- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, valaki segítsen rajtam, steamen megvettem a játékot, és nem tudok menteni. Regisztráltam a social clubba, a windows livebe (angliai címmel), de játék előtt nem tud kapcsolódni a win live-hez és azt írja, a régióm nem támogatott. Így most kidobott pénz, vagy mit csináljak?
-
HellGreg
őstag
válasz
Mariann294 #28684 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy nem vettem észre. Ezer hála!!!
JetiRulez: de hát pont arról van szó, hogy amúgy is oda rakja, nem? a win live nem jó semmire, máskülönben ott lenne a mentésem, de újat kezd.
-
HellGreg
őstag
válasz
Mariann294 #28678 üzenetére
ezzel indítottam vala de hülyeségeket dobott ki
Kassadin: Sok műhó semmiért
-
HellGreg
őstag
Amúgy jól kitolt velem az a rohadt steam, újratelepítettem a windowst, ültem le gta-zni, erre kiderült hogy a mentések elvesztek, mert azokat a vinyóra rakja. DE AKKOR MI A HALÁLNAK KELL BELÉPNI A WIN LIVE ACCOUNTBA és miért zsarol azzal hogy különben nem tudok menteni ha nem is oda menti? akkor miért kell elviselni azt hogy 2 fölösleges plusz program fut a gépemen?????
-
HellGreg
őstag
Téli mod nincs a gta-hoz? hogy hó legyen...
-
HellGreg
őstag
Amúgy lesz GTA5? a neten találtam trailereket de nem tűnnek reálisnak...
azt hallottam még régebben hogy westernes környezetben lesz, mennyire lehet ez igaz? -
HellGreg
őstag
Na ez fasza. Új alaplapot és processzort vettem, de a steam meg a gta4 direkt más partícióra volt telepítve, hogy ne kelljen újra letölteni. frissítettem a steamet, de a gta nem hajlandó elindulni. a social clubos belépésig eljutunk, de onnan fogva nem csinál semmit. Mit tudok tenni hogy ne kelljen újra letölteni?
ja meg ha a mentéseim megint odavannak, akkor én késbe dőlök
-
HellGreg
őstag
Valaki írja már le, mi a francot lehet kezdeni a pénzzel a GTAIV-ben a hotdogon, ruhán, fegyveren és az útdíjon kívül, még kaszinó sincs mint a San Andreasban.
-
HellGreg
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #28575 üzenetére
Hiszen ez egy köztudottan felháborító grafikájú, azaz gépigényű játék, inkább az az újdonság, hogy még mindig nem oldották meg a pc-s problémákat, ha ugyan nem. Nekem most jónak tűnik, bár nem tudom, a steam melyik frissítést rakta fel neki.
-
HellGreg
őstag
válasz
Kassadin #28539 üzenetére
radeon 5830 1 GB van, alapbeállításnál high-on 700 megát hassznál belőle. ha felmaxolom a látótávolságot akkor 900 mega lesz. de a részletességet nem tudom tovább vinni, hiába marad még egy csomó memória. Egyébként nagyon szép, zökkenőmentesen megy, most a phenom II 550BE-vel. Jövő héten lesz meg az i3 2100, kíváncsi leszek, azzal mit bír...
JetiRulez: köszönöm a linket, ki fogom próbálni.
-
HellGreg
őstag
SZiasztok, van egy gondom. Megvettem Steamen a játékot, fel is rakta, el is indítja, csak amikor a Windows Live accountba jelentkeznék be, egyszerűen nem engedi. Böngészőben be tudok jelentkezni, de a játékban kiírja hogy lehet hogy a régióm nem támogatott. Most akkor mi van? Nem tudok menteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest