- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
XP-n, vagy 64 bites Win7-en? Nekem utóbbin NEM megy, pedig nemrég volt win reinstall, legfrissebb driverek (12.8 catalyst, alaplapi driverek is legújabbak), semmi buhera, semmi tuning, minden alap ahogy adja - és mégcsak megszólalni se képes. Még annyit se hogy 800x600-ban elinduljon.
-
Teasüti
nagyúr
-
chatran
őstag
-
fsb1000
nagyúr
MÉg mindig csak tippelek, de kipróbálhatnád a Vsync = ON-t, illetve csökkenteni a VGA teljesítményt és ezeket kombinálva a max beállítások visszavételével-
Amikor SLI-vel nyomtam 80-100fps utcán maxbeállítással, akkor jöttek elő olyan jelenségek, hogy a parkoló kocsik belesülyedtek az aszfaltba, némely texturák villogtak vagy eltüntek.
-
grunge
addikt
i5 2500k + GTX570 = FullHD minden max még a csúszkák is és semmi szaggatás. I like it. Sőt a kártya még vissza is van véve (-80MHz: mag, -150MHz memória) mert a táp kicsit kevés ampert nyomat neki 12Von és nem volt stabil. HA lesz uj tápom és tuning akkor aztán meg tényleg überjó.
Ezelőtt GTX460-am volt, ott úgy toltam hogy FullHD, minden max, a csúszkák pedig mind 51-en (feljebb nem néztem). Igy sem volt semmi akadás, gyönyörűen futott
Ez uttóbi beállitásokkal nemigen veszek észre különbséget a 460-570 között, ergó a proci számit, de nagyon. (pl E8600 @ 4GHz + 460-al szaggatott szerényebb beállításokkal is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest