- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Offline mentést sehogyan sem tudsz átrakni online-ba.
Egyébként még egy kicsit a revoke-ról:
Ez a kulcs visszavonás dolog nem csak win reinstallnál vagy alkatrész cserénél számít? Most gondoljatok bele. Feltelepíted a játékot, aktiválod a kulccsal. Aztán fogod és revoke nélkül törlöd a játékot, tehát a kulcs aktív marad. Ez kb. olyan, mint ha a játék fenn lenne csak éppen nem lépnél be Live-ba. Az ember gépébe csak nem néznek bele, hogy ugyan fenn van-e a játék. Viszont, ha újratelepíted a wint vagy alkatrészt cserélsz anélkül, hogy revoke-olnál, ott már új rendszert érzékel a játék telepítésekor, tehát ott valószínűleg elmegy egy lehetőség.
Igazából azt sem értem, hogy hogy engedi telepíteni a játékot egy olyan kulccsal, amivel a Live-ba nem enged be. Ez nem ellentmondás?
Mellesleg hiába van ez a revoke képernyő, ha az ember nem tudja, hogy mi az és még az sincs odaírva, hogy a kulcsot, mert tíz után lejár. Lehet, hogy óvatlan voltam, hogy nem revoke-oltam, de azért ez sem korrekt eljárás, hogy semmi konkrét információ nincs leírva.
Egyébként meg lehet valahogy nézni, hogy hányszor szúrtam már el a kulcsot?
És, ha visszavonom a kulcsomat, hol tudom újra megadni?
Az összes Live-os játék kulcsa lejár, tehát mindegyiket revoke-olni kell?Tudom, sok kérdés, de most már szeretnék tisztán látni.
-
-
-
JetiRulez
őstag
Ha megnézed Steam-ben a játék tulajdonságait, ott van valami olyan, hogy "Always keep up to date" és ezt lehet megváltoztatni a legördülő listában.
CD-kulcsot nekem se kért sehol. Social Club-ba viszont be szoktam jelentkezni, amikor multizni szeretnék. Még nem néztem meg, hogy lehet-e nélküle is. Mindesetre Windows Live-ra feltétlen szükség van az online mókához.(#28715) Kassadin
Ugyanaz. Eltűnnek a textúrák, de le lehet botorkálni a pénzhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest