- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Esélytelennek tartom. Gépújítások alkalmával én is mindig rápróbáltam, hátha lesz egy olyan gép, ami bírja tartani a 60 FPS-t fixen minden pályarészen. De eddig sajnos nem sikerült. Épp ma néztem meg kíváncsiságbol párom gépén, amiben egy i9-9900KF CPU (ami fix feszültséggel és órajelen jár; utóbbi 4,6 GHz), 2x8 GB RAM 2666 MHz és egy Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti VGA van. A játékot egy Samsung 870 EVO SATA3-as SSD-re telepítettem. 1080p-ben, mindent maximumra húzva néztem meg a játékot, ami a Complete Edition volt, tehát 1.0.7.0 verzió. Nappali viszonyok melett problémamentesen futott, fixen tartotta mindenhol a 60 FPS-t. A problémák este (vagy kora este) kezdődtek, városi kocsikázásnál (+ reflektoros világítással
), ekkor jó pár pályarészen leesett 60 alá az FPS, igaz 40 alatt nem láttam
. A VGA is fix órajelen ment, úgy állítottam be, hogy ne dobálja az órajelet és a feszültséget, tehát ez sem lehetett a probléma.
Írta fentebb valaki, hogy vaj sima nála a játék. Tapasztalataim szerint lehet vele így játszani, nyilván nem szaggat, de azért lehet érezni, ha beesik 60-ról akár 55-re a képkockasebesség. Ezért vaj simának nem nevezném.Megakadást nem tapasztaltam.
Otthon hasonlóan megy egy i7-6850K 4,2 GHz, 4x8GB 3000 MHz Quad Channel RAM (tehát ebben az esetben a memóriasávszélesség jóval magasabb, így ez sem lehet gond), RTX 2080 Ti VGA konfiggal, de 1440p-ben. A Windows rendszereimet a szokásosnál is jóval aprólékosabban be szoktam állítani, konfigurálni, így nem tudom elképzelni, hogy azzal legyen a gond.
A véleményem az, hogy akármilyen konfigot teszel a játék alá, ilyen beállításokkal folyamatos fix 60 FPS-t nem fogsz látni. Ez egy elb.szott port, olyan, amelyhez hasonlóval még nem találkoztam. -
-
-
-
-
törölt tag
Ezt az irományt fél évente bemásolja ide. Isten tudja hányszor olvastam már hogy ő mikor hogy épített pc-t és precízen mindent beállított, és neki egyedül a világon vajsima évek óta. Persze ez sajnos nem lehet igaz, ugyanis a játék hibás, a legújabb csúcs hardvereket is beesik bizonyos helyeken, scripteknél. mikor hotdogot veszel, beltérből kültérbe mész ( és még több ilyen helyen) egyszerűen mert hibás. ,( Kedvenc szavunk ugye erre az optimalizálatlan) , és nem azért mert a gép nem elég alá. Persze egész jól be lehet már lőni, de a vajsima nekem nem ezt jelenti.
Ezt már többször leírtam itt. Lehet vele vitatkozni, csak nem érdemes mivel teli a youtube olyan videókkal amiken látszik az amiről beszélek. Vagy vegye fel fél óra gameplayt 60fps-el és mutassa meg ott ahol én mondom. Akkor elhiszem.
( Egyetlen okossag az új Xbox amin ugyan pocsékul néz ki, és 30al fut csak, de azt nagyon stabilan, és még ott is van alkalmanként 1-2 FPS beesés)
-
Puma K
nagyúr
Anno 2013-ban haver frissen összerakott gépén 2880x1620-ban futott vaj simán i5 3450 + 8 GB RAM + GTX 670 mellett Windows 7 opprendszerrel.
Anno mikor megjelent 2008-ban akkor első körben a saját gépem egy Intel E8400@3600MHz + ATI HD 4850 volt Windows Vista SP1-el.
A 2 mag/2szál kevés volt neki valóban. Váltottam Intel i5 750@3200MHz + 8 GB RAM és GTX 275-re és a játék simán futott 1680x1050-ben.
Az akkori Xbox360 + PS3 erősebb volt mint a nagy átlag PC-je és az 1-2 magos/szálas procikkal próbálkoztak ezzel a játékkal ami megkövetelte a legalább 4 fizikai magot és a 3000 MHz körüli órajelet. Nekem nem volt gondom az optimalizálással és bele ment vagy 800-1000 órám csak a multiba. Az offline-ban meg van vagy +300 órám.2014-ben a GTA V PC-s bejelentése miatt építettem 0 ról egy asztaligépet (akkor már 3 éve laptopoztam...) és vettem hozzá egy tévét is.
A GTA IV-et próbaképpen ráeresztettem az akkori i5 4460 + 16 GB + GTX 760-ra Windows 7 mellett és 5120x2880-ban megint csak vaj simán futott Windows 7 alatt. Egyedül a multi miatt kellett váltanom az akkori 4460-ról ami 4mag/4szálas volt mert 100%-on pörgött mind a 4 mag/szál és meg-meg akadt. Cseréltem i7 4790K-ra és megint csak kisimult a játék és a többlet terhelés szépen eloszlott a 4mag/8szálon bármiféle akadás nélkül.Annyi volt minden esetben a "trükk" hogy mind a CPU-nál mind a VGA-nál mindenféle energiagazdálkodási okosság ki volt kapcsolva. Meg a Windows sem volt széttelepítve mindenféle háttérben futó sz@rsággal.
Szóval adott órajelen-feszültségen járt a CPU folyamatosan és a VGA is ha a gtaiv.exe vagy a gtav.exe elindult akkor mindig 3D HIGH profilban ment minden kártya generációtól függetlenül, és nem vette vissza alacsonyabb terhelésnél 3D LOW-ra hogy majd mikor jött a terhelés akadjon egy jót és vissza dobja magát hirtelen 3D HIGH-ba megint...
-
-
buckrogers
csendes tag
Bocs, de ennek már legalább 8 éve
, sajnos a részletek már annyira nem ugranak be. Azt nem tudom, a mostanit lehet-e dg-ni, de valami rémlik, hogy akkoriban csak a 4. patch működött moddolva. És az is, hogy többször újraraktam a játékot. Amúgy az ENB-t én végül hanyagoltam, mert bizonyos részeken nagyon állatul nézett ki, máshol fosul, de működött az tuti, többet is kipróbáltam. Nekem elég volt az ultimate texture, meg valami út mod. Már régen újra szeretném rakni, de mentálisan még nem állok készen a kihívásra
-
Dilikutya
félisten
Játékban nem tudsz az asztalnál nagyobb felbontást beállítani szerintem.
Verziószám: 1.2.0.32Teljesítményen nem javítottak, csak visszatették az 512MB-os bugot, amit azóta javítottak már, most néztem, a teljes 4 GB VRAM-ot látja a játék. Sebesség már sose lesz jobb.
Nekem mod még soha nem működött, csak fekete képernyőt okozott amiből ki se tudtam lépni, csak újraindítással.
buckrogers: a frissített verzióval nincs lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest