- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
válasz
ittakary #29238 üzenetére
Nagyon brutális a grafikája, nálam view dist 50-en van, többi mind maxon.
Hihetetlen mennyire számít ennél a játéknál a CPU NB sebessége. ( 2.9GHz-et elhagyva érezhető gyorsulás tapasztalható )
Proci pedig 4GHz-en üzemel.
És így megvan a stabil 30-40fps-em.Annyi a lényeg, hogy a könyvtárban találtható Depth of Field (HQ) zip-ből bontsátok ki az iceshader.fx-et a játék könyvtárába, felülírva az eredetit, na úgy lesz igazán brutális a megjelenítés...
-
toldy
őstag
válasz
ittakary #28897 üzenetére
Köszi, Hasek műve.
Regirck: Nos így elsőre.
1, jól esne neki +2gb ram ( hogy 4 legyen)
2, rakd rá a legfrisebb patchet 1.0.7 ( ha jól emlékszem így írják)
3, rendszer/játék újra telepítése ( ha 4gb ram lesz véletlenül akkor 64 bit windows, nem kell félni nem lesz vele gond)
4, tudom azt írtad nem tuningolsz, de ettől függetlenül az is hozna plusz fps/stabilitást ( nem azt mondom hogy irány a 4ghz, de azért a 3,0-3,2 szerintem még biztonságos alapnak és a procinak is, és a vga-t is egy picit, ha jól emlékszem 738/1836/1100 az alap? akkor kb 750-760/1900/1150 re.) -
-
Crossfit007
senior tag
-
Crossfit007
senior tag
válasz
ittakary #28029 üzenetére
Köszi!
De nekem valahogy a 7-es patch-el lassabb a játék és az árnyékok is csúnyábbak.
Most viszont sikerült egy olyan beállítást találnom, amivel a látvány szinte semmivel se csúnyább a max beállításokhoz képest:Res: 1440x900
Textures: High
Reflections: Very High
Water: Very High
Shadows: Very High
Texture Filter: Very High
...
View Distance: 60
Detail Distance: 60
Vehicle Density: 75
Shadow Density: 16
...
Def: On
V-Sync: OffNem is gondoltam, hogy a Detail Distance is ennyire eszi a procit...
De 100-ról 60-ra levéve szinte nem is veszek észre különbséget.
Ezeken a beállításokon fél óra játék alatt nem ment 32fps alá. -
Vigneau
félisten
válasz
ittakary #27944 üzenetére
sephi mondta nekem a live témát - de nálam most sem megy (bár még nem jöttem rá, hogy miért). Nem is mozgat már meg a téma, örülök neki, hogy egyáltalán single-ben tudok vele játszani. Azért kínlódtam vele egy sort vasárnap, mire elindult a játék a patch-elés után...
-
priti
addikt
válasz
ittakary #27757 üzenetére
Nem tudtok élő linket erre a grafikus csomagra? Amit találtam már mind halott, vagy átverés
Nincs valami weblapja a készítőknek amin fennt van ez a zip file még?
(#27757) ittakary
Én idősebb vagyok már annál, hogy egy küldit elkezdjek százszor, annyira nem köt le, inkább kilépek és megnézek egy filmet, nem kezdek vele copakodni. Nyilván ha lenne xbox-os joy-om PC-hez akkor jó lenne repülni, de így hogy nincs és emiatt nem is veszek a programot meg nem írták át rendesen PC-re, ez így PC-n konkrétan nem kihívást jelentő küldi hanem irányíthatatlan szar játékprogram onanntól kezdve, hogy helibe ültél. Most minek copakodjak vele, ha nem muszáj és csíttel át lehet ugrani. Ezért kérdeztem. Egy pillanatra sem szórakoztat a helis küldi, csak várom hogy legyek már túl rajta, mert pocsék a program ezen része. A többi része faja, bár a motorozáson még lenne mit csiszolni hogy kétkerékkel ne csúszkáljon oldalra métereket, de azt legalább lehet irányítani. Nagy érzékenységű lézer egérrel a repülés szerintem kritikán aluli, én ezt így biztos nem adtam volna ki, de hát Istenem. A konzol az úr a PC-sek meg örüljenek, hogy egyáltalán megjelent PC-re. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #27651 üzenetére
Egyszerűen kizártnak tartom, hogy VH night shadows-al és 100-as view distance-al soha ne essen nálad 35 fps alá! Irasd ki afterburnerrel az fps értéket és folyamatosan csekkold játék közben. Fogsz ott látni te 20 és az alatti értékeket is hosszabb-rövidebb időre!
Egyébként nem tetszik senkinek a kis rejtett poén amit találtam? Vagy már mindenki járt abban az irodában és csak nekem volt új?
-
LW
őstag
válasz
ittakary #27651 üzenetére
Elég nagy sebességkülönbségek vannak med-high árnyék között, a mostani radeon kártyám nagyon izzad alatta.
Jobb'szeretem, ha van még szabad hely (video)memben, mert elég érzékeny rá a szisztéma, különösképp, ha forgatom a kamerát. A textúratöltés így sem tökéletes (gyakran utólag jelenik meg).
Egyszer kipróbálom akár egy gyengébb nvidia kártyával, sztem ott kevesebb anomália van.
Légyszi nyomj egy városi fraps benchet ezekkel a beállításokkal.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #27551 üzenetére
Nem sok vizet zavar az a 8GB. Direkt 60GB-os particiót csináltam a Win7-nek és egy programot sem telepítek rá csak a szükséges dolgok meg kisebb alkalmazások, képnézegető, médialejátszók. Ő azt írta, hogy 6-ról 8GB-ra növelve kapott még pár fps-t, úgyhogy miért ne? Persze szerintem ez inkább placebó hatás mint valódi teljesítménynövekedés.
-
Faterkam
addikt
válasz
ittakary #27155 üzenetére
Ok ezt értem de én meg pont ez miatt maradtam az Nvidiánál! Újra raktam a wint, semmi hack, semmi felesleges progi, csak ami kell GTA IV újra téve 1.0.0.7 patch felrak, indít és ugyan úgy akadozik. Azt még megnézem, hogy az alaplapi hangkártyát lecserélem javul e, mert van aki szerint az is bekavarhat még. Ha az se akkor tényleg csak a lap maradt. Megnéztem azt a beállítást amit a gép ajánlott, de ott is akadozik
Most h-h-h-m 47-47-35-ön jól tartja az Fps-eket eddig ez a legjobb, ha lejjebb veszem, akkor se javul. -
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #27073 üzenetére
Én még az első pályánál tartok... de multit sokat játszottam.
Van mégegy "áldott" állapot, ha az fps nagyon felmegy. 470-el és 275 SLI-vel értem el MED beállításokkal.
Amikor elindulunk az első pályán (gonolom a többin is) a parkoló atótok egy része félig a betonba süllyed. Általában a hátulja. Ez valami furcsa bug lehet.De nem csak a kép rossz, mert kiprobáltam és rá tudok igy állni.
Megpróbáltam az igy parkoló autót arrébb lökni és ilyenkor kipattan a betonból. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #27073 üzenetére
Az az érdekes, hogy egyszer multis death match-ben próbáltam ki ezt, hogy mindent levettem minimumra és nemhogy gyorsabb lett, hanem még jobban belassult.
Nagyon várom, hogy hogy fog menni friss oprendszerrel.fsb1000
Szerinted érdemes csinálnom egy külön XP-s partíciót a GTA sorozatnak?
RAID0-át tervezek építeni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #27066 üzenetére
Az irányíthatóság megint egy szobjektív érzet... igen a járművek irányítására gondolok
Úgyérzem gyorsabban reagál, kb azt csinálja amit elvárok tőle 40 fps feéett WASDAhogy Megnyomom a billt és abban a pillanatban kanyarodik.Aztán 50-55 fps-től van mégegy jelenség: mintha jobban venné a kanyarokat.
Nem használok semmilyen csitet, de nyilván az alapszoftver tulajdonsága is, hogy segítse a kanyarodást. (biztos van ennek rendes neve is)
Egészen magas fps-eken ez is minttha jobban müxene.
Itt már gyakoribb, ha kicentizek egy kanyart akkor elmegy, mig alacsonyabb fps-nél, úgy érzem a kellténél többször akadok fel. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #27066 üzenetére
Úgy értette 40fps fölött könyebb az autók irányítása. Nálam 36fps a határ ahol elkezdi zavarni a szemem.
Most próbálgattam egy gyorsat az 560-al és hát nagyon baba a kártya! Egy rendszer újratelepítés már nagyon időszerű lenne, úgyhogy addig nem is vonok le végkövetkeztetést.Kezdésként a Gay Tony benchmarkját indítottam el, mert ez már egészen reális képet ad a játékban tapasztalható teljesítményről. A GTX 280-al használt beállításaimmal teszteltem első körben az 560-at, hogy legyen összehasonlítási alap.
GTX 280:
Statistics
Average FPS: 34.59
Duration: 32.41 sec
CPU Usage: 65%
System memory usage: 88%
Video memory usage: 98%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Off
View Distance: 42
Detail Distance: 42Hardware
Microsoft Windows 7 UltimateVideo Adapter: NVIDIA GeForce GTX 280
Video Driver version: 197.45
Audio Adapter: Hangszórók (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 3.95GHzGTX 560 Ti:
Statistics
Average FPS: 43.06
Duration: 32.98 sec
CPU Usage: 66%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 92%Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: High
Shadow Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Texture Filter Quality: Anisotropic x16
Night Shadows: Off
View Distance: 42
Detail Distance: 42Hardware
Microsoft Windows 7 UltimateVideo Adapter: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Video Driver version: 266.44
Audio Adapter: Hangszórók (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 3.95GHz -
Devin92devin
tag
válasz
ittakary #26670 üzenetére
Sziasztok, valaki tudna segíteni? win 7 et használok 64 bitest felrakta a gta IV et eredeti verzió, amikor először feltettem ment, de most valami lett vele, nem lép be a windows gaming live ba vagyis amikor indítottam a játékot mindig alul írta hogy bejelentkeztem de már nem csinál semmit és emiatt ahogy rá megyek hogy start, kiírja hogy gtaiv,exe működése leállt valaki tudna segíteni hogy ez mitől van? néha még elindulxD kb 10 próbálkozásból 1 szer jelentkezik be gaming liveba és akkor jó.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #26240 üzenetére
Ebből most már sehogy sem fogod magad kimagyarázni!
Ha "eléggé benne vagy" akkor hogy írhattál ilyet?: "i5-ök mind fizikai 2 magosok"Két lehetőséget látok:
1. Vagy baromi rosszul és félreérthetően fogalmazol.
2. Vagy baromi rosszul próbálod leplezni a tudásbeli hiányosságaidat. -
Teasüti
nagyúr
válasz
ittakary #25800 üzenetére
Szeptemberben raktam újra és nincs kedvem hozzá.
Előtte rendben volt, hogy egy év alatt megdöglenek nálam a windowsok, de most van fent advanced systemcare, amit itt ajánlottak, hogy ez a különbség köztem és azok közt akik "karbantartják" a windowsukat.Amúgy azt már megfigyeltem, h friss winen a többi játék is kevésbé szeszélyes. De 3 hónapos win, ráadásul "karbantartott", na ez azért már negatív rekord lenne...
szerk: eredeti hamisítvány. A program netes release, a serial viszont igazi. (ergo nincs lemezem)
De a 4-es patch ideje alatt ugyanezzel a release-el lógtam online órákig gond nélkül.
Egyedül a win és a patch lett cserélve azóta. XP -> win7 64 és 4-es -> 7-es. -
-
agemate
addikt
válasz
ittakary #25734 üzenetére
Szerintem az 512Mb memória miatt fontos, hogy mediumra állítsd a textúrát, a többi
beállítást a megmaradt videomemória függvényében növeld. Próbáld meg nem sokkal túllépni a keretet!Tükröződés: High-very high
Árnyék: High
Éjszakai árnyék: off
AF: 16xAz első csúszkát a megmaradt videomemória függvényében növeld, a másodikat nyomhatod 80-100 környékére is. Próbáld meg nem sokkal túllépni a keretet!
(Szerintem)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #25605 üzenetére
Én jövőre egy GTX 570 beszerzésén gondolkodom.
(#25604) Gordiann:
Igen. Lehet hogy én értettem félre. Lényeg az, hogy ha mindíg revoke-ol az ember akkor nem kell félni attól, hogy 15 telepítés után elszál a játék.(#25606) szepsy:
Nem hiszem. Ha nem revoke-oltál volna akkor a LIVE nem engedne belépni és serialt kérne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HBO Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest