- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
válasz
fsb1000 #31623 üzenetére
Legalább 4-6 játékos kell, hogy kunsztokat lehessen csinálni. Azaz kitalálunk olyat ami még nem volt és érdekes, aztán végrehajtjuk mindenki örömére.
Az egyik legnehezebb feladat "robot" vezette autóba beszálni úgy hogy utas legyél.
Ilyenekkel órákat el lehet szórakozni egyedül is.
A hardcorosok rendőrautó hátsó ülését is kipróbálhatják (robot rendőr vezet)Én benne lennék
-
intercooler
őstag
válasz
Bjørgersson #31617 üzenetére
-
intercooler
őstag
válasz
Bjørgersson #31615 üzenetére
igazából nem értem
proci is jó formán nulla. Az oké hogy alapon nem hajtja ki, de azért
letörlöm az enb modod is aztán megnézem.
Grid-re volt megoldás, de ezt most paszolom.
-
intercooler
őstag
Lesz valami game?
-
intercooler
őstag
válasz
Mariann294 #31592 üzenetére
Oké, mostantól vagyok
-
intercooler
őstag
Hali!
Jönnék majd én is, még életembe nem játszottam a multival
steam: overlock007
-
intercooler
őstag
válasz
Puma K #31506 üzenetére
Az Admiral helyett akarok betenni egy Mercedes-Benz GL450 Brabus-t, szóval amiatt, hogy egy sima személygépkocsi helyett egy terepjárót teszek be nem lesz gondom?
Nem hinném, nekem monster van bent nem is tudom mi helyett
a lényeg hogy jóval nagyobb mint az eredeti.
Valamint van egy cserélt autó (Audi Q7) ami hátsó kerék meghajtásos, azt én át tudom írni összkerékhajtásosra? Hol és mit kell átírnom, hogy mind a 4 kerék hajtson?
Ebben segíthet ez: [link] [link]
A lényeg hogy a szerkesztőbe, DriveBias-nál átírod 1.0 ez elvileg 4WD hozzá teszem még nem csináltam ilyet. Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest