Az egy nagy mese,hogy 8G RAM-al nem lagolt neked,noha látom hogy 64bites op rendszert használsz.Ennek ellenére hiába címzi meg neked a az összes memoriát ha egy 32 bites alkalmazáshoz nem tud csak 2G-t társítani...ugyanott vagy vele mintha 3G lenne a gépedben...sajnos a GTA4-nek nincs natív 64bites támogatása így aztán tökmindegy mennyi memóriát pakolsz be,akkor sem tud többet használni mint 2G.Remélem érthetően sikerült elmagyaráznom.Ugye mivel túl sok terhet ró a processzorra így elviekben előfordulhat hogy egy jobb VGA-val sem megy jobban.De ez nem azért van,mert kevés a VRAM.Egyszerűen nem lehet olyan procit tolni alá amivel ne lenne CPU limit,ez az első olyan játék ahol borul az eddig megszokott papírforma,hogy a VGA a lényeg...
Ne haragudj a kioktató stílusért,de nagy marhaságot hordtál össze... -
athomi
veterán
Nálam minden rendben XP alatt 2GB rammal, szóval ne terjesszük a baromságot kanbetűkkel.
Kell egy erős proci, min. 2GB ram, egy középkategóriás VGA 512MB rammal, egy rendes op.rendszer, friss driverek, plusz egy kis szerencse, hogy a ratyi portolásból adódóan ne legyen gond. Ha ezek a feltételek megvannak, akkor a játék élvezhetően játszható.
-
audi100td
nagyúr
Légyszi hagyd már ezt az "iszonyat sok ram" dumát, Xp alá elég 2GB, vista alá 3GB és egy 512-es VGA, lehetőleg nVidia +1 E6xxx vagy E8xxx proci sok tuninggal, nem hiszem el, hogy még mindig itt tartunk...
És igen, 1280x1024-ben tolom, mint ahogy a legtöbben, speciális igényeket ne általánosítsunk.
Tudom, hogy a win csak 3,25-öt lát, hidd el nem vagyok ilyen hülye, de attól még 4GB van oda begyömöszölve, ami le lesz cserélve 3-ra, mivel így majdnem 1GB kárba vész.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Gombászkönyvek egyben
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest