Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez az Acer már nem az az Acer
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Sose kapcsold ki a virtuális memóriát... Ez rendszertől független. Lásd Stalker, és nem számít milyen rendszer és mennyi ram van a gépeden/gépedben. Az kurva nagy tévhit hogy 4 giga rammal xp alatt kikapcsolható. Persze a pasziánszhoz kevésbé kell.
(#7135) NEISSE: Ezt már mondták 10 éve, mondták a Halo-nál, mondták a GTA III-nál, főleg a PS2 piacra kerülésénél és na tessék, a PC még él és virul. És ez még sokáig így lesz. Amit te pedzegetsz már csak azért sem fog bekövetkezni, mert össze fog olvadni a kétféle rendszer. 15 éve még szinte egyáltalán nem volt fedés a konzol és pc piac közt. A mai PC-játékok azonban nyomokban sem emlékeztetnek azokra a bonyolult, hard core stuffokra amik akkor hódítottak. A PC elveszítette PC jellegét, szinte nincs is miről beszélnünk.
-
Cool Face
aktív tag
hát ez az, hogy egy ilyen géppel így megy.nagyon bosszantó
épp ez az, hogy nem igazán szeretnék ilyen géppel autoconfig beállítással játszani. Alapból nagyon ratyi grafikát állít be.
szerk.: Ha a Crysis Very High Dx10 1600x1200-ban elmegy 3x több fps-el akkor ez mért nem? Rádásúl közöles sincs olyan grafikája.Soha nem fogom megérteni...ha meg ez egy jó kis marketingfogás a hardver gyártóknak akkor meg kapják be.
-
wesker24
senior tag
-
KrAt
veterán
Nem, mert kurvahosszú, kiszedtem
Amúgy kurvajó, nem hogy örülnének, hogy berakok ide valami hasznosat, nem, még nekik nem tetszik..Linkesítve: GTA IV ERROR CODES
-
vzsolo2225
tag
De azon a GTA fórumon meg ezt írják: "Then run it and wait till it close's because that means it's finished it can take anywhere from 5 to 20minutes to complete depending on your system. I gained 5 fps outside and 10fps inside after this tweak." - vagy ez mit jelent?
Nekem is tolja már egy ideje, mint ahogy Siradrishnak csinálta. -
Sirandrish
legenda
akkor te valamit rosszul csináltál szvsz...mármint ez egyesével az összes GTA4 mappán belüli fájlt megvizsgál...először mikor csináltam nekem is 2sec volt de akkor nemis láttam semmit..aztán nekiestem megint és így szépen megnéz mindent...vagy ez már felesleges lépés volt?
Bár nemtudom pilla alatt mit tudna csinálni.. -
athomi
veterán
Sztem blur-t felesleges használni, csak szétmázolja a képet. Bár az AA hiányát elfedi, de csupa homály lesz az egész kép. Jobb szeretem az éles textúrákat.
Más: Voltam egy küldetésen. Két hullát kellett elcipelnem a csomagtartóban, erre egy karambol révén felnyílt a csomagtartó: [link]
Természetesen a rendőrök egyből lemeszelnek...
AMD Power: A patch-ben nem lesz optimalizálás, csak bug és hibajavítás.
-
Silenzio
addikt
Az árnyék BIZONYOS beálltásokkal teljesen oké. Pl. max grafikán. Meg furcsa mód most nálam, pedig kb. 1/4-beálltásokkal játszok. Nem tudom mitől függ, de a legtöbb beállítással nálam is foltos volt, most teljesen oké. Blurrt hogy tudod bekapcsolni?
Szerintem ez nem a vinyót defragolja, hanem a játékot. Talán a játékhoz használt tömörítésen optimalizál, nem tudom, de a prociidőhöz a fragmentált vinyónak nem sok köze van.
-
Silenzio
addikt
Vattafák...?! Imádom az ilyet: annyival kommentálja, hogy processing, de hogy mit ír át, tömörít, honnan, hová... De most komolyan, mi a faszt csinál? Gyűlölöm az ilyen értelmetlen, misztikus tvíkeket, ha segít, komolyan, magamhoz nyúlok...
Bár egy ennyire összegányolt játékkal kapcsolatban, mint a GTA IV (green mode-ba teszi a cpu-t, low 3d-be a vga-t), amihez foghatóval 14 év alatt nem találkoztam PC-n, már semmin sem lepődök meg. -
CinCeBerg
csendes tag
-
medvezsolt
senior tag
Semmi, igy se jó,
amugy mostmár procim és VGAm is alapon van. a gém LOW grafikán , eleinte azt hittem nem fagy ki. elvittem Roman-t egy szinházba.
Aztán amikor mentenék ... fagyi, kempec
LOL. lehet itt hagyom a picsába ezt a gémet egy -két hétig. Ezért kár volt megvennem.Valakinek még ötlet?
-
Sirandrish
legenda
Abban igaza van hogy 10játékből 9 NV logoval indul..szóval lehet azt tudni előre hoy ez lesz 90%an bármelyik játéknál..
Egyébként a GTA4 nem NV-s mert nincs logo..tegnap linkeltem egy írást miszerint nem az NV fizetett csupán arról van szó hogy ez nem Box átirat hanem PS3 és abban NV kari van..a Boxba meg ATI..
-
heihachi
addikt
Azért a szalad az elég kemény
Ott is vannak bőven gondok, 30 fölé tuti soha nem megy, de néha igencsak beesik 20 környékére. A látótávolság visszavéve minimumra, popup ezerrel, stb, stb, stb. Szvsz, amennyit tegnap láttam a GTA4 PC-s változatából, az alapján a médium textúra már üti a boxos textúrákat, és a 15-25 közötti csúszkák is már jóval szebb játékot eredményeznek, mint a box. A PS3-as meg még alacsonyabb felbontásban fut, mint a boxos és még több gond van vele állítólag.
Na szóval nem annyira sikerült technikailag nagyot alkotnia a srácoknak, de mondjuk maga a game az iszonyat király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Elden Ring
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest