- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly #36684 üzenetére
Na, kipörgettem végre 100%-ra. Ezek a mellékküldik nagyon fárasztóak voltak, nálam lehúzták az egész játékot, főleg a galambok. A főküldetések és a történeti szál viszonylag korrektek, kevésbé nehezek, mint a korábbi GTA-k. Sőt, a többségük kifejezetten könnyű volt, alig volt 2-3 főküldi, aminél nehéz volt kitalálni mit akarnak a fejlesztők, pl. mikor egy drogfurgon után kellett futni, azt először autóval üldöztem. Vagy pl. az utolsó küldetés, ahol a helikopterrel kell követni az ellenséget, ott írja a játék, hogy repüljünk alacsonyan, pedig pont hogy magasan kell, hogy a hajóról lődöző fazon ne lőjön ki minket RPG-vel.
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly #36681 üzenetére
Ááá, megvan! A Stevie-nek leszállítandó kocsik nincsenek meg mind. Elég genyó, mert ezt a Statban nem mutatja sehol, és az is rémlett, hogy megcsináltam, mert SMS-ben jött a visszajelzés, hogy ez volt az utolsó meló. Lehet, hogy azon a szigeten, ahol jártam akkoriban.
Elég sokan belefutnak ebbe, hogy csak kósza MMS van róla a telón, és nem veszik észre.
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly #36676 üzenetére
Végre megvan mind a 200 szutyok. A legutolsó is jól beszivatott, konkrétan ez. Az első, ign-es leírásban ez úgy van fényképezve, hogy úgy látszik, mintha egy szinttel felette lenne. Utána a második leírásban meg véletlenül kifelejtettem
Végül egy YouTube-os orosz videó alapján lett gyanús, hogy én nem azon a peremen kerestem, így visszamentem, és tényleg ott volt. A szürke peremen nem látszott megint a szürke galamb, meg nem is világított, így még akkor is nagyon nehéz észrevenni sniperrel, ha az ember tudja mit keres.
Ez volt a legszemetebb rész, amit GTA játékba beletettek. Ráment több hetem.
Aki még nem tolta őket végig, annak azt javaslom, hogy a fő játékszálban ne irtson ki egy galambot se, akkor se, ha véletlen belebotlik egybe, ha nincs már több fő küldetés, utána pedig ez alapján (képként elmentve) menjen végig rajtuk, megnyitva egy rajzprogramban, és áthúzva azt, ami már kész van.
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly #36661 üzenetére
Rohadt játék
Most újra végigmentem a 200 galambon ezen leírás szerint, mutatja a térképen hol vannak, meg le is van fényképezve a konkrét helyük. Erre most is hiányzik 2 galamb, végül 22 hiányzót találtam meg azóta, mióta először írtam a topikba.
Lehetetlen, hogy valami kimaradt, mert ha nem is találtam egy galambot, akkor is próbáltam olyan szögben állni, hogy azt a képet lássam, ami a leírásban fényképezve van, ugyanazok a tereptárgyak látszódjanak. Tehát nincs az, hogy ott jártam egynél, de mivel nem találtam, továbbmentem, feltételezve, hogy az előzőleg megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...