- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Levmen #28919 üzenetére
Az 1.0.4.0-es patch-et minimum fel kellene tenned,mert különben egy 4 magos gépen is szaggathat.A procid is elég sovány hozzá,a RAM szintén kevés,a videókártya is.
Nem írtad,hogy a procid hány MHz-en megy,és hogy mennyi RAM van a videókártyádon,milyen grafikai beállításokkal,és felbontáson játszol,úgy esetleg könnyebben tudnának segíteni. -
csibe1
addikt
Senki
-
csibe1
addikt
Üdv!
Feltettem a GTA 4 Ultimate Vehicle Pack V3-at (62 autó),de pár perc után kidobált.
Nem tudom, az mennyiben gond,hogy úgy másoltam a fájlokat?Aztán vissza az eredeti,de már el se indult,utána reinstall.
Tudna valaki egy linket adni vagy nevet ahonnan normálisan,stabilan működő autopackot,trainert lehet letölteni ami megy az 1.04-el? -
csibe1
addikt
Üdv!
Feltettem a GTA 4 Ultimate Vehicle Pack V3-at (62 autó),de pár perc után kidobált.
Nem tudom, az mennyiben gond,hogy úgy másoltam a fájlokat?Aztán vissza az eredeti,de már el se indult,utána reinstall.
Tudna valaki egy linket adni vagy nevet ahonnan normálisan,stabilan működő autopackot,trainert lehet letölteni ami megy az 1.04-el,?
A másik érdekes dolog,hogy nem engedi az 1.04-re az 1.07-et feltenni.
Leszedtem újra az 1.07-et de akkor se jött össze.
Végülis az 1.04-el sincs gondom,mert szép folyamatosan megy, most a renstall után elindítottam,és az alapverzió csúnyán szaggat.Kedvem lenne megrugdalni a programozó-kiadó bandát,hogy ilyen állapotban adták ki a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest