- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
-
@matthew@
őstag
válasz
flash- #31274 üzenetére
Sok sikert hozzá és kitartást
Vigneau: Roman nem halt meg nekem a múltkor
Most olvastam el és én a Revenge-t csináltam végig, sztem most is az lesz, amúgy a végében van fontosabb eltérés, olyan szinten h melyikkel kapunk több pénzt vagy épp melyikkel lesz új házunk, vagy itt már nincs ilyen változás? -
törölt tag
válasz
flash- #31250 üzenetére
Szerintem a patch nem befolyásolja a dolgot. Az achievementek leírásában megkeresheted hogy mikor lesz elérhető a helis dolog.
Achievementek
That's How We Roll!
Ha a Brucieval való kedveltségi szint eléri, vagy meghaladja a 75%-ot, a szteroidmániás testépítő felajánlja, hogy ha felhívod, bárhová elvisz helikopterrel. Amint ezt a képességét felajánlotta, megkapod ezt az achievementet és az érte járó 10G-t.Ha nyomsz egy HOME billentyűt meg tudod nézni az achievementek listájában hogy megkaptad e mert ezzel együtt válik elérhetővé.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest