- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
3: Hoppá, itt a bökkenő. Még nem tudok átmenni a harmadik városrészbe.
A 4830 1GB megvan, alá kéne valami újabb, csak nem tudom, hogy mi legyen.
Az autókat pedig tudom, hogy majd Stevienek kell szállítanom.
Tesztet pedig néztem, de nem győzött meg, a CPU-m az E8400-nál lassabb, de az E6600-nál gyorsabb, és pont a kettő között van egy holt tér az első hszben lévő teszt szerint. -
puttputt
őstag
Nagy kedvencem!
bendzso: Bizony, már linkeltem korábban én is! - Majd kipróbálom...
-
rup1u5
nagyúr
tessék művelődni!
aztán végignézni!!! -
szepsy
senior tag
Ezt részletesebben mer nem vágom:s
Ez van mellékelve neki:Installation:
1)Extract "coquette.wft" and "coquette.wtd" in any folder;
2)Import "coquette.wft" and "coquette.wtd" using SparkIV into "vehicles.img";
3)Replace the following line into "..\common\data\handling.dat" and "..\common\data\vehicles.ide".
COQUETTE 1785.0 6.5 85 0.0 0.0 -0.17 0.0 6 0.26 1.0 250.0 0.3 0.65 0.7 35.0 1.35 1.10 14.5 0.12 0.47 2.0 1.3 1.4 0.08 -0.15 0.0 0.5 1.0 1.0 0.7 1.5 0.0 110000 440010 1 1
coquette, coquette, car, COQUETTE, COQUETTE, VEH@LOW, VEH@LOW_HI4_HI4, 30, 999, 0.2651, 0.2651, 0, 5, 1.0 ,0, sports
Enjoy! -
tr00p3r
addikt
hát nem gondlom, hogy ez volna a baj, mert ahogy mondtam az xlivewrapper előtt ment a játék, csak hát az elejéről indult. vagyis nem érzékelte a mentéseket, amiket bemásoltam. sajnos az xlive mentéséről fogalmam sem volt
pedig nem ma kezdtem a számítástechnikát....
klántag nem voltam, de nagyon sokáig jártam Q3 LAN-okra és online is játszottam sokat. kb 10-11 éve ez a nickem.
-
Scorpio06
aktív tag
Nem a lan-ra gondoltam, van integrált realtek hang is.
Mostanában kicsit beleuntam a gtaba, várom az új paccsot, aztán remélem hoz valami javulást. Nemcsak fps javulást hanem valami újdonságot, bár ezt kétlem...nagyon off: most a Prototypeval játszom, ugyanaz a város mint a GTA4-ben, ugyanazok az épületek, de csak a középső szigeten lehet ökörködni.
-
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
Arról nem szólva, hogy a kérdés sem volt túl "informatívan megfogalmazott"...
A "séf" mai ajánlata:
VIP mentőakciók szkript
Csak be kell másolni a gyökbe az egészet, majd elvileg J billentyű és kész is...Különösen Mariann, de természetesen mindenki figyelmébe:
Új Ferrari - direkt úgy linkeltem, hogy képet(et) is lássatok, ne csak letöltsön rögtön. (Show image!)Még adós vagyok egy "Niko-jetpack" fotóbemutatóval (kicsit dolgoztam is a szkripten...), ha lesz időm, megcsinálom!
-
puttputt
őstag
Ezzel egyetértek. 1.2-nél megálltam, azóta csak "user upgrade" az, ami rákerül. Felhasználók grafikai újításai, semmi hivatalos - eddig. (Talán majd az 5. peccs...
)
Daffni2: Ezt a dilemmát úgy oldottam fel, hogy külső videófelvevőt (desktop) használtam, igaz rosszabb a minősége, de legalább nem kell hozzá "Live" és effélék, rögtön lehet vagdosni (külső progival), "ésatöbbi".
-
puttputt
őstag
"cpu venti pörög rendesen? (ha működik rendesen akkor nem szabadna felmenni a hőfoknak ennyire) nem poros a venti? loadolj egy default-ot biosban, ahogy felmegy a hőfok gondolom letilt az alaplap és kikapcsolja a gépet"
Ezek tűnnek a legreálisabbnak.Daffni2: Igen, lehet, hogy kicsit el kéne már szakadnom a "Windows Paint csodálatos világá"-tól...
(Szerintem nagyban van köze a rossz képminőséghez, Printscreen után.)
-
Axel pRo
aktív tag
Azért lenne még egy kérdésem
Melyik könyvtárban van a commandline.txt
Mert sehogy nem találtam meg
És ha átírom az csak annyit tesz hogy nem "limitálja" a grafikai beállításaimat. Tehát nem fog "buffogni" hogy meghaladja a vram méretét ugye?
De ettől független ha meghaladja a beállítás az 1GB-ot akkor még ugyanúgy eltünedeznek a texturák ha kevés lesz a vram? -
Érdekes nálam felismeri a procit, a driver verziót meg nem. 9.8 Catalyst
Statistics
Average FPS: 45.77
Duration: 36.55 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 64%
Video memory usage: 81%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 40
Detail Distance: 51Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6983
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium Core 2 Duo E8600 processzorFile ID: benchmark.cli
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
Az hangyán én már az utcán is láttam hófehéret!
Kipróbáltam a GTO-t:
Elölről
Szintén elölről
Oldalról
Hátulól
Motor
Gumi
Lámpa
(Fasza kocsi,de valamiért nagyon könnyen borul!)
Nikonak pedig uj rucija van:
01
02
(Trainerrel csináltam)
Ja és Scorpio: Köszi de én már hetekkel ezelőtt kipróbálhattam még a megjelenés előtt,az vele a baj hogy mit ér az egész ha az elején nem villog az a jellegzetes piros érzékelő?
-
rup1u5
nagyúr
Fiatal bizony.
Halottam multiban párszor a hangját. Az alapján kb 14-re saccolnám de attól még megtanulhatna rendesen írni/fogalmazni. Nem miattam. Én rendszerint átugrom a hszeit. Ha az ember szeretné, hogy komolyan vegyék akkor nem árt ha ad a stílusra amiben megnyílvánítja ragyogó személyiségét. ......majd kinövi...gtamate2: Beépített bencsmarkot ugy ahogy van el lehet felejteni. Nem érdemes felé se nézni.
-
-
theniel
aktív tag
Ja, nem a Bf2-re mondtam, hogy akad. Az rendben van.
A full hd miatt gondoltam, hogy lehet, hogy kell még memória és én 64 bites windows 7-et használok, az is több memóriát eszik állítólag. Mondjuk nem húztam nagyon a gépet, 150 mhz-re van állítva. azt szorozza 20-al. a memoriák meg 1500 Mhz körül vagy hol mennek.De én is úgy látom, hogy inkább a nagy lcd-vel tudnám a jákékélmény növelni.
Csak azoknál nem tudom, hogy a válaszidő mennyivel lassabb.
Most 2ms samsung 22 colos samsung -om van. Az lcd-knél meg úgy látom, hogy 4 meg 5 ms fölött van a válaszidő. Nem tudom, hogy mennyire zavaró ez játéknál. Meg van az a megoldás is, hogy veszek még olyan moncsit ami nekem van és egymás mellé teszem a kettőt, de a full hd akkor sem lesz. De ez a legolcsóbb megoldás.Egyébként a crysist very high-on 4 szeres élsimítás mellett játszottam 1680*1050, szépen ment igaz, de azért a Bf2 sebességét majd csak a gt300 vagy az azutáni kártyák fogják majd elérni, ahogy nézem.
-
theniel
aktív tag
Ezek szerint 1920*1080 as tft-n már szép lehet a kép? De ez a PC-sekre is igaz ugye?
Mert a következő projektem egy full hd-s tft lenne.
Battlefield 2 is biztosan nagyon szép lehet olyan nagyban.Csak akkor meg biztos kéne még egy 295 GTX mert már itt 1680*1050 en is el kéne még egy ahogy én nézem.
Vagy esetleg a rendszermemóriát kellene bővíteni?
Nekem csak 6 GB van. Lehet, hogy ha belerakok még 6-ot akkor stabilabb lesz a játék.
Mindenesetre, ha full hd-s tv-en szép a kép akkor legalább van megoldás. -
Jazz
veterán
Te világ ..... béke! Én nem becsüllek alá, te kötözködsz, én csak próbálom neked megmagyarázni, de látom nem nagyon megy...lassan már megkérdezem hány éves vagy... Hogy magyarázzam hogy megértsed! Hányszor írjam még le?!
Tudod te mit jelent az hogy nagyvonalakban (lezserül poénból) való fogalmazás, úgy hogy úgy is tudja hogy mire gondol a másik?
Már megint a 2200-al meg a crysis 2-vel jössz és te nem ragadsz le a részleteknél? Ennyire nem forog valami, hogy tényleg nem érted? Most ez komoly? Te tényleg nem fogod fel a következő mondatokat, nem érted mire gondol a másik? "2200valahányas felbontás, meg valami izmos crysy2 akármi game"
És ki akar x600-al nekiesni? Tanulj már meg olvasni! Leírtam hogy vid kari nem probléma, ergo az beszerezhető, azzal nem kell számolni.
nahh béke -
Jazz
veterán
Jessszus atyaúristen, de leragatsz a részleteknél! Látom nagyon szeretsz kötözködni.
Te tényleg nem érted ha valaki nagyvonalakban fogalmaz? Nem tudsz olvasni a sorok között? 1 évre visszamenőleg neked full részletes adatokat kell közölni fejből? Ha valaki úgy fogalmaz hogy 2200akárhányas felbontás, te nekiállsz ecsetelni Full HD szabványokat? Vagy azt mondom valami izmos crisys 2 játék: ott kötsz bele az mondanivalóba hogy lényegtelen dolgoknál leragadsz, "Nincs is crisys 2". Téééényleg??? Na nemáááár! Omg
Szerintem hagyjuk is, ennek úgy se lenne értelme, nem akrnád érteni, nem a mondanivalóról vitáznánk hanem kötözködnél apróságokon, és úgy érvelnél mint most hogy: "na nehogy má' 5677 ugyan olyan mint a 2 évvel ezelőtti 2133. Kiadták újra ugyan azt hahaha" Holott erről szó sincs...Ilyet senki nem mondott hogy ugyan az, ilyet csak te mondtál.És ha most belekotsz az 5677 meg 24324 számokba én megkaparom magam.
Nem tudom mióta van pc-d de látszik hogy a mediadömping áldozata lettél, és "számtech" terén is csak feszínt karcolgatod, és semmi tapasztalat....nem mintha én szakértő lennék, messze nem, sokkal okosabb emberek vannak itt nálam, na de ez azért...De hogy ne csak dobálózzak a szavakkal, ennyi azért jár, álljon itt egyszer s mindenkorra, aztán részemről téma lezárva, nincs szükség szétoffolni a topicot.
- crysis 2 témát letudtuk szerintem
- picit vicc-nek tartod? Akkor nevesd ki magad mert ez köztudott, lásd linket amit küldtem! Bizony a jó és a nagyon jó közötti ezen helyzetekben ilyen a tendencia!
És miért? Majd utána nézel. Ez egy külön cikk lenne. De ha nagyon akarod elmondom...
És leírtam azt is hogy mire értettem pontosan, mik azok az esetek és miért, és ha ezekután sem érted....sajnálom.
- Igen van jelentős eltérés, azokban az esetekben amit írtam még első hsz.-emben. EZZEL KEZDTEM!
- Everest tiszta CPU számítás, húszmillió oldaról terhelésről. De Nem CPU tesztről beszéltünk könyörgöm!!! Órisái különbség van egy CPU benchmark és egy ilyen helyzet között! Pont ez a lényeg....!
- Ki beszélt arról hogy ugyan azt megcsinálják 2 év után??? Azért mert bizonyos alkalmazásokban a drága quad-od bizonyos számítási képességei nincsenek kiaknázva? És mert nem több eljárást futtatsz egyszerre, mert ebben is verőek ezek az új procik??? Most megmondom, ezek az új procik porig alázzák CPU teszten, vagy encodolásnál, vagy bárminél...a régebbieket.
- És ki akar téged meggyőzni?
- És mit akarsz a minimálsi VGA-val? kit érdekel a minimálsi vga....ááááá!Részemről téma lezárva off.
-
Scorpio06
aktív tag
Tudod miért kaptál még szűz játéknál is hibákat? Mert ahova felmentél szerverre ott valakinek televolt moddolva gondolom kocsikkal, és ezért miatta kapsz te is fatal errort...
Tegnap játszottunk 3-4en este és érdekes, hogy 1-2 órán keresztül egyikünk se kapott errort.
Egyikünknek sem volt bent egy kocsi sem, csak trainer, meg Player Selector.
Mariann: Az a legjobb megoldás ha cserélgeted a fájlt. Tudsz jobbat? -
Źşë'
addikt
áh próbáltam csinálni egy tesztet, 3x indítottam el ezt a sz*rkupacot, de mind a 3x hibával kilépett, R* tehet egy szívességet... :@@@
tesztelgettem és az én konfigomon ez a beállítás tűnt a legjobb választásnak, mivel ha feljebb emelem a beállításokat nem változik semmi sem a minőségen, csak jobban akad:
-
puttputt
őstag
Baromkodnék én (a "baromkondér" én), de Mariannal szemben próbálok némi konszenzusra jutni... Felőlem aztán cheat-elhetnek a "város másik végén", nem izgatna. (Bár, ez a veszély origi játék nélkül úgysem áll fent (senkinél).).
A konszenzushoz meg persze kellene némi engedmény is... Viszont tény, ha ez "free-mod" Multi (amit ne várd el, hogy ismerjek, hiszen nem vagyok tudója a Multinak...), akkor nem lehet személyre szabott igények szerint "leszabályozni" a másik usereket...
A verseny, misszió, hitman (nem tudom milyen lehetőségek vannak multin belül, ahol balul üthet ki, ha az ellenfél csal,) megint más tészta (gondolom), ott senkinek sem esik ("asik") jól, ha csalnak és amiatt veszít.
Remélem, most elég világos voltam.Mariann: Nem én estem neked..., meg szerintem senki más.
Persze, ha fun videot csináltok, akkor nagy segítség az asik, és barátainak használata
by. RobiUgyanezt állítottam, az én véleményem mégsem tetszett...
Mindegy, lezárva.
-
Mariann294
őstag
Ezt is leirtam.Idézek:
"Multkor is,beleestünk a vizbe,valaki odaspawnolt egy hajót,és egyszercsak elhuz vagy 300-al le az autóutra.20 ezerszer jobban élveztem volna,ha csit nélkül mászkálunk ki onnan!!!!"vagy egy másik:
"Megsúgom neked,hogy amikor csak tudok kibújok a multi alól.
Mivel nem vagyok rá kiváncsi hogy milyen 300-al a levegőben kocsival,vagy arra hogy egy adott tárgyat ki tud a legszebben egymásra épiteni 100 db-ból." -
Mariann294
őstag
Itt nem a race-ről meg a különböző módokról volt szó hanem magáról a free-ről.
Ha annyiból nem értetted meg,amiket leirtunk akkor sajnálom...nincs mit ezen igy magyarázni.Megsúgom neked,hogy amikor csak tudok kibújok a multi alól.
Mivel nem vagyok rá kiváncsi hogy milyen 300-al a levegőben kocsival,vagy arra hogy egy adott tárgyat ki tud a legszebben egymásra épiteni 100 db-ból. -
Mariann294
őstag
mielőtt még írná valaki hogy hát hiszen mi is csiterek vagyunk
megemlíteném azt a fontos dolgot, hogy mi nem a másik kárára használjuk, hanem a saját magunk szórakoztatására, és ez nem ugyan az!
FunFuNfunFUN
Ezt én is igy gondoltam egy darabig aztán kirpróbáltam milyen ha kiveszed a trainert.Sokkal jobb anélkül jáccani,viszont szinte mindenki másnak van,és ez engem rohadtul idegesit.
Single-ben nyugodtan,nade multiban?Multkor is,beleestünk a vizbe,valaki odaspawnolt egy hajót,és egyszercsak elhuz vagy 300-al le az autóutra.20 ezerszer jobban élveztem volna,ha csit nélkül mászkálunk ki onnan!!!! -
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
Tényleg! Multiban lehetne... felteszi 5-6 ember a modot, aztán indulhat a "deszkaverseny"... Mekkora már! "Enyhén" térne csak el a játék "alapkoncepciójától"!
Kösz a videót!
Kíváncsi vagyok, mennyi a végsebessége 100-120...
Jók azok a féknyomok, amiket legyárt az utakra./Képet lehet látni a letöltésnél, ha az "Show Image" szövegre húzod az egeret./
-
rup1u5
nagyúr
Dehogynem!
Ezt írta: "Csak lekorlátozza az alapbol alacsony(már akinek alacsony) FPS-t... "
Namostan! a vsync az ami. Nagyon szépen levezetted!(refresh rate by the way)
Viszont ha valakinek 30 fps-e van játékban és bekapcsolja akkor nem fogja "lekorlátozni" 20-ra. Ilyen nincs!
Amit ő írt az így értelmezhető, ezért butaság. Remélem így már érthető.
Tehát azoknak akiknek ciripelős vga-juk van, érdemes bekapcsolni a vsync-et, mert akkor menüben-töltéskor nem lesz tücsökzene. Mivel nem létezik olyan konfig amivel játék közben folyamatosan 60fps fölött lenne az fps ebben a játékban ezért egyéb esetben nem oszt, nem szoroz hogy be van, vagy ki van."megfigyeltem gtanál mintha nem működne, mert épületben 200>feletti fps van, ha meg kimek utcára 35"
Akkor nálad ki van kapcsolva a vsync. Vagy a driverben van kényszerítve off-ra és ezért nem változik ha a játékban állítgatod. Nálam tökéletesen működik. On-nál nem megy 60 fölé, off-nál 9999 is elöfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest