- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Dilikutya #37010 üzenetére
A VGA kártyák 3db kikapcsolhatatlan-megkerülhetetlen órajelprofillal dolgoznak: 2D, 3D low és 3D high. Azaz dinamikusan tudják változtatni a GPU órajelét a kártyák attól függően, hogy milyen terhelést kapnak.
A GTA IV exe-jére vonatkozóan érdemes lenne beállítani egy olyan szabályt, hogy ha fut az adott program-játék akkor ne vegye vissza arra az időre a VGA az órajelét.
Ilyen van az nVidia-nál:
Energiagazdálkodási mód --> Maximális teljesítmény előnyben részesítése
Olyan mintha a GTA IV-ben adott helyzetekben jelentősen lecsökkenne a szükséges számítási teljesítmény adott FPS szám mellett és emiatt a kártya vissza veszi az órajelét. Majd mikor egy másik pillanatban ismét kellene a kraft, akkor beesik az FPS meg várni kell x milliszekundumot mire vissza dobja ismét az adott magasabb órajelle a GPU magát. De azt meg mint ember akadásnak érzékeljük ezt a csekély időt.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Dilikutya #37008 üzenetére
Jobban fut a játék ha nagyobb a felbontás. Persze adott hardver teljesítménye is számít.
Anno 2012-ben erre jutottunk haver akkori zsír új gépével ami egy i5 3470 + GTX 670 2 GB volt és 2880x1620-ban futtatuk egy 1920x1080-as tévén.
A saját gépemen tavaly novemberben elkezdtem újra kijátszani.
Ebbe a gépbe: 9900K@5,1GHz, 2x 16 GB, 2 TB NVMe SSD írás:3000/olvasás:3400 MB/s bekerült egy RTX 3090. Ezen a gépen játszok vele 5120x2880-as felbontásban egy natív 2560x1440-es felbontásra képes monitoron.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #36881 üzenetére
nincs patchnote a hivatalos oldalon. Nemrég a L.A. Nore és Max payne 3-hoz jött egy kisebb update ami ingyenessé tette az összes DLC-t és megszüntette a 32bit támogatást Max Payne 3 esetén.
Amúgy ez nem régebben ( április 8) jött, csak most indítottad el a steamet ? Akkor csak egy launcher miatti frissítést kapott
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #36808 üzenetére
Remélem nem április 1-jei poén a frissítés, mert elvileg az 512 MB-os hibát is orvosolta.
Changelog v1.20[March 31, 2020] General / Miscellaneous – (PC)
Fixes for ongoing stability and performance
[March 24, 2020] General / Miscellaneous (PC)
fixed an issue where some AMD graphics cards would become locked to 512mb VRAM
fixed an issue where the game wouldn’t accept some command line parameters -
SkyLine3000
addikt
válasz
Dilikutya #36571 üzenetére
Nem tudom, mit csináltam rosszul, de ezmiatt még a rákos wint is anno újratelepítettem, de akármit csináltam, nem indult el mondjuk a gta5 win7 alatt, ellenben w10-en szó nélkül elindult. A 4-el régebben is win7 alatt játszottam. Ott az is simán ment. Viszont akárhogy próbáltam életet lehelni bele w10-en, nem ment. Mindig volt vmi baja. De leszarom. Most megy mindegyik. Így is-úgy is két oprendszert használok. Alapból 7et, ha vmi olyan kell, akkor 10et.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Dilikutya #36558 üzenetére
Én notin játszottam vele. Még mindig fent van, néha előveszem. i3-3120+Radeon HD7670 1gb+8gb 1600as ram+ssd. 25-30 közötti fps-em van. Gta5 kb ugyanígy megy. Én ennyivel is beérem.
A mentéshez meg annyit, h ja. Mennyivel egyszerűbb lenne a hagyományos, faék egyszerűségő mentés. Se live, se felhő nem kéne. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Dilikutya #36556 üzenetére
Nálam sem gyorsult GTX 970-ről 1070-re váltás után.
GPU terhelés benézeget 20-30%-ra is akár. Ez van, már megszoktuk, hogy ez a játék ilyen. Mentések sajnos mindenképpen a gépen tárolódnak. Nemrég éppen buktam is őket egy win összeomlás miatt. Felénél jártam kb a storynak.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Dilikutya #36354 üzenetére
Lent a dokkoknál folyamatosan respawnolnak. Anno még csináltam róla egy kis videót is. Volt hogy 10-15-öt is feltörtem egymás után zsinórban aztán már azért hagytam abba mert meguntam de szerintem a végtelenségig lehetne csinálni.
Itt tettem be néhány képet.
Ugyan ez működik EFLC-ben is. -
Dilikutya
félisten
-
törölt tag
-
Pubszon
veterán
válasz
Dilikutya #2386 üzenetére
Ezek teszteredmények, nem én találtam ki. De ha nem hiszel nekem, próbáld csak ki nyugodtan, hogy minden max-on van mind a két játékban.
Az fps korlátot rakd magasra mind a két játékba és játszál velük 5-5- percet, közbe a FRAPS-al mérd a MIN, MAX, AVG fps értékeket. -
-
Pubszon
veterán
válasz
Dilikutya #2382 üzenetére
Akármilyen furcsa, CoD2 AVG FPS 89,7, CoD4 AVG FPS 91,7.
Mind két játék 1680*1050, minden maxon, AA 4X, Textúrák Extra, vSync OFF, CoD2 DX9.
A 4-en játszottam és FRAPS-el mértem közbe, 2-be viszont timedemo-t futtattam, ha kell odaadom.
A CoD2 mehet full grafikán DX7-be, de a 4-et meg csak 9-be lehet futtatni. Ezért ment neked jobban a 2. -
Pubszon
veterán
válasz
Dilikutya #2371 üzenetére
Értelek én. A CoD2 és a CoD4 is ilyen páros, a gépigényük majdcsak azonos a max grafikán.
A rohamos fejlődést a hardware-ekre értettem, mert nézd meg az 5 évvel ezelőtti HW-eket, meg a maiakat. Természetesen ez a fejlődés meglátszik a játékokon is, bár elég sok tényleg nincs jól optimalizálva.
Az meg amit a többiek mondanak teljesen igaz. Az ajánlott gépigény nagyon hülyeség, mert a VGA-k meg a CPU-k is nagyon eltérő teljesítményűek.Várjuk ki a megjelenést, lehet fog neked is menni.
-
-
Pubszon
veterán
válasz
Dilikutya #2362 üzenetére
A processzor Intel oldalról 40-45K Ft, AMD oldalon pedig 20-25K FT(bár nem is egy teljesítményűek).
Az ajánlott VGA-t meg már 20K-ért meg lehet vásárolni, a RAM meg nagyon jó árban van, 10K-ért jó DC kit-et lehet kapni.
Így már nem olyan vészes a gépigény.Én az X3-as Phenom helyett inkább egy 6000+-os AMD-t vennék.
-
mad1
veterán
válasz
Dilikutya #2272 üzenetére
Hat akkor ez be fog jonni.Azert mondom mert akcio kozben nem eppen valosaghu.
A fedezekbebujas nagyon nagy ujitas mert rendessen meg van csinalva.Szerintem nem kell aggodnod hogy nem jon be.Ha az autoaimot ki lehet majd benne kapcsolni egerrel maga a menyorszag lesz ez a jatek...Legalabb akkor azt is celozza meg Nico akit eppen en akarok es nem a masikat.Ez konzolon igencsak idegesitett. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dilikutya #2245 üzenetére
Hiperrealisztikus... Én még olyan játékot nem láttam, amire tényleg azt mondtam volna (grafika alapján), hogy Na! Ez REAL!
FarCry2 és Crisys is mérföldekte van a valóságostól. Lehet, hogy tele van a mező hullámzó fűszálakkal, de minden fűszál egy lapos valami. Jártam én már sok mezőn, de sose láttam olyan fűszálat, ami csak 2 dimenziót vett volna igénybe...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dilikutya #2182 üzenetére
aki játszik az minimális gamer angolt vágja...ugyértem azért a játékokban akármilyenek is hasonló a nyelvezet...use,dont use,press stb...szóval szerintem minimális angoltudás is elég..persze egy Diablo féle storyval megáldott játékhoz már kevés...én pl nemtudok angolul...köszönhető pl annak is hoy általános 8.ig kib*szott németet tanultam hogy vesszenek meg de a játékok többségében azért kiigazodok...
-
Type-R
őstag
válasz
Dilikutya #154 üzenetére
Az eddig hazsnált motor (GTA3, GTA: VC, GTA: SA, GTA: LCS, GTA: VCS) a Criteriontól(Burnout sorozat) licenszelt Renderware volt, ami a GTA IV alatt fut az már a saját fejlesztésű RAGE.
Én is jobban szerettem a VC hangulatát, de ez az új Liberty City nem az lesz mint a 3. részben volt, ez már sokkal jobban fog hasonlítani az igazi New Yorkra mint a GTA3. Szerintem az egész játék sokkal komolyabb hangvételű lesz, mint az eddigi részek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest