- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Rasiel #36195 üzenetére
FPS is több volt olyan 5-10-el de nem olyan érezhető volt ha nem figyeltem a Fraps-ot. Inkább a mikrolaggok (megtorpant egy-egy tizedmásodpercre) az észrevehetőbb hogy eredetinél több. Jó most amióta VGA-t cseréltem azóta itt sem jelentkezett a probléma. Szóval azóta nem is zavar.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Rasiel #36193 üzenetére
Az az érdekes hogy virágbolti 1.0.7.0 peccses GTA Iv jobban futott mint az eredeti Steam-es ami szintén 1.0.7.0-ás.
Annyit jegyeznék meg a végén hogy a virágbolti az nem teljesen az volt. Hanem egy eredeti lemezről felrakott GTA volt amit crackeltem mert nem akartam aktiválni és nekem úgy is megfelelt akkoriban.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Rasiel #36164 üzenetére
A San Andreas szimplán kifagy egy idő után. mert látszólag fel akarna ugrani az FPS olyan értékre hirtelen hogy nem lenne emberi.
A Vice City meg olyan furcsán fut megint csak. LE van korlátozva az FPS de látszik hogy nem ehez a géphez való. Olyan néha mint ha mikrolaggos lenne. Pedig nem. Mert a 60FPS-re korlátozás megvan.
A GTA 3-at meg inkább hagyjuk.
Ott meg a színek túl sötétek, a menü vibrál, stb...
De nem baj, beszereztem egy HP DC7800-as gépet így azon most már jó lesz tolni.
-
válasz
Rasiel #35543 üzenetére
Az 1db 6950 -el kb ugyanaz - de lehet hogy jobb -, mint a 2 db -al.
35-40% -ban használja csak a két magot.
Lassan csak megérkezik már az GTA V addig gondoltam kijátszom még egyszer megturbózva 1-2 "fícsőrrel"
De inkább megvárom míg tényleg a gépben lesz a 670, mert ez így szánalmas. Arról nem is beszélve hogy tiszta bug még az 1.0.7.0 patch -el is. -
Burt1793
veterán
válasz
Rasiel #34505 üzenetére
Igen, folyamatosan 59-61 az fps-szám. Ez gondolom a monitorom miatt, de a V-Sync-et nem is akarom, meg nem is fogom kikapcsolni.
Nagyon ritkán, ha este autókázom, úgy hogy szép az idő és felnyomom a refit, akkor egy-egy kanyarban be tud döccenni, de ez csak az elején fordul elő. Amint bemelegszik a game, minden olajozott lesz.Igazából arra használom a gta-t, hogy, néha-néha kikapcsolódjak és a saját zenéimet hallgassam, miközben 6os körözésem van.
Erre tökéletes, imádom. De persze várom az 5öst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Automata kávégépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest